Politica de confidentialitate

1. Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice S.C. DAVIDONI-INVENT S.R.L. are obligatia de a prelucra si de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza clientii utilizând orice modalitate de comunicare cu firma noastra.

2. Scopurile prelucrarii datelor personale

– validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul cumparatorului.

3. Consimtamant

Prin completarea datelor in formularul de Comanda sau formularul de Contact, cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a S.C. DAVIDONI-INVENT S.R.L si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazute mai sus la punctul 2.

4. Colectarea si utilizarea informatiei

S.C. DAVIDONI-INVENT S.R.L va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii. Datele dumneavoastre pot fi comunicate doar in cazul in care ne vor fi solicitate de dumneavoastra sau de autoritatile statului Roman prin mandat judiciar.