Mergi sus

Banderola cuantică – Regenerator celular cuantic – Brain Reconnecter – piele naturală  ®

Banderola cuantică - Regenerator celular cuantic
Banderola cuantică - Regenerator celular cuantic
Banderola cuantică - Studiu
 • Vezi opinia clienților
 • 618 lei/buc
 • Garanție: 2 ani.
 • Plata se face ramburs. Comanda se onorează în 3-4 zile. Pentru acest produs transportul este GRATUIT! Această ofertă este valabilă doar pe teritoriul României.
 • comandă produs

Efecte & aplicații

În câteva minute reface cele 27 straturi de Aură la nivelul celor 27 Existențe Multinivelare ale Universului, până în anii 1960 omul avea aceste 27 straturi de Aură.

Reduce Electrosmogul acumulat de ani de expunere, şterge informaţiile emoţionale negative acumulate pe parcursul vieţii, asigură armonia Microcosmosului uman cu Macrocosmosul, asigură încărcarea şi regenerarea cu energie a celulelor, se instalează pacea în suflet şi respiraţia devine profundă, oxigenând celulele, se elimină bioxidul de carbon din sânge, asigură o stare de seninătate şi linişte lăuntrică şi armonioasă, aduce entităţi de Lumină lângă om, creşte spiritualitatea omului.

Bioterapeut Filip Z. România: „Banderola cuantică are capacitatea de a atrage entități de lumină și crește spiritualitatea omului”.

Specificații

 • Dimensiuni banderolă cuantică: lățime: 2cm, lungime: 65cm.
 • Folie cuantică: 14 ingrediente, interior piele – 1,5cm.
 • Ingrediente: Trei grupe de pietre preţioase şi semipreţioase, trei grupe de oxizi speciali (titan, zinc, magneziu), trei grupe de metale nobile, trei grupe de elemente speciale, rezonatoare de Qi Cosmic, elemente magnetice şi paramagnetice, în total 14 ingrediente. Toate în concentraţii de rezonanţă optimă între ele şi faţă de celulele umane şi elementele active din mediu -Prana- ioni negativi, etc. stabilite prin cca. 1,2 mil. masurători iniţiatice în peste 30 de ani de cercetare asiduă la nivel de pasiune şi conştiinţă planetară. Atomul fiind dragostea faţă de CREATOR şi OM.
 • Are aura cu diametru de 50m, 27 straturi de aură, cuprinde toate cele 7 culori de aură al spectrului de lumină, stratul exterior este violet-lavandă.
 • Produs de S.C. Davidoni-Invent SRL
 • Inventator: Academician Davidoni Ioan
 • Acest produs Nu este un aparat medical sau un medicament! Nu tratează sau vindecă boli! Nu înlocuiește medicamentele prescrise de medic sau indicațiile acestuia. Acest produs, conform descrierii din CBI – OSIM, acționează pe câmpurile energetice ale omului. Utilizarea acestui produs, datorită ingredientelor speciale din compoziție, asigură armonizarea câmpurilor energetice generând o stare de bine.

Descriere produs

Situaţie mediu. Atingerea unui nivel de poluare fără precedent pe TERRA – creşterea de 10 mld. de ori a poluării electromagnetice faţă de nivelul iniţial din 1900 e.n., reducerea numărului de straturi ale aurei omului şi faunei de la 27 straturi la 4-7 straturi din cauza poluării EMG, dar şi radioactive (Cernobîl, Fukusima), containere deşeuri radioactive aruncate în oceane, prin curenţi ajungând informaţii negative pe toată planeta, experiențe nucleare etc, au condus la apariția unor boli noi nu numai la om, dar şi la animale şi la vegetaţie. Planeta cu tot ce este pe ea este în suferinţă şi adesea îşi cere drepturile prin molime şi pandemii. R. Steiner: „Orice tulburare a anomaliei planetare de către om, conduce la răzbunarea Planetei pe noi prin molime…”

În întâmpinarea acestora, fiecare din noi trebuie să facem ceva pentru a ne proteja Casa – TERRA.

O invenţie specială este şi acest regenerator celular cuantic.

Câteva informații de la persoane inițiate

Inițiată consilieră într-un departament superior din SUA: Compoziția produselor cuantice realizate de inventatorul Ioan Davidoni din România este de origine extraterestră.

Inițiata Margaret R.V.C. din SUA: Această lumină fotografiată în jurul produselor cuantice realizate de Davidoni din România ne dovedește ca Piramida și Banderola cunatică pentru cap sunt Generatoare de Lumină. Au la bază o tehnologie Extraterestră – 17.03.2021

Inițiata M.Marcan – Sidney, Australia: Un om pregătit, ajutat de produsele Davidoni poate convoca Energii de tip PORTAL, studiind imaginile de pe Portal se poate spune că „Ființele de Lumină Cosmică frumoase și pașnice” vin să ne viziteze. Acestea sunt „”în viață”” cu o Materie Complexă și „Durabilă”” care pot lua orice formă și mărime, niveluri de culoare și luminozitate, Aura și Direcțiile de Călătorie într-o fracțiune de secundă, schimbări rapide de structură la nivel atomic. (Acest lucru este uimitor pentru noi oamenii și înțelegerea noastra asupra unei astfel de fizici).

„Este o materie vie simțitoare” care depășeste cu mult înțelegerea noastră actuală despre fizică.

Entitățile care vizitează câmpurile generate de Produsele Davidoni nu sunt limitate de limtele spațiului, timpului, dimensiuni sau forme. Acestea pot apărea la fel de mici ca dimensiunea unei lămâi și apoi pot schimba forma în dimensiune la fel ca o mașină. Nu au limitări în abilitățile lor de schimbare – 30.04.2021.

Inițiata M.Marcan – Sidney, Australia – care este un pionier în domeniul Paranormal în lume, care a facut ample studii cu privire la Fenomenul ORBS – cu aceste Globuri de Plasmă și Entități care sunt Emisari Cosmici atrase de Lumina și Armonia Energetică generate de Produsele cuantice Davidoni din România. Spiritele care se manifestă în Fenomenul ORBS sunt manifestarea unor Entități care pot lua orice formă la nivel fizic de atom. Lumina generată de Produsele Davidoni din România este o Undă Înaltă Vibrațională care cheamă Entități din Sfere Înalte de Vibrație.

Dr. R. Drexller avocat de Climă Globală în cadrul PRIORATULUI MALTEZ, inițiat și împuternicit de Foruri Superioare să implementeze aplicarea produselor Davidoni în domeniile corespunzătoare tehnologiei prezentate: Aceste imagini multicolor în jurul produselor Davidoni sunt imagini halograme ale unor Entități simțitoare mici care au apărut în mod vizibil în interiorul deschiderii acestui frumos și neobișnuit câmp energetic generat de aceste produse… – 06.03.2021 SUA

Expert în domeniul Paraph – Nebraska, SUA – autorul fotografiilor privind efectul Produselor Davidoni asupra omului: Noi am folosit aparatul SCANARE EIS, fiind cel mai rapid mod de a verifica efectul asupra omului… – 20.03.2021. Scanarea EIS se bazează pe bioimpedanță.

Inițiat T.Ioviță – California, SUA – 15.04.2021

Eu, Teodor Ioviță, reprezentantul produselor Davidoni în SUA, am primit vestea unui experiment extrem de reușit (neprevăzut pentru scopul pentru care aceste produse au fost realizate) efectuat de doctorul Mark Gustafson într-o clinică din Nebraska. Banderola Cuantică – Regenerator Celular Cuantic Davidoni a fost aplicat pe capul unei paciente bolnave de Parkinson. S-a produs un fenomen incredibil! În aproximativ 3 minute bolnava s-a oprit din tremurat! Am intrebat pe dr. Mark „Cum ai reacționat totusi?” A spus: „Pentru că s-a oprit ea din tremurat, am început eu să tremur. Una din asistente a rămas cu cafeaua în mână, iar cealaltă cu fișa în mână preț de câteva minute.” Proprietarul Clinicii a declarat: „Nici acum, nici în următoarea mea viață nu mă așteptam la așa ceva, deși înlăuntrul meu știam că așa ceva este posibil, dar nu știam de unde o să vină!” Deși toți cei care au asistat la experiment au descris experiența avută, răspunsul celor din jur a fost: „Dacă acest lucru este adevărat, este cea mai mare experiență medicală din ultimii 100 de ani, este ceva cu adevărat miraculos, inventatorul merită premiul Nobel.”

Precedentul o dată creat este valabil oriunde. Deja am comunicat rezultatele mai multor doctori cu care colaborez și experimentele vor începe peste tot. Acum vom experimenta într-o clinică renumită de specialitate în studiul Parkinsonului aici în California. S-a hotărât experimentarea cu probe video. Doar așa putem dovedi lumii întregi genialitatea marelui om Ioan Davidoni și a produselor sale! De acum este doar o chestiune de timp.

Menționez faptul că doctorul Mark Gustafson are în cabinetul său un aparat care măsoară vitalitatea omului, el mi-a declarat că toată viața nu a trecut de 20% energie, după purtarea pe cap a regeneratorului celular cuantic 2 zile, energia a crescut la 80%. De asemeni, prima dată în viața lui, a putut alerga 10 mile (16 km) la peste 50 ani, fără să obosească. A reușit si 4 serii de flotări a 40 flotări pe serie. – 11.04.2021

Am primit aseară vestea. O adolescentă în vârstă de 21 ani folosind regeneratorul cuantic a început să vorbească deși în toți acești 21 ani nu a făcut-o! Dar a purtat regeneratorul doar o singură zi!

Am fost șocat! Dr. Mark Gustafson mi-a spus că fata vrea să mă sune și să vorbească cu mine ca dovadă a acestui fapt! Practic vrea să îmi mulțumească și să vă mulțumească domnule Davidoni!!!

E practic un fapt incredibil! După ce săptămâna trecută regeneratorul a stopat tremurul nervos generat de boala Parkinson! Oricum la dr. Mark îi tremura efectiv vocea. Am hotărât să luăm un video interviu la ambele persoane. Ceva natural noi întrebăm și ele răspund cu cuvintele lor. Așa cum este pura realitate. Vom încărca totul pe site-ul de vânzări Davidoni US și vă vom trimite aceste dovezi. Dr. Mark spune: „sunt bioterapeut, kinetoterapeut, fitoterapeut dar toată viața mea nu am avut parte prin practicarea lor la pacienți de asemenea rezultate.” Consideră că este un fapt fără precedent în USA.

Deja totul a ajuns la cel puțin 100 de doctori. Ei vor folosi camerele de vederi din start pentru a obține aceste dovezi și vor monitoriza video și chiar aparatura folosită. Practic ei știu că aici în USA susținerea unor efecte medicale fără probe și dovezi este supravegheată strict de FBI. Practic, dorim să lucrăm împreuna cu dvs. dar în stil american pentru a expune în mod științific și pertinent aceste cazuri medicale cu rezultate fără precedent!

Ați reusit, domnule Davidoni, cu ultimul produs creat, Brain Reconnector, să determinați un șoc! Suntem uimiți, entuziasmați, unii chair speriați la limită. Totul, absolut totul ce vă relatez va avea proba video. Nu am reușit să ne mobilizam cum ar fi trebuit. De ce? Pentru că în prima zi pacienta care a folosit brain reconnector s-a oprit din tremurul nervos generat de boala Parkinson, fiica sa care nu vorbea de 21 ani a folosit-o doar o zi și a început să vorbească! Este vorba despre Donna Gonzales. După înca o zi fata a spus: „Este o minune să îmi mișc degetele înțepenite și să încep să le simt! Ceea ce se întamplă acum în familia noastră este un miracol adus în casa noastră de un om binecuvantat de Dumnezeu care a inventat acest produs! Nici toate lacrimile noastre de fericire nu sunt de ajuns! E un miracol, nu mai e medicină acest produs, e mult mai mult decât atât!”

Am sunat doctorul de familie care și el avea probleme de vedere. El a trimis asistenta după produs. În momentul în care și-a pus doctorul brain reconnector pe cap, fiind mai precauți și sub infulența efectelor deja relatate, asistenta a făcut un video cu telefonul. În termeni nemedicali, boala pe care o avea doctorul este denumită „spider vision” adică, deși vezi în jur, câteodată totul este încețoșat, conține pete, umbre și linii. Eu cred că nici asistenta și nici doctorul, începând să discute o temă profesională, nu se așteptau. Uitându-se peste un dosar medical și fiind prins în discuție, doctorul a excalamat: „Am vederea clară!”. Asistenta a înmărmurirt! Domnule Davidoni, a fost un șoc. Pentru că este vorba doar de câteva minute! Înțelegeț? Explicați-le oamenilor aceste efecte în România! Sunt minute, nu ore, nu zile, nu ani, nu o eternitate! Doctorul a spus: „Asta nu mai e medicină, ce fac eu e medicină! Poate fi cuantică, poate fi magie dar dacă efectele continuă, e doar spiritualitate pură! Dacă este cineva care dă mâna peste această omenire cu Dumnezeu, acesta este omul care a făcut această invenție!” – 10.05.2021

Grup de medici inițiați nivel superior din Timișoara, România. Tehnologia Dr. Carmen Pop pentru tablourile vindecătoare.

Tablourile vindecătoare făcute de noi prin influența Sfintelor Icoane au câmpul energetic 80 m, prin apropiere de produsele dvs., d-le Davidoni -Piramida, Brain Reconecter, octograma, câmpul a crescut la 600 m diametru. Am găsit la cele două persoane, care aveau produse (octograme) de la dvs. vibrație foarte inaltă, dovada că misiunea dvs. prin aceste invenții vibraționale este de a ridica vibrația oamenilor și implicit a mediului.

Dr. Vânătoru Alexandru – Inițiat în Ayurveda Indiană

Vă mulțumim pentru acest produs care are grijă de creierele noastre în această lume poluată și care, dacă este purtată zilnic nu numai că ne readuce la o bună funcționalitate psihică, cognitivă, ci ne și permite vindecarea unor focare de traumă și ne ajută să accesăm armonia conștiinței pentru o viață mai frumoasă!

Mulțumim Bunului Dumenzeu că a inspirat mințile luminate ale acestei planete să ne aducă mai aproape de fluxul imaculat și inteligent al Creației Originare. Vă mulțumim, d-le Davidoni pentru această nouă invenție de excepție. Fiți binecuvântat! – Bucuresti, 25.05.2020

Petcu-Stanculet Viorica, inforenergetician radiestezist, Constanța

Dintre toate produsele Davidoni, banderola cuantică este de departe cel mai interesant obiect din punct de vedere energetic și informațional. Acționează diferit în funcție de gradul de evoluție (structuri configurate) al purtătorului, armonizează emisferele cerebrale, aliniază structurile, având și rol de antenă. Către ce? Este necesar un studiu amănunțit, o cercetare pe grupuri diferite de entități. Până când vom descifra tot ce face acest regenerator, ne bucurăm de efectele deosebite pe care le generează, suntem recunoscători că există Davidoni și că, datorită patriotismului domniei sale, avem acces la aceste invenții incredibile.

Inventatorul Academician Ioan Davidoni

Din Întregul Creat omul vede doar 3%, 97% este Partea Veșnică , Vie, din Întregul Creat, nevăzută cu ochiul fizic, decât în mică parte de oameni Înalt Spiritualizați și Inițiați.

Chiar daca au apărut în ultimile decenii o serie de aparate care pot ajuta omul să măsoare, fotografieze sau să dirijeze aceste Existențe Multinivelare, procentul de cunoaștere din 97% rămâne încă foarte scazut – 20%. Peste 100 de ani se va ajunge la 35%, peste 500 ani se va ajunge la 60% și peste 1000 de ani se va ajunge la 80%. Niciodată acest procent nu va fi depășit. Omului nu îi este îngăduit să cunoască Întreaga Existență Multinivelară, formată din 27 de Existențe de la Divin în jos.

Prin telescoape puternice s-au făcut „incursiuni” spre alte sisteme solare, galaxii, nove, super-nove, printre alte multe descoperiri astronomice s-au găsit planete, sateliți ai planetelor, asteroizi, formate numai din diamante – cu corp plasmatic – aura verde, din aur – cu corp plasmatic – aura albă, din platină – cu corp plasmatic – aura albastru-indigo, din argint – cu corp plasmatic – aura indigo-violet. Oricât de mare ar fi un asemenea corp ceresc, nu acoperă decât o gamă de culoare din spectrul de lumină format din cele 7 culori de bază: roșu-portocaliu-galben-verde-albastru-indigo-violet.

Pentru a realiza un obiect care să aibe în structura sa toate cele 7 game de culoare în corpul plasmatic propriu, în scopul asigurării unei armonii locale-2-10-100 m în jurul obiectului, în scopul atragerii Energiei din Suflul Cosmic care alimentază Terra și bineînțeles totul în Univers, este necesar, ca să ai în compoziția obiectului ingrediente cu nativitate energetică naturală cat mai mare și toate gamele să fie uniforme ca intensitate, pentru a ține în armonie tot spectrul de lumină, pentru anumite game de culoare trebuie folosite chiar 2 ingrediente, care de unul singur nu poate asigura intensitatea necesară unei armonii perfecte – masurabil în corpul plasmatic corespunzător fiecarei game. Corpul plasmatic pentru fiecare gamă este format din particule subatomice- microletoni, tosioni, biosoni, leptoni, criptoni, neutrini, mezoni, informoni, etc. Ca exemplu, din grupa mezonilor, s-a descoperit recent cel de-al 1800 lea tip, dar și aceste particule subatomice sunt formate din particule nedescoperite incă. In lumea subatomică, viteza de propagare în spațiu este de 80 milioane de ori viteza luminii – este diferența între mișcarea unui electron într-un conductor – 4m/s și viteza de propagare a electronilor într-un conductor – 300.000 km/sec.

Din particulele subatomice s-au descoperit cca. 30%.

Produsele cuantice Davidoni: Piramida cuantică, octograma cuantică, Banderola Brain-Reconecter etc., au o compoziție cuantică complexă, fiecare ingredient fiind preparat fizic, energetic și spiritual; de asemeni, fiecare ingredient este cu nativitate energetică maximă, gamele de pietre semiprețioase fiind oscilatoare pasive și de foarte înaltă frecvență, adevarate spectacole ale materiei, alte ingrediente au rol de „grila dintr-o triodă” pentru stimularea amplificării „spectacolului” energetic și celelalte ingrediente prin puritatea lor si metalele nobile, sunt tot spectacole ale materiei, iar prin stabilirea dozelor optime pentru fiecare în parte, se obține un cumul de spectacole ale materiei, ce conduce la o stare de bucurie a materiei care intra într-o Horă cu Informația Universului și cu materia – om, faună, apă, vegetație – pe întreaga rază de acțiune-2-10-100 m, influențând și armonizând totul pe această rază.

Când mergem cu avionul noaptea (sau cosmonauții) vedem orașele luminate cu becuri, așa și aceste Entități văd și ziua și noaptea o altă formă de Lumină de Sărbătoare și de Armonizare a crâmpeielor din Univers pe raza de acțiune a acestor Produse Cuantice Davidoni, cu siguranță unice.

Este acceptat de Divin 50% de a prezenta în toata Plenitudinea Integralitatea Acestor Entități Blânde și Recunoscătoare. Fac parte din Existența Multinivelară 2, din 27, sunt specializate pe menținerea, supravegherea și apărarea Echilibrului Stelar și Supra Stelar. Pentru cele peste 1,2 milioane de masurători inițiatice în 30 de ani, am fost ajutat prin Entități cu nume descris de Mari Mediumm-uri din lume, încă cu ani în urmă. Acestea sunt prezente acum și în apropiere de produsele dictate.

Clarvăzătoarea Bety din SUA, a avut dreptate când a afirmat public. „Cosmosul l-a ales pe Davidoni să facă aceste invenții pentru armonia omului și mediului. Cosmosul știe de ce” – ianuarie 2021

Entitățile prezente lângă aceste produse călătoresc Hiper Luminic instant ori unde își doresc și stiu în orice moment ce se întâmplă oriunde. Inițiații și spiritualizații știu despre ce este vorba.

Mod de utilizare

 • Se aplică pe cap timp de 10-20 de minute în 2-3 reprize/zi, de asemenea s-au observat efecte pozitive și la poziționarea cu 180° a banderolei pe cap. Se poate folosi și ca genunchieră, pe șolduri sau pe coloana vertebrală – banderola întinsă pe pat.

Ne mândrim cu

Opinia clienților

 •    Lavinia P. Am primit astăzi cartea și nu o mai pot lasă din mână. Este fascinant ceea ce se află în jurul nostru și noi nu putem vedea cu ochiul liber, dar și mai fascinant este că printre noi se află un om precum domnul Davidoni. Dumnealui este un dar al lui Dumnezeu pentru Pământ și pentru România și, sunt sigură, că nu întâmplător a fost lăsat să vină în această țară, acesta fiind un pământ iubit de Dumnezeu. Cu privire la Banderola achiziționată de curând vreau să vă spun că în prima meditație Theta în care am purtat-o, când am accesat starea de Theta, terapeuta mea a spus că este uluită de lumina pe care o emană Banderola și că nu a mai văzut până acum o lumina atât de puternică și frumoasă. O folosesc împreună cu Piramida aurie pentru a crea portaluri de lumină cu scopul de a aduce lângă mine entități de lumina și pentru a le ajuta pe cele de vibrație joasă, dacă există, să plece. Mi-a crescut energia foarte tare și am mintea limpede și clară. Cred că și la capitolul aura stau acum foarte bine, sunt sigură că e cel puțin albastră. Scopul principal pentru care am achizionat Banderola este pentru a învața și memora pentru un examen dificil. Văzând în carte diferite exerciții, mi-a venit ideea de a vă întreba dacă pentru memorare există unul asemenea. Sigur, doar dacă îmi puteți răspunde și sper că nu am deranjat cu această întrebare. PS: Îngrășământul dvs. a făcut din legumele mele, anul acesta, invidia tuturor. Vecinii nici nu aveau flori la ele și eu aveam deja roadele în plină dezvoltare. Mulțumesc și vă urez o zi minunată. 2021
 •    V. B. BucureștiEu am luat o banderolă mov. Eu port produsele Davidoni aproape nonstop, iar noaptea dorm cu toate pe mine. Nu prisosește energia. Am vrut să scriu de mai de mult timp, efectele constatate instantaneu, dar nu am avut timp. Am comandat banderola cuantică printre primii doritori și țin să vă spun că efectul a fost uluitor. În prima noapte am pus-o pe cap ca o coroană și m-am așezat pe pat. EXACT LA O SECUNDĂ S-A PRODUS EFECTUL DE DEDUBLARE ASTRALĂ SPONTANĂ, centrul Ajna chakra s-a deschis spontan si vedeam în planul eteric si astral. Un portal violet s-a deschis ca o sferă si conștiința îmi era foarte limpede și LUCIDĂ. Mă simțeam exact ca în filmele SF-aventuri care printr-un inel magic, translatează în altă lume. Mi-am amintit cum în filmul Stapânul Inelelor, acel inel cum era pus pe degetul cuiva îl chema inrezistibil în altă lume ( si o vedea), în cazul acestei banderole cuantice, rezonanțele sunt binențeles cu lumi BENEFICE, dar tot așa rapid. Am pătruns mai întâi într-o lume predominant vegetală, cu multă verdeață foarte înaltă care se unduia spre mine. Am explorat încântată acele senzații în lumea vegetală chiar dacă nu înțelegeam de ce m-am proiectat acolo. Intuiam că e o stare de regenerare, de conectare cu energia vindecătoare a plantelor. Simțeam freamătul plantelor și adierea unei brize de vânt fin. Totul era foarte palpabil și așteptam ca în acea stare de dedublare să stau cât mai mult să explorez. Dar m-am gândit că vreau să zbor prin Natură. Pe perete aveam un fototapet mare cu un peisaj frumos de munte și m-am trezit brusc proiectată în acel peisaj .. Atunci am simțit că accelerez zburând peste munți și am pătruns ca o rachetă printr-un tunel de lumină. M-a bucurat enorm acel zbor peste vârfurile brazilor și crestelor de munte și mi-am spus „de acum știu cum să mă proiectez în fiecare noapte în acest peisaj mirific”. Pur si simplu când se deschide portalul sferă violet intens, dau comanda mentală să intru în el, precum un tren de mare viteză într-un tunel. Viteza aceea mă proiectează rapid în acel peisaj astral, iar odată ajunsă acolo aleg să zbor peste izvoare și păduri. Țin să mai adaug că în fiecare noapte nu mă despart de banderolă deoarece SIMT că este cheia magică spre alt tărâm și ea crează prin structura ei o adevărată POARTĂ CUANTICĂ personalizată. Cumva facilitează activarea unor energii personale, spiritul e fericit să poarte această centură cuantică pe cap ca o coroană magică. Dacă până acum dormeam puține ore pe noapte ( în medie 4-5 de 30 ani) acum am dormit si mai puține 2-3 ore pe noapte adesea si m-am simțit și am muncit la servici ca și ceilalți oameni, care dorm 7-8 ore. DECI are efecte certe de REGENERARE!2021
 •    Mihaela M. SuceavaAceste produse sunt extraordinare. Mamei mele îi amorțeau mâinile și picioarele în fiecare dimineață, iar după două săptămâni de folosire a banderolei aceste simptome au început să dispară. Eu am folosit banderola și masca și recent am intrat în contact cu sutienul și câteva octograme. Astăzi mă plimbam pe stradă și aveam banderola, octogramele și sutienul în geantă iar după 20 de minute am simțit în corp o energie care urcă din picioare înspre vârful capului și am simțit cum mă conectez cu tot ce se află în jurul meu, natură și oameni. Am resimțit și îmbunătățiri ale aparatului digestiv și respirator. Recomand aceste produse cu toată încrederea. Mulțumesc cu recunoșțință!
 •    Ioana C. Cluj-Napoca În numele mamei mele, țin să vă mulțumesc din suflet pentru generozitatea de care ați dat dovadă. Mama a început să poarte Banderola Cuantica și vă ținem la curent cu efectele asupra stării ei de sănătate. Dumnezeu să vă dea sănătate, iubire și înțelepciune! (17 noiembrie). Revin cu informații despre starea de sănătate a mamei mele. Vom merge în ianuarie la Tg-Mureș să vedem dacă trebuie intervenit pe anevrism, însă la declanșarea problemei ea avea diplopie (o vedere distorsionată, linii, dungi, puncte). A purtat Banderola Cuantică primită de la dv. și vederea s-a îmbunătățit destul de mult. Avea însă și dureri la glezna (uneori pe tot traiectul nervului sciatic), la coloana , la umeri și pentru acesta Banderolă Cuantică a ajutat-o foarte mult. Nu a mai fost nevoie de medicamente. Acum de Sărbători dorim să facem o comandă mai mare pentru toată familia. Sărbători fericite cu sănătate și iubire împreună cu cei dragi! (16 decembrie)2021