Medalii si diplome

Inventii medaliate la targuri internationale

De-a lungul timpului Ioan Davidoni a participat la nenumarata targuri, expozitii si concursuri interne si internationale de inventii, unde au fost obtinute premii si medalii pe care le puteti vizualiza mai jos.

De asemena d-lui Ioan Davidoni i-a fost acordata Medalia Nationala “Pentru Merit” ca recunoastere pentru activitatea, inventiile si inovatiile omologate si Diploma de excelenta acordata de primaria municipiului Timisoara pentru intreaga activitate.

prev next

Medalia Nationala “Pentru Merit”

Medalia Nationala “Pentru Merit” – clasa a III-a – a fost acordata de catre presedintele Romaniei, ca recunoastere pentru activitatea, inventiile si inovatiile omologate.

Diploma de excelenta pentru intreaga activitate

Diploma de excelenta acordata de primaria municipiului Timisoara pentru intreaga activitate a d-lui Ioan Davidoni care a adus o recunoastere internationala a Timisoarei.

Ioan Davidoni a fost inscris in Enciclopedia personalitatilor din Romania

Aceasta culegere biografica contine biografii ale personalitatilor din domeniul economiei, politicii, stiintei, sportului, culturii si artei.

Premiul I

Premiul I obtinut la Inventa – Bucuresti 1999 – pentru inventia “Platforma de recuperare a lichidelor poluante”.

Medalie de argint

Medalie de Argint obtinuta la Salonul Mondial de Inventii Eureka – Brussels 2001 – pentru inventia “Pantof vibrator”.

Medalie de aur

Medalie de Aur obtinuta la Salonul Mondial de Inventii Eureka – Brussels 2001 – pentru inventia “Platforma pentru recuperarea rezidurilor petrolifere de la suprafata apei”.

Medalie de argint

Medalie de Argint obtinuta la Salonul International de Inventika Geneva 2002, pentru inventia “Schimbator de caldura”.

Premiul Genius

Diploma obtinuta la Expozitia internationala Genius Europe International – Budapesta 2004 – pentru inventia “Sutien vibrator”.

Medalie de bronz

Medalie de bronz obtinuta la Salonul Mondial de Inventii Eureka – Brussels 2004 – pentru inventia “Husa de protectie pentru telefonul mobil”.

Medalie de bronz

Medalie de bronz obtinuta la Salonul Mondial de Inventii Eureka – Brussels 2004 – pentru inventia “Ventuza magneto-vibratoare”.

Medalie de argint

Medalie de argint obtinuta la Salonul Mondial de Inventii Eureka – Brussels 2005 – pentru inventia “Manusa energizanta”.

Medalia de aur

Medalie de Aur obtinuta la Salonul international de Inventika – Geneva 2005 – pentru “materialul cu proprietati magnetice” care sta la baza brantului si centurii magnetice.

Medalie de bronz

Diploma si medalie de bronz castigata la Salonul Mondial de Inventii Eureka – Brussels 2006 – pentru inventia “Ecran de protectie pentru telefoane mobile”.

Diploma

Diploma acordata la Expozitia internationala de inovatii Arca – Zagreb 2007 – pentru inventia “Manusa energizanta”.

Medalie de argint

Medalie de argint acordata la Expozitia Internationala Inventika – Bucuresti 2009 – pentru inventia “Ingrasamant magnetic ecologic”.

Medalie de bronz

Medalie de bronz acordata la Expozitia Internationala Inventika – Bucuresti 2009 – pentru inventia “Rotor eolian”.

Medalie de argint

Medalie de argint acordata la Expozitia Internationala Inventikca – Bucuresti 2010 – pentru inventia “Stimulator de particule subatomice pentru combustibili fosili si nucleari”.

Medalie de argint

Medalie de argint acordata la Expozitia Internationala Inventikca – Bucuresti 2010 – pentru inventia “Amplificator cuantic”.

Medalie de bronz

Medalie de bronz castigata la Salonul international de inventika de la Geneva pentru inventia “Ingrasamant magnetic ecologic”.

Medalie de aur

Medalie de aur castigata la Expozitia Internationala Inventika – Bucuresti 2010 – pentru inventia “Modul ecranat pentru calculatoare”.

Medalie de aur

Medalie de aur acordata la Expozitia Internationala Inventika – Bucuresti 2011 – pentru inventia “Materiale de constructie magnetice”.

Distinctie de apreciere

Distinctie de apreciere oferita de comisia din Ungaria, la expozitia de inventii Ideea – Jimbolia, 22 aprilie 2012.

Premiul Oscar-Public pentru Inventii

Premiu obtinut de inventatorul Ioan Davidoni la Targul de Inventii organizat de Societatea inventatorilor din Romania in 23-26 mai 2012 in incinta Muzeului National Tehnic-Dimitrie Leonida-Bucuresti.

Cupa & medalie

Cupa si medalie obtinute de Ioan Davidoni la Tesla Invest Invent, Bucuresti 2013.

Cupa & medalie

Cupa si medalie obtinute de Ciprian Davidoni la Tesla Invest Invent, Bucuresti 2013.

Diploma de excelenta

Diploma de excelenta si premiu special

Diploma de excelenta si premiul special pentru inventia Amplificator cuantic – primite de la inventatorul Corneliu Birtok – in cadrul Salonului de Inventii Traian Vuia – Timisoara.

Medalie de aur

Medalie de Aur obtinuta in cadrul Salonului de Inventii Traian Vuia Timisoara, iunie 2015, pentru inventia “Amplificator cuantic”.

Medalie de aur

Medalie de Aur obtinuta in cadrul Salonului de Inventii Traian Vuia Timisoara, iunie 2015, pentru inventia “Octograma magnetica multicompozit”.

Medalie de bronz

Medalie de Bronz obtinuta in cadrul Salonului de Inventii Traian Vuia Timisoara, iunie 2015, pentru inventia “Masca magnetica energizanta”.

Medalie de argint

Medalie de Argint obtinuta in cadrul Salonului de Inventii Traian Vuia Timisoara, iunie 2015, pentru inventia “Centura magnetica – piele naturala”.

Medalie de aur

Diploma si medalie de aur obtinuta la salonul de inventii – Traian Vuia de la Timisoara – 2016

Medalie de aur

Diploma si medalie de aur obtinuta la salonul de inventii – Traian Vuia de la Timisoara – 2016

Premiu Special

Diploma, premiul special, primita de la asociatia Corneliugroup pentru inventiile cu care am participat la salonul de inventii de la Timisoara – 2016

Cupa si diploma-premiul special

Cupa si diploma-premiul special primita de la Grupul Rosenc la salonul de inventii de la Timisoara – 2016 pentru inventia ingrasamant magnetic – granule multicompozit

Medalia de Aur

Diploma si Medalia de Aur primita la Salonul De Inventii de la Iasi – septembrie 2016 – Masca Magnetica Energizanta

Medalia de aur

Medalia de Aur oferita de Asociatia Inventatorilor din Banat pentru inventia Medicament Vibrational – Timisoara 2017.

Diploma de Excelenta

Diploma de Excelenta primita din partea Asociatia Iustin Capra pentru inventia Medicament Vibrational – Timisoara 2017.

Diploma de Excelenta si Medalie de aur

Diploma de Excelenta si Medalie de aur obtinute la Salonul de Inventii PRO INVENT 2018 – Cluj Napoca pentru inventia “Dispozitiv de crestere a energiei combustibililor si a apei”.

Diploma de Excelenta

Diploma de excelenta obtinuta in cadrul Salonului de Inventii de la Cluj Napoca, pentru inventia “Dispozitiv de crestere a energiei combustibililor si a apei” din partea comisiei din Republica Moldova.

Diploma de Excelenta

Diploma de Excelenta primita din partea Centrului de Studii Psihotronice si Ufologice din Romania in cadrul Salonului de Inventii de la Iasi 27-29 iunie 2018.

Medalia de aur

Diploma si Medalie de aur primita de la Institutul National de inventica Iasi in cadrul Salonului de Inventii organizat la Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” pentru inventia Amplificator Cuantic.

Medalia de aur

Diploma si Medalie de aur primita de la Institutul National de inventica Iasi in cadrul Salonului de Inventii organizat la Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” pentru inventia Brant Magnetic Antistres.

Medalia de aur

Diploma si Medalie de aur primita de la Institutul National de inventica Iasi in cadrul Salonului de Inventii organizat la Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” pentru inventia Ecran Antiradiatie.

Medalia de aur

Diploma si Medalie de aur primita de la Institutul National de inventica Iasi in cadrul Salonului de Inventii organizat la Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” pentru inventia Octograma Magnetica.

Diploma

Diploma primita in cadrul Salonului de Inventii de la Cluj 2019.

Diploma de Excelenta

Diploma de Excelenta primita in cadrul Salonului PROINVENT 2019 de la Cluj, din partea Comisiei din Republica Moldova, academicianului inventator Ioan Davidoni.

Diploma de Excelenta

Diploma de Excelenta primita din partea Asociatiei CorneliuGroup pentru inventia Medicament Vibrational in cadrul Salonului PROINVENT 2019.