Brevete si inventii

Ioan Davidoni – activitate inventiva

Peste 900 inventii, inovatii si solutii tehnice inventive, pastrate intr-o evidenta clara, sustinute de brevete de inventie, certificate de inovatie, acte de constatare, articole in reviste tehnice, fotografii si filmari. Din acestea, 350 inventatorul le-a realizat practic. La Stitom S.A -Tomesti, unde inventatorul a lucrat 33 ani ca specialist metrolog si coordonator de metrologie pe fabrica, din 170 de solutii tehnice inventive propuse conducerii fabricii pe parcursul anilor, 90 s-au aplicat practic. Parte din acestea au fost inventii premiate, iar altele au fost atestate prin certificat de inovatie.

prev next

Brevet de inventie – Nr. 109049

Inventatori: Davidoni Ioan-Ciprian & Davidoni Ioan

Inventia se refera la o platforma folosita in procesele de recuperare a lichidelor poluante de pe suprafata apei.

Brevet de inventie – Nr. 120821

Inventatori: Davidoni Ioan

Dispozitiv vibrator, atasabil la un sutien, ce contine doua minivibratoare, o minibaterie si un intrerupator ce poate fi actionat dupa dorinta persoanei purtatoare.

Brevet de inventie – Nr. 123069

Inventatori: Davidoni Ioan

Inventia se refera la un brant magnetic antistres, destinat echiparii incaltamintei, pentru stimularea terminatiilor nervoase ale talpii piciorului, in vederea energizarii corpului uman.

Brevet de inventie – Nr. 123089

Inventatori: Davidoni Ioan & Davidoni Ioan-Ciprian

Inventia se refera la un modul peliculogen stratificat, pentru ecranarea undelor electromagnetice, compus de cristale ale unor metale bivalente, cu proprietati magnetice superioare si conductibilitate electrica redusa.

Certificat de prioritate nationala

O.S.I.M. 1014 / 153 din 08.06.2010 C.B.I. A /00432 din 2008

Inventia consta in banda magnetica cu o anumita intensitate magnetica care stimuleaza corpul plasmatic al vegetatiei (pomi, arbusti etc.). Magnetii puternici clasici nu au acest efect.

Inventia este produsa in serie mica, la cererea celor interesati.

Brevet de inventie – Nr. 123575

Inventatori: Davidoni Ioan

Inventia se refera la un articol vestimentar, realizat sub forma unei manusi, a unei masti faciale, a unui guler, a unui sutien sau a unei burtiere, dintr-un material stratificat, compus dintr-un strat suport de polivinil expandat si un strat de material textil, intre cele doua straturi fiind prevazut un strat activ magnetic.

Brevet de inventie – Nr. 108758

Inventatori: Davidoni Ioan

Pantof Antistres -Inventia se refera la un pantof destinat utilizarii in mediul familiar,spitale sau baze de tratament,pentru reducerea starii de oboseala sau stres.

Brevet de inventie – Nr. 106288

Inventatori: Davidoni Ioan

Instalatia recupereaza caldura continuta in gazele arse de la cuptoarele folosite in industria sticlei,fara consum de energie din exterior.

Brevet de inventie – Nr. 125447

Inventatori: Davidoni Ioan

Mortar pentru elemente de constructii cu proprietati magnetice.

Brevet de inventie – Nr. 106872

Inventatori: Davidoni Ioan

Inventia se refera la o metoda de reglare a regimului termic,in instalatii de topire a sticlei,prin care se asigura o calitate constanta a pastei de sticla,supusa prelucrarii ulterioare.

Brevet de inventie – Nr. 119921

Inventatori: Davidoni Ioan

Inventia se refera la un pantof antistres alcatuit dintr-o talpa pe care este prevazut un brat,fixata de o caputa ,avand o fata exterioara si o captuseala in care sunt prevazute elemente electromagnetice.

Brevet de inventie – Nr. 120725

Inventatori: Davidoni Ioan

Inventia este cesionata catre Universitatea Politehnica Timisoara.

Brevet de inventie – Nr. 123621

Inventatori: Davidoni Ioan

Inventia se refera la o masca energizanta,destinata stimularii punctelor energetice de pe fata unei persoane.

Brevet de inventie – Nr. 123657

Inventatori: Davidoni Ioan

Ingarsamant magnetizat.

Brevet de inventie – Nr. 128502

Inventatori: Davidoni Ioan & Davidoni Ioan-Ciprian

Material compozit granulat pentru tratarea solului.

Brevet de inventie – Nr. 127498

Inventatori: Davidoni Ioan & Davidoni Karina Angela

Element magnetizat pentru armonizare energetica.

Certificat de inregistrare a marcii R082610

Acordat pentru marca 082610/22.11.2006.

Inovatii aplicate si contractate cu S.C. Stitom S.A. Judetul Timis

1.Schimbator de caldura

Inovatia 29 /1986

Prezentare: am recuperat caldura din gazele arse de la cosul cuptoarelor de recoacere. Caldura recuperata incalzea apa necesara fluxului tehnologic din sectiile SLAIF si GRAVURA.

Apa era stocata intr – un rezervor de 8 tone montat la 8 m inaltime, pe acoperisul sectiei. Instalatia functiona prin presiunea hidrostatica din retea, deci nu necesita pompare.

Suprafata de transfer am calculat-o in asa fel ca instalatia sa lucreze la nivel de suprasaturatie , pentru a nu depasi temperatura de 40 grade C, iar in caz de intreruperii de alimentare cu apa din retea, apa din schimbator sa nu atinga temperaturi de fierbere .

Suplimentar am prevazut 3 sisteme de protectie.

Instalatia asigura 80 tone apa calda pe zi.

2. Temperarea cuptoarelor de topit sticla, prin tiraj invers

Inovatia 118 /1 – 1981

Efect economic 81.000$

Prezentare: procedeul l –am folosit pentru incalzirea indirecta a blocurilor refractare din bazinele de topire a cuptoarelor , respectiv blocuri de CORHART ,care erau foarte sensibile la socurile termice din timpul temperarii.

S-a aplicat pe 18 cuptoare cu suprafata de topire de 10 m patrati.

A asigurat sticla curata din prima zi de exploatare.

3. Dispozitiv pentru testarea rapida a curbelor de recoacere

Inovatia numarul 118 / 2 din 1981; Contract 2123 din 1992

Efect economic 187.000 $

Prezentare: dispozitiv pe care il introducem cu produsele pe tunel indicandu-mi temperatura maxima din tunel. Dispozitivul era de 10x10cm. In comparatie cu masuratorile din exterior prin termocuple, puteam stabili elementul cheie si sa iau masurile tehnice necesare. Am reusit sa reduc spargerile de pahare de la 10-12 % la 0,1-1 %.

4. Perdele mobile pentru cuptoare de recoacere

Inovatia 52 /1986.; Contract 2524 din 1992

Efect economic 379.000$

Prezentare: la iesirea din tunelul de recoacere erau pierderi mari de caldura am reusit sa stopez aceste pierderi cu 20 % printr-o retea de PERDELE LAMELARE din materiale usoare si rezistente la caldura, aceste perdele erau deschise de produsele in miscare si se inchideau prin posibilitatea lor de oscilare .

Dupa 15 ani de functionare pe 4 cuptoare de recoacere cu un rulaj de 3000 – 4000 produse / cuptor / zi, perdelele nu au prezentat semn de uzura .

5. Subler de trasaj pentru produse din industria sticlei

Inovatia 118 / 3 /1981.; Contract 2123 din 1992

Efect economic 603.900 $

Prezentare: unitatea producea 16.000 modele noi – produse pe an .

Fiecare produs avea niste cote care trebuiau respectate. Pana la stabilirea cotelor pentru decalotare si stabilitate, se pierdeau 4-5 produse / model . Existau foarte multe reclamatii la produsele de export, in special la produsele mari ca diametru si inaltime . Trebuia facut ceva in acest sens . Am realizat cate un subler de trasaj pentru fiecare sectie . Acest subler rezolva din start trei probleme – verifica planietatea produselor, inaltimea lor si trasarea pentru decalotare . Se putea masura produse cu diametru de la 0 la 500 mm si cu inaltimi de la 0 la 500 mm. La fiecare model de produs au fost eliminate total pierderile de probe. Nu au mai fost nici un fel de reclamatie in urmatorii 20 de ani de exploatare, privind cotele produselor.

6. Termotester portabil pentru masurarea rapida a temperaturilor

Prezentare: aveam aparate portabile care masurau temperaturile, dar masuratorile depindeau de ochiul termotehnicianului de schimb si de starea bateriilor din aparate. Gaseam de multe ori erori mari pe teren . Trebuia sa fac ceva ce nu depindea de operator si de baterii. Am reusit sa fac acest termotester portabil care functiona fara baterii si fara interventie de reglare a operatorului

Functiona prin tensiunea din termocuplu si citirea valorilor se efectua era direct pe ecranul unui aparat mic. Putea fi folosit cu usurinta de orice operator.Greutatea aparatului era de 400gr.

INVENTII

1. Microcentrala electrica eoliana

C.B.I. OSIM din 24.04.1980 (nu am putut plati taxele imi depaseau salariul)

Microcentrala a functionat din 1973 pana in 1996 . A intrat in CARTEA RECORDURILOR NATIONALE in 1981

Prezentare: a avut 9 m inaltime , rotorul cu 6 palete din aluminiu cu diametrul de 3 m , dinam 24 V si 800 w, 2 acumulatoare de 12 V / 120 A , rotor cu protectie radiala si pe circumferinta . Avea o deriva de sarcina si o deriva de protectie care era deschisa de o deriva pilot printr-un sistem de arcuri si un clichet pentru a scotea ansamblu, gradat de pe directia vantului, cand acesta depasea viteza optima. Tabloul de comanda asigura incarcarea si protectia electrica a acumulatoarelor. A alimentat cabana parintilor mei de la poalele Muntilor Poiana Rusca.

2. Instalatia de recuperare a caldurii la cuptoarele de topit sticla

Brevet inventie 106288 din 1993.

Medalie de Argint la Bruxelles 2001

Prezentare: instalatia recupera caldura din varful cosului de la zona de lucru al cuptoarelor de topit sticla , de la 12 m inaltime si din alte zone a instalatiei, avea in total 9 schimbatoare diferite de caldura, care aducea aerul din atmosfera trecut prin aceste zone de incalzire pe doua tubulaturi cu diametrul 500 mm, la baza cuptorului , in canalul de aer secundar. Instalatia a functionat fara ventilator . Aducea 2500 m cubi aer cald / minut la 150 grade C . consumul cuptorului s-a redus cu 8-10 % combustibil conventional

3. Procedeul de reglare a cuptoarelor de topit sticla

Brevet de Inventie OSIM 106872 din 1993

Efect economic 10.000.000$ la produsele de sticla realizate in perioada 1972 – 1996

Prezentare: prin ani 1971 – 1972 s-a trecut la folosirea CORHARTULUI, pentru cuptoarele de topit sticla in locul samotei. Cele din samota aveau garantia 1 an , cele din corhart de 2 ani. Doua cuptoare a curs la 6 luni. Directorul m-a insarcinat sa gasesc cauza. Mi-a dat mana libera si am gasit cauza . Toate cuptoarele de atunci pana in 2000 au functionat perfect, intre 4,5 – 5 ani cu sticla buna. La o vana am reusit sa tin vatra in functie 9 ani. In 1972 am primit prima aprobare la aceasta inventie .Ar fi fost necesare circa 4 brevete de inventie cu 4-5 revendicari pentru a descrie intregul procedeu . Am brevetat o parte din procedeu. Exista o interdependenta parametrica complexa, dependenta si de parametrii atmosferici. Am reusit sa obtin de asemeni sticla curata pentru export in 8 guri de lucru din 9 existente , fata de 4 guri inainte pentru export si 5 guri pentru intern. Pe plan mondial inca nu e rezolvata aceasta problema. In Bohemia , acum 2 ani a curs cuptor nou din aceleasi motive, in 2010 in Polonia a fost oprita o fabrica din aceleasi motive. Am colegi care au lucrat in aceste fabrici – ca sticlari si mi-au confirmat aceste lucruri.

3. Pantof antistres

Brevet de Inventie 108758 din 1994

Prezentare: aveam deja cateva nivele de initiere in tehnici de medicina tibetana si puteam masura aura omului si in situatii speciale chiar sa o vad. Am observat diferente mari de aura la oameni si chiar redusa / global la populatie fata de cat ar fi trebuit sa fie. Am gasit solutia prin care se poate creste aura de la 30-40 cm la 60 – 100 cm prin folosirea elementelor magnetice speciale, nu cele clasice. Am calculat concentratia elementelor si intensitatea magnetica necesara pentru a nu fi nocive pentru om.

5. Instalatie de recuperare a produselor petroliere de pe suprafata apei

Brevet de Inventie 109049 din 1994.

Medalie de Aur la Bruxelles – 2002

Prezentare: dupa cateva catastrofe maritime cu impact major,date la televizor mi-a venit ideia. Am realizat practic la scara mica celule de colectare grosiera si celule de absorbtie a irizatiilor de pe suprafata apei. Celulele de colectare au elemente din materiale care pot separa titeiul de apa prin diferenta de densitate , dupa colectare, celulele se inchid si titeiul ramane in ele . Golirea este asigurata printr-un mecanism automat.Operativitatea la nivelul prevazut in inventie , este de 80 tone / minut / brat, un vapor prevazut in acest scop, ar avea 4 brate de colectare. Experimental , la Bucuresti in fata comisiei interesate s-au pus 2 l de titei intr-o galeata cu 10 l de apa , din cateva manevre am colectat titeiul, inclusiv irizatiile si s a putut bea apa din galeata . Am depus proiect de finantare cu I.P.A. Bucuresti si a fost respins cu trei puncte, in loc de 72 de puncte necesare am obtinut 69.

6. Pantof antistres cu oscilator

O.S.I.M. – C.B.I. A /01098 din 2000

Brevet de Inventie 119921 din 2005

Prezentare: multi producatori au recurs la folosirea magnetilor permanenti clasici, cu intensitati mari, beneficitatea lor este de 5 – 15 % , am recurs la stimularea terminatiilor nervoase din talpa , cu un camp electromagnetic de mica intensitate si de joasa frecventa pana la 1000 Hz. Beneficitatea este de peste 95 %.

7. Pantof vibrator

O.S.I.M. – C.B.I. A/00969 din 27.08.2001

Medalie Argint Bruxelles 2002

Prezentare: un mecanism vibrator cu putere de sub 50% fata de limitele admise de protectia consumatorului, masurat uin laboratoare specializate in tehnica vibratiilor , din Timisoara , le-am inserat in talpa pantofilor, iar sursa de alimentare in toc, cu contact prin greutatea piciorului. Se foloseste static, stand pe un fotoliu ½ – 1 ora. Asigura un masaj placut al talpi si un confort bun prin stimularea terminatiilor nervoase din talpa.

8. Rotor eolian

Brevet Inventie 120725 din 2007 – cesionat Politehnicii Timisoara

Medalie de Bronz – tip Inventika Bucuresti 2009

Prezentare: rotor cu ax vertical , palete de sarcina si palete interioare de eficientizare . Nu necesita derive de directionare sau cutie de viteza. Transmisia este pe un principiu nou si este foarte compact. Se preteaza pentru puteri mici si mijlocii. Functioneaza la viteze mici ale vintului 3 – 5 m /s . marimi obisnuite pe teritoriul tarii noastre. Rotoarele clasice au nevoie de viteze minime de 8,5 m /s si optime de 11m/s. La noi nu se gasesc asemenea valori, decat rar , in zona Dobrogei.

9. Sistem de stocare a energiei electrice pe timp nelimitat

O.S.I.M. C.B.I A. /00971 din 27.08.2001

Prezentare: este un sistem mecanic , cu pierderi de frecare reduse, cu sistem de protectie multiple. La probele efectuate la scara mica, au putut alimenta un resou de 500 W / 220 V in conditii optime, printr-un generator CFR cu transformator invers. Sistemul permite stocarea energiei pe timp nelimitat chiar si pentru puteri de ordinul MEGAWATILOR pentru orele de varf din sistemul national.

10. Ventuza magneto – vibratoare

O.S.I.M. C.B.I. A / 00249 din 05.03.2002

Medalie de Bronz Eureka Bruxelles 2004

Prezentare: in interiorul unui magnet am introdus elementul vibrator alimentat de la o sursa de 3 V. Tot mecanismul l-am atasat la o ventuza siliconica, in sistem compact. Inventia am realizat-o in scopul stimularii punctelor de acupunctura de baza de pe meridianul vietii. Conform bioastrologiei fiecare avem un meridian al vietii propriu, corespunzator datei de nastere. Exista manuale care prezinta acest lucru . Fiecare meridian are 5 puncte de baza pe traseul lui Yu = intrare Qi , BO = acumulare QI, GO = reglare Qi , Gen =echilibrare QI , in meridianele orizontale, Sei = activare Qi, in punctele de inseriere a meridianelor verticale. Inventia a fost testata de medici bioterapeuti si acupunctori cu experienta indelungata , din Timisoara. Efectele sunt foarte puternice si se simt imediat echilibrarile din meridian.

11. Sutien vibrator

C.B.I. A /00250 / 2002

Medaliat la Ingenius Budapesta 2004

Prezentare: mecanismul atasabil la orice sutien, printr-un sistem de cleme incorporate in corp siliconic compact, impreuna cu elemente de microvibratii, sursa 1,5 V si un mini intrerupator . Testat pe nenumarate femei, acesta au confirmat starea de relaxare indusa de sistemul vibrator. Sistemul a fost realizat in scopul relaxarii sanilor pentru preintampinarea formarii nodulilor mamari.

12. Husa si sistem de ecranare impotriva radiatiilor electromagnetice

C.B.I. A / 00140 / 21.02.2003

Medalie de Bronz Geneva 2004

Prezentare: existau sesizari la TV privind nocivitatea antenelor G.S.M. cablurilor electrice din apropierea locuintelor, telefoanelor mobile. Aveam si atunci capacitatea de a masura aura omului cu si fara telefon mobil in buzunar . Cu telefonul pornit in buzunar , campul Qi al omului este influientat negativ.Trebuia gasit ceva pentru inlocuirea impedimentului. Am realizat o husa de protectie din piele cu insertie de elemente magnetice speciale cu spectru larg de frecventa pe partea interioara. La masuratori pe aparat analizor spectral, efectuate la Catedra de Telecomunicatii Timisoara cu Decanul catedrei a reiesit ca ecranarea este de peste 80 % fara a afecta functionarea telefonului. In 2005 deci la 2 ani dupa ce eu am dovedit acest lucru , Laboratorul de Cercetare in Telecomunicatii Mobile din Marea Britanie, confirma ca substanta magnetica “X” (folosita de mine ) reduce la zero emisiile de radiatii ale celularelor catre corp ” Ziarul Libertatea 27.01.2005″

13. Generator electric cu excitatie prin curent remanent

C.B.I. A / 00189 din 21.02.2003

Prezentare: la Microcentrala Hidro realizata de mine in 1977, pentru Ocolul Silvic Cosava jud Timis foloseam un generator CFR de 24 V 5 Kw cu transformator ridicator de tensiune, excitatia o asiguram cu un acumulator , ulterior am adaptat un motoras de ventilator de tramvai 24 V 100 W pe axul generatorului cu un reostat asiguram tensiunea necesara, neavand rulmenti s-a uzat. Venise televiziunea si trebuia sa rezolv urgent problema tehnica. Am amplificat curentul remanent care este de 0,8 -1 V al generatorului, folosind piese dintr-un aparat de radio Albatros, generatorul a inceput sa functioneze bine, ulterior am pus la punct inca 2 variante, revendicari, una prin amplificare electromagnetica si a doua cu tranzistori de putere. Asa a functionat peste 10 ani , alimentand 3 cabane forestiere si silvice cu neoane de 40 W / 220 V , becuri, prize pentru aparate de radio.

14. Instalatii de recuperare a caldurii din centralele de apartament

C.B.I. A /00019 din 18.09.2004 in curs de cesionare pentru Universitatea Politehnica Timisoara

Prezentare: am recuperat caldura din gazele de la cos printr-un schimbator de caldura tubular din materiale bune conducatoare de caldura . Caldura recuperata de aproximativ 120 grade C , prin pompaj, am dus-o la baza flacarii, pe o tubulatura auxiliara montata prin interiorul centralei . Reducerea de combustibil este de 10%.

11. Brant magnetic antistres

C.B.I. A. / 00149 / 21.11.2004

Hotarare Brevet 2004

Medalie de Aur Targ Inventii Geneva 2005

Prezentare: realizat din materiale antitranspirante, antisoc, strat magnetic, orificii de aerisire si de formare de microcampuri inelare magnetice, asigura utilizatorului din primele minute de purtare o stare de bine , imbunatatind circulatia de la picioare si crescand aura de la 30 – 40 cm la 80 – 90 cm

16. Ecran de protectie pentru telefoane mobile

C.B.I. A / 00077 din 31.01.2005

Medalie de Bronz la Targ Eureka Bruxelles 2007

Prezentare: in timpul folosirii telefonului mobil celulele din creier isi cresc activitatea de 11 ori (studii efectuate in Suedia) dupa 5 minute intreg creierul intra in alerta. Dupa 20 de minute de utilizare campul Qi al capului scade de la 30 – 40 cm la aproximativ 15 cm chiar si sub aceste valori (din masuratorii proprii) efectuate pe mine si pe prieteni. Trebuia facut ceva , am efectuat mai multe tipuri de ecrane cu diferite concentratii si materiale diferite, fixate pe diferite parti ale telefonului mobil. Am gasit forma finala, care se fixeaza pe acumulator si reduce cu 80 % interferenta cu creierul uman . Valori confirmate in laboratoare din Timisoara. Cluj , Londra si Viena (masuratori in laborator militar din Viena 2010).

17. Manusa magnetica energizanta

C.B.I. A /00505 din 27.05.2005

Medalie de Bronz Targ Eureka Bruxelles 2006 si

Medalie de Bronz Zagreb 2007

Prezentare: in tehnicile de medicina tibetana exista metode de reactivare a fluxului Qi din meridianele din corp – organe si sisteme de organe prin anumite miscarii ale palmelor , masarea lor etc. , la maini existand peste 90 de puncte de acupunctura. Pacientul de rand nu are acces la aceste tehnici. Pentru a se bucura totusi de o stare de beatitudine , am realizat aceasta manusa magnetica confortabila , cu textura elastica, insertie de cristale magnetice si orificii de aerisire in aranjament pe traseul meridianelor. Campului energetic al omului creste la peste 1 m in 5 – 10 min . Inventia a fost testata de medici acupunctori si cardiologi care si au dat avizul pentru eficienta ei.

18. Ochelarii magnetici

C.B.I. A. 00863 din 13.03.2006

Prezentare – stimularea magnetica a punctelor de acupunctura si a meridianelor pentru reactivarea fluxului Qi spre organele de corespondenta este des practicata. In jurul ochilor sunt circa 50 puncte de acupunctura si majoritatea meridianelor au traseu in zona lor. Ochelarii magnetici , realizati in 2 variante , au inserat in rame elemente magnetice speciale cu polaritati adecvate Au fost testati si sau efectuat masuratori infoenergetice care atesta eficienta lor .

19. Masca magnetica energizanta

C.B.I. A /0068 din 25.08.2006

Prezentare – fata este oglinda starii energetice a omului . Din 720 puncte de acupunctura de pe corp , folosite in tratamente 360 se gasesc pe fata . masca acopera intreaga suprafata de interes . Masca este realizata din material polivinilic expandat cu insertie de elemente magnetice avand orificii de formare a campurilor micromagnetice, inelare in configuratie sacrosimbolica care creste eficienta energetica la peste 120 % . Prin folosirea ei de mii de utilizatori, s-au confirmat ameliorari si vindecari neasteptate .

20. Ingrasamant magnetic ecologic (lichid)

O.S.I.M. C.B.I A /00496 / 13. 07.2007

Medalie de Argint Targ Inventica Bucuresti 2009

Medalie de Bronz Geneva 2010

Prezentare: Din cauza poluarii globale . tot ce este pe suprafata TERREI raspunde la aceasta agresiune – fiinte vii, dar si vegetatie.Prin masuratorii infoenergetice si prin masuratorii pe aparatura de biorezonanta , efectuate pe fructe, legume si plante am observat o reducere a aurei acestora. Prin incercari pe plante de cultura , pe plante de referinta si plante cu ingrasamant magnetic am observat o influienta pozitiva asupra evolutiei plantelor , respective cresterea aurei de 3 -4 ori , ca diametru in jurul plantelor care are un efect pozitiv si asupra fructelor, crescand energia vitala cat si timpii de pastrare a acestora. L-am testat pe rosii, morcovi, cirese , struguri coacaze si pere. La patru ani de la aplicare pe sol ,isi pastreaza efectul pozitiv. Inventia a fost realizata in serie mica, datorita modernizarii ei si obtinand inventii in variante mai bune.

21. Materiale de constructii magnetice – CASA MAGNETICA

O.S.I.M. C.B.I. A / 00015 din 05.11.2008

In curs de cesionare catre Universitatea Politehnica Timisoara.

Prezentare: Radiatiile gamma telurice in 1986 erau de 200 mil / m patrat / h acum sunt 400 mil / m patrat /h cele cosmice au ajuns la 1 miliard /m patrat /h de la 600 mil /m patrat / h . Toate acestea sunt cauzate de poluare si efectul ei asupra stratului de ozon. Energia Qi a planetei a scazut la 40 – 50 % . Pe Terra procentul de boli grave la populatie a crescut considerabil .Avand pacienti atat din tara cat si de peste hotaare (Anglia, Spania, Germania,Austria, Egipt, India) am observat o reducere drastica a aurei omului , dar diferentiat, functie de locuinta in care locuieste. Astfel in locuintele din beton sunt 80% din cauza de boli grave, 15 % in locuinte de caramida si 5% locuinte din lemn. Celulele ATP ale omului, detinatoare de Qi. vital , au din ce in ce mai putina energie. Pentru contracararea influientelor negative asupra omului venite din mediul de lucru (birouri ,hale) si de locuit , a fost creeata prezenta inventie, care este realizata dintr-o compozitie de elemente magnetice cristaline in concentratie optima de rezonanta cu particulele cosmice , telurice si aura omului , elementele magnetice sunt insertate in materialele de constructie (caramida tigla , beton vopsele.). Reduce cu 80 % radiatiile din mediu ambiant .

22. Pastile magnetice medicale

O.S.I.M. C.B.I. .A. 00497 din 13.07.2007

Prezentare Pe Terra medicamentele chimice, clasice, aduc 260000 de decese anual prin reactii alergice. Inventia a fost realizata pentru intampinarea acestei situatii, actionand pe punctele importante de pe meridianele energetice. Pastilele sunt in set de 12 bucati pentru fiecare meridian 1 pastila. Instructiunile insotitoare permit utilizatorului sa le foloseasca cu usurinta. Pastilele au un biadeziv siliconic , care permite lipirea si dezlipirea multipla a pastilei de pe punctul de acupunctura vizat. Sunt subtiri ca un film si foarte elastice. Contin elemente magnetice cu spectru larg de frecvente si incarcare magnetica adecvata .Realizare la nivel de testare, serie mica .

23. Stimulator magnetic pentru agricultura – coautor

Certificat de prioritate nationala

O.S.I.M. 1014 / 153 din 08.06.2010 C.B.I. A /00432 din 2008

In cercetarile ample ce le-am efectuat in ultimi ani din dorinta de a restabili aura pomilor fructiferi si arbustilor din livada mea , respectiv pentru a o readuce la valoarea parametrica dinaintea inceperii poluarii masive de pe Terra pana in ani 1900 – 1910 cand dimensiunile acesteia era de 3-4 ori mai mare, am testat cu success aceasta inventie pe ciresi , peri , vie , coacaze, Dupa 3 ani de la aplicare , rezultatele se pastreaza, zaharul in fructe a crescut cu 30 %, productia cu 30 % -50 % iar la coacaz de la 20 – 30 boabe pe lastar a crescut la 70 -80 boabe pe lastar a se vedea pe site, www.davidoni.ro fotografia cu situatia reala . Inventia consta in banda magnetica cu o anumita intensitate magnetica care stimuleaza corpul plasmatic al vegetatiei (pomi, arbusti etc.). Magnetii puternici clasici nu au acest efect.

Inventia este produsa in serie mica , la cererea celor interesati.

24. Card magnetic personalizat pentru armonizarea energetica a omului

O.S.I.M. C.B.I. A. /00305 din 14.04.2009 coautor – grup de medici specializati in biorezonanta

Este cunoscuta degradarea straturilor bioenergetice ale omului modern atat din cauze externe : poluare , arderii combustibili, poluare electromagnetica care a crescut de 400 mil ori fata de 1900, poluare radioactiva, poluare psihica globala (actiuni psihotronice, karmice planetare,karmice continentale,karmice de colectiv si karmice personale) cat si din scaderea spiritualitatii omului modern. Ca exemplu in medie omul modern are o aura de 40 cm, in 1900 era de 100 cm, omul nespiritualizat are aura 25 cm ,omul mediu spiritualizat are 40 cm , aura omului spiritualizat are 60 – 80 cm. Inventia a fost realizata pentru cresterea aurei omului si personalizarea conform datei de nastere si a meridianului vietii. Personalizarea se face prin informationalizarea vibratiei, cu aparat de biorezonanta RAYOCOMP POLAR 1000. Cardul actioneaza pe o raza de 2 m si are efect prin simpla purtare in buzunar. Inventia este realizata dintr-un card pe care se lipeste banda multicompozit tip DAVID MAG ( marca Davidoni) . A fost realizata la nivel de testare, serie mica. Efecte positive!

25. Granule magnetice multicompozit pentru agricultura – coautor

O.S.I.M. C.B.I. A /00929 din 02.11.2009

Are protectie internationala

In acoperirea intregului spectru de vibratie din aura vegetatiei – pomi, arbusti, cereale, legume, am testat mai multe elemente in concentratie adecvata , atat elemente naturale cu puritate de peste 98 % cat si elemente magnetice speciale . Elementele de legare sunt polivinilice , asigurand timp de exploatare in sol , indelungat , a granulelor injectate si magnetizate. Inventia se fabrica in serie medie. Este aplicata pe zeci de terenuri mici din diferite zone din tara, unde au fost solicitate si unde am mers personal pentru administrarea ingrasamantului magnetic, masurand aura plantelor inainte si dupa administrare. Fructele obtinute au fost masurate pe aparatura de biorezonata si s-a constatat ca au capacitatea de corectare energetica a organelor bolnave. Analizele chimice a 40 de elemente din fructe cu ingrasamant magnetic au confirmat acest lucru . S-a dovedit ca au crescut compusii vii , terpinele de 14 ori, carenele de 12 ori , pirenele de 4 ori , acestea sunt elemente care asigura intinerirea celulelor umane . Fierul a crescut cu 60 % , zincul cu 25 % , . Ingrasamantul magnetic se poate folosi la orice cultura agricola. Perioada de garantie a granulelor magnetice in sol sunt de 15 – 20 de ani.Ingrasamantul magnetic reduce radioactivitatea cu 40% din jurul plantelor. Confirmare la tv Discovery la multi ani dupa ce eu am dovedit acest lucru.

26. Modul ecranant pentru calculatoare

O.S.I.M. C.B.I. A /00023 / 2010

CESIONAT pentru Universitatea Politehnica Timisoara

Medalia de Aur Tib Inventica Bucuresti 2010

Calculatoarele , telefoanele mobile, cablurile electrice din birouri, locuinta etc sunt extreme de nocive pentru om . Fiind intrate in cotidian in ultimele decenii inca nu se stie efectele negative si complexitatea lor asupra omului modern .Au aparut peste 550 de comunicari stiintifice in acest sens pe mapamond, tragand semnale de alarma . Doua exemple din sutele expuse in eceste comunicari , femeile insarcinate daca lucreaza la calculator 8 ore pe zi risca sa nasca copii cu autism in proportie de 20 – 30 % din ele (cunosc cazuri de pacienti din Timisoara cu aceasta situatie) , s-au observat deslipire de retina, deformari de lentile de ochelari etc. Aceasta se datoreaza faptului ca toata aparatura electrica are un corp plasmatic cenusiu care vampireaza corpul plasmatic rosu – portocaliu al utilizatorului deasemeni emisiile E.M. strapung sistemul de aparare al omului . Inventia are capacitatea de a neutraliza aceste agresiuni , are ingrediente de oscilatie pasiva, elemente electrolitice si care creaza un corp plasmatic galben in jurul modulului ecranant.

Reduce cu 90 % agresiunile E.M. Se foloseste la calculatoare , cuptoare cu microunde, antene G.S.M. etc. Productie serie mica = 5000 bucati , distribuite la institutii diferite pentru testarea pietii.

27. Stimulator de particule subatomice

O.S.I.M. C.B.I. A /00362 08 .05.2009

Medalie de Argint tip Inventica Bucuresti 2010

Studiind corpul plasmatic al lichidelor . apa , benzina am observat o diminuare drastica a acestuia, deasemeni studiile internationale ale configuratiei cristaline a apei confirma degradarea ei din cauza poluarii pshice globale Am gasit solutia, prin aceasta inventie, gasind prin masuratori infoenergetice si experimentari ample elementele si concentratii necesare pentru aducerea parametrilor lichidelor la nivelul initial. Inventia se aplica pe conductele de transport ale lichidelor .Inventia se aplica in zeci de locatii. Inventia se produce in serie medie pentru combustibili si apa.

28. Octograma PAKUA multicompozit pentru armonizarea energetica a omului.

O.S.I.M. C.B.I. A .00921 / 12.11.2009

Planeta este extrem de agresata – ultimul secol si –a pus o amprenta dezastruasa asupra ei . Studii internationale recente confirma scaderea imunitatii si rezistenta la efort atat la om cat si la animale. In ultimi 20 de ani s-a studiat comportamentul cerbilor si bizonilor din Yellowstone PARK SUA, concluzia 02.10.2010 pe TV ANIMAL PLANET.: ” Nu stim ce s-a intamplat in ultimile decenii cu animalele, au rezistenta scazuta la efort si boli necunoscute in trecut ” Si ele sunt supuse agresiunilor poluarii globale , scazanduli-se aura. Din aura se hranesc celulele ATP ,detinatoare de energie Qi, care asigura hrana celulelor corpului. In intampinarea acestui deziderat pentru om , am realizat prezenta inventie, o imbinare intre elemente de sacro – simbolistica pentru contracararea actiunilor psihotronice globale si elemente de crestere a aurei omului pana la 200 cm. Octograma se lipeste pe portmoneu sau simpla purtare in buzunar, asigura protectie. Folosita de zeci de utilizatori , toti confirma efectul ei pozitiv . Este produs finit , fabricat la scara mica se poate folosi prin lipire la medicamente, conserve, bauturi, apa , etc.

29. Amplificator cuantic

O.S.I.M. C.B.I. A / 00588 din 06.07.2010

Medalie de Argint TIB INVENTIKA – Bucuresti 2010

Vazand efectele inventiilor in domeniul cuantic, realizat de mine pana in prezent am efectuat masuratori infoenergetice si experimentari pentru modernizarea lor si am realizat prezenta inventie care are un corp plasmatic cu diametrul de 6 m si culoarea indigo – violet, avand capacitatea de a contracara efectele degradarii aurei combustibililor apei, scaderii Qi din locuinte din cauza poluari. Elementele fizice si de sacro simbolistica acopera intregul spectru de culori din microuniversul cuantic , cu element de oscilatie pasiva . elemente magnetice, cu spectru larg , metale pretioase, elemente de legatura complexe. Reducerea de combustibil obtinut este intre 20 – 40 % Se produce in serie medie .Se aplica pe zeci de cazane si masini.

30. Instalatie si procedeu de avertizare anticipate a cutremurelor

C.B.J.A/01320/06.12.2011 OSIM

Inventia are 5 revendicari. Idea a plecat de la sensibilitatea anticipata a omului si animalelor la cutremure, tsunami, sensibilitatea omului este de 10% , a animalelor de 30%, trebuia gasita diferenta de 70%, ea se afla in mediu si vegetatie . Existand pomi cu aura verde, deci cu 3 trepte superioare omului modern care in medie este rosie. Cu 3 ani inainte de dezastrele naturale majore, acei pomi incep sa isi modifice aura, rezistenta sevei si forma cristalizarii moleculare, deasemeni culoarea si densitatea ionilor negativi din mediu se modifica. Prin masurare a-la-long se poate stabiliintensitatea si data, anticipat a producerii cutremurului. Acesti parametrii ajungand aproape de 0 inainte de cutremur, reinstalandu-se la valorile initiale la 10-12 luni dupa cutremur, stiinta n-a banuit aceasta dependenta parametrica si seismologia nu s-a inarmat inca cu aceste elemente.

31. Aparat portabil de avertizare anticipate a cutremurelor

Aparatul are o bobina piramidala pentru sensibilitate maxima privind informatiile subtile din mediu, spirele sunt cu un lichid special- multicompozit, conform inventiei, care isi modifica structura la emotii si informatii subtile, instrumentul folosit este de inalta precizie, cu 5 zecimale, adaptat si modificat de inventator.

32. Compozitie pentru amplificare cuantica

Se cunoaste faptul ca a scazut Qi vital planetar cu peste 50% din cauza poluarii electromagnetice, in primul rand , aceasta a crescut fata de 1900, de 400 milioane ori si poluarii radioactive, acestea actioneaza distrugator asupra particulelor subatomice din mediu cu actiune directa asupra aurei omului, animalelor, vegetatiei. Inventia a fost creata pentru contracararea actiunii poluarii. Inventia contine elemente oscilatoare positive- peste 30 GHz, metale nobile, elemente semiconductoare combinate, diversi oxizi si elemente de fixare, in total 20 de componente in concentratii de rezonanta. Stabilirea elementelor si a concentratiilor de rezonare, inventatorul le-a stabilit prin masuratori infoenergetice prin tehnica proprie si cu aparatura de biorezonanta de ultima ora (rezonant field imaging, air-ion-counter, etc.). inventia a fost realizata sub forma de granule, octograme, folii. Teste efectuate pe teren si confirmate prin acte legalizate de firme care au acceptat testele si prezentate OSIM. Pe teren de 80 de Ha, am realizat aranjament Feng Shui cu aceste elemente, s-a ridicat vibratia de la aura cenusiu la aura indigo, cresterea animalelor au avut un spor de crestere de 30 %, agregatele mecanice nu s-au mai defectat, inainte, in fiecare zi au avut probleme. Am distribuit 200 g de granule conform inventiei in tarcurile oilor , aprox. 1 Ha si in jgheaburile de adapare , in 3 zile toate oile bolnave s-au vindecat. Aura lor era maro, dupa distribuire granule in mediul lor, aura a devenit indigo. Teste in derulare la Institutul Nuclear National, compozitia are capacitatea de a reduce radioactivitatea din mediu, containere cu deseuri radioactive, etc.

33. Furtun modular magnetic

Realizat practic. Multicompozit-cuantic-magnetic.

Teste in apicultura—irigarea cu acest furtun asigura pastrarea umiditatii solului 3 zile, fata de numai 1 zi prin irigare clasica. Teste -gaz metan- asigura reducerea consumului cu 10-30% pe cazane de 7 Mw, deasemeni se reduce cu 80% poluarea cu elemente subtile- aura la cos, din cenusiu devine violet. La motor de 1000 c.p. de la grup electrogen- a scazut consumul cu 26% si fumul de la esapament (diametru de 40 cm) a disparut. La masini s-au semnalat reduceri chiar de 45% (in Bucuresti), reducerile depind de vibratia zonei (explicarea fenomenului la inventia materiale de constructie magnetice). Testele continua la Institutul de Petrochimie aflat in subordinea A.N.C.S.