Mergi sus

Amplificator cuantic  ®

Set amplificator
Octogon argintiu
Modul dreptunghiular
Ambalaj amplificator
 • Vezi opinia clienților
 • 400 lei/set (4 module)
 • Garanție: 2 ani. Garanția de retur 30 de zile.
 • Plata se face ramburs. Costul transportului este 25 lei. Comanda se onorează în 3-4 zile. Pentru comanda a minim 3 produse, transportul este GRATUIT! Această ofertă este valabilă doar pe teritoriul României.
 • comandă produs

Efecte & aplicații

Amplificatorul cuantic este ideal pentru reducerea de consum la mașini sau agregate mari, pentru energizarea și armonizarea energetică a locuințelor, irigarea și depozitarea culturilor de plante și pentru reducerea consumului de gaz pentru centralele de apartament.

I. Amplificatorul cuantic pentru automobile, camioane, furgonete

Modulul dreptunghiular, stimulator de particule subatomice se lipește pe conducta de alimentare combustibil care intră în carburator sau pompă injecție, octogonul argintiu, amplificator cuantic, se lipește pe partea superioară a motorului, chiulasa sau capacul de protecție al chiulasei, octogonul argintiu se lipește pe rezervor, octogonul argintiu se lipește pe filtru de aer.

După testele efectuate pe diverse tipuri de mașini timp de peste 6 luni s-au constatat următoarele: relaxează funcțiile motorului; reduce zgomotul cu 20-30%; crește viteza de accelerație (sprintul); crește timpul de folosire a uleiului, având coeficient de lubrefiere bun și la finalizarea ciclului; s-a observat un timp necesar între 3 și 7 zile de la aplicarea pe motor pentru acțiunea completă a amplificatorului și stabilizarea efectului; asigură relaxarea șoferului prin dublarea ionilor negativi în mașina; reduce consumul de conbustibil cu 15-20%, și crește la 100% în interiorul mașinii față de 10-25% cât este inițial energia.

Atenție! – Locul de aplicare se degresează bine.

Montaj Amplificator Cuantic

II. Amplificatorul cuantic pentru armonizarea energetică a locuinței

Inițial pentru acest scop am creat prezenta invenție, datorită faptului că este scăzută energia și în U.C. (unități cuantice) în locuințe atât din cauza poluării globale, folosirii betonului armat cu fier în construcția casei cât și a aparaturii casnice, TV, calculatoare etc., și energiile geopatice = și de stres teluric. În general și al Planetei este scăzut, un efort global de medicină Planetară al oamenilor de știință și populației ar fi extrem de benefic, prin reducerea poluării și spiritualitatea omului.

La poluarea Electromagnetică din locuință prin iluminat nivelul crește la 70 nȚ (nano Tesla) 1 calculator = 120 nȚ, 1 televizor = 140 nȚ, 1 telefon mobil funcționând 180 nȚ. Sub liniile de transport energia electrică sunt 1000 nȚ. În jurul acestor aparate se produc ioni pozitivi care încetinesc mișcarea ionilor negativi, de asemeni aura aparatelor este maro, fapt ce conduce la o tendință de vampirizare a aurei omului care este roșie, roșie deschis, portocalie la 99% din populație, interacțiunea dintre ele face să scadă aura omului cu 1 nivel, de la portocaliu la roșu.

Energia și în locuințe din beton este de aproximativ 20% față de afară unde ca etalon este luată de 100%, din cărămidă 40%, din lemn 80%, dar sunt și locuințe cu energie 0, locuințe în care apar boli grave la membrii din familie. Prin aranjament Feng Shui combinat cu acordaj Feng Shui și crește la 100 %. Există țări în care nu se mai face asigurarea medicală dacă nu are acordaj Feng Shui efectuat în locuință.

Mod de aplicare: Modulul dreptunghiular se lipește pe conducta de gaz a centralei de apartament sau la intrare în calorifer, se obține un transfer și pe toate caloriferele de la 20 cm la 60 cm și reduce consumul parțial. Un octogon argintiu se lipește deasupra bateriei de la vană – baie, crește aura apei de la 20 cm la 80 cm. Un octogon argintiu se lipește deasupra bateriei din bucătărie, apa consumată și folosită la mâncare aduce un plus și de 100 cm. Un octogon argintiu se lipește pe un obiect (perete, dulap etc) la Nordul Locuinței față de axa N-S care trece prin centrul locuinței. Cu amplificatorul cuantic energia crește la 100%.

III. Amplificatorul cuantic pentru irigare culturi legume, fructe și depozitarea acestora

Modulul dreptunghiular se lipește pe furtunul de irigat, consolidând lipirea cu bandă adezivă. Un octogon argintiu se lipește pe corpul robinetului, câmpul si al apei crește de la 20 cm la 150 cm, al plantelor de la 30-40 cm la 200 cm, iar producția cu 10-30% și zahărul cu 30%. Celelalte doua octograme mari se lipesc pe axa N-S ale depozitului sau magaziei de păstrare a fructelor, crește timpul de păstrare și de câmp si. Analize efectuate: Universitatea Agricolă Timișoara, Suantmed Cluj, I.C.M. Cluj.

IV. Stimulator de particule subatomice

Modificările climatice au condus la reducerea cu 50-60% a corpului plasmatic al combustibililor și chiar și a apei. Invenția a fost realizată în scopul stimulării acestui corp plasmatic format din particule subatomice. Invenția a fost montată pe zeci de cazane și mașini.

S-a constatat reducerea de combustibil și gaz la circa 20%. La apă s-a observat creșterea câmpului energetic al acesteia de la 20 cm/l la 80 cm/l și formarea cristalelor hexagonale din compoziția apei. Folosit în irigații s-a observat creșterea câmpului energetic al plantelor de 4 ori. La ghivece cu flori s-a observat o prelungire a timpului de înflorire de la 2-3 săptămâni la 2 luni.

Aplicațiile stimulatorului includ: cazane de încălzire, C.E.T.-uri, centrale de apartament, irigații, instalații de alimentare cu apă pentru locuințe.

Mod de aplicare: un octogon argintiu și un modul dreptunghiular se vor aplica pe cazane de încălzire, centrale termice. Celelalte 2 module octogoane din set se vor utiliza aplicate pe axa Nord-Sud în casă pentru energizarea locuinței.

Montaj Amplificator Cuantic

Specificatii

 • Dimensiuni octogon argintiu: diametru: 7cm , greutate: 30gr.
 • Dimensiuni modul dreptunghiular: lațime: 10cm, lungime: 16cm.
 • Timpul de acțiune este nelimitat!
 • Elemente magnetice bivalente cu spectru larg de frecvențe, elemente de oscilație pasivă, elemente de amplificare a oscilației pentru particulele din toate 7 grupe de particule subatomice, elemente de amplificare în spectrul indigo violet, elemente de legare a compoziției. Amplificatorul cuantic are aura violetă. Benzina are aura verde, acum 100 de ani era violetă. Amplificatorul cuantic îi redă aura violetă și câmpul si de la 25 cm/l la 100 cm/l. Energia cuantică a amplificatorului este între 8 mil. și 15 mil u.c. (unități cuantice). Invenția conține elemente magnetice, pământuri rare, elemente neferoase în concentrații în spectre de rezonanță cu aceste particule.
 • Produsul corespunde actului de conformitate 002/2010.
 • Realizat de S.C. Davidoni – Invent SRL Davidoni – Produse Magnetice (Marcă Înregistrată)
 • Titularii și autorii invenției: Davidoni Ioan, Davidoni Ioan Ciprian

Descriere produs

Iată o invenție pentru mileniul III. Invenție pentru cei pregătiți să accepte o tehnologie bazată pe alt raționament decât cel al fizicii clasice, tehnologiei fizicii cuantice. O îmbinare între raționamentul medicinei tibetane și elemente tehnice din fizică clasică, occidentală. Practic se poate vorbi de introducerea unui principiu fundamental nou în știință și tehnică, contribuind la schimbarea feței lumii în bine.

Este cunoscută situația alarmantă privind efectele poluării pe TERRA. Poluarea vizibilă a început din preajma anilor 1900, și s-a accelerat în ultimii 30 de ani. Poluarea electromagnetică contribuie la distrugerea biosferei cu 40% (a crescut de 400 mil ori față de 1900), ardere combustibilii fosili cu 25%, centrale nucleare, experiențe nucleare, deșeuri radioactive cu 20%, poluarea psihică, psihotronică și karmică (acțiunile voite ale omului împotriva Armoniei Creației) globală cu 12%, poluare naturală, vulcani, incendii cu 3%.

Efectele sunt mai profunde, dar se poate aminti că această poluare a contribuit la distrugerea stratului de ozon care a generat o creștere a radiațiilor cosmice din peste 1000 game de frecvente, de la 400 mil/mp/ora în 1900 la circa 1 mild./mp/ora în 2010, iar radiațiile telurice de la 200 mil/mp/ora la circa 400 mil/mp/ora. Într-adevar omul, fauna și vegetația au capacitatea de a se adapta, dar într-o perioadă mai lungă. Poluarea a afectat destul de mult aura (corpul plasmatic) atât a ființelor vii, vegetației cât și lucrurilor nevii.

Fizica cuantică afirmă că tot ce este viu și neviu se supune influențelor și interacțiunilor universului, iar omul este integrat ca parte în univers. Atât în tehnicile de medicină tibetană, medicină clasică cât și în Biblie (Iov c.38-v.31-33) se cunoaște faptul că suntem influențați de constelații și planete, fiind și tehnici de vindecare prin folosirea informațiilor, controlate, ale aștrilor.

În ultimii 25 de ani, când efectele poluării au devenit mai vizibile, am studiat mai intens situația, având și aparatură necesară la dispoziție și fiind inițiat în tehnici de medicină tibetană, de maeștrii din China, SUA și Japonia, am avut capacitățile necesare de a măsură aura la sute de persoane, aura apei, a alimentelor, fructelor, benzinei, inclusiv și din locuințe, etc.

Aura fiind formată din particule subatomice ca: microletoni, leptoni, criptoni, torsioni, informoni, orgoni, gravitoni, mezoni, etc, din grupa mezonilor până la ora actuală se cunosc peste 1000 de tipuri. Aceste particule sunt sensibile la poluarea electromagnetica și radioactivă. Din această cauză aura este cu aproape 50% mai scăzută atât la om, cât și la fructe, apă, benzină, față de acum 100 de ani. În acest sens am realizat mai multe invenții cu elemente naturale de mare puritate care au capacitatea de a amplifica aceste particule subatomice și de creștere a aurei la om, plante, benzină.

Prin cercetări, măsurători și experimentări practice am stabilit 7 grupe de baza de particule subatomice pentru 7 culori din aura și elementele fizice de rezonare cu fiecare grupă în parte, inclusiv concentrația de rezonanță optimă și granulația necesară a elementelor.

Invențiile au fost brevetate și medaliate la Târguri Internaționale de Invenții. La ora actuală pe Terra lucrează peste 100.000 oameni de știință în mii de laboratoare și institute de cercetare pentru a găsi o soluție tehnică de reducere a consumului de combustibil convențional si a Co2 cu 1%. Aici aveți o invenție care reduce consumul de conbustibil convențional cu 15-20%, la gaz metan chiar cu 25-30%.

Ne mândrim cu

Opinia clienților

 •    Cosmin S.BucureștiSunt impresionat de Amplificatorul Cuantic! L-am montat pe mașina mea cu care aveam probleme la pornire, iar acum pornește la sfert de cheie. Nu mai scoate gaze aproape deloc. L-am testat și la drum mai lung și oboseala de la condus a dispărut. Foarte interesant. Sunt deja la a treia comandă pe site-ul dvs. Port Octograma Multicompozit și starea mea generală s-a schimbat total. Sunt mai liniștit. Va mulțumesc!
 •    S. EugenVienaSunt incredibil de benefice produsele dv., modulele magnetice sunt aplicate în restaurant în centrul fiecărei mese dedesubt. Am înteles că puteți efectua o energizare a locației de la distanță. Va mulțumesc, în viitorul apropiat am de făcut o comandă la dv. de 20 pachete Amplificator Cuantic pentru mesele de pe terasă și centrală.
 •    Sabau L.TimișoaraEste extraordinar Amplificatorul Cuantic! Înainte foloseam pastile care se băgau în rezervor, pentru reducerea de consum, dar de când am montat Amplificatorul Cuantic și am făcut câteva drumuri afară din țară, sunt încântat de cum merge mașina și mai ales cum mă simt eu la volan. Parcă nu mai obosesc, iar consumul de benzină este foarte scăzut față de drumurile făcute înainte.
 •    Bogdan F.Cluj-NapocaFolosesc acest aparat, Amplificator Cuantic, de 2 săptămâni și începând cu a 4-a zi am constatat o reducere de 5-10% a consumului precum și un sunet mai armonios al motorului. Totodată am observat un lucru copleșitor și anume că eficiența acestuia depinde de șoferul mașinii, mai precis de nivelul spiritual al acestuia (nu religios). Acest produs funcționează la 1-2 până la 5% dintre oameni, se poate să nu funcționeze la toată lumea. Este un produs de mare rafinament care funcționează excelent la cine cunoaște una din următoarele științe: astrologie, infoenergetică, metoda silva. Aceeași mașină cu alt șofer dă alt rezultat după doar 20 de minute de condus. Poate că pe unii îi trece un fior să afle că au ocazia să aibă o legătură mai intimă cu 2 tone de fiare. Eu ma simt copleșit că am apucat ziua în care același produs funcționează diferit în prezența a două persoane. Mă bucur că au început să apară produse ce dau rezultate in funcție de nivelul spiritiual al utilizatorului.
 •    Corneliu G.OradeaÎn urmă cu 2-3 ani am cumpărat de la dv. un set Amplificator Cuantic pentru mașină! Am fost foarte mulțumit de reducerea de consum avută in perioada aceea. Acum am vândut mașina și am cumpărat una mai mare! Doresc să comand acum două seturi Amplificator Cuantic!
 •    Sorin B.BucureștiAm comandat în urmă cu câteva luni, mai multe produse de la dv. Două seturi Amplificator Cuantic pe care le-am făcut cadou fratelui meu care circulă mult cu mașina. Pe lângă reducerea de conbustibil semnalată, de care este încântat, mi-a relatat că nu mai obosește așa de repede și că poate conduce distanțe mai mari de când are montat Amplificatorul Cuantic pe mașină. Acum aș dori să comand încă un set Amplificator Cuantic și pentru mine, urmând să fac un drum de 1000-2000 km și aș dori să am și eu pe mașină. Soția mea este foarte încântată de Masca Magnetică Energizantă! O folosește zilnic și se simte excelent! Va mulțumim!
 •    Anca M.Cluj-NapocaDespre aceste produse am citit în revista Focul vieții, într-o dupamasa de duminică. Apoi m-am uitat puțin pe net și m-am gîndit că probabil o să îmi comand unul sau două produse. Îmi plăcea ideea că distrug radiațiile wi-fi. Interesant a fost faptul că de cîte ori mă gîndeam la produse – simțeam iubire. Niciodată nu am pățit așa ceva cu niște obiecte. Mai tîrziu le-am mai studiat și cînd le-am comandat m-am gîndit că am găsit cea mai bună combinație, amplificatorul, centura și masca. Am fost încîntată că am primit cadou ecranul antiradiații pentru tel mobil și am început să le folosesc. Am pus masca un minut pe față (la birou, cînd am primit coletul), o țineam cu mînă, pînă ce o colegă citea coperta și nu am simțit nimic. După încă un minut a început să îmi curgă nasul, din senin că nu eram răcită, dar nasul era înfundat ca și la răceală. Cred că mi s-au curățat sinunsurile. Pe urmă totul a revenit la normal. Acasă am montat amplificatorul cuantic, conform instrucțiunilor pe țeava de gaz de la centrală, la baterii și la jumătatea casei pe peretele nordic. Apoi mi-am pus centura și m-am întins în pat ca să văd ce simt. Direct o stare de bine, de fericire (la mine starea de fericire, iubire este echivalentă cu a primi energie), relaxare instantanee ca după o meditație (de care eu nu prea fac). Am simțit o căldură plăcută pe toată fața superioară a corpului, am avut o senzație de reset. După aia mi-am pus masca, din nou senzație de fericire, ușurare și energie în tot corpul. Nu am mai încercat să observ ce simt, pur și simplu le-am pus cînd simțeam oboseală și își făceau efectul. Atunci am hotărît că trebuie să am și octograma personală, de care nu mă mai despart zi-noapte. Bineînțeles că nu era să plătesc un curier numai pentru octogramă și am cerut și branțurile. Cu branțurile mi-au dispărut orice dureri de oboseală sau reumă în momentul în care le-am pus. Despre consumul de gaz nu mă pot pronunța încă. Octogoanele amplificatorului au schimbat calitarea apei de la robinete. Apa trebuie filtrată. Cu octogoanele – nu mai trebuie filtrată, nu mai are miros/gust rău, din contră e ca apă de fântână. Acuma aștept să-mi treacă ridurile. Glumesc. Folosesc produsele cînd simt nevoia, nu de 3 ori 15 min. Poate mai mult sau mai puțin. Nu exagerez. Îmi plac produsele pentru că ajută energia să circule, mă energizez, mă relaxez instant, scot oboseala și tot ce am povestit mai sus și cred că voi mai avea și alte surprize. Cu deosebită admirație, Anca M.
 •    Nenad S.TimișoaraSunt Nenad S. Lucian, de mult tot vreau să-ți scriu, dar tot timpul mai intervenea câte ceva. În urmă cu câteva luni am cumpărat de la tine îngrășământul magnetic, vreau să spun că este extraordinar, îmi pare rău că nu am cumpărat mai devreme, dar cred că toate se întâmplă cu un scop și la momentul potrivit. Am împrăștiat cu îngrășământ la pomii fructiferi (la pomi și iederă ce-i drept am pus de 2 ori), prin grădină, pomii de la stradă, flori și iarba din față casei. Primul efect l-am văzut la flori și iederă, la flori s-a accentuat culoarea verde, din verde deschis au devenit verde crud, după aceea la iederă de la frunze de aprox. 2cm cât au avut până acum, au crescut cât palma, nemaipomenit. Am dat și la bunici, au împrăștiat în grădina și au observat și ei cât a crescut spanacul, mare și de un verde intens, gust extraordinar, de asemenea au observat și florile că sunt mai sănătoase. Roșiile din grădină sunt mult mai mari decât la vecini, ceapa îi cât pumnul, îi așa de plăcut să vezi cum toate cresc văzând cu ochii. O să mă opresc aici, ideea este că toate produsele voastre au efect, sunt foarte încântat că inventatorul este român și sunt mândru de asta. Alt produs este amplificatorul cuantic care reduce consumul și pot spune că cel puțin odată pe luna fac un drum de 400 de km în aceași zi, pot spune că este o plăcere să conduc, nu sunt atât de obosit când ajung acasă. Cu amplificatorul și așa îi consum mic dar am încercat și un economizor de alt tip și în combinație cu economizorul vostru este extraordinar, am făcut un test cu câteva lunii în urmă la un drum de 400 de km și a ieșit un consum de 3,7 l/100 km nemaipomenit, mașina este una diesel. Va doresc multă sănătate, fericire și împliniri in tot ceea ce faceți, la toată familia. Cu stimă și respect, Nenad S.
 •    ing. D.M.BucureștiAm cumpărat de la târgul Tesla Invent o mască, un amplificator cuantic și niște branțuri. Pot să zic că am simțit efecte imediat la toate din cele 3 produse. Amplificatorul nu l-am montat încă pe o mașină, ci pur și simplu simt schimbările produse în aură și schimbarea circulăției energiei prin meridiane când țin aproape componentele. Drept urmare doresc să mai cumpăr de la dvs pt mine și pt apropiați. Am observat reducerea oboselii purtând octogoanele din amplificatorul cuantic, ușoară stimulare a punctelor de acupunctură la nivelul fetei prin intermediul măștii, stimulare ce aduce puțin cu stimularea meridianelor din cadrul unei sesiuni Reiki, existând totuși diferențe semnificative, de o parte și de alta. De asemenea, octogoanele din AC purtate în buzunar creează o senzație de relaxare, destindere la baza coloanei vertebrale, semn al stimulării meridianului guvernor și al chakrei rădăcină. După un timp energia se răspândește în tot corpul, simțindu-se un efect de alinare/relaxare în zonele tensionate, solicitate, etc semn al unei infuzii de prana și al transmutării. De asemenea, am observat un efect imediat destul de intens atunci când un octogon este plasat pe chakrele principale. Atât în cazul utilizării măștii (peste 20-30 minute), dar mai ales al octogoanelor din AC am observat o stimulare a poftei de viață (senzația de “a zburdă”, ca să mă exprim mai plastic). Nu în ultimul rând doresc să va felicit pentru activitatea dumneavoastră și pentru calitatea produselor! Va doresc numai bine!
 •    Ionut D.BrașovD-le Davidoni, am aflat despre dvs. de la un prieten care mi-a povestit în mare despre activitatea științifică pe care o desfășurați. Studiind atent site-ul am descoperit foarte multe produse interesante, însă unul mai ales mi-a trezit interesul și curiozitatea, și anume Amplificatorul Cuantic pentru reducerea consumului de combustibil. Sună destul de bine ce scria pe site, însă oare chiar era adevărat ?!? M-am informat mai bine despre produs, am aflat și despre alți utilizatori încântați despre acesta și l-am cumpărat și eu. Va mărturisesc sincer că nu regret deloc achiziția întrucât chiar mi-a redus consumul de benzină la o medie de 5,5 l/100 km (Renault Megane Clasic 1.6 e, 90 CP). Și mai mult de atât, am constatat și celelalte efecte pe care le precizați (creșterea sprintului, relaxare la volan). Felicitări pentru munca depusă și mă bucur că Dumnezeu a dăruit acest har unui român. Sper să fie de folos și altora cele relatate de mine.
 •    Bogdan G.Vreau să mulțumesc pentru amabilitatea și promptitudinea cu care ați onorat comanda. Folosesc cu succes amplificatorul cuantic pe mașina personală, Dacia Logan 1,4 benzină, realizând o economie de 20% in medie la carburant. În consecință sunt foarte mulțumit! De asemenea am recomandat site-ul dumneavoastră colegilor mei de facultate și m-aș bucura ca și ei să fie la fel de mulțumiți precum sunt eu.
 •    Eugen P.Așa cum am promis, aveți atașate pozele realizate cu un auto Audi A4 2.0 TDI, cutie automată, la viteză de 100km/h constanta (tempomat), pe o șosea dreapta. Înainte de montarea amplificatorului consumul era undeva pe la 7,2 7,5 l/100km. După montarea amplificatorului, el oscilează în jurul a 4,3 4,5 l/100km. Celelalte percepții (odihnă șofer, capacitate de reacție, etc) sunt prezente însă poate fi invocat factorul subiectiv. Succes în continuare, Eugen P.
 •    Zoltan F.OradeaFolosesc Amplificatorul Cuantic pentru energizarea apei. O face mai dulceagă la gust. Apa este foarte inteligentă și preia imediat vibrația din elementele din compoziția cuantică. Am măsurat cu ansa.
 •    Eddy T.Noi studiem în SUA Biofotonica de 35 de ani, dar inventatorul Ioan Davidoni din România, prin invențiile din domeniul cuantic, realizate de el, a ridicat Biofotonica la un nou STANDARD BIOFOTONIC, deasemenea a spart barierele FOTOSINTEZEI, urcând pragul Fotosintezei de la +350C la 420C, domnia sa a dovedit că la +350C pomii intră în colaps energetic și nu mai produc oxigen decât în mică măsură, iar prin îngrășământul cuantic și amplificatorul cuantic tip Davidoni aplicat pomilor și vegetației pragul de producere a Fotosintezei urcă la 420C. Invențiile lui Davidoni sunt Power Light of Live – Puterea Luminii pentru Viață, Davidoni este un erou pentru țara lui și nu numai.