Mergi sus

Politica de confidențialitate

1. Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. DAVIDONI-INVENT S.R.L. are obligația de a prelucra și de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizează clienții utilizând orice modalitate de comunicare cu firma noastră.

2. Scopurile prelucrării datelor personale

– validarea, expedierea și facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă,

– trimiterea de Newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piață, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul cumpărătorului.

3. Consimțământ

Prin completarea datelor în formularul de Comandă sau formularul de Contact, cumpărătorul declara și acceptă necondiționat că datele sale personale să fie incluse în baza de date a S.C. DAVIDONI-INVENT S.R.L și își da acordul expres și neechivoc că toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate în scopurile prevăzute mai sus la punctul 2.

4. Colectarea și utilizarea informației

S.C. DAVIDONI-INVENT S.R.L va respectă dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodată și sub nici o formă datele dumneavoastră de contact sau informațiile pe care ni le trimiteți în alte scopuri în afară de scopul pentru care au fost trimise și nu le vom împărtăși niciodată unor terțe persoane sau companii. Datele dumneavoastre pot fi comunicate doar în cazul în care ne vor fi solicitate de dumneavoastră sau de autoritățile statului Român prin mandat judiciar.