Mergi sus

Guler magnetic – piele  ®

Guler magnetic - piele naturală
Guler magnetic - piele naturală
Guler magnetic - piele naturală
Guler magnetic - ambalaj
 • Vezi opinia clienților
 • 118 lei/buc
 • Garanție: 24 luni.
 • Plata se face ramburs. Costul transportului este 25 lei. Comanda se onorează în 3-4 zile. Pentru comanda a minim 3 produse, transportul este GRATUIT! Această ofertă este valabilă doar pe teritoriul României.
 • comandă produs

Efecte & aplicații

Gulerul magnetic este un potentor magnetic cu efect de creștere a Quantumului Energetic al corpului uman. A fost testat în cabinete de Acupunctură și de Bioenergie pe pacienți și voluntari.

Efectele constatate sunt: ameliorarea durerilor de gât, spondiloză și dantură; stimularea glandei tiroide; îmbunătățirea respirației; atenuarea ridurilor de la gât; creșterea câmpului energetic al omului cu 40%; ameliorarea oboselii; stimularea vederii.

 • Notă de constatare

Specificații

 • Dimensiuni: lățime: 5cm, lungime: 50cm.
 • Dimensiuni bandă magnetică: lățime: 3,5cm, lungime: 40cm.
 • Compoziție: conține o pelicula din polivinil expandat cu inserție de cristale din elemente bivalente, cu proprietăți magnetice superioare și încărcare magnetică ușoară, 3 grupe de pietre prețioase și semiprețioase, metale nobile, oxizi speciali.
 • Produsul corespunde Actului de conformitate Nr. 004/09.10.2005.
 • Prezenta invenție nu pune diagnostice și nu înlocuiește recomandările medicului!
 • Realizat de S.C. Davidoni – Invent SRL Davidoni – Produse Magnetice (Marcă Înregistrată)

Descriere produs

La nivelul gâtului se cunosc peste 120 puncte de acupunctură și 12 meridiane care sunt în legătură cu organele și sistemele de organe ale corpului. Stimularea acestor puncte prin masaj, acupunctură, electropunctură, magnetism și emisie bioenergetică, vindecă și ameliorează multe din bolile omului.

Gulerul magnetic este realizat în scopul stimulării acestor puncte de acupunctură prin microcâmp magnetic. Materialul din care este realizat a fost medaliat la Salonul de Investiții de la Geneva în anul 2005 cu Medalia de Aur.

Noutatea invenției constă în faptul că prin măsurători infoenergetice, inventatorul a stabilit o concentrație optimă de rezonanță a particulelor micromagnetice inserate în materialul polivinilic expandat, care acționează blând asupra microcâmpurilor bioelectrice din punctele de acupunctură și din corpul uman, generate de cele 400 milioane de particule cosmice și telurice (acestea reprezintă 20 % din energiile ce trec prin corpul uman și se numesc energii secundare de tensiune iar 80% este Fluidul Primordial care este necuantificabil și depinde de virtuțile individului), care trec prin corpul uman în fiecare ora, particule din 1000 de game de frecvența, în mare parte find perturbate din cauza scăderii câmpului magnetic terestru cu 50% în ultimul secol, ca urmare a poluării și deteriorării stratului de ozon.

Mod de utilizare

 • Se aplică pe gât timp de 30 minute.
 • Recomandăm folosirea produsului de către o singură persoană și neîmprumutarea acestui produs altei persoane, excepție făcând membrii familiei, cu condiția ca acesta să fie ținut 30 minute la soare. Produsele Davidoni sunt produse energetice și necesită curățare energetică prin expunere la soare, cel puțin o dată pe an. Produsele conțin pietre semiprețioase și cristale speciale care necesită purificare prin expunere la soare.

Ne mândrim cu

Opinia clienților

 •    Ileana O.MănăștiurDe ani de zile sufăr de dureri provocate de spondiloză. Gulerul magnetic îmi ameliorează durerile și după folosirea acestuia am un somn mai odihnitor. Va mulțumesc.
 •    Daniela B.ElvețiaDomnule Davidoni de mult timp am vrut să vă scriu și să vă mulțumesc. Am cumpărat aproape toate produsele dvs. anul trecut în vară. Sunt foarte mulțumită. Centura Magnetică este super! Am avut dureri de mijloc, de spate, mi-au trecut durerile. Gulerul Magnetic care se pune pe genunchi sau la gât l-am pus pe gât și mi-a trecut durerea de umeri, de spate. Cred că aveam început de spondiloză. Fiica mea doarme cu Gulerul la gât, când tușește sau o doare gâtul și îi trece. Și asta s-a întâmplat de mai multe ori. Soțul meu a pus-o pe genunchi că a avut un accident la ski, a trebuit să meargă în cărucior 3 luni și avea dureri mari. I-am spus să o poarte, dar nu m-a crezut, el nu crede în din astea, dar s-a convins pentru că i-a trecut și nu îl mai doare genunchiul de atunci. Vă mulțumesc și vă felicit pentru tot ceea ce ați reușit să inventați.