Mergi sus

Ecran antiradiații pentru telefon  ®

 • Vezi opinia clienților
 • 81 lei/buc
 • Garanție: 2 ani.
 • Plata se poate face ramburs, cu cardul la curier sau prin transfer bancar în baza facturii emise de noi. Costul transportului este 25 lei. Comanda se onorează în 3-4 zile. Pentru comanda a minim 3 produse, transportul este GRATUIT! Această ofertă este valabilă doar pe teritoriul României.
 • comandă produs

Efecte & aplicații

Ecranul antiradiații se folosește în vederea reducerii interferenței negative pe care o au asupra corpului uman telefoanele mobile, ecranele de televizor, aparatele de microunde și în general aparatele electronice care emit radiații electromagnetice.

Acesta poate fi folosit pentru a stimula, de asemenea, alimentele și apa.

 • Notă de confirmare
 • Concluzii
 • Notă de constatare

Specificații

 • Dimensiuni: lățime: 3cm, lungime: 4cm, greutate: 2gr
 • Compoziție: Substanța activă este un compus de cristale ale unor metale bivalente, cu proprietăți magnetice superioare și conductibilitate electrică redusă, metale nobile, compuşi de stabilizare şi de elemente de fixare de oscilație. Acesta conţine 16 elemente în rezonanţă de concentrare optime.
 • Brevet de Invenție nr.: 123089 / 31.01.2005
 • Realizat de S.C. Davidoni – Invent SRL Davidoni – Produse Magnetice (Marcă Înregistrată)
 • Acest produs Nu este un aparat medical sau un medicament! Nu tratează sau vindecă boli! Nu înlocuiește medicamentele prescrise de medic sau indicațiile acestuia. Acest produs, conform descrierii din CBI – OSIM, acționează pe câmpurile energetice ale omului. Utilizarea acestui produs, datorită ingredientelor speciale din compoziție, asigură armonizarea câmpurilor energetice generând o stare de bine. Acest produs face parte din clasa de Produse Wellness!

Descriere produs

Beneficitatea ecranului antiradiații pentru om este 100%; nocivitate 0%.

Prin măsurători pe analizator spectral, măsurători infoenergetice (realizate inclusiv la un laborator de telefonie mobilă din Anglia) s-a constatat o reducerere cu peste 80% a radiațiilor electromagnetice și de câmp magnetic (H și E prin folosirea acestei substanțe).

Ecranul antiradiații a fost testat în laboratoarele: Quantmed Cluj, Catedra de Telecomunicații Timișoara, Nokia România, Centrul Teritorial de Telecomunicații Timișoara, Cabinet Infoenergetic Timișoara, Cabinet biorezonanta Timișoara, confirmând eficiența protejării omului.

S-au efectuat de asemenea teste aura cu aparatură de profil Rezonant Field Images și măsurători infoenergetice.

Ecranul antiradiații are aura violetă, acționând benefic pe o rază de 70 cm (diametrul 140 cm) , iar aura telefonului devenind verde din aura cenușie, cum este inițial. Ridică nivelul vibrațional al utilizatorului de la o aură medie roșu deschis, la aura superioară verde-albăstrui.

Este o îmbinare între două invenții. Elemente de geometrie sacră (sacro-simbolistica) cu elemente multicompozit și invenția de baza, fac din acest produs un protector ideal pentru utilizator, inclusiv împotriva atacurilor psihotronice.

Mod de utilizare

 • Se aplică în dreptul acumulatorului sub carcasa telefonului sau direct pe carcasă.
 • La monitoare și televizoare se aplică pe rama ecranului.

Ne mândrim cu

Opinia clienților

 •    Daniela D. București (Facebook)Azi am primit produsele (piramida, octograma, și cele 2 ecrane) și deja se simt efectele extraordinare încă de câteva ore. La ora asta, după 8 ore de muncă eram deja foarte obosită, mă tăram efectiv spre casă, mă dureau picioarele, urcam cele 3 etaje cu pauză la fiecare etaj. Acum mă simt că și cum aș putea să o iau de la capăt, energizată și plină de viață, am urcat scările de parcă aș fi avut 15 ani! Durerile de la picioare au dispărut pur și simplu și nu mai am picioarele umflate. Sunt în casă cu geamurile închise dar parcă respir aer oxigenat (probabil de la ionizare). În prima jumătate de oră îmi țiuiau urechile cu sunete subtile ca și atunci când fac meditații câteva ore. Mă simt că la revizie tehnică, parcă tot organismul freamătă, se regenerează. Am o stare de bine de parcă acum am venit din concediu (în condițiile în care săptămâna trecută am muncit 15 ore pe zi pt că am înlocuit-o pe colega mea). Mă întreb dacă asta simt după numai câteva ore de utilizare ce minunății mă mai așteaptă (?)!!! Sunt foarte încântată și de abia aștept să-mi structurez apa, să-mi răsfăț chiar și plantele de apartament, să văd cum evoluează în bine bolile mamei (hipertensiune arterială și diabet) deoarece piramida va fi cu ea tot timpul. Mă bucur că fiica mea va avea ecranul, pentru că orice tânăr din ziua de azi doarme cu telefonul lângă cap! Mulțumesc lui Dumnezeu că existați! Să vă dea Dumnezeu sănătate și viață lungă plină de fericire și prosperitate, oameni buni și minunați! Meritați tot ce e mai bun! Vă mulțumesc din suflet!
 •    Sanda C.BucureștiAm primit azi un link despre ceva care tuturor ar trebui să ne dea de gândit. Nu mai putem ignora impactul negativ al tehnologiei asupra sănătății noastre cunoașterea și o informare corectă sunt esențiale în ziua de azi. Din fericire, există diferite variante eficiente de protecție electromagnetica pe care le putem folosi pentru a reduce nocivitatea telefoanelor mobile și calculatoarelor. Eu am descoperit recent extraordinarele produse ale inventatorului român Ioan Davidoni, un Om și un român de mare valoare! Va recomand să citiți cel puțîn despre beneficiile utilizării octogramei magnetice multicompozit și ale ecranului antiradiatie. Eu le folosesc de câteva luni pentru armonizarea apei și pentru protecție împotriva radiațiilor electromagnetice ale telefonului mobil și sunt absolut încântată de efectele pozitive pe care le-am constatat (o stare de vitalitate crescută, gustul apei este mai bun, telefonul nu se mai înfierbântă in timpul convorbirilor și am un somn mai odihnitor, deși dorm cu telefonul lângă pat, pe post de ceas deșteptător). Mulțumiri și felicitări, domnule Davidoni, pentru aceste produse de excepție!
 •    Ionel N.BucureștiAm cumpărat de la dv., anul trecut, în cadrul Salonului de Invenții de la Timișoara, un Ecran Antiradiații, iar anul acesta am avut ocazia să ajung în Croația la un Salon de Invenții, unde am văzut o invenție similară cu a dv. Un fel de dispozitiv, în care dacă băgai telefonul nu mai emitea radiațiii decât foarte puțin. Era o monitorizare electronică și se putea vedea cât radiază un telefon, înainte și după ce era băgat în dispozitivul respectiv. Am fost curios și am introdus și eu telefonul meu în acel dispozitiv, iar inventatorul de acolo a fost surprins că telefonul meu nu emite radiații. M-a rugat să bag telefonul încă o dată că nu-i venea să creadă ce telefon am. I-am arătat că aveam pe telefon un Ecran Antiradiații Davidoni și i-am spus că la noi în România avem asemenea invenții de mult timp. Am oferit datele dv. de contact și am fost bucuros că avem invenții așa bune la noi in țară.
 •    Anca M.Cluj-NapocaDespre aceste produse am citit în revista Focul vieții, într-o dupamasa de duminică. Apoi m-am uitat puțin pe net și m-am gîndit că probabil o să îmi comand unul sau două produse. Îmi plăcea ideea că distrug radiațiile wi-fi. Interesant a fost faptul că de cîte ori mă gîndeam la produse – simțeam iubire. Niciodată nu am pățit așa ceva cu niște obiecte. Mai tîrziu le-am mai studiat și cînd le-am comandat m-am gîndit că am găsit cea mai bună combinație, amplificatorul, centura și masca. Am fost încîntată că am primit cadou ecranul antiradiații pentru tel mobil și am început să le folosesc. Am pus masca un minut pe față (la birou, cînd am primit coletul), o țineam cu mînă, pînă ce o colegă citea coperta și nu am simțit nimic. După încă un minut a început să îmi curgă nasul, din senin că nu eram răcită, dar nasul era înfundat ca și la răceală. Cred că mi s-au curățat sinunsurile. Pe urmă totul a revenit la normal. Acasă am montat amplificatorul cuantic, conform instrucțiunilor pe țeava de gaz de la centrală, la baterii și la jumătatea casei pe peretele nordic. Apoi mi-am pus centura și m-am întins în pat ca să văd ce simt. Direct o stare de bine, de fericire (la mine starea de fericire, iubire este echivalentă cu a primi energie), relaxare instantanee ca după o meditație (de care eu nu prea fac). Am simțit o căldură plăcută pe toată fața superioară a corpului, am avut o senzație de reset. După aia mi-am pus masca, din nou senzație de fericire, ușurare și energie în tot corpul. Nu am mai încercat să observ ce simt, pur și simplu le-am pus cînd simțeam oboseală și își făceau efectul. Atunci am hotărît că trebuie să am și octograma personală, de care nu mă mai despart zi-noapte. Bineînțeles că nu era să plătesc un curier numai pentru octogramă și am cerut și branțurile. Cu branțurile mi-au dispărut orice dureri de oboseală sau reumă în momentul în care le-am pus. Despre consumul de gaz nu mă pot pronunța încă. Octogoanele amplificatorului au schimbat calitarea apei de la robinete. Apa trebuie filtrată. Cu octogoanele – nu mai trebuie filtrată, nu mai are miros/gust rău, din contră e ca apă de fântână. Acuma aștept să-mi treacă ridurile. Glumesc. Folosesc produsele cînd simt nevoia, nu de 3 ori 15 min. Poate mai mult sau mai puțin. Nu exagerez. Îmi plac produsele pentru că ajută energia să circule, mă energizez, mă relaxez instant, scot oboseala și tot ce am povestit mai sus și cred că voi mai avea și alte surprize. Cu deosebită admirație, Anca M.
 •    Florentina A.AradV-am descoperit sigur la momentul potrivit, (nimic nu e întâmplător, știu asta) prin intermediul postului de radio – Timișoara, într-o dimineață de aprilie 2016. Din clipa în care am auzit împreună cu soțul meu despre d-voastră, am fost convinși că tot ceea ce faceți este benefic și, de fapt era ceea ce căutăm, fără să știm acest lucru… Avem deja masca energizantă, octograme magnetice, îngrășământul magnetic pentru plante și ecranul antiradiții pt. telefoanele mobile. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul pe care ni l-a făcut prin d-voastră și va doresc putere, sănătate și multă recunoștință, pentru a putea munci cu drag în continuare, pentru binele nostru al tuturor!
 •    Pop F . Baia MareFolosesc de 2 ani Ecran Antiradiații pentru telefon. Acești oamenii au inventat ceva ce avem nevoie cu toții. Bravo români Ciprian și Ioan Davidoni!
 •    I. Toma CraiovaDoresc să va mulțumesc pentru produsele Magneto Cuantice pe care le-am comandat în ultimele luni de la dvs. Sunt o binecuvântare pentru mine și familia mea. Multe dintre produsele comandate le-am dăruit membrilor din familie. Eu am păstrat 3 Piramide, 2 Centuri magneto cuantice, 3 Octograme, Branțuri magnetice și 2 Ecrane pentru protecție. Le folosim zilnic și în cazul meu, Centura Magneto Cuantica și Gulerul fac parte din ținuta de casă. Am recomandat aceste produse și altor persoane și au comandat și ele produsele Magneto cuantice. Toate produsele ne sunt foarte utile. Țin să precizez că de când folosesc Ecranul antiradiații pentru telefonul mobil, nu mai am durerile de cap ce îmi erau provocate de vorbitul la telefon, iar Gulerul magnetic m-a ajutat mult în nevralgiile dentare. Vă mulțumesc de asemenea cu recunoștință pentru cadourile trimise și vă doresc multă sănătate și putere de muncă și toată lumina trimisă întregii omeniri prin produsele create de dvs., să se întoarcă înmiit la dvs. cu binecuvantari divine!ianuarie 2021
 •    Marius I. AlbaÎn urma folosirii Octogramei multicompozit și a Ecranului pentru telefon am scăpat de o alergie severa la praf, păr de animale, gaze de eșapament, stres, anumite alimente. Am ținut-o câteva zeci de minute în zona plexului solar atârnata cu un șnur de gât. Pot sa confirm că miracolele există. Și poartă marca Davidoni. Mii de mulțumiri inventatorilor și urări de viață lungă.iulie 2020
 •    Florin D.BucureștiProdusele Davidoni sunt unice în lume iar beneficiile aduse utilizatorului sunt nenumărate, câteva obsevate de mine sunt nivel de energie crescută din care rezultă o stare de bine permanentă. Îngrășământul e magic, de exemplu am două parcele de iarbă în curte cea pe care am pus ingrasamantul are 20-30cm iar cea fără îngrășământ până în 5cm. Anul acesta vom folosi la legumele din seră. Toate produsele ajută maxim iar folosite împreună creează o oază de energie în orice casă. În urma aplicării pe telefon a Ecranului Antiradiație, persoana care folosea telefonul pentru apeluri câteva ore consecutive pe zi a observat lipsa durerilor de cap și lipsa căldurii excesive pe partea capului unde era folosit mobilul. Recomand folosirea ca și prevenție sau ca ameliorare a diferitelor situații neplăcute. Domnule Davidoni produsele dvs. ar trebui să fie în fiecare casă de pe planetă! Mă bucur că sunteți printre noi și vă mulțumesc pentru efortul depus.2023