Mergi sus

Octogramă magnetică multicompozit – protector energetic  ®

Octograma magnetică multicompozit
Octograma magnetică multicompozit
Octograma magnetică multicompozit
 • Vezi opinia clienților
 • 134 lei/buc
 • Garanție: 2 ani.
 • Plata se face ramburs. Costul transportului este 25 lei. Comanda se onorează în 3-4 zile. Pentru comanda a minim 3 produse, transportul este GRATUIT! Această ofertă este valabilă doar pe teritoriul României.
 • comandă produs

Efecte & aplicații

Octograma Magnetică Multicompozit este ideală pentru armonizarea energetică a omului, apei, alimentelor și medicamentelor.

S-au constatat efecte benefice privind neutralizarea poluării electromagnetice generate de calculatoare și televizoare. Această poluare afectează cu 80% sistemul imunitar. Octograma magnetică reduce efectele negative a acestui tip de poluare prin faptul că formează un câmp plasmatic în jurul monitoarelor, culoarea indigo-violet față de cea inițială care este cenușie.

Octograma Multicompozit – violet: „este foarte utilă pentru comunicarea armonioasă, elevată, responsabilă cu ceilalți! Susține o integrare calitativă a noastră în mediul social și familial! E clară această elevare a percepției conștiente!”

Octograma Multicompozit – albastru: „este foarte echilibrantă și generează un fel de a fi la locul tău în liniște. Este plină de acel vino-încoace pentru inimă. Amplifică reconectarea cu propriul suflet și intuiția glasului inimii. Crește legătura dintre minte și inimă!”

Mai multe despre efectele benefice ale octogramei puteți citi în articolul de mai jos scris de Claudia Stan pentru revista „Taifasuri” și online la taifasuri.ro

Ioan Davidoni: “Octogramele magnetice distrug radiațiile”

Zilnic suntem supuși radiațiilor. De parcă nu ar fi de ajuns cele provenite din cauza subțierii stratului de ozon, ne mai confruntăm și cu cele emanate de telefonul mobil, de computer și de alte aparate de ultimă generație. Se spune că Dumnezeu a lăsat pe Pământ câte o plantă pentru fiecare boală. Raportând această propoziție la mileniul nostru, putem spune că ne-a dat și șansa să remediem orice printr-o invenție. Ioan Davidoni este unul dintre cei care pot face acest lucru. Numele sau răsună peste granițele României, deoarece a primit numeroase premii pentru invenții inedite, precum… sutienul cu vibrații. Puțini știu însă că fizicianul a reușit să găsească un remediu pentru fiecare radiație nocivă. Mai multe despre inovațiile sale ne va spune chiar domnul Davidoni în interviul de mai jos.

Cristalele alungă energiile negative din corp

– Pe ce se bazează terapia dumneavoastră?

– Am lucrat în cadrul Academiei Militare din București și m-am axat pe bioterapii cu produse ce stimulează și lucrează pe microcampuri celulare. Acestea sunt concentrații optime de siguranță ale câmpului magnetic. Am reușit să inventez husa antiradianta. știm cu toții cât de grave sunt radiațiile telefonului mobil. Este cu atât mai îngrijorător, cu cât tot mai mulți copii de vârste fragede îl folosesc. Efectele nocive sunt distruse de husă, deoarece este creată din cristale de mare adâncime. în plus, am realizat câteva octograme, tot din aceleași materiale, ce înlătura energiile negative din corp, conservă vibrațiile provenite din chakre și previne risipirea lor.

– Cum acționează aceste octograme asupra organismului?

– Am pus la punct o nouă terapie ce ține cont de chakrele dorsale. Am fost instruit de călugări și am reușit să aprofundez această metodă urmând cursuri de bioterapie cu un maestru din Tibet. Aceste octograme sunt realizate la rândul lor din cristale și acționează că un pansament asupra corpului uman. Trebuie doar să fie ținute pe abdomen timp de câteva minute, iar starea de spirit se va îmbunătăți rapid, sau pot fi purtate în poșetă, pentru un echilibru permanent. Am avut situații în care aceste octograme au scos chiar și oameni din comă! îmi aduc aminte că un colonel din armata, din orașul meu natal, Timișoara, mi-a dat avizul pentru a practica această terapie în spitale numai după ce a văzut cu ochii săi un om care și-a revenit din comă la câteva minute după ce i-am așezat octograma pe abdomen.

Ne scapă de stres și de oboseală

– Pe lângă anularea efectelor nocive și îmbunătățirea sănătății, ce alte beneficii mai aduce această metodă?

– Purtarea octogramelor pe abdomen timp de cinci-zece minute pe zi ajută la creșterea câmpului energetic de zece ori. Astfel, sunt înlăturate rapid și eficient starea de oboseală și stresul, iar nivelul de energie crește. Câmpul magnetic terestru este din ce în ce mai scăzut, ceea ce conduce și la scăderea câmpului magnetic al omului. Fiind realizate din cristale naturale de puritate absolută, octogramele reacționează cu niște particule, pe care noi, oamenii, le avem în organism, ducând la o stare de bine. Dacă sunt ținute în geantă sau în buzunar, octogramele stimulează și animă organismul, acționând pe o rază de doi metri în jurul trupului.

– Ce ar putea însemna pentru omenire aceste descoperiri?

– În primul rând, foarte mulți oameni ar scapă de migrene. De asemenea, s-ar diminua considerabil numărul persoanelor care fac tumori pe creier din cauza radiațiilor. în străînătate se face deja multă propagandă acestor invenții, datorită efectelor imediate pe care le au. Terapia cu octograme este simplă și la îndemâna oricui.

A inventat sutienul anticancer

Ioan Davidoni a cunoscut faima internațională după ce a descoperit un îngrășământ magnetic ecologic ce ajută plantele să crească și să se dezvolte. Invenția poate accelera creșterea grâului cu peste 30%. Mai mult, Davidoni a inventat sutienul cu vibrații folosit că remediu medical pentru nodulii canceroși de la san, precum și ecranele antiradiante. Are sute de invenții ce au fost preluate și de străini. A fost medaliat cu aur și cu argint la saloanele de profil din Bruxelles, Geneva și Budapesta.

Teste și rezultate

 • La pomi, prin irigare cu apă energizată cu octograma magnetică (aplicarea ei în apropiere) a crescut aura și sistemul de apărare și au dispărut omizile.
 • La medicamente – a crescut beneficitatea cu 110-135%. Medicamentele lichide (tincturi, siropuri) au răspuns cu valori maxime.
 • Alimentele se păstrează mai bine și primesc un gust natural.
 • Apa de băut și de gătit – prin așezarea octogramei sub vasul cu apă, cristalizarea moleculară devine hexagonală (cum era în 1900) față de cristalizarea rotundă, haotică cum este acum. Aura unui litru de apă, de la chiuvetă, acum are 15-20 cm, culoare roșie. Cu octograma magnetică are 200 cm și culoare albastru-indigo.
 • La animale – cazul unui lot de oi aduse din Nouă Zeenlanda. Acestea nu s-au putut adapta la mediu, am pus octograma în jgheabul cu apă și în 3 zile – absolut toate oile erau vindecate. Aura apei și a mediului era maro-roșu, după aplicarea octogramei, apa avea aura indigo. S-a observat o îmbunătățire a gustului laptelui și a crescut cantitatea de lapte/oaie.
 • La vițeii adăpați cu apă energizantă au un spor de creștere cu peste 20%/sezon. (Firma a dat act de confirmare.)
 • La om – prin purtarea în buzunare a octogramei conform prezentei invenții s-a observat o creștere a energiei de 6 ori în 10 minute, iar beneficitatea este de 140%. Media aurei omului devine albastru-indigo, de la roșu – inițial. Folosită profilactic, crește rezistența omului la efort.

Testările au fost verificate și avizate de medici, personal din domeniul infoenergetic din laboratoarele de biorezonanța din Timișoara, Cluj, Iași.

 • Studiu
 • Notă de constatare
 • Notă de constatare

Octograma ridică vibrația energetică și aura la nivelul culorii violet – confimare cabinet independent din SUA

Aura Octograma

„Cunoașterea câmpului corpului uman este dinamică, corpurile noastre sunt luminate, după chipul lui Dumnezeu. Dumnezeu este lumină / fotoni și, de asemenea, suntem creați și făcuți cu frică și minune, așa cum ne arată autorul Psalmilor. Fie ca Dumnezeu să primească gloria, onoarea și lauda pentru tehnologiile care sprijină sănătatea umană, agricultura și sustenabilitatea cu inițiative verzi pentru a îmbunătăți viața noastră cea mai bună pentru deceniile următoare.”

Citiți mai multe în PDF-ul de mai jos.

Specificații

 • Dimensiuni: diametru: 7cm; greutate: 6gr
 • Compoziție: Elemente magnetice cu proprietăți superioare și spectru larg de frecvențe, pietre semiprețioase, elemente de amplificare a oscilației, oxizi speciali, elemente naturale de filtrare și neutralizare a radiațiilor cosmice și electromagnetice, argint, aur. În compoziție s-au folosit elemente de rezonare pentru fiecare gama de culoare din întreg spectrul de lumină: roșu, galben, verde, albastru, indigo, violet.
 • Capacitatea octogramei magnetice multicompozit: dimensiune aura – 4m; culoare aură – indigo-violet.
 • Brevet de Invenție nr.: 127498
 • Produsul este realizat conform actului de Conformitate Nr.001/2012.
 • Realizat de S.C. Davidoni – Invent SRL Davidoni – Produse Magnetice (Marcă Înregistrată)

Descriere produs

Situație mediu. Din cauza poluării globale, QI vital planetar a scăzut cu peste 50%, iar câmpul magnetic al planetei de asemenea a scăzut în ultimul secol cu 50%, fapt ce a condus la modificări alarmante la tot ce este pe suprafața Terrei – om, faună, vegetație. La om s-a constatat o reducere a corpului plasmatic de la 100-150cm în anii 1900, la 25-30cm în 2000, culoarea aurei era verde-albăstrui, actual aura medie este roșie. Acest fenomen a condus la apariția multor boli necunoscute în trecut, iar evoluția lor este galopantă, inclusiv la tineri.

Copiii nou-născuți, în majoritatea lor au aura roșie, cu o dimensiune de 25-30cm. Acum 20-30 de ani aveau aura indigo-violet, iar dimensiunea 100-200cm, ei necesitând din primele zile de viață tratamente medicale. Situația a fost prezentată în mai multe emisiuni TV naționale și internaționale ca un semnal de alarmă. La animale s-au observat boli neașteptate și rezistență scăzută la fugă. Aura lor este la jumătate față de acum câteva decenii. La fructe s-a observat o scădere a concentrațiilor de minerale și a aurei acestora.

Surse de poluare: electromagnetica – 40% (a crescut de 400 mil de ori față de 1900); combustibili fosili – 25%; nucleară – 20%; psihică și psihotronica – 12%; vulcani, incendii – 3%.

Inventatorul octogramei magnetice multicompozit a efectuat măsurători de energie, aură și densitate de ioni negativi din mediu în peste 60 de locații (orașe, sate) de pe teritoriul țării, folosind aparatură de profil – Rezonant Field Imaging, Air Ion Counter, dispozitive radionice și măsurători specifice pentru zonele importante de pe Terra.

Poluarea este diferită de la o zona la altă, iar incidența de boli la populație este mai mare în zonele cu concentrație de ioni negativi redusă și culoarea plasmatică de vibrație joasă (roșu). În zonele cu concentrația ionilor negativi ridicată și culoarea plasmatică din mediu de culoare galben, verde, media de viață este cu 7-10 ani mai mare. Concentrațiile de ioni negativi sunt între 10-1300 i.u/ cm3 aer și culoarea între roșu și violet-alb.

Invenția a fost creată în scopul contracarării acestor efecte, fiind rodul a peste 20 de ani de cercetări și experimentări în domeniul infoenergetic, până la stabilirea unei formule ideale de componente.

Mod de utilizare

 • Se păstrează în portmoneu, poșetă sau buzunar.
 • Pentru alimente: se așează în locul de păstrare a acestora.
 • Pentru apa de băut: se pune vasul cu apă de băut pe octogramă.
 • Pentru calculatoare și televizoare se aplică la baza ecranului.

Ne mândrim cu

Opinia clienților

 •    Gheorghe B. Râșca – MoldovițaAm făcut deja mai multe comenzi la dv. pe site. Acum doresc să comand Îngrășământul Magnetic. Am văzut că multă lume vă scrie despre produsele dv. așa că vă spun și eu. Am avut coxartroză și de când folosesc Masca Magnetică de la dv. situația s-a schimbat. Nu mai am dureri și mă mișc altcumva. Folosesc și Octogramele ce le am de la dv. Chiar funcționează. Vă mulțumesc!martie 2020
 •    Mariana M. BuzăuE deja foarte târziu dar nu pot merge la culcare fără să va trimit acest mesaj. Uitasem să va spun că înainte de a comanda eu Octograma Multicompozit îi vorbisem la o prietenă din Iași de dv. și a cumpărat și ea în această săptămâna o Piramidă Magneto-Cuantică și setul de Module Vibrationale pentru sutien. Despre Octograma mea ce să vă spun. În prima zi am pus-o pe abdomen să văd ce simt. Eu aveam niște probleme la părțile intime. După câteva minute am simțit în interior o usturime rece dar suportabilă. Am stat așa cam 20 de minute. Apoi am dat-o jos și am făcut o pauză de o oră să fiu sigură să nu fie o coincidență. L-am pus iarăși și am simțit același lucru. Seara îmi pun Octograma sub pernă și dorm atât de bine, mult iar respirăția abia o simt, iar corpul îl simt foarte ușor. De 2 zile nepoțica mea de 3 ani dimineața vine să doarmă cu mine când părinți îi pleacă la servici și ea dormea profund și pur și simplu a trebuit să mă întorc spre ea să văd dacă respira, nu o simțeam am făcut acest lucru de 3 ori. Deci ceea ce am simțit eu pe corpul meu se întâmplă cu ea. Funcționează foarte bine totul dar nu mă las până nu îmi cumpăr întreaga colecție de produse Davidoni. Vă mulțumesc foarte mult pentru că sunteți un tezaur pentru noi!!! 2019
 •    Zoia L. BucureștiAm testat deja produsele dv. Am pus sub Octograma un bilet cu mesajul să calmeze stomacul și să-l vindece deoarece aveam arsuri. Apa din pahar are cristale mici luminoase sub diverse forme așezate: cruci, inimi, triunghiuri și alte forme. Mulțumesc mult!martie 2020
 •    Silviu E. BucureștiRevin la dv. cu o nouă comandă pentru Piramida Cuantică și Octograma Multicompozit. Am făcut câteva experimente foarte interesante cu Octograma dv. și sunt foarte încântat de rezultate. Octograma Multicompozit amplifică efectele autosugestiei. Foarte interesant. Am băgat în folia cu care vine Octograma de la dv., un bilețel pe care am scris: „Eu, Silviu , am o memorie foarte bună”” sau „Eu ,Silviu, am un sistem imunitar puternic”. Am pus Octograma împreună cu bilețelul în folie și peste am pus un pahar cu apă și am lăsat câteva minute. După care am băut apă respectivă. După câteva zile am făcut măsurători cu un aparat de biorezonanta performant la care am acești parametri de măsurare, iar efectele au fost extraordinare. Au crescut simțitor indicii care arată inteligență și nivelul de sănătate. O să mai fac experimente și vă comunic rezulatatele. Cu respect! februarie 2020
 •    Teodor I. SUAM-a sunat Dr. Mark din Nebraska și era foarte entuziasmat că Octogramele Multicompozit ce i le-am trimis spre testare și-au făcut efectul pe pacienta cu cancer Diane S. Celulele canceroase s-au retras de la sâni, iar acum după data de 13 septembrie se simte mult mai bine. Felicitări!octombrie 2019
 •    Isabela F. Cluj-NapocaStimate dle. Davidoni, produsele dvs. sunt extraordinare! Am primit acum comanda de la dvs. Când am luat Octograma Multicompozit în mâna, am simțit căldură în tot corpul. Probabil că majoritatea clienților dv. și noi practicăm mai multe tehnici de energizare și colectare a energiei și am ajuns la nivelul de a putea simți și percepe aceste energii, iar produsele dvs. emit o energie fantastică. Vă mulțumim!februarie 2020
 •    Cosmin D. BucureștiAm promis că trimit un feedback despre produsele dvs. Eu am comandat 2 octograme și o piramidă. Efectul pe care l-am simțit la octogonul cuantic este de protecție împotriva radiațiilor electromagnetice pe care le simțeam cel mai mult la birou. La job avem WiFi, multe computere în birou, zgomot și radiație produsă de utilaje. Plecăm uneori acasă cu dureri de cap și stări de oboseală. Din primele zile de utilizare, au dispărut durerile de cap și o parte din oboseală. Piramida am purat-o la început în mașină iar acum aștept efectul din locuința. Am remarcat că atunci când am folosit-o în mașină, stoluri de păsărele zburau pe deasupra. Mi-au fost recomandate aceste produse de către Delia D. din Timișoara care a măsurat radiestezic beneficitatea acestor produse. Recent m-am întors dintr-o excursie din Bosnia (Medugorje) iar la întoarcere s-au vizitat tunelurile și piramidele din Visoko. Acolo s-au prezentat unele informații de natură tehnică similare cu cele de pe site-ul dvs legat de piramide. În tunel există blocuri megalitice din ceramică cu emisie. Am căutat o bucățică din acel material pe care s-o trimit dlui Davidoni spre analiză însă nu am găsit. Poate data viitoare am mai mult noroc.
 •    Daniela D. București (Facebook)Azi am primit produsele (piramida, octograma, și cele 2 ecrane) și deja se simt efectele extraordinare încă de câteva ore. La ora asta, după 8 ore de muncă eram deja foarte obosită, mă tăram efectiv spre casă, mă dureau picioarele, urcam cele 3 etaje cu pauză la fiecare etaj. Acum mă simt că și cum aș putea să o iau de la capăt, energizată și plină de viață, am urcat scările de parcă aș fi avut 15 ani! Durerile de la picioare au dispărut pur și simplu și nu mai am picioarele umflate. Sunt în casă cu geamurile închise dar parcă respir aer oxigenat (probabil de la ionizare). În prima jumătate de oră îmi țiuiau urechile cu sunete subtile ca și atunci când fac meditații câteva ore. Mă simt că la revizie tehnică, parcă tot organismul freamătă, se regenerează. Am o stare de bine de parcă acum am venit din concediu (în condițiile în care săptămâna trecută am muncit 15 ore pe zi pt că am înlocuit-o pe colega mea). Mă întreb dacă asta simt după numai câteva ore de utilizare ce minunății mă mai așteaptă (?)!!! Sunt foarte încântată și de abia aștept să-mi structurez apa, să-mi răsfăț chiar și plantele de apartament, să văd cum evoluează în bine bolile mamei (hipertensiune arterială și diabet) deoarece piramida va fi cu ea tot timpul. Mă bucur că fiica mea va avea ecranul, pentru că orice tânăr din ziua de azi doarme cu telefonul lângă cap! Mulțumesc lui Dumnezeu că existați! Să vă dea Dumnezeu sănătate și viață lungă plină de fericire și prosperitate, oameni buni și minunați! Meritați tot ce e mai bun! Vă mulțumesc din suflet!
 •    Florescu M. București (Facebook)Acum 3 săptămâni am cumpărat o mască și o octogramă. Le țin în majoritatea timpului în sufragerie. Pe pervaz am un ghiveci cu o violetă. În această perioada nu înflorește niciodată deoarece aerul condiționat care funcționeză non stop este cumva nociv pentru ea. De altfel am doar 2 ghivece, unul cu o plantă ornamentală și această violetă deoarece NU rezistă absolut nimic pe timpul verii din cauza aerului, toate îmi mor. Violeta este rezistentă dar nu înflorește și frunzele se ridică parcă cumva ar vrea aer. Nu mai spun că nici soare nu are deoarece jaluzelele de aluminiu niciodată nu le ridic. Cu toate astea este plină de flori și îmi pare rău că nu pot posta poză deoarece sistemul nu permite. Singura explicație sunt aceste dispozitive de la Dl. Davidoni. Va mulțumesc pentru că in această lume fără speranța mai avem șanse să ne revenim!
 •    Alexandru V.BucureștiAcum câteva luni aveam nevoie de o protecție pentru radiațiile supărătoare generate de Wi-Fi pe când eram în concediu; așa am descoperit invențiile domnului Ioan Davidoni! Fiind medic pregătit în medicină străveche Ayurveda am dezvoltat o percepție dincolo de cuvinte asupra unui remediu și am simțit imediat că aceste produse fac mai mult decât să protejeze, corpul meu era ”încântat” să le aibă în apropiere sau în contact! Apoi am avut o prima șansă să mă întâlnesc cu domnul Ciprian Davidoni, producătorul produselor, și am aflat mai mult despre concepția și efectele lor terapeutice, de atunci le prescriu la zeci de pacienți și toți suntem încântați de efectele de regenerare și “odihnă” terapeutică, de curățare și fortifiere a organismului generate de produsele davidoni! Eu personal le utilizez pe toate, branțurile mă protejaza de câmpul magnetic intens de la metrou, cureaua mă fortifică peste noapte, masca o pun acolo unde simt perturbări pe corp seara sau în somn, octograma o țin la inimioară tot timpul s.a.m.d. Am căutat cu entuziasm să cunosc sufletul care a descoperit toate acestea și cu multă dragoste domnul Ioan Davidoni a răspuns cererii noastre: timp de 6 h am avut o discuție de la suflet la suflet de neuitat, peste jumătate din timp domnul Ioan Davidoni era în picioare, tratând, măsurând, atât pe noi cât și pe alți pacienți care apelau la dânsul! Câtă generozitate, câtă pasiune și câtă pricepere!!! Toate izvorând din sufletul imens al unui om incredibil de pur, inocent, neobosit în a mai face un bine semenilor săi! Având o gândire complexă, adunând multă cunoaștere de la ceilalți și amplificând-o extraordinar de mult prin muncă autodidactă, intuiție, inteligență, domnul Ioan Davidoni te introduce într-o lume de o altă calitate umană, lăsând să se vădă ceea ce creatorul acestei lumi a dorit să devină ființă umană: pasiune, smerenie, dăruire generoasă, abnegație, iubire, manifestarea binelui la un nivel cât mai înalt, toate la un loc zugrăvind un chip luminos și blând care te face să iubeșți viața și să prețuieșți fiecare clipă! Dimensiunea sufletească a întâlnirii nu o pot reda în cuvinte! În final am spus spontan: cât de frumos este Dumnezeu în Dumneavoastră!!! A răspuns cu lacrimi în ochișorii săi de copil al Tatălui Ceresc! mulțumit că înțelegeam sensul muncii și al sacrificiului său continuu de a-și ajuta semenii! În final să conștientizăm că un obiect (produsele davidoni) care modifică fluxul cuantic de fapt modifică destinul celui care îl utilizează, în bine evident, și acesta este marele secret pe care l-am înțeles în întâlnirea cu domnul Ioan Davidoni! Mulțumim cu recunoștiință pentru tot ce ați făcut și veți mai face pentru noi! Ce bine că Dumnezeu a decis să fiți Român! Crede cineva că este întâmplător?!!!
 •    Ester B.(Facebook)Am observant ceva interesant. Eu port un ceas de sport foarte performant (Garmin Fenix 5) care are senzori și monitorizează între altele și nivelul de stress. De când port Octograma Mulicompozit de la dv. nivelul de stres a scăzut incredibil. Va trimit print screen să vedeți cu o zi înainte de a primi Octograma de la dv. și o zi după ce o port în buzunar și merg să alerg. Mulțumesc!
 •    Eduard B.CaliforniaDupă un accident grav, purtarea Octogramei dlui Davidoni mi-a ajutat vindecarea într-un timp record. Medicii de aici au fost surprinși de acest fapt. Dumnezeu să ne ajute să ducem mai departe munca d-lui Davidoni.
 •    Mariana N.Folosim și noi octograma, de anul trecut din vară. O pun pe un loc dureros, și îmi trece durerea indiferent că e mijlocul sau capul. Când plecăm de acasă, fiecare își ia octograma cu el. Acum o lună însă, ortograma mea era de negăsit. Am răscolit toată casa, buzunarele, geanta. Nimic. Așa că am mai comandat una, chiar înainte de sărbători. Între timp, ortograma cea ghidușă care dispăruse a reapărut că prin magie în poșetă. Ce să facem acum cu cea nouă?? I-am găsit imediat întrebuințare: e prietenă cu sticlele de apă din bucătărie, cu pâinea pe care o fac la două zile și, dacă pun ortograma sub ea sau pe ea, crește că din apă! Mulțumim domnului Davidoni, să-l țînă Dumnezeu sănătos!
 •    L. DorosAș vrea să va mulțumesc că existați și că faceți lucruri extraordinare pentru noi oamenii. Eu am comandat anul trecut o centură, o mască și trei octograme. Centura mă ajută foarte mult, am niște dureri mari la coalană (îmi este deformată), și când dorm cu ea nu mă trezesc cu dureri, mă mai ajută la dureri menstruale. Folosesc masca fiindcă sufăr de migrene puternice. Octograma o poartă fiica mea în ghiozdan și chiar este mai vioaie. Soțul meu ține octograma în husa de la telefon. Ce am constatat după analizele făcute (m-i să scos toată glanda tiroidă pentru că era cu nodule cu cancer malign, după care a urmat o doză dublă de pastile cu iod radioactiv), că hemoglobina și-a revenit la normal și și calciul. Acum urmează să mai comand o masca pentru soacră și una pentru tatăl meu. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce faceți! Va mulțumesc din suflet! Cu stimă și respect. Va doresc mult succes în continuare.
 •    Claudiu V.HunedoaraEu folosesc octograma și îngrășământul magnetic. Foarte mulțumit. Vă recomand cu încredere!
 •    Sanda C.BucureștiAm primit azi un link despre ceva care tuturor ar trebui să ne dea de gândit. Nu mai putem ignora impactul negativ al tehnologiei asupra sănătății noastre cunoașterea și o informare corectă sunt esențiale în ziua de azi. Din fericire, există diferite variante eficiente de protecție electromagnetica pe care le putem folosi pentru a reduce nocivitatea telefoanelor mobile și calculatoarelor. Eu am descoperit recent extraordinarele produse ale inventatorului român Ioan Davidoni, un Om și un român de mare valoare! Va recomand să citiți cel puțîn despre beneficiile utilizării octogramei magnetice multicompozit și ale ecranului antiradiatie. Eu le folosesc de câteva luni pentru armonizarea apei și pentru protecție împotriva radiațiilor electromagnetice ale telefonului mobil și sunt absolut încântată de efectele pozitive pe care le-am constatat (o stare de vitalitate crescută, gustul apei este mai bun, telefonul nu se mai înfierbântă in timpul convorbirilor și am un somn mai odihnitor, deși dorm cu telefonul lângă pat, pe post de ceas deșteptător). Mulțumiri și felicitări, domnule Davidoni, pentru aceste produse de excepție!
 •    Elena B.PiteștiAm masca și octograma de o luna de zile. Sunt absolut fantastice, cu rezultate vizibile pe loc. N-aș renunta la mască pt nimic!!! Mi-a îmbunătățit respirația (sunt fumătoare). Pe plămâni insistă cel mai mult. Mi-a îmbunătățit circulăția sângelui, am o energie fabuloasă. Mulțumesc pt acest mega produs!
 •    Cosmin S.BucureștiSunt impresionat de Amplificatorul Cuantic! L-am montat pe mașina mea cu care aveam probleme la pornire, iar acum pornește la sfert de cheie. Nu mai scoate gaze aproape deloc. L-am testat și la drum mai lung și oboseala de la condus a dispărut. Foarte interesant. Sunt deja la a treia comandă pe site-ul dvs. Port Octograma Multicompozit și starea mea generală s-a schimbat total. Sunt mai liniștit. Va mulțumesc!
 •    Dan A.BucureștiVă mulțumesc mult. Va doresc numai bine și succes în activitate, vor urma și alte comenzi în viitorul apropiat din partea mea. PS: De la comanda trecută port zilnic la mine octograma. Înainte, în mijloacele de transport în comun simțeam mult disconfort și un gen neplăcut de presiune energetică înțepătoare. Acum acestea au diminuat gradat, iar starea este de calm, relaxare, detașare de smogul electromagnetic nociv, de care marea majoritate a oamenilor sunt inconștienți și la care contribuie mulți cu sîrguință prin utilizarea excesivă și de cele mai multe ori fără rost a device-urilor.
 •    S. NituBucureștiA cumpărat soțul meu de la dv. o Mască Energizantă și o Octogramă. De 2 ani sufăr de rinită pentru care am folosit tot felul de tratamente fără rezultate. De 3 zile folosesc Masca și mă simt excelent. Nu mai iau tratament pentru rinită. Nu îmi vine să cred! Am început să o folosesc și pe alte organe. Vâ mulțumesc! Domnul să va binecuvânteze! Octograma o folosesc pentru energizarea alimenteleor din frigider și pentru energizarea apei. Ne pregătim să facem o nouă comandă.
 •    Cristina T.BucureștiDoresc să va mulțumesc! După mulți ani, mama mea mi-a spus că a dormit cum nu a mai făcut-o de mulți ani! Și asta se întâmplă de când am cumpărat pentru ea Masca Magnetică Energizantă și Octograma Multicompozit! Sunt foarte mulțumită de produsele achiziționate de la dv! O să va recomand!
 •    Anca M.Cluj-NapocaDespre aceste produse am citit în revista Focul vieții, într-o dupamasa de duminică. Apoi m-am uitat puțin pe net și m-am gîndit că probabil o să îmi comand unul sau două produse. Îmi plăcea ideea că distrug radiațiile wi-fi. Interesant a fost faptul că de cîte ori mă gîndeam la produse – simțeam iubire. Niciodată nu am pățit așa ceva cu niște obiecte. Mai tîrziu le-am mai studiat și cînd le-am comandat m-am gîndit că am găsit cea mai bună combinație, amplificatorul, centura și masca. Am fost încîntată că am primit cadou ecranul antiradiații pentru tel mobil și am început să le folosesc. Am pus masca un minut pe față (la birou, cînd am primit coletul), o țineam cu mînă, pînă ce o colegă citea coperta și nu am simțit nimic. După încă un minut a început să îmi curgă nasul, din senin că nu eram răcită, dar nasul era înfundat ca și la răceală. Cred că mi s-au curățat sinunsurile. Pe urmă totul a revenit la normal. Acasă am montat amplificatorul cuantic, conform instrucțiunilor pe țeava de gaz de la centrală, la baterii și la jumătatea casei pe peretele nordic. Apoi mi-am pus centura și m-am întins în pat ca să văd ce simt. Direct o stare de bine, de fericire (la mine starea de fericire, iubire este echivalentă cu a primi energie), relaxare instantanee ca după o meditație (de care eu nu prea fac). Am simțit o căldură plăcută pe toată fața superioară a corpului, am avut o senzație de reset. După aia mi-am pus masca, din nou senzație de fericire, ușurare și energie în tot corpul. Nu am mai încercat să observ ce simt, pur și simplu le-am pus cînd simțeam oboseală și își făceau efectul. Atunci am hotărît că trebuie să am și octograma personală, de care nu mă mai despart zi-noapte. Bineînțeles că nu era să plătesc un curier numai pentru octogramă și am cerut și branțurile. Cu branțurile mi-au dispărut orice dureri de oboseală sau reumă în momentul în care le-am pus. Despre consumul de gaz nu mă pot pronunța încă. Octogoanele amplificatorului au schimbat calitarea apei de la robinete. Apa trebuie filtrată. Cu octogoanele – nu mai trebuie filtrată, nu mai are miros/gust rău, din contră e ca apă de fântână. Acuma aștept să-mi treacă ridurile. Glumesc. Folosesc produsele cînd simt nevoia, nu de 3 ori 15 min. Poate mai mult sau mai puțin. Nu exagerez. Îmi plac produsele pentru că ajută energia să circule, mă energizez, mă relaxez instant, scot oboseala și tot ce am povestit mai sus și cred că voi mai avea și alte surprize. Cu deosebită admirație, Anca M.
 •    Florentina A.AradV-am descoperit sigur la momentul potrivit, (nimic nu e întâmplător, știu asta) prin intermediul postului de radio – Timișoara, într-o dimineață de aprilie 2016. Din clipa în care am auzit împreună cu soțul meu despre d-voastră, am fost convinși că tot ceea ce faceți este benefic și, de fapt era ceea ce căutăm, fără să știm acest lucru… Avem deja masca energizantă, octograme magnetice, îngrășământul magnetic pentru plante și ecranul antiradiții pt. telefoanele mobile. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul pe care ni l-a făcut prin d-voastră și va doresc putere, sănătate și multă recunoștință, pentru a putea munci cu drag în continuare, pentru binele nostru al tuturor!
 •    D.M.BucureștiBunica mea (peste 80 de ani) a pus octograma pe ficat (a avut hepatită în tinerețe) și a simțit o fierbințeala foarte puternică la prima folosire. La fel și când și-a pus centura în jurul brâului. Am observat încă de la început că dacă îmi pun câte o centură pe fiecare picior pe partea superioară și stau întins orizontal cu față în sus meridianele principale aflate acolo se activează aproape imediat și energia începe să curgă prin ele. O altă utilizare a centurilor este plasarea pe Micul Circuit Celest a 2 centuri lipite cu arici (una în prelungirea celeilalte) a.i. să acopere toată zona mediană a trunchiului + capului, atât pe față cât și pe spate. De multe ori se simte cum se activează complet Micul Circuit Celest. Se știe că atunci când se declanșează activarea acestui circuit începe regenerarea corpului. Foarte utile și eficiente centurile pentru cei care vor să aplice mecanic chestiile acestea și nu cunosc exerciții de qigong sau alte tehnici! Și chiar dacă cunoști tehnicile îți ia ceva vreme până se activează prima dată Micul sau Marele Circuit Celest și devii și conștient. Numai bine!
 •    C. MihaiMulțumesc pentru tot ce faceți pentru noi, eu și soțul întodeauna purtăm la noi „octogonul” pe care-l numim scutul magic, care face minuni. De abia aștept să iau și piramida. Vă mulțumim încă o dată și vă dorim din tot sufletul sănătate și D-zeu să va lumineze calea, cum faceți și dvs. cu noi!
 •    Cristea I.MontréalDomnule Ciprian Davidoni, „Tinere Domn”, de anul trecut am simțit cum treptat pierd controlul picioarelor din cauza agravării diabetului. Masaje, medicație, rezultate nesemnificative. Neuropatia, mereu mai accentuată și dificil de suportat. Poate și datorită vârstei, au apărut și alte manifestări precum dureri sciatice chiar și dureri în zona sacrală. Mersul mi-a devenit tot mai dificil și greu de suportat până când… Norocos din fire, v-am regăsit în emisiunea domnului General E. Strainu și mi-am amintit că încă de anul trecut am Octograma, Branțurile și Masca. Le-am găsit puse la loc sigur în noptieră. Îmi amintesc bine că le-am „experimentat” dar nu îmi aduc aminte de ce le-am pus în sertar. Imediat am început „să mă tratez” cu octogonul pus pe piept, peste maieu și cu mare surpriză m-am trezit că după două zile durerile au dispărut, pot merge fără să-mi pierd echilibrul chiar 20 de minute pe stradă. Azi în cursul dimineții după ce am recitit corespondența cu dumneavoastră am pus branțurile în papuci și am uitat cu totul de… Este trecut de ora 20 și simt cum îmi ard tălpile mai mult, nu mai am picioarele amorțite și căldura urcă spre genunchj, fenomen care mă determină să vă scriu.
 •    Eolenil B.comentariu ziarul Adevărul 20 iunie 2019Eu sunt uluit cum unii consideră că a face un comentariu înseamnă a face bășcălie și a denigra, iar dacă li se sugerează o discuție lucidă și de bun simt, bazată pe argumente și experiență, continuă doar să facă bășcălie, cu aere de superioritate. Așa cum s-a și spus, probabil sunt doar comentatori de profesie. Mă bucură faptul că dl. Davidoni Ciprian a luat atitudine în această situație și dl. Ioviță Teodor a dezvăluit o parte din efectele extraordinare ale dispozitivelor DAVIDONI. Pot și eu să spun că am beneficiat de calitățile unor dispozitive Davidoni sau am cunoscut persoane care au avut rezultate benefice surprinzătoare. Pot spune că am beneficiat de efectul profund de relaxare și regenerare al măștii Davidoni, de energia și protecția pe care o oferă octograma multicompozit, de protecția ecranului antiradiații pentru telefonul mobil. Unele dintre cunoștințele mele au avut și ele rezultate foarte frumoase cu dispozitivele Davidoni. Astfel, o prietenă a folosit îngrășământul magnetic la un lămâi pe care îl creștea în ghiveci și care nici măcar nu a înflorit vreodată. Încă din primul an a făcut atât de multe flori și apoi fructe (lămâi) încât cu greu susțineau crengile încovoiate de greutate, lămâile care crescuseră. O prietenă care a utilizat sutienul magnetic s-a vindecat de cistita (datorită faptului că în prima săptămână, cele 2 module se poartă unul în zona vezicii urinare și celălalt în zona lombară, pentru dinamizarea meridianului vezica urinară; apoi cele 2 module se poartă 40 de zile în cupele sutienului) și i s-au resorbit complet niște noduli de câțiva centimetri în zona sânilor. Exemple sunt foarte multe și chiar mai spectaculoase dar nu le putem posta pe toate aici. Ideea este că toate dispozitivele Davidoni sunt brevetate la OSIM și deci verificate de autoritățile competente și au fost premiate la concursurile naționale și internaționale de inventica, deci au primit și acest gen de recunoaștere internațională, pe lângă cele pe care ni le-a dezvăluit dl. Ioviță Teodor. Mulțumesc și pe această cale domnilor Ioan și Ciprian Davidoni pentru dispozitivele practice pe care ni le pun la dispoziție și le doresc să primească multă sănătate și creativitate, în continuare de la Dumnezeu, pentru că merită.
 •    Mert D.GreciaOctograma Multicompozit este extraordinară! Eu o port tot timpul în buzunar, iar soția mea, deși la început a fost foarte sceptică că așa ceva poate să o ajute, la insistențele mele a purtat-o pe timpul nopții în zona uterului, pentru că a fost diagnosticată cu chisturi ovariene. Acum a fost la control și nu poate să creadă că evoluția afecțiunilor uterine s-a stopat și că boala dă înapoi. Medicii nu își explică fenomenul. Așa am convins-o pe soția mea să încerce și Masca Magnetică, ea având o formă de acnee agresiva. Va mulțumim din suflet!
 •    Teodor I.SUA, comentariu online – AdevărulEste prea târziu “Domnilor” pentru comentarii negative la adresa inventatorului IOAN DAVIDONI și a produselor sale. A crede sau a nu crede fără a experimenta reprezintă o capcană logică pentru d-voastră. În USA în urmă cu doi ani a început testarea, validarea și vânzarea TUTUROR produselor marca DAVIDONI iar vânzările depășesc orice așteptare. Primul succes remarcabil a fost obținut de profesorul Phil Schwallier în cadrul Michigan State University care dovedește că s-a obținut o creștere a compușilor vii din fructul de măr de 18 ori mai mare decât normal, studiile fiind făcute pe loturi experimentale separate. Precizez că sânt cel care l-a comandat și sunt în posesia lui binențeles ștampilat și semnat. Este primul fertilizator din lume care stimulează corpul bioplasmatic al plantelor care nu conține nici um compus chimic!!! În marile universități din SUA s-a intuit modul de lucru al acestui tip de produs, o concluzie fiind “Ruperea barierei fotosintezei“ dar niciodată nu a fost obținut! A făcut-o Inventatorul român IOAN DAVIDONI! Aici și Acum! Se află la vânzare pe situl Array pentru SUA, Canada, Australia. Având nevoie de autorizația de mediu pentru import am prezentat declarația de conformitate și fișa de securitate iar răspunsul a fost: Nu poate fi încadrat în nici o reglementare existența în acest moment în USA! În acest moment se efectuează experimente în Africa pe plantații de bananieri, în Costa Rica pe plantațiile de cafea, în Mexic pe plantațiile de avocado. În urma studiilor efectuate la universitatea Babeș Bolyai din Cluj și sunt în posesia noastră s-a obținut o creștere cu 120/100 a cantității de grâu cu 137/100 o creștere a cantității de gluten umed, o creștere cu 20/100 a proteinei și o creștere cu 350/100 a cantității de argint! Nu există în toată lumea aceste rezultate care vor fi trimise spre omologare la CARTEA RECORDURILOR!!! Foarte curând vom face publice studiile care dovedesc o infuența directă și de netăgăduit a OCTOGRAMEI și PIRAMIDEI CUANTICE asupra ADN-ului uman care conține magnetită și cristale de cuarț exact ca în formula cuantică tip Davidoni! Avem chiar un caz clinic. Edward Barbu cetățean româno-american a comandat și folosit octograma magnetică și apa cuantică (produs care nu se află încă pe site) cu un an înainte de a avea accident de motocicletă. A stat în comă două săptămâni la clinica Roma Linda din Los Angeles. Doctorii i-au luat probe de sînge și ADN constatând că are un sistem imunitar atât de crescut încât nu permite instalarea cangrenei!! Au întâlnit un singur caz asemănător în urmă cu 30 de ani! Recuperarea sa a fost atât de rapidă încât cazul său a fost privit ca un record medical! Informațiile despre folia cuantică tip Davidoni a ajuns și la mai mulți specialiști NASA, companii aeronautice din SUA și CANADA. Urmează teste la companii producătoare de antene 3G, 4G, 5G și companii interesate de reciclarea deșeurilor nucleare. Din motive de securitate și economice ele vor fi publicate doar în momentul în care ele lor fi încheiate. E doar o chestiune de timp ca aceste invenții să nu poate fi ignorate la nivel global de către guverne!! Acest om a venit pe pământ ca să ne învețe ceva! Produsele sale ne vor introduce într-o noua era! ERA CUANTICĂ A OMENIRII!!
 •    Aurelia S. FacebookAm comandat mai multe produse Davidoni, Centura Magnetică, Masca magnetică Energizantă, Octograma Multicompozit. Sunt miraculoase! Vi le recomand cu căldură! Respect inventatorilor!
 •    Marius I. AlbaÎn urma folosirii Octogramei multicompozit și a Ecranului pentru telefon am scăpat de o alergie severa la praf, păr de animale, gaze de eșapament, stres, anumite alimente. Am ținut-o câteva zeci de minute în zona plexului solar atârnata cu un șnur de gât. Pot sa confirm că miracolele există. Și poartă marca Davidoni. Mii de mulțumiri inventatorilor și urări de viață lungă.iulie 2020
 •    Ioan B. BucureștiAm înțeles că Piramida și Octograma trebuie să fie ținute la soare 30 minute. Ele au venit încărcate sau trebuie să le punem noi acuma la soare? Și vroiam să vă mai întreb dacă atunci când aplicăm Octograma pe anumite zone ale corpului se impune să fie scoasă din folie sau merge pusă și așa cu folie? Mulțumim! Răspuns Ciprian Davidoni:Octograma poate fi folosită permanent în folia de protecție. Produsele Nu trebuie încărcate. Compoziția din ele face toată treaba energetică. Se pot ține la Soare o dată pe an pentru purificare. Nu pentru încărcare. Datorită cuarțului și cristalelor din compoziție, produsele se pot purifica periodic, ținute la razele Soarelui. aprilie 2020
 •    Y. Ana FacebookFolosesc Octograma Multicompozit și Piramida Cuantică de aproape 2 săptămâni. Efecte uluitoare au apărut chiar din primele zile de utilizare. Mulțumesc!2020