Mergi sus

Îngrășământ magnetic granule  ®

Îngrășământ magnetic granule
Îngrășământ magnetic granule
 • Vezi opinia clienților
 • 88 lei/kg
 • Plata se face ramburs. Costul transportului este 25 lei. Comanda se onorează în 3-4 zile. Pentru comanda a minim 3 produse, transportul este GRATUIT! Această ofertă este valabilă doar pe teritoriul României.
 • comandă produs

Efecte & aplicații

Îngrășământul magnetic multicompozit potențează câmpul magnetic și energetic din jurul plantelor și este destinat agriculturii atât pentru culturile de cereale cât și viticulturii, arbuști fructiferi, pomiculturii, legumelor și creșterii florilor. Este nedaunator pentru mediu, ieftin și eficient.

Prin consumarea fructelor cu îngrășământ magnetic s-a constatat echilibrarea omului prin regenerarea energetică a organelor.

La struguri s-a redus considerabil stafidarea boabelor, la pomii atacați de omizi, în 2-3 zile acestea au dispărut, prin creșterea sistemului de apărare al pomilor stimulat de îngrășământul magnetic.

La cereale s-a obținut spic de grâu de 12-14 cm cu 40-50 boabe pe spic, considerat cel mai mare spic de grâu din lume, față de cel martor de 7-9 cm cu 28-35 boabe pe spic. La porumb fără irigare, prășire sau îngrășământ auxiliar, s-a obținut un spor de 30-40% / știulete. La lucerna s-a observat o creștere și densitate cu peste 30%.

La culturile de legume – roșii, ardei, ceapă, cartofi – s-a constatat un spor de producție de 30% (zona Curtici). În perioada de vegetație, luna mai plantele au crescut cu 2-2,5 cm/zi față de 1-1,5 cm/zi la plantele martor.

La plante și flori ofilite, acestea și-au revenit în câteva zile. La flori desfășurarea procesului de înflorire se păstrează 2-3 luni, față de 2-3 săptămâni la florile martor (teste la SC Hofigal București și Timișoara).

Dăunătorii (șoareci, ciori), nu au mai atacat recoltele ca la loturile martore.

În zonele în plin proces de deșertizare (zona Slatina), prin aplicarea de îngrășământ magnetic pe sol, după ploaie sau irigare, pământul și-a păstrat umiditatea 3 zile, față de terenul martor, care după 2-3 ore era uscat.

Îngrășământul magnetic reușește să armonizeze structura moleculară a solului. Aplicat în puțuri de adăpare, jgheaburi și conducte cu apă pentru animale, prin adaptarea îngrășământului magnetic în cutii de plastic sau pungi în acestea, (CCA 100 -200 gr) a restructurat hexagonal moleculele de apă, a ridicat nivelul vibrațional al apei la culoarea indigo, beneficitatea asupra animalelor fiind vizibilă, spor de creștere cu 20%, gustul laptelui îmbunătățit, vindecarea miraculoasă a animalelor bolnave; este aplicabil și la crescătoriile de păsări.

 • Buletin de analiză
 • Rezultate îngrășământ
 • Notă de constatare îngrășământ
 • Notă de constatare îngrășământ

Specificații

 • Compoziție: îngrășământul conține elemente magnetice cu spectru larg de frecvența, elemente paramagnetice, pietre semiprețioase, oxizi speciali și elemente de fixare. Fiecare granulă este un micro amplificator cuantic.
 • Produs omologat C.B.I. – OSIM – A/00496/ 14-07-2007, CBI A/00920 /10.12.2009
 • Realizat de S.C. Davidoni – Invent SRL Davidoni – Produse Magnetice (Marcă Înregistrată)

Descriere produs

Îngrășământul magnetic multicompozit este total nenociv. Nu se dizolvă în pământ. Este un produs care lucrează în spectrul energetic al plantelor. În jurul unei granule de îngrășământ magnetic se formează un glob de corp plasmatic de ф80 cm (aura de culoare albastru-indigo), având capacitatea de a reduce radioactivitatea din sol și din jurul plantelor cu 40%.

Plantele având aura roșie – portocaliu, acum 50 de ani aveau aura albastră, iar elementele radioactive au aura cenușie. Infuzia de aura superioară eliberează plantele de stres, revenind la aura inițială.

S-a constatat creșterea cu până la 1400% a terpinolenelor, cu 800% a ocimenelor, cu 1200 % a carenelor din fructe (compuși vii care prelungesc viața omului), antocianii – complex vitaminic cu 30%, cu efect pozitiv asupra vederii omului (teste pe plantațiile și laboratorarle SC Hofigal – București, USAMV Timișoara, Insititutul de Instrumentație Analitică Cluj, Quantmed Cluj), cresc zaharurile cu 30% la fructe, reapare gustul și mirosul fructelor la nivelul inițial de acum câteva decenii.

Îngrășământ magnetic

Îngrășământul magnetic face parte din gama de invenții pentru Medicina Planetară. Modificările climatice din ultimele decenii sunt vizibile și impun măsuri urgente de contracarare a efectelor poluării: electromagnetice (această a crescut de 400 milioane ori față de 1900, creșterea galopantă fiind în ultimele două decenii, odată cu dezvoltarea telefoniei mobile, antenelor GSM), nucleară, ardere combustibili, etc, cu efecte negative asupra corpului plasmatic (aurei), plantelor, fructelor și chiar a omului. Corpul plasmatic având un rol hotărâtor în păstrarea echilibrului concentrației de minerale, vitamine și compuși vii (terpinene, carene, etc) ai fructelor.

Ca un prim exemplu, concentrația de fier / 100 gr spanac acum 50 de ani era de 150 mg. Actual, din cauza poluării, 100 gr spanac are 2 mg de fier. Invenția a fost realizată de inventatorul Ioan Davidoni după decenii de experimentări având o experiență de 40 de ani în medicină tibetană și 33 de ani de experiență în metrologie industrială, cu peste 1000 de soluții tehnico – inventive din care 350 realizate practic, ca inovații, invenții și soluții tehnice.

Mai multe despre îngrășământul magnetic puteți citi în articolul de mai jos.

Calitățile ingrasamantului magnetic, confirmate de analize

Inventatorul îngrășământului magnetic, timișeanul Ioan Davidoni, a declarat luni, pentru AGERPRES, că săptămâna trecută Laboratoarele Institutului de Chimie din Cluj au confirmat capacitatea de regenerare a celulelor și reglarea funcțiilor organelor bolnave din organismele ce au consumat coacăze crescute în soluri tratate cu îngrășământ magnetic.

El spune că studiile au fost efectuate cu aparatură de ultima generație, respectiv, cu gascromograful, spectrofotometrul și cu spectrometrul.

“Aceste fructe de coacăze au fost supuse analizelor și a reieșit că regenerează celula și reglează energetic organele bolnave din organism, dacă sunt ingerate. Până acum, nu se știa în ce fel acționează”, a declarat Davidoni.

Potrivit inventatorului, s-au efectuat patru probe: pe fructe tratate cu îngrășământ magnetic, cu octograma magnetică așezată în tufele de arbuști, pe cele tratate cu îngrășământ cu granule multicompozit, dar și pe fructe fără îngrășământ. “Se știe că din cauza radioactivității mari din mediu, concentrația de fier a scăzut la toate fructele și plantele. La spanac, de exemplu, a scăzut de la 150 mg/kg la 2 mg/kg, în ultimii 40 de ani. La coacăze, fructele fără îngrășământ magnetic au avut 9 mg/kg, iar la cele tratate cu îngrășământ a crescut cu 60%, până la 15 mg/kg”, a explicat Davidoni.

El menționează faptul că s-au realizat douăzeci de măsurători, amintindu-le pe cele mai importante: carenele (compuși chimici volatili din factorul de miros și de gust ale fructului), care au crescut de la 100 mg/kg la 1.200 mg/kg, terpinele (dau mirosul fructului) au crescut de la 100 mg/kg la 1.398 mg/kg și meta-felandrenele, care au crescut de la 100 mg la 1.129 mg/kg.

“Toți specialiștii au spus că sunt compuși vii care asigura regenerarea corpului și intinerirea celulelor organice ale omului”, a afirmat “omul cu idei”.

Ioan Davidoni susține că, dacă România ar vinde licențele inventatorilor autohtoni, țara și-ar achita datoriile în maximum un an. Inventatorul timișean, distins cu numeroase medalii de aur și argint la Saloanele Internaționale de Inventica de la Bruxelles, Geneva, Hanovra sau Zagreb, are o teorie pe care își bazează afirmațiile.

“În lume sunt peste 300 de state, jumătate din ele ar putea cumpăra îngrășământul magnetic, pentru că fiecare țară are o zona agricolă, cât de mică. O licență se vinde cu sume ce variază între 40 și 500 de milioane de euro. îngrășământul magnetic ar putea fi vândut la circa 200 de state, chiar la cel mai mic preț, respectiv, la 40 de milioane de euro licență. în plus, pe piața internă ar putea fi comercializat, chiar en detail, la kilogram, pentru că fiecare are acasă o floare”, a spus Ioan Davidoni.

Deși roadele inteligenței sale sunt recunoscute în lume, Davidoni se consideră ignorat, în țară, de oameni care – spune el – fie nu înțeleg importanța descoperirilor sale, fie nu doresc să se implice.

Acum, inventatorul din Făget are comandă să fabrice cinci tone de îngrășământ magnetic pentru culturile de viță de vie ale unui om de afaceri din Austria și una de 17,5 tone, pe care dorește să le cumpere un întreprinzător din Bacău. Ioan Davidoni a început să studieze acest îngrășământ ecologic din 2006, experimentând cele trei tipuri de îngrășământ (cristalin, lichid și cel cu granule multicompozit).

El susține că legumele și fructele ce cresc în soluri tratate cu astfel de îngrășăminte numite generic “magnetice”, nu sunt nocive pentru organismul uman, pentru că nu conțin nimic toxic, puritatea elementelor din interior fiind de 98% elemente naturale, un procent cu mult superior față de piatră meteoritică, ce are doar 57% puritate – și care este elementul activ ce oscilează pe acest îngrășământ.

“Rezultatele analizelor de la Cluj sunt o confirmare a teoriilor mele și care îmi aduc, nu doar mulțumirea morală, ci și dreptul de a-l pune în comerț, precum și puterea și forța de a convinge populația să folosească acest îngrășământ. Sunt câteva țări care doar au auzit de îngrășământul meu și în 30 de zile l-au băgat în producție”, subliniază inventatorul.

Faptul că, în țară, nu se pune mare preț pe invenția să, este interpretată de Ioan Davidoni, în primul rând, că lipsă de conștiință națională și remarcă faptul că acest lucru se întâmplă doar la noi: “un om care este medaliat la Saloanele Internaționale de Inventica să fie nerespectat în propria țară. Să devorezi, cu atâta sete și zel valorile”.

“În toate țările lumii există legislație împotriva împiedicării, prin orice formă, a activității unui inventator, considerându-se un act antinațional. în România, nu există o legislație care să-i protejeze temeinic pe inventatori împotriva șacalilor”, spune, dezamăgit, electronistul inventator.

Davidoni și-a plătit din buzunarul propriu experimentele, prima sponsorizare primind-o pentru îngrășământul magnetic ecologic, în valoare de nouă milioane de lei, din partea unei societăți private.

Mod de utilizare

 • Îngrășământul are efect în sol pe o perioadă de 7 ani.
 • Se aplică prin împrăștiere pe suprafață solului în mod asemănător însămânțării manuale a grâului. Cantitatea necesară este de 10 kg/Ha.
 • La pomi se aplică pe suprafața acoperitoare a coronamentului, respectându-se suprafața raportată la 1 Ha, respectiv circa 20-30 gr (o lingură) îngrășământ la un pom cu coronament de 8 m.
 • La ghivece cu flori, se aplică 5-6 granule la un ghiveci de 1kg pământ; la ghivecele dreptunghiulare de terasă, 20-30 granule.
 • Se poate aplica în orice perioadă a anului.

Ne mândrim cu

Opinia clienților

 •    Mariana T.Am primit coletul, deja folosesc produsele. Sunt încântată, florile din ghiveci beneficiază deja de aportul energetic al Îngrășământului Magnetic. Mulțumesc frumos! Succes în această nobilă activitate! Dumnezeu să va ajute să treziți acest popor! Viață lungă și prosperă!
 •    Mircea T.(Facebook)Am cumpărat multe din produsele inventate de dl. Davidoni. Sunt foarte mulțumit. Am cumpărat și Îngrășământul Magnetic, este fantastic! Abia aștept să cumpăr și Piramida Cuantică. Tot respectul familiei Davidoni!
 •    Florentina A.AradV-am descoperit sigur la momentul potrivit, (nimic nu e întâmplător, știu asta) prin intermediul postului de radio – Timișoara, într-o dimineață de aprilie 2016. Din clipa în care am auzit împreună cu soțul meu despre d-voastră, am fost convinși că tot ceea ce faceți este benefic și, de fapt era ceea ce căutăm, fără să știm acest lucru… Avem deja masca energizantă, octograme magnetice, îngrășământul magnetic pentru plante și ecranul antiradiții pt. telefoanele mobile. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul pe care ni l-a făcut prin d-voastră și va doresc putere, sănătate și multă recunoștință, pentru a putea munci cu drag în continuare, pentru binele nostru al tuturor!
 •    Nenad S.TimișoaraSunt Nenad S. Lucian, de mult tot vreau să-ți scriu, dar tot timpul mai intervenea câte ceva. În urmă cu câteva luni am cumpărat de la tine îngrășământul magnetic, vreau să spun că este extraordinar, îmi pare rău că nu am cumpărat mai devreme, dar cred că toate se întâmplă cu un scop și la momentul potrivit. Am împrăștiat cu îngrășământ la pomii fructiferi (la pomi și iederă ce-i drept am pus de 2 ori), prin grădină, pomii de la stradă, flori și iarba din față casei. Primul efect l-am văzut la flori și iederă, la flori s-a accentuat culoarea verde, din verde deschis au devenit verde crud, după aceea la iederă de la frunze de aprox. 2cm cât au avut până acum, au crescut cât palma, nemaipomenit. Am dat și la bunici, au împrăștiat în grădina și au observat și ei cât a crescut spanacul, mare și de un verde intens, gust extraordinar, de asemenea au observat și florile că sunt mai sănătoase. Roșiile din grădină sunt mult mai mari decât la vecini, ceapa îi cât pumnul, îi așa de plăcut să vezi cum toate cresc văzând cu ochii. O să mă opresc aici, ideea este că toate produsele voastre au efect, sunt foarte încântat că inventatorul este român și sunt mândru de asta. Alt produs este amplificatorul cuantic care reduce consumul și pot spune că cel puțin odată pe luna fac un drum de 400 de km în aceași zi, pot spune că este o plăcere să conduc, nu sunt atât de obosit când ajung acasă. Cu amplificatorul și așa îi consum mic dar am încercat și un economizor de alt tip și în combinație cu economizorul vostru este extraordinar, am făcut un test cu câteva lunii în urmă la un drum de 400 de km și a ieșit un consum de 3,7 l/100 km nemaipomenit, mașina este una diesel. Va doresc multă sănătate, fericire și împliniri in tot ceea ce faceți, la toată familia. Cu stimă și respect, Nenad S.
 •    J.L.Movileni de TecuciAm cumpărat Îngrășământul Magnetic de la dv. anul trecut. Ați spus că nu ați reușit să faceți teste pe cultura de ardei. Am reușit noi să facem. Pe lotul unde am dat cu Îngrășământ Magnetic am avut ardei de 415 grame bucată, iar pe lotul martor, fără îngrășământ, am avut ardei care trei bucăți au avut 350 grame. Suntem foarte mulțumiți, am spus la toți vecinii, iar acum vrem să mai comandăm câteva kg.
 •    Adrian M.Melbourne, AustraliaD-le Davidoni, am urmărit pe Youtube emisiunea cu dl. General Emil Strainu, pentru care am o mare admirație, emisiunea d-lui mă unge la suflet. Îngrășământul magnetic este o idee și invenție fantastică!
 •    Eolenil B.comentariu ziarul Adevărul 20 iunie 2019Eu sunt uluit cum unii consideră că a face un comentariu înseamnă a face bășcălie și a denigra, iar dacă li se sugerează o discuție lucidă și de bun simt, bazată pe argumente și experiență, continuă doar să facă bășcălie, cu aere de superioritate. Așa cum s-a și spus, probabil sunt doar comentatori de profesie. Mă bucură faptul că dl. Davidoni Ciprian a luat atitudine în această situație și dl. Ioviță Teodor a dezvăluit o parte din efectele extraordinare ale dispozitivelor DAVIDONI. Pot și eu să spun că am beneficiat de calitățile unor dispozitive Davidoni sau am cunoscut persoane care au avut rezultate benefice surprinzătoare. Pot spune că am beneficiat de efectul profund de relaxare și regenerare al măștii Davidoni, de energia și protecția pe care o oferă octograma multicompozit, de protecția ecranului antiradiații pentru telefonul mobil. Unele dintre cunoștințele mele au avut și ele rezultate foarte frumoase cu dispozitivele Davidoni. Astfel, o prietenă a folosit îngrășământul magnetic la un lămâi pe care îl creștea în ghiveci și care nici măcar nu a înflorit vreodată. Încă din primul an a făcut atât de multe flori și apoi fructe (lămâi) încât cu greu susțineau crengile încovoiate de greutate, lămâile care crescuseră. O prietenă care a utilizat sutienul magnetic s-a vindecat de cistita (datorită faptului că în prima săptămână, cele 2 module se poartă unul în zona vezicii urinare și celălalt în zona lombară, pentru dinamizarea meridianului vezica urinară; apoi cele 2 module se poartă 40 de zile în cupele sutienului) și i s-au resorbit complet niște noduli de câțiva centimetri în zona sânilor. Exemple sunt foarte multe și chiar mai spectaculoase dar nu le putem posta pe toate aici. Ideea este că toate dispozitivele Davidoni sunt brevetate la OSIM și deci verificate de autoritățile competente și au fost premiate la concursurile naționale și internaționale de inventica, deci au primit și acest gen de recunoaștere internațională, pe lângă cele pe care ni le-a dezvăluit dl. Ioviță Teodor. Mulțumesc și pe această cale domnilor Ioan și Ciprian Davidoni pentru dispozitivele practice pe care ni le pun la dispoziție și le doresc să primească multă sănătate și creativitate, în continuare de la Dumnezeu, pentru că merită.
 •    Teodor I.SUA, comentariu online – AdevărulEste prea târziu “Domnilor” pentru comentarii negative la adresa inventatorului IOAN DAVIDONI și a produselor sale. A crede sau a nu crede fără a experimenta reprezintă o capcană logică pentru d-voastră. În USA în urmă cu doi ani a început testarea, validarea și vânzarea TUTUROR produselor marca DAVIDONI iar vânzările depășesc orice așteptare. Primul succes remarcabil a fost obținut de profesorul Phil Schwallier în cadrul Michigan State University care dovedește că s-a obținut o creștere a compușilor vii din fructul de măr de 18 ori mai mare decât normal, studiile fiind făcute pe loturi experimentale separate. Precizez că sânt cel care l-a comandat și sunt în posesia lui binențeles ștampilat și semnat. Este primul fertilizator din lume care stimulează corpul bioplasmatic al plantelor care nu conține nici um compus chimic!!! În marile universități din SUA s-a intuit modul de lucru al acestui tip de produs, o concluzie fiind “Ruperea barierei fotosintezei“ dar niciodată nu a fost obținut! A făcut-o Inventatorul român IOAN DAVIDONI! Aici și Acum! Se află la vânzare pe situl Array pentru SUA, Canada, Australia. Având nevoie de autorizația de mediu pentru import am prezentat declarația de conformitate și fișa de securitate iar răspunsul a fost: Nu poate fi încadrat în nici o reglementare existența în acest moment în USA! În acest moment se efectuează experimente în Africa pe plantații de bananieri, în Costa Rica pe plantațiile de cafea, în Mexic pe plantațiile de avocado. În urma studiilor efectuate la universitatea Babeș Bolyai din Cluj și sunt în posesia noastră s-a obținut o creștere cu 120/100 a cantității de grâu cu 137/100 o creștere a cantității de gluten umed, o creștere cu 20/100 a proteinei și o creștere cu 350/100 a cantității de argint! Nu există în toată lumea aceste rezultate care vor fi trimise spre omologare la CARTEA RECORDURILOR!!! Foarte curând vom face publice studiile care dovedesc o infuența directă și de netăgăduit a OCTOGRAMEI și PIRAMIDEI CUANTICE asupra ADN-ului uman care conține magnetită și cristale de cuarț exact ca în formula cuantică tip Davidoni! Avem chiar un caz clinic. Edward Barbu cetățean româno-american a comandat și folosit octograma magnetică și apa cuantică (produs care nu se află încă pe site) cu un an înainte de a avea accident de motocicletă. A stat în comă două săptămâni la clinica Roma Linda din Los Angeles. Doctorii i-au luat probe de sînge și ADN constatând că are un sistem imunitar atât de crescut încât nu permite instalarea cangrenei!! Au întâlnit un singur caz asemănător în urmă cu 30 de ani! Recuperarea sa a fost atât de rapidă încât cazul său a fost privit ca un record medical! Informațiile despre folia cuantică tip Davidoni a ajuns și la mai mulți specialiști NASA, companii aeronautice din SUA și CANADA. Urmează teste la companii producătoare de antene 3G, 4G, 5G și companii interesate de reciclarea deșeurilor nucleare. Din motive de securitate și economice ele vor fi publicate doar în momentul în care ele lor fi încheiate. E doar o chestiune de timp ca aceste invenții să nu poate fi ignorate la nivel global de către guverne!! Acest om a venit pe pământ ca să ne învețe ceva! Produsele sale ne vor introduce într-o noua era! ERA CUANTICĂ A OMENIRII!!
 •    Prof. Phillip S.Testele făcute timp de un an, 2016-2017, a îngrășământului magneto-cuantic al inventatorului român Davidoni Ioan, au fost un real succes.
 •    Eddy T.Noi studiem în SUA Biofotonica de 35 de ani, dar inventatorul Ioan Davidoni din România, prin invențiile din domeniul cuantic, realizate de el, a ridicat Biofotonica la un nou STANDARD BIOFOTONIC, deasemenea a spart barierele FOTOSINTEZEI, urcând pragul Fotosintezei de la +350C la 420C, domnia sa a dovedit că la +350C pomii intră în colaps energetic și nu mai produc oxigen decât în mică măsură, iar prin îngrășământul cuantic și amplificatorul cuantic tip Davidoni aplicat pomilor și vegetației pragul de producere a Fotosintezei urcă la 420C. Invențiile lui Davidoni sunt Power Light of Live – Puterea Luminii pentru Viață, Davidoni este un erou pentru țara lui și nu numai.