Mergi sus

Centură magnetică – piele  ®

Centură magnetică - piele
Centură magnetică - piele
Centură magnetică - piele
 • Vezi opinia clienților
 • 288 lei/buc
 • Garanție: 2 ani.
 • Plata se face ramburs. Costul transportului este 25 lei. Comanda se onorează în 3-4 zile. Pentru comanda a minim 3 produse, transportul este GRATUIT! Această ofertă este valabilă doar pe teritoriul României.
 • comandă produs

Efecte & aplicații

Centura magnetică este un potentor magnetic cu efect de creștere a Quantumului Energetic al omului cu 40%; înlătura oboseala; ameliorează amețelile HTA; crește puterea de concentrare; oferă senzația de vitalitate, potență și întinerire; are o acțiune benefică în menstruatii neregulate, dureri lombare (pct. Daimai); ameliorează durerile abdominale (pct. Wushu), constipația cronică (pct. Weidao) și probleme cu prostata.

Specificații

 • Dimensiuni: lățime: 9cm, lungime: 120cm.
 • Dimensiuni folie magnetică: lățime: 7cm, lungime: 120cm.
 • Compoziție: materialul micromagnetic din care este realizată centura, conform invenției, a fost medaliat cu Medalia de aur la Târgul de Invenții de la Geneva în anul 2005. Noutatea invenției constă în folosirea unor cristale cu proprietăți magnetice superioare, inserate în materialul polivinilic expandat. Prin măsurători infoenergetice, inventatorul a stabilit o concentrație optimă de rezonanță a particulelor magnetice și câmpului magnetic care este de 4 GS și acționează blând și eficient asupra microcâmpurilor, bioelectrice din punctele de acupunctură și din corpul energetic al omului, generate de cele peste 400 mil particule cosmice și telurice care trec prin corpul uman în fiecare ora (cât și prin fiecare vietate și vegetație) față de magneții metalici cu valori de 400-3500 GS clasici, folosiți până în prezent și care adesea acționează grosier asupra corpului energetic.
 • Produsul este realizat conform actului de Conformitate 005/09.10.2005.
 • Prezenta inventie nu pune diagnostice si nu inlocuieste recomandarile medicului!
 • Realizat de S.C. Davidoni – Invent SRL Davidoni – Produse Magnetice (Marcă Înregistrată)

Descriere produs

Se știe că în ultimul secol câmpul magnetic terestru s-a redus la jumătate din cauza poluării și deteriorării stratului de ozon iar o bună parte din bolile omului modern se datorează și acestui fapt. Este o concluzie recentă a oamenilor de știință ca rezultat a supravegherii sănătății astronauților.

La ora actuală un procent majoritar din populație are un câmp energetic de 20-25 cm, fapt ce generează o oboseală cronică și slăbirea sistemului imunitar. Un câmp energetic optim trebuie să fie de minim 40-50 cm. La un câmp de acest nivel omul simte o stare de beatitudine și are un tonus fizic și psihic ridicat. Centura magnetică rezolva acest lucru stimulând microporțile energetice din punctele de acupunctură și meridianul centură.

La nivelul brâului, trupul omului are un meridian centură, dispus pe un traiect orizontal și este în legătură cu toate meridianele corpului iar în apropierea lui există peste 40 puncte de acupunctură pe care se lucrează prin masaj, acupunctură, moxibustie, electropunctură, stimulare magnetică și emisie bioenergetică în cabinete de acupunctură și bionergie. Datorită importanței deosebite a acestui meridian majoritatea exercițiilor și tratamentelor energetice încep cu stimularea meridianului centură.

Pe traiectul meridianului centură, în zona abdomenului inferior se află chakra 2, unde este centrul energiei primordiale și acumulate pe parcursul vieții. Aici se colectează, cultivă, condensează și rafinează energia omului, raspandindu-se în tot corpul prin meridiane, alimentând celulele ATP, deținătoare de energie.

Centura magnetică este realizată în scopul stimulării acestui meridian cât și a punctelor de acupunctură din zona lui, prin microcâmp magnetic.

Mod de utilizare

 • În varianta Centură Magnetică se aplică peste brâu 10-15 minute.
 • În varianta Bandă Magnetică pentru coloana vertebrală se aplică pe coloana 10-15 minute, peste îmbrăcăminte sau se pune pe pat și persoana se întinde cu coloana pe ea.
 • Recomandăm folosirea produsului de către o singură persoană și neîmprumutarea acestui produs altei persoane, excepție făcând membrii familiei, cu condiția ca acesta să fie ținut 30 minute la soare. Produsele Davidoni sunt produse energetice și necesită curățare energetică prin expunere la soare, cel puțin o dată pe an. Produsele conțin pietre semiprețioase și cristale speciale care necesită purificare prin expunere la soare.

Ne mândrim cu

Opinia clienților

 •    L. DoroşAș vrea să vă mulțumesc că existați și că faceți lucruri extraordinare pentru noi oamenii. Eu am comandat anul trecut o centură, o masca și trei octograme. Centura mă ajută foarte mult, am niște dureri mari la coalana (îmi este deformată), și când dorm cu ea nu mă trezesc cu dureri, mă mai ajută la dureri menstruale. Folosesc masca fiindcă sufăr de migrene puternice. Octograma o poartă fiica mea în ghiozdan și chiar este mai vioaie. Soțul meu ține octograma în husa de la telefon. Ce am constatat după analizele făcute (m-i s-a scos toată glanda tiroidă pentru că era cu nodule cu cancer malign, după care a urmat o doză dublă de pastile cu iod radioactiv), că hemoglobina și-a revenit la normal și și calciul. Acum urmează să mai comand o mască pentru soacră și una pentru tatăl meu. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce faceți! Vă mulțumesc din suflet! Cu stimă și respect. Vă doresc mult succes în continuare.
 •    Petronela C.CanadaVă doresc un an nou, plin de împliniri, cu sănătate și bucurii! Domnule Davidoni, pe lângă urări doresc să va mulțumesc pentru produsele ce le-am cumpărat de la dvs., care și-au arătat efectul destul de repede. În primul rând, centura magnetică, purtând-o o perioadă de timp, a făcut să dispară durerea din șold. Această durere a venit în urma unei căzături și la frig era și mai pronunțată. În urma purtării centurii, șoldul nu mă mai supără nici la frig. Aș dori să va întreb, este afectat un nou născut, ce se află într-o casăsau într-o cameră unde se află aparatură elecronica ca: televizor, computer, ruter? La ce distanță ar trebui să doarmă un bebeluș, de un ruter sau celular? O altă întrebare ar fi, dacă celularul este închis, afectează copilul, adultul, care doarme în aceiași cameră cu acesta? Vă mulțumesc anticipat ptr. răspunsuri și vă doresc numai bine, atât dvs., cât și familiei dvs., în noul an! Răspuns Davidoni: Vă mulțumim frumos pentru încredere și ne bucurăm că sunteți mulțumiți de produsele noastre! Referitor la întrebările dv: În camera unde doarme un nou născut nu ar trebui să fie nici un telefon mobil închis și nici TV sau laptop. Iar dacă aveți router WiFi în locuință, acesta trebuie poziționat la cel puțin 3m de locul unde doarme bebelușul sau orice om. Majoritatea copiilor au somn agitat din cauza routerului Wifi. Ideal ar fi ca pe timpul nopții să fie oprit, dacă nu-l folosiți. Și telefonul mobil trebuie ținut la distanță de 2-3m față de corp, măcar pe timpul nopții. Mulțumim frumos!
 •    Ambrozie E.IașiAm fost diagnosticat cu scolioză cu afecțiuni la vertebrele din zona lombară. Abia puteam să mă dau jos din pat. Aproape rostogolit. Am primit luni pachetul de la dvs. și imediat am început să port Centura Magnetică. După 4 zile reușesc să mă aplec. Este incredibil. Nu puteam să fac asta înainte. Acum încep să folosesc și Masca Magnetică pt echilibrare în zona capului. Am 60 ani și am început să am probleme cu memoria. Va mulțumesc frumos pentru toate produsele primite pentru mine și familia mea!
 •    Carmen C.BacăuAm comandat centura de la dvs – am hernie de disc L5 S1 – îmi ameliorează durerea foarte bine – va mulțumesc! Doresc și alte recomandări din produsele dv.
 •    G. BrinceanuPână în prezent nevasta mea se simte bine de când poartă Centura Magnetică. Înainte mergea cu un walker, acum merge singură. Și după operația de cancer de stomac avea burta tare că o piatră, iar acum s-a înmuiat și arată normal. Noi urmărim în continuare să vedem și alte îmbunătățiri.
 •    N. AdrianaMediasAm primit azi centura magnetică pe care am comandat-o pentru sindrom de colon iritabil și dureri cornice de spate (discopatie lombară) și energie scăzută a rinichilor… și am pus-o imediat. Efectul a fost instantaneu. Am simțit o pulsație în zona abdominală ca și când aș fi simțit că pulsul se concentrează acolo. Ca să verific am scos centura după vreo 5 minute și am simțit cum senzația se dimuneaza și se oprește. Apoi am pus iar centura și de data asta senzația a fost mai diminuată. Am mai simțit senzații de energie care lucrează în mine și la ședințele de terapie Bowen și la practică qi gong uneori, dar totuși efectul a fost deosebit. Cred că nu mă așteptăm la o senzație așa promptă. O să folosesc centura zilnic și vreau să o încerc și pusă de-a lungul coloanei că să aibă efect și cervical.
 •    Soare R.AmaraMă bucur că am aflat de dv! Să fiți binecuvântați! Ne mândrim cu asemenea oameni în țara noastră! Soțul meu a purtat 5 minute Centura Magnetică și mi-a spus că nu îl mai doare spatele! E foarte încântat de ea! Doresc să comand și Masca Energizantă! Multă sănătate va doresc și succes în tot ceea ce faceți!
 •    Anca M.Cluj-NapocaDespre aceste produse am citit în revista Focul vieții, într-o dupamasa de duminică. Apoi m-am uitat puțin pe net și m-am gîndit că probabil o să îmi comand unul sau două produse. Îmi plăcea ideea că distrug radiațiile wi-fi. Interesant a fost faptul că de cîte ori mă gîndeam la produse – simțeam iubire. Niciodată nu am pățit așa ceva cu niște obiecte. Mai tîrziu le-am mai studiat și cînd le-am comandat m-am gîndit că am găsit cea mai bună combinație, amplificatorul, centura și masca. Am fost încîntată că am primit cadou ecranul antiradiații pentru tel mobil și am început să le folosesc. Am pus masca un minut pe față (la birou, cînd am primit coletul), o țineam cu mînă, pînă ce o colegă citea coperta și nu am simțit nimic. După încă un minut a început să îmi curgă nasul, din senin că nu eram răcită, dar nasul era înfundat ca și la răceală. Cred că mi s-au curățat sinunsurile. Pe urmă totul a revenit la normal. Acasă am montat amplificatorul cuantic, conform instrucțiunilor pe țeava de gaz de la centrală, la baterii și la jumătatea casei pe peretele nordic. Apoi mi-am pus centura și m-am întins în pat ca să văd ce simt. Direct o stare de bine, de fericire (la mine starea de fericire, iubire este echivalentă cu a primi energie), relaxare instantanee ca după o meditație (de care eu nu prea fac). Am simțit o căldură plăcută pe toată fața superioară a corpului, am avut o senzație de reset. După aia mi-am pus masca, din nou senzație de fericire, ușurare și energie în tot corpul. Nu am mai încercat să observ ce simt, pur și simplu le-am pus cînd simțeam oboseală și își făceau efectul. Atunci am hotărît că trebuie să am și octograma personală, de care nu mă mai despart zi-noapte. Bineînțeles că nu era să plătesc un curier numai pentru octogramă și am cerut și branțurile. Cu branțurile mi-au dispărut orice dureri de oboseală sau reumă în momentul în care le-am pus. Despre consumul de gaz nu mă pot pronunța încă. Octogoanele amplificatorului au schimbat calitarea apei de la robinete. Apa trebuie filtrată. Cu octogoanele – nu mai trebuie filtrată, nu mai are miros/gust rău, din contră e ca apă de fântână. Acuma aștept să-mi treacă ridurile. Glumesc. Folosesc produsele cînd simt nevoia, nu de 3 ori 15 min. Poate mai mult sau mai puțin. Nu exagerez. Îmi plac produsele pentru că ajută energia să circule, mă energizez, mă relaxez instant, scot oboseala și tot ce am povestit mai sus și cred că voi mai avea și alte surprize. Cu deosebită admirație, Anca M.
 •    D.M.BucureștiBunica mea (peste 80 de ani) a pus octograma pe ficat (a avut hepatită în tinerețe) și a simțit o fierbințeala foarte puternică la prima folosire. La fel și când și-a pus centura în jurul brâului. Am observat încă de la început că dacă îmi pun câte o centură pe fiecare picior pe partea superioară și stau întins orizontal cu față în sus meridianele principale aflate acolo se activează aproape imediat și energia începe să curgă prin ele. O altă utilizare a centurilor este plasarea pe Micul Circuit Celest a 2 centuri lipite cu arici (una în prelungirea celeilalte) a.i. să acopere toată zona mediană a trunchiului + capului, atât pe față cât și pe spate. De multe ori se simte cum se activează complet Micul Circuit Celest. Se știe că atunci când se declanșează activarea acestui circuit începe regenerarea corpului. Foarte utile și eficiente centurile pentru cei care vor să aplice mecanic chestiile acestea și nu cunosc exerciții de qigong sau alte tehnici! Și chiar dacă cunoști tehnicile îți ia ceva vreme până se activează prima dată Micul sau Marele Circuit Celest și devii și conștient. Numai bine!
 •    Alexandru V.BucureștiCentura aceasta, model nou, are un efect excelent, cu 50% mai mare impactul, vibrează mai sus și generează o stimulare benefică superioară. Un pas înainte!
 •    Daniela B.ElvețiaDomnule Davidoni de mult timp am vrut să vă scriu și să vă mulțumesc. Am cumpărat aproape toate produsele dvs. anul trecut în vară. Sunt foarte mulțumită. Centura Magnetică este super! Am avut dureri de mijloc, de spate, mi-au trecut durerile. Gulerul Magnetic care se pune pe genunchi sau la gât l-am pus pe gât și mi-a trecut durerea de umeri, de spate. Cred că aveam început de spondiloză. Fiica mea doarme cu Gulerul la gât, când tușește sau o doare gâtul și îi trece. Și asta s-a întâmplat de mai multe ori. Soțul meu a pus-o pe genunchi că a avut un accident la ski, a trebuit să meargă în cărucior 3 luni și avea dureri mari. I-am spus să o poarte, dar nu m-a crezut, el nu crede în din astea, dar s-a convins pentru că i-a trecut și nu îl mai doare genunchiul de atunci. Vă mulțumesc și vă felicit pentru tot ceea ce ați reușit să inventați.
 •    Aurelia S. FacebookAm comandat mai multe produse Davidoni, Centura Magnetică, Masca magnetică Energizantă, Octograma Multicompozit. Sunt miraculoase! Vi le recomand cu căldură! Respect inventatorilor!
 •    Elena B. BucureștiFolosesc Centura Magnetică Davidoni pentru dureri lombare și cervicale. O pun zilnic că pe o banderola în diagonala peste spate și piept. Este extraordinară.
 •    Gabriela S. Cluj-NapocaVă mulțumesc pentru informații. O să comand acum centura magnetică. Tatăl meu o dorește cât mai repede. Pentru mine aceasta este un miracol, pentru că tata este foarte sceptic. Produsele sunt excelente și ne simțim foarte bine folosindu-le. Vă mulțumim din suflet!