Mergi sus

Branț magnetic – piele  ®

Branț magnetic
Branț magnetic
Branț magnetic
 • Vezi opinia clienților
 • 168 lei/perechea
 • Garanție: 24 luni.
 • Plata se poate face ramburs, cu cardul la curier sau prin transfer bancar în baza facturii emise de noi. Costul transportului este 25 lei. Comanda se onorează în 3-4 zile. Pentru comanda a minim 3 produse, transportul este GRATUIT! Această ofertă este valabilă doar pe teritoriul României.
 • comandă produs

Efecte & aplicații

Branțurile magnetice cresc sistemul de apărare energetic, întăresc sistemul imunitar, cresc Quantumul energetic al omului și relaxează organismul prin stimulare energetică a centrilor reflexogeni din talpă.

 • Notă de constatare
 • Notă de constatare

Specificații

 • Numere disponibile: între 36-42.
 • Compoziție: Branțurile Magnetice conțin două straturi de piele naturală sau meșină din piele naturală care încadrează o folie magnetică de 6-7 cm lățime, cu elemente magnetice cristaline speciale care lucrează într-un spectru larg de frecvente cu capacitate de a stimula particulele cosmice care trec prin corpul uman, cca 1 mld/ora din 1000 game de frecvențe.
 • Brevet Invenție Nr.: 123069 din 26.11.2004
 • Realizat de S.C. Davidoni – Invent SRL Davidoni – Produse Magnetice (Marcă Înregistrată)
 • Acest produs Nu este un aparat medical sau un medicament! Nu tratează sau vindecă boli! Nu înlocuiește medicamentele prescrise de medic sau indicațiile acestuia. Acest produs, conform Brevetului de Invenție, acționează pe câmpurile energetice ale omului. Utilizarea acestui produs, datorită ingredientelor speciale din compoziție, asigură armonizarea câmpurilor energetice generând o stare de bine. Brevetarea acestui produs dovedește că este peste stadiul tehnic mondial pentru acest domeniu. Acest produs face parte din clasa de Produse Wellness!

Descriere produs

Elementele magnetice din compoziția branțurilor au capacitatea de reducere a radioactivității din jurul corpului cu 40%. În folia magnetică din interior sunt inserate trei grupe de pietre semiprețioase, oxizi speciali de înalta rezonanță, metale nobile (aur, argint) care au capacitatea de stimulare a circulației energiei prin meridianele energetice, fapt care duce la creșterea aurei sau a câmpului energetic.

Mod de utilizare

 • Branțurile Magnetice se poartă în papuci de casă în 2-3 reprize a câte 15-20 min /zi.

Ne mândrim cu

Opinia clienților

 •    Anca M.Cluj-NapocaDespre aceste produse am citit în revista Focul vieții, într-o dupamasa de duminică. Apoi m-am uitat puțin pe net și m-am gîndit că probabil o să îmi comand unul sau două produse. Îmi plăcea ideea că distrug radiațiile wi-fi. Interesant a fost faptul că de cîte ori mă gîndeam la produse – simțeam iubire. Niciodată nu am pățit așa ceva cu niște obiecte. Mai tîrziu le-am mai studiat și cînd le-am comandat m-am gîndit că am găsit cea mai bună combinație, amplificatorul, centura și masca. Am fost încîntată că am primit cadou ecranul antiradiații pentru tel mobil și am început să le folosesc. Am pus masca un minut pe față (la birou, cînd am primit coletul), o țineam cu mînă, pînă ce o colegă citea coperta și nu am simțit nimic. După încă un minut a început să îmi curgă nasul, din senin că nu eram răcită, dar nasul era înfundat ca și la răceală. Cred că mi s-au curățat sinunsurile. Pe urmă totul a revenit la normal. Acasă am montat amplificatorul cuantic, conform instrucțiunilor pe țeava de gaz de la centrală, la baterii și la jumătatea casei pe peretele nordic. Apoi mi-am pus centura și m-am întins în pat ca să văd ce simt. Direct o stare de bine, de fericire (la mine starea de fericire, iubire este echivalentă cu a primi energie), relaxare instantanee ca după o meditație (de care eu nu prea fac). Am simțit o căldură plăcută pe toată fața superioară a corpului, am avut o senzație de reset. După aia mi-am pus masca, din nou senzație de fericire, ușurare și energie în tot corpul. Nu am mai încercat să observ ce simt, pur și simplu le-am pus cînd simțeam oboseală și își făceau efectul. Atunci am hotărît că trebuie să am și octograma personală, de care nu mă mai despart zi-noapte. Bineînțeles că nu era să plătesc un curier numai pentru octogramă și am cerut și branțurile. Cu branțurile mi-au dispărut orice dureri de oboseală sau reumă în momentul în care le-am pus. Despre consumul de gaz nu mă pot pronunța încă. Octogoanele amplificatorului au schimbat calitarea apei de la robinete. Apa trebuie filtrată. Cu octogoanele – nu mai trebuie filtrată, nu mai are miros/gust rău, din contră e ca apă de fântână. Acuma aștept să-mi treacă ridurile. Glumesc. Folosesc produsele cînd simt nevoia, nu de 3 ori 15 min. Poate mai mult sau mai puțin. Nu exagerez. Îmi plac produsele pentru că ajută energia să circule, mă energizez, mă relaxez instant, scot oboseala și tot ce am povestit mai sus și cred că voi mai avea și alte surprize. Cu deosebită admirație, Anca M.
 •    ing. D.M.BucureștiAm cumpărat de la târgul Tesla Invent o mască, un amplificator cuantic și niște branțuri. Pot să zic că am simțit efecte imediat la toate din cele 3 produse. Amplificatorul nu l-am montat încă pe o mașină, ci pur și simplu simt schimbările produse în aură și schimbarea circulăției energiei prin meridiane când țin aproape componentele. Drept urmare doresc să mai cumpăr de la dvs pt mine și pt apropiați. Am observat reducerea oboselii purtând octogoanele din amplificatorul cuantic, ușoară stimulare a punctelor de acupunctură la nivelul fetei prin intermediul măștii, stimulare ce aduce puțin cu stimularea meridianelor din cadrul unei sesiuni Reiki, existând totuși diferențe semnificative, de o parte și de alta. De asemenea, octogoanele din AC purtate în buzunar creează o senzație de relaxare, destindere la baza coloanei vertebrale, semn al stimulării meridianului guvernor și al chakrei rădăcină. După un timp energia se răspândește în tot corpul, simțindu-se un efect de alinare/relaxare în zonele tensionate, solicitate, etc semn al unei infuzii de prana și al transmutării. De asemenea, am observat un efect imediat destul de intens atunci când un octogon este plasat pe chakrele principale. Atât în cazul utilizării măștii (peste 20-30 minute), dar mai ales al octogoanelor din AC am observat o stimulare a poftei de viață (senzația de “a zburdă”, ca să mă exprim mai plastic). Nu în ultimul rând doresc să va felicit pentru activitatea dumneavoastră și pentru calitatea produselor! Va doresc numai bine!
 •    Cristea I.MontréalDomnule Ciprian Davidoni, „Tinere Domn”, de anul trecut am simțit cum treptat pierd controlul picioarelor din cauza agravării diabetului. Masaje, medicație, rezultate nesemnificative. Neuropatia, mereu mai accentuată și dificil de suportat. Poate și datorită vârstei, au apărut și alte manifestări precum dureri sciatice chiar și dureri în zona sacrală. Mersul mi-a devenit tot mai dificil și greu de suportat până când… Norocos din fire, v-am regăsit în emisiunea domnului General E. Strainu și mi-am amintit că încă de anul trecut am Octograma, Branțurile și Masca. Le-am găsit puse la loc sigur în noptieră. Îmi amintesc bine că le-am „experimentat” dar nu îmi aduc aminte de ce le-am pus în sertar. Imediat am început „să mă tratez” cu octogonul pus pe piept, peste maieu și cu mare surpriză m-am trezit că după două zile durerile au dispărut, pot merge fără să-mi pierd echilibrul chiar 20 de minute pe stradă. Azi în cursul dimineții după ce am recitit corespondența cu dumneavoastră am pus branțurile în papuci și am uitat cu totul de… Este trecut de ora 20 și simt cum îmi ard tălpile mai mult, nu mai am picioarele amorțite și căldura urcă spre genunchj, fenomen care mă determină să vă scriu.
 •    F. Mateescu BucureștiRecomand Branturile Magnetice – Davidoni celor care stau mult în picioare sau au probleme cu circulația periferică. Eu aveam picioarele reci tot timpul și degetele de la picioare amorțite. Le port zilnic acasă și nu mai am probleme. Nu credeam că voi renunta vreodată la șosete.
 •    Doina C.București Sunt o persoană în vârstă cu probleme medicale, iar în urmă cu 3 ani am auzit de la o prietenă de dv. și invențiile dv. Atunci am cumpărat de la dv. Branțurile Magnetice. Și astăzi le folosesc cu aceleași efecte extraordinare. Când le pun în papucii de casă și le port mi se încălzesc picioarele și tot corpul, iar starea mea devine mai calmă. Vă mulțumesc că existați și că aveți gândul îndreptat către a face bine la oameni!februarie 2021
 •    Alexandra M.BucureștiAm primit darurile Dumnezeiești! Doar ținând plicul în brațe am avut un moment de mare emoție dar și de mai mare recunoștință. Coronița roșie (banderola cuantică) mi-a adus o stare de liniște și pace la așezarea ei pe cap. Punându-mi tălpile pe branțuri am început să simt instant o vibrație fină prin tălpi. Apoi m-am întins pe pat cu coloana pe centura magnetică, până reușesc să iau scai să extind pe talia mea. Însă ce m-a mai surprins în mod tare fain este că mergând să iau fetița de la grădi am pus Banderola Cuantică pe cap sub eșarfa-batic, și la întrevederea cu dna educatoare a fiicei mele am asistat pentru prima dată la o discuție decentă (de aproape 3 ani doar se rățoiește la mine, devine imposibil de vorbit cu dumneaei, doar reproșuri și lucruri negative, să fie totul cum vrea dânsa, principiile ei să fie peste integritatea copilului etc) – astăzi după amiază surpriza a fost că mi-a vorbit mai controlat și mai temperat, parcă ceva o reținea, eu doar am zis să observ ce se întâmplă, deci wow! Nu am cuvinte să va mulțumesc pentru aceste minunate daruri. Binecuvântări divine!2023
 •    C. TeodorAradFolosesc Branțurile magnetice și Centura magnetică de peste 6 ani, cu rezultate deosebite. Doresc să încerc și Piramida Cuantică. Doresc să reînoiesc și produsele din anii trecuți. Dumnezeu să vă răsplătească și să vă dea putere să puteți face bine la oameni. Recunoștință pt tatăl dv.! Doamne Ajută!2023