Mergi sus

Branț magnetic – piele  ®

Branț magnetic
Branț magnetic
Branț magnetic
 • Vezi opinia clienților
 • 168 lei/perechea
 • Garanție: 24 luni.
 • Plata se face ramburs. Costul transportului este 25 lei. Comanda se onorează în 3-4 zile. Pentru comanda a minim 3 produse, transportul este GRATUIT! Această ofertă este valabilă doar pe teritoriul României.
 • comandă produs

Efecte & aplicații

Branțurile magnetice cresc sistemul de apărare energetic, întăresc sistemul imunitar, cresc Quantumul energetic al omului și relaxează organismul prin stimulare energetică a centrilor reflexogeni din talpă.

 • Notă de constatare
 • Notă de constatare
 • Notă de constatare

Specificații

 • Numere disponibile: între 36-42.
 • Compoziție: Branțurile Magnetice conțin două straturi de piele naturală sau meșină din piele naturală care încadrează o folie magnetică de 6-7 cm lățime, cu elemente magnetice cristaline speciale care lucrează într-un spectru larg de frecvente cu capacitate de a stimula particulele cosmice care trec prin corpul uman, cca 1 mld/ora din 1000 game de frecvențe.
 • Brevet Invenție Nr.: 123069 din 26.11.2004
 • Prezenta invenție nu pune diagnostice și nu înlocuiește recomandările medicului!
 • Realizat de S.C. Davidoni – Invent SRL Davidoni – Produse Magnetice (Marcă Înregistrată)

Descriere produs

Elementele magnetice din compoziția branțurilor au capacitatea de reducere a radioactivității din jurul corpului cu 40%. În folia magnetică din interior sunt inserate trei grupe de pietre semiprețioase, oxizi speciali de înalta rezonanță, metale nobile (aur, argint) care au capacitatea de stimulare a circulației energiei prin meridianele energetice, fapt care duce la creșterea aurei sau a câmpului energetic.

Mod de utilizare

 • Branțurile Magnetice se poartă în papuci de casă în 2-3 reprize a câte 15-20 min /zi.

Ne mândrim cu

Opinia clienților

 •    Sorin A. IașiStimă și respect pentru echipa Davidoni! Recomandăm călduros toate produsele cuantice inventate de dl Davidoni. Cu ceva timp în urmă, nu mă vedeam scriind un astfel de review, însă, după experiențele practice ale băiatului meu și ale soției, am devenit fan Davidoni! Băiatul are o alergie la gluten și E-uri și la ambrozie și alte polenuri și a fost ajutat salvator de Masca Magnetică (aplicată atât pe față și cât și pe abdomen). Soția, de la 8-10 cm (imens) diametrul unui nodul la sân, în 3 luni de utilizare a Sutienului Magnetic, are acum 3-4 cm (și asta fără alte tratamente, doar regim preponderent vegetarian). Personal am mai folosit Branțurile Antistres cu rezultate remarcabile în stimularea microcirculatiei la nivelul picioarelor dar și a întregului organism, inclusiv a stării energetice și psihice generale. Ultima achiziție este și cea mai puternică – Piramida Cuantică – care și-a făcut simțită prezența chiar și atunci când era în cutiuța ei. Mulțumim pentru inovațiile și eforturile echipei Davidoni!
 •    Alexandru V. BucureștiAcum câteva luni aveam nevoie de o protecție pentru radiațiile supărătoare generate de Wi-Fi pe când eram în concediu; așa am descoperit invențiile domnului Ioan Davidoni! Fiind medic pregătit în medicină străveche Ayurveda am dezvoltat o percepție dincolo de cuvinte asupra unui remediu și am simțit imediat că aceste produse fac mai mult decât să protejeze, corpul meu era ”încântat” să le aibă în apropiere sau în contact! Apoi am avut o prima șansă să mă întâlnesc cu domnul Ciprian Davidoni, producătorul produselor, și am aflat mai mult despre concepția și efectele lor terapeutice, de atunci le prescriu la zeci de pacienți și toți suntem încântați de efectele de regenerare și “odihnă” terapeutică, de curățare și fortifiere a organismului generate de produsele davidoni! Eu personal le utilizez pe toate, branțurile mă protejaza de câmpul magnetic intens de la metrou, cureaua mă fortifică peste noapte, masca o pun acolo unde simt perturbări pe corp seara sau în somn, octograma o țin la inimioară tot timpul s.a.m.d. Am căutat cu entuziasm să cunosc sufletul care a descoperit toate acestea și cu multă dragoste domnul Ioan Davidoni a răspuns cererii noastre: timp de 6 h am avut o discuție de la suflet la suflet de neuitat, peste jumătate din timp domnul Ioan Davidoni era în picioare, tratând, măsurând, atât pe noi cât și pe alți pacienți care apelau la dânsul! Câtă generozitate, câtă pasiune și câtă pricepere!!! Toate izvorând din sufletul imens al unui om incredibil de pur, inocent, neobosit în a mai face un bine semenilor săi! Având o gândire complexă, adunând multă cunoaștere de la ceilalți și amplificând-o extraordinar de mult prin muncă autodidactă, intuiție, inteligență, domnul Ioan Davidoni te introduce într-o lume de o altă calitate umană, lăsând să se vădă ceea ce creatorul acestei lumi a dorit să devină ființă umană: pasiune, smerenie, dăruire generoasă, abnegație, iubire, manifestarea binelui la un nivel cât mai înalt, toate la un loc zugrăvind un chip luminos și blând care te face să iubeșți viața și să prețuieșți fiecare clipă! Dimensiunea sufletească a întâlnirii nu o pot reda în cuvinte! În final am spus spontan: cât de frumos este Dumnezeu în Dumneavoastră!!! A răspuns cu lacrimi în ochișorii săi de copil al Tatălui Ceresc! mulțumit că înțelegeam sensul muncii și al sacrificiului său continuu de a-și ajuta semenii! În final să conștientizăm că un obiect (produsele davidoni) care modifică fluxul cuantic de fapt modifică destinul celui care îl utilizează, în bine evident, și acesta este marele secret pe care l-am înțeles în întâlnirea cu domnul Ioan Davidoni! Mulțumim cu recunoștiință pentru tot ce ați făcut și veți mai face pentru noi! Ce bine că Dumnezeu a decis să fiți Român! Crede cineva că este întâmplător?!!!
 •    Anca M.Cluj-NapocaDespre aceste produse am citit în revista Focul vieții, într-o dupamasa de duminică. Apoi m-am uitat puțin pe net și m-am gîndit că probabil o să îmi comand unul sau două produse. Îmi plăcea ideea că distrug radiațiile wi-fi. Interesant a fost faptul că de cîte ori mă gîndeam la produse – simțeam iubire. Niciodată nu am pățit așa ceva cu niște obiecte. Mai tîrziu le-am mai studiat și cînd le-am comandat m-am gîndit că am găsit cea mai bună combinație, amplificatorul, centura și masca. Am fost încîntată că am primit cadou ecranul antiradiații pentru tel mobil și am început să le folosesc. Am pus masca un minut pe față (la birou, cînd am primit coletul), o țineam cu mînă, pînă ce o colegă citea coperta și nu am simțit nimic. După încă un minut a început să îmi curgă nasul, din senin că nu eram răcită, dar nasul era înfundat ca și la răceală. Cred că mi s-au curățat sinunsurile. Pe urmă totul a revenit la normal. Acasă am montat amplificatorul cuantic, conform instrucțiunilor pe țeava de gaz de la centrală, la baterii și la jumătatea casei pe peretele nordic. Apoi mi-am pus centura și m-am întins în pat ca să văd ce simt. Direct o stare de bine, de fericire (la mine starea de fericire, iubire este echivalentă cu a primi energie), relaxare instantanee ca după o meditație (de care eu nu prea fac). Am simțit o căldură plăcută pe toată fața superioară a corpului, am avut o senzație de reset. După aia mi-am pus masca, din nou senzație de fericire, ușurare și energie în tot corpul. Nu am mai încercat să observ ce simt, pur și simplu le-am pus cînd simțeam oboseală și își făceau efectul. Atunci am hotărît că trebuie să am și octograma personală, de care nu mă mai despart zi-noapte. Bineînțeles că nu era să plătesc un curier numai pentru octogramă și am cerut și branțurile. Cu branțurile mi-au dispărut orice dureri de oboseală sau reumă în momentul în care le-am pus. Despre consumul de gaz nu mă pot pronunța încă. Octogoanele amplificatorului au schimbat calitarea apei de la robinete. Apa trebuie filtrată. Cu octogoanele – nu mai trebuie filtrată, nu mai are miros/gust rău, din contră e ca apă de fântână. Acuma aștept să-mi treacă ridurile. Glumesc. Folosesc produsele cînd simt nevoia, nu de 3 ori 15 min. Poate mai mult sau mai puțin. Nu exagerez. Îmi plac produsele pentru că ajută energia să circule, mă energizez, mă relaxez instant, scot oboseala și tot ce am povestit mai sus și cred că voi mai avea și alte surprize. Cu deosebită admirație, Anca M.
 •    ing. D.M.BucureștiAm cumpărat de la târgul Tesla Invent o mască, un amplificator cuantic și niște branțuri. Pot să zic că am simțit efecte imediat la toate din cele 3 produse. Amplificatorul nu l-am montat încă pe o mașină, ci pur și simplu simt schimbările produse în aură și schimbarea circulăției energiei prin meridiane când țin aproape componentele. Drept urmare doresc să mai cumpăr de la dvs pt mine și pt apropiați. Am observat reducerea oboselii purtând octogoanele din amplificatorul cuantic, ușoară stimulare a punctelor de acupunctură la nivelul fetei prin intermediul măștii, stimulare ce aduce puțin cu stimularea meridianelor din cadrul unei sesiuni Reiki, existând totuși diferențe semnificative, de o parte și de alta. De asemenea, octogoanele din AC purtate în buzunar creează o senzație de relaxare, destindere la baza coloanei vertebrale, semn al stimulării meridianului guvernor și al chakrei rădăcină. După un timp energia se răspândește în tot corpul, simțindu-se un efect de alinare/relaxare în zonele tensionate, solicitate, etc semn al unei infuzii de prana și al transmutării. De asemenea, am observat un efect imediat destul de intens atunci când un octogon este plasat pe chakrele principale. Atât în cazul utilizării măștii (peste 20-30 minute), dar mai ales al octogoanelor din AC am observat o stimulare a poftei de viață (senzația de “a zburdă”, ca să mă exprim mai plastic). Nu în ultimul rând doresc să va felicit pentru activitatea dumneavoastră și pentru calitatea produselor! Va doresc numai bine!
 •    Cristea I.MontréalDomnule Ciprian Davidoni, „Tinere Domn”, de anul trecut am simțit cum treptat pierd controlul picioarelor din cauza agravării diabetului. Masaje, medicație, rezultate nesemnificative. Neuropatia, mereu mai accentuată și dificil de suportat. Poate și datorită vârstei, au apărut și alte manifestări precum dureri sciatice chiar și dureri în zona sacrală. Mersul mi-a devenit tot mai dificil și greu de suportat până când… Norocos din fire, v-am regăsit în emisiunea domnului General E. Strainu și mi-am amintit că încă de anul trecut am Octograma, Branțurile și Masca. Le-am găsit puse la loc sigur în noptieră. Îmi amintesc bine că le-am „experimentat” dar nu îmi aduc aminte de ce le-am pus în sertar. Imediat am început „să mă tratez” cu octogonul pus pe piept, peste maieu și cu mare surpriză m-am trezit că după două zile durerile au dispărut, pot merge fără să-mi pierd echilibrul chiar 20 de minute pe stradă. Azi în cursul dimineții după ce am recitit corespondența cu dumneavoastră am pus branțurile în papuci și am uitat cu totul de… Este trecut de ora 20 și simt cum îmi ard tălpile mai mult, nu mai am picioarele amorțite și căldura urcă spre genunchj, fenomen care mă determină să vă scriu.
 •    F. Mateescu BucureștiRecomand Branturile Magnetice – Davidoni celor care stau mult în picioare sau au probleme cu circulația periferică. Eu aveam picioarele reci tot timpul și degetele de la picioare amorțite. Le port zilnic acasă și nu mai am probleme. Nu credeam că voi renunta vreodată la șosete.