Mergi sus

Mască magnetică – energizantă  ®

Masca magnetică energizantă
Masca magnetică energizantă
Masca magnetică energizantă
 • Vezi opinia clienților
 • 186 lei/buc
 • Garanție: 24 de luni de la prima folosire.
 • Plata se face ramburs. Costul transportului este 25 lei. Comanda se onorează în 3-4 zile. Pentru comanda a minim 3 produse, transportul este GRATUIT! Această ofertă este valabilă doar pe teritoriul României.
 • comandă produs

Efecte & aplicații

Masca magnetică ameliorează rinita; relaxează fața; relaxează sistemul vegetativ; relaxează inima; îmbunătățește respirația, crește capacitatea pulmonară; reglează digestia; revitalizează funcțiile rinichilor; îmbunătățește funcțiile sexuale; echilibrează pulsurile energetice; generează o stare de beatitudine și ușurare; se poate aplica pe orice zona dureroasă, cu efect benefic.

După ani de cercetări și mii de utilizatori s-a constatat un efect benefic și neașteptat al Măștii Energizante. Aplicând pe creștetul capului cu polaritatea Sud timp de 30 minute, înlătură elementele de electrosmog cumulate din timpul zilei de la telefoanele mobile și calculatoare. S-au făcut măsurători și teste specifice!

Alte boli cu corespondență pe zona feței prin puncte de acupunctură și meridiane, în ameliorarea cărora se poate folosi masca magnetică energizantă: rinită, epitaxis, obstrucție nazală, insolație, pareză facială, epilepsie, stomatită, dureri gingivale, cefalee, amețeli, migrene, oftalmopatie, sinuzite, căi biliare, artrită, nevralgii, hipersomnie, atrofie musculară.

 • Aviz Asociația Acupunctorilor din Banat
 • Notă de constatare

Specificații

 • Dimensiuni: lățime: 20cm, lungime: 22cm.
 • Compoziție: Masca Magnetică Energizantă conține o peliculă din polivinil expandat cu inserție de cristale din elemente bivalente, cu proprietăți magnetice superioare și încărcare magnetică ușoară, 3 grupe de pietre prețioase și semiprețioase, metale nobile, oxizi speciali. Valorile de dozare a elementelor active și de inducție magnetică s-au stabilit de infoenergeticieni și medici inițiați în domeniu, iar verificările s-au efectuat în laboratoare cu aparatură de specialitate.
 • Produsul corespunde Actului de conformitate Nr. 002/9.05.2005.
 • Prezenta invenție nu pune diagnostice și nu înlocuiește recomandările medicului!
 • Realizat de S.C. Davidoni – Invent SRL Davidoni – Produse Magnetice (Marca Înregistrată)

Descriere produs

Din cele 720 de puncte de acupunctură cunoscute pe corpul uman, 300 de puncte de acupunctură se află pe față. Fața – această oglindă a Spiritului și Corpului Energetic – este locul unde se găsesc 12 meridiane, 8 extrameridiane, 2 meridiane mai, meridianul conceptor, meridianul guvernor și meridianul strategic.

Fața este singurul loc unde Meridianul strategic este la suprafață și poate fi stimulat, este meridian care controlează circulația sângelui și a energiei prin corp, numit și “marea sângelui și energiei” cu legătură directă în “Oceanul Energiei Primordiale” din abdomenul inferior Cinabru.

Masca Magnetică Energizantă este realizată în scopul stimulării acestor puncte și meridiane cu efect de creștere a Quantumului Energetic atât pe organele corespondente, al sistemelor de organe, al celor 7 Raze ale vieții (Chakre) cât și al întregului corp. În mai puțin de 5 minute de utilizare se dublează câmpul energetic al omului.

Mod de utilizare

 • Se aplică 10-15 minute, în 2-3 reprize pe zi.
 • Se aplică 5-10 minute cu polaritatea Sud către față sau către alte zone de pe corp.
 • Se degresează înainte și după aplicare prin ștergere cu vată îmbibată în spirt medicinal.
 • Recomandăm folosirea produsului de către o singură persoană și neîmprumutarea acestui produs altei persoane, excepție făcând membrii familiei, cu condiția ca acesta să fie ținut 30 minute la soare. Produsele Davidoni sunt produse energetice și necesită curățare energetică prin expunere la soare, cel puțin o dată pe an. Produsele conțin pietre semiprețioase și cristale speciale care necesită purificare prin expunere la soare.

Ne mândrim cu

Opinia clienților

 •    Florescu M. București (Facebook)Acum 3 săptămâni am cumpărat o mască și o octogramă. Le țin în majoritatea timpului în sufragerie. Pe pervaz am un ghiveci cu o violetă. În această perioada nu înflorește niciodată deoarece aerul condiționat care funcționeză non stop este cumva nociv pentru ea. De altfel am doar 2 ghivece, unul cu o plantă ornamentală și această violetă deoarece NU rezistă absolut nimic pe timpul verii din cauza aerului, toate îmi mor. Violeta este rezistentă dar nu înflorește și frunzele se ridică parcă cumva ar vrea aer. Nu mai spun că nici soare nu are deoarece jaluzelele de aluminiu niciodată nu le ridic. Cu toate astea este plină de flori și îmi pare rău că nu pot posta poză deoarece sistemul nu permite. Singura explicație sunt aceste dispozitive de la Dl. Davidoni. Va mulțumesc pentru că in această lume fără speranța mai avem șanse să ne revenim!
 •    Sorin A. IașiStimă și respect pentru echipa Davidoni! Recomandăm călduros toate produsele cuantice inventate de dl Davidoni. Cu ceva timp în urmă, nu mă vedeam scriind un astfel de review, însă, după experiențele practice ale băiatului meu și ale soției, am devenit fan Davidoni! Băiatul are o alergie la gluten și E-uri și la ambrozie și alte polenuri și a fost ajutat salvator de Masca Magnetică (aplicată atât pe față și cât și pe abdomen). Soția, de la 8-10 cm (imens) diametrul unui nodul la sân, în 3 luni de utilizare a Sutienului Magnetic, are acum 3-4 cm (și asta fără alte tratamente, doar regim preponderent vegetarian). Personal am mai folosit Branțurile Antistres cu rezultate remarcabile în stimularea microcirculatiei la nivelul picioarelor dar și a întregului organism, inclusiv a stării energetice și psihice generale. Ultima achiziție este și cea mai puternică – Piramida Cuantică – care și-a făcut simțită prezența chiar și atunci când era în cutiuța ei. Mulțumim pentru inovațiile și eforturile echipei Davidoni!
 •    Alexandru V.BucureștiAcum câteva luni aveam nevoie de o protecție pentru radiațiile supărătoare generate de Wi-Fi pe când eram în concediu; așa am descoperit invențiile domnului Ioan Davidoni! Fiind medic pregătit în medicină străveche Ayurveda am dezvoltat o percepție dincolo de cuvinte asupra unui remediu și am simțit imediat că aceste produse fac mai mult decât să protejeze, corpul meu era ”încântat” să le aibă în apropiere sau în contact! Apoi am avut o prima șansă să mă întâlnesc cu domnul Ciprian Davidoni, producătorul produselor, și am aflat mai mult despre concepția și efectele lor terapeutice, de atunci le prescriu la zeci de pacienți și toți suntem încântați de efectele de regenerare și “odihnă” terapeutică, de curățare și fortifiere a organismului generate de produsele davidoni! Eu personal le utilizez pe toate, branțurile mă protejaza de câmpul magnetic intens de la metrou, cureaua mă fortifică peste noapte, masca o pun acolo unde simt perturbări pe corp seara sau în somn, octograma o țin la inimioară tot timpul s.a.m.d. Am căutat cu entuziasm să cunosc sufletul care a descoperit toate acestea și cu multă dragoste domnul Ioan Davidoni a răspuns cererii noastre: timp de 6 h am avut o discuție de la suflet la suflet de neuitat, peste jumătate din timp domnul Ioan Davidoni era în picioare, tratând, măsurând, atât pe noi cât și pe alți pacienți care apelau la dânsul! Câtă generozitate, câtă pasiune și câtă pricepere!!! Toate izvorând din sufletul imens al unui om incredibil de pur, inocent, neobosit în a mai face un bine semenilor săi! Având o gândire complexă, adunând multă cunoaștere de la ceilalți și amplificând-o extraordinar de mult prin muncă autodidactă, intuiție, inteligență, domnul Ioan Davidoni te introduce într-o lume de o altă calitate umană, lăsând să se vădă ceea ce creatorul acestei lumi a dorit să devină ființă umană: pasiune, smerenie, dăruire generoasă, abnegație, iubire, manifestarea binelui la un nivel cât mai înalt, toate la un loc zugrăvind un chip luminos și blând care te face să iubeșți viața și să prețuieșți fiecare clipă! Dimensiunea sufletească a întâlnirii nu o pot reda în cuvinte! În final am spus spontan: cât de frumos este Dumnezeu în Dumneavoastră!!! A răspuns cu lacrimi în ochișorii săi de copil al Tatălui Ceresc! mulțumit că înțelegeam sensul muncii și al sacrificiului său continuu de a-și ajuta semenii! În final să conștientizăm că un obiect (produsele davidoni) care modifică fluxul cuantic de fapt modifică destinul celui care îl utilizează, în bine evident, și acesta este marele secret pe care l-am înțeles în întâlnirea cu domnul Ioan Davidoni! Mulțumim cu recunoștiință pentru tot ce ați făcut și veți mai face pentru noi! Ce bine că Dumnezeu a decis să fiți Român! Crede cineva că este întâmplător?!!!
 •    SILVANA S.TimișoaraCu Masca Magnetică Energizantă în doar câteva minute de la aplicare se obține o stare profundă de bine, mușchii contractați se relaxează, bătăile inimii devin regulate, respirația devine mai ușoară, problemele sinusurilor inflamate se ameliorează. Dacă mai luăm în calcul și liftingul facial, efectul este garantat. Un produs de excepție! Recomand!
 •    L. DoroşAș vrea să va mulțumesc că existați și că faceți lucruri extraordinare pentru noi oamenii. Eu am comandat anul trecut o centură, o masca și trei octograme. Centura mă ajută foarte mult, am niște dureri mari la coalană (îmi este deformată), și când dorm cu ea nu mă trezesc cu dureri, mă mai ajută la dureri menstruale. Folosesc masca fiindcă sufăr de migrene puternice. Octograma o poartă fiica mea în ghiozdan și chiar este mai vioaie. Soțul meu ține octograma în husa de la telefon. Ce am constatat după analizele făcute (m-i s-a scos toată glanda tiroidă pentru că era cu nodule cu cancer malign, după care a urmat o doză dublă de pastile cu iod radioactiv), că hemoglobina și-a revenit la normal și și calciul. Acum urmează să mai comand o masca pentru soacră și una pentru tatăl meu. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce faceți! Va mulțumesc din suflet! Cu stimă și respect. Va doresc mult succes în continuare.
 •    Elena B.PiteștiAm masca și octograma de o luna de zile. Sunt absolut fantastice, cu rezultate vizibile pe loc. N-aș renunta la mască pt nimic!!! Mi-a îmbunătățit respirația (sunt fumătoare). Pe plămâni insistă cel mai mult. Mi-a îmbunătățit circulăția sângelui, am o energie fabuloasă. Mulțumesc pt acest mega produs!
 •    Ambrozie E.IașiAm fost diagnosticat cu scolioză cu afecțiuni la vertebrele din zona lombară. Abia puteam să mă dau jos din pat. Aproape rostogolit. Am primit luni pachetul de la dvs. și imediat am început să port Centura Magnetică. După 4 zile reușesc să mă aplec. Este incredibil. Nu puteam să fac asta înainte. Acum încep să folosesc și Masca Magnetică pt echilibrare în zona capului. Am 60 ani și am început să am probleme cu memoria. Va mulțumesc frumos pt toate produsele primite pt mine și familia mea!
 •    F. AdrianaBucureștiAm 6 zile de cînd folosesc masca fără să mai iau nici un medicament alopat. Am făcut și post doar cu cîte un fel de fruct pe zi. Simptomele rinitei aproape au dispărut. Mulțumesc. Invenția dumneavoastră este extraordinară neinvazivă. Este medicina lui DUMNEZEU. Cînd o pun simt curenți în tot corpul. Am folosit-o și ptr stomac.
 •    S. NițuBucureștiA cumpărat soțul meu de la dv. o Mască Energizantă și o Octogramă. De 2 ani sufăr de rinită pentru care am folosit tot felul de tratamente fără rezultate. De 3 zile folosesc Masca și mă simt excelent. Nu mai iau tratament pentru rinită. Nu îmi vine să cred! Am început să o folosesc și pe alte organe. Va mulțumesc! Domnul să va binecuvînteze! Octograma o folosesc pebtru energizarea alimentelor din frigider și pentru energizarea apei. Ne pregătim să facem o nouă comandă.
 •    Cristina T.BucureștiDoresc să va mulțumesc! După mulți ani, mama mea mi-a spus că a dormit cum nu a mai făcut-o de mulți ani! Și asta se întâmplă de când am cumpărat pentru ea Masca Magnetică Energizantă și Octograma Multicompozit! Sunt foarte mulțumită de produsele achiziționate de la dv! O să va recomand!
 •    Soare R.AmaraMă bucur că am aflat de dv! Să fiți binecuvântați! Ne mândrim cu asemenea oameni în țara noastră! Soțul meu a purtat 5 minute Centura Magnetică și mi-a spus că nu îl mai doare spatele! E foarte încântat de ea! Doresc să comand și Masca Energizantă! Multă sănătate va doresc și succes în tot ceea ce faceți!
 •    Sorin B.BucureștiAm comandat în urmă cu câteva luni, mai multe produse de la dv. Două seturi Amplificator Cuantic pe care le-am făcut cadou fratelui meu care circulă mult cu mașina. Pe lângă reducerea de conbustibil semnalată, de care este încântat, mi-a relatat că nu mai obosește așa de repede și că poate conduce distanțe mai mari de când are montat Amplificatorul Cuantic pe mașină. Acum aș dori să comand încă un set Amplificator Cuantic și pemtru mine, urmând să fac un drum de 1000-2000 km și aș dori să am și eu pe mașină. Soția mea este foarte încântată de Masca Magnetică Energizantă! O folosește zilnic și se simte excelent! Va mulțumim!
 •    Anca M.Cluj-NapocaDespre aceste produse am citit în revista Focul vieții, într-o dupamasa de duminică. Apoi m-am uitat puțin pe net și m-am gîndit că probabil o să îmi comand unul sau două produse. Îmi plăcea ideea că distrug radiațiile wi-fi. Interesant a fost faptul că de cîte ori mă gîndeam la produse – simțeam iubire. Niciodată nu am pățit așa ceva cu niște obiecte. Mai tîrziu le-am mai studiat și cînd le-am comandat m-am gîndit că am găsit cea mai bună combinație, amplificatorul, centura și masca. Am fost încîntată că am primit cadou ecranul antiradiații pentru tel mobil și am început să le folosesc. Am pus masca un minut pe față (la birou, cînd am primit coletul), o țineam cu mînă, pînă ce o colegă citea coperta și nu am simțit nimic. După încă un minut a început să îmi curgă nasul, din senin că nu eram răcită, dar nasul era înfundat ca și la răceală. Cred că mi s-au curățat sinunsurile. Pe urmă totul a revenit la normal. Acasă am montat amplificatorul cuantic, conform instrucțiunilor pe țeava de gaz de la centrală, la baterii și la jumătatea casei pe peretele nordic. Apoi mi-am pus centura și m-am întins în pat ca să văd ce simt. Direct o stare de bine, de fericire (la mine starea de fericire, iubire este echivalentă cu a primi energie), relaxare instantanee ca după o meditație (de care eu nu prea fac). Am simțit o căldură plăcută pe toată fața superioară a corpului, am avut o senzație de reset. După aia mi-am pus masca, din nou senzație de fericire, ușurare și energie în tot corpul. Nu am mai încercat să observ ce simt, pur și simplu le-am pus cînd simțeam oboseală și își făceau efectul. Atunci am hotărît că trebuie să am și octograma personală, de care nu mă mai despart zi-noapte. Bineînțeles că nu era să plătesc un curier numai pentru octogramă și am cerut și branțurile. Cu branțurile mi-au dispărut orice dureri de oboseală sau reumă în momentul în care le-am pus. Despre consumul de gaz nu mă pot pronunța încă. Octogoanele amplificatorului au schimbat calitarea apei de la robinete. Apa trebuie filtrată. Cu octogoanele – nu mai trebuie filtrată, nu mai are miros/gust rău, din contră e ca apă de fântână. Acuma aștept să-mi treacă ridurile. Glumesc. Folosesc produsele cînd simt nevoia, nu de 3 ori 15 min. Poate mai mult sau mai puțin. Nu exagerez. Îmi plac produsele pentru că ajută energia să circule, mă energizez, mă relaxez instant, scot oboseala și tot ce am povestit mai sus și cred că voi mai avea și alte surprize. Cu deosebită admirație, Anca M.
 •    Florentina A.AradV-am descoperit sigur la momentul potrivit, (nimic nu e întâmplător, știu asta) prin intermediul postului de radio – Timișoara, într-o dimineață de aprilie 2016. Din clipa în care am auzit împreună cu soțul meu despre d-voastră, am fost convinși că tot ceea ce faceți este benefic și, de fapt era ceea ce căutăm, fără să știm acest lucru… Avem deja masca energizantă, octograme magnetice, îngrășământul magnetic pentru plante și ecranul antiradiții pt. telefoanele mobile. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul pe care ni l-a făcut prin d-voastră și va doresc putere, sănătate și multă recunoștință, pentru a putea munci cu drag în continuare, pentru binele nostru al tuturor!
 •    ing. D.M.BucureștiAm cumpărat de la târgul Tesla Invent o mască, un amplificator cuantic și niște branțuri. Pot să zic că am simțit efecte imediat la toate din cele 3 produse. Amplificatorul nu l-am montat încă pe o mașină, ci pur și simplu simt schimbările produse în aură și schimbarea circulăției energiei prin meridiane când țin aproape componentele. Drept urmare doresc să mai cumpăr de la dvs pt mine și pt apropiați. Am observat reducerea oboselii purtând octogoanele din amplificatorul cuantic, ușoară stimulare a punctelor de acupunctură la nivelul fetei prin intermediul măștii, stimulare ce aduce puțin cu stimularea meridianelor din cadrul unei sesiuni Reiki, existând totuși diferențe semnificative, de o parte și de alta. De asemenea, octogoanele din AC purtate în buzunar creează o senzație de relaxare, destindere la baza coloanei vertebrale, semn al stimulării meridianului guvernor și al chakrei rădăcină. După un timp energia se răspândește în tot corpul, simțindu-se un efect de alinare/relaxare în zonele tensionate, solicitate, etc semn al unei infuzii de prana și al transmutării. De asemenea, am observat un efect imediat destul de intens atunci când un octogon este plasat pe chakrele principale. Atât în cazul utilizării măștii (peste 20-30 minute), dar mai ales al octogoanelor din AC am observat o stimulare a poftei de viață (senzația de “a zburdă”, ca să mă exprim mai plastic). Nu în ultimul rând doresc să va felicit pentru activitatea dumneavoastră și pentru calitatea produselor! Va doresc numai bine!
 •    Andrei O.BucureștiMulțumim frumos, încă o dată, pentru produse! Masca Magnetică face minuni de la o zi la alta! Toate produsele dv. au lipită emblema cu Marca Înregistrată Davidoni pe polaritate Nord? Răspuns Davidoni: Vă mulțumim frumos și ne bucurăm că sunteți mulțumit de produsele noastre! Masca Magnetică Energizantă se folosește cu polaritatea Sud către față sau altă parte a corpului. Deci are emblema Davidoni pe polaritate Nord. Octograma Magnetică Multicompozit este magnetizată, dar poate fi folosită pe ambele părți, purtată în buzunar sau pe loc dureros. Aceasta poate fi folosită și pentru energizarea apei sau alimentelor. Branțurile Magnetice au emblema Davidoni pe polaritate Sud! Deci trebuie purtate cu emblema către talpa piciorului. Centura Magnetică și Gulerul Magnetic au emblema pe polaritatea Nord. Deci trebuie folosite cu emblema Davidoni în afară. Să vă fie de folos și să vă bucurați de produsele noastre!
 •    MateiBucureștiAm avut probleme serioase de sănătate cu soția mea. Din cauza unui puls accelerat de peste 100 bătăi/minut, ultimele 3-4 luni au fost foarte grele pentru noi. Nopți nedormite și agitate, fără odihnă. Am făcut tot felul de analize și nu am reușit să găsim cauza. O prietenă ne-a recomandat Masca Magnetică de la dv. de pe site. Am comandat-o și soția a început să o folosească conform instrucțiunilor de pe plic. Acum viața noastră s-a liniștit iar soția mea reușește să doarmă noaptea și mai mult se odihnește și la prânz. Folosește Masca Magnetică zilnic. Va mulțumim din suflet! Dumnezeu să va dea forță să mergeți înainte ca să ajutați cât mai mulți oameni!
 •    Eolenil B.comentariu ziarul Adevărul 20 iunie 2019Eu sunt uluit cum unii consideră că a face un comentariu înseamnă a face bășcălie și a denigra, iar dacă li se sugerează o discuție lucidă și de bun simt, bazată pe argumente și experiență, continuă doar să facă bășcălie, cu aere de superioritate. Așa cum s-a și spus, probabil sunt doar comentatori de profesie. Mă bucură faptul că dl. Davidoni Ciprian a luat atitudine în această situație și dl. Ioviță Teodor a dezvăluit o parte din efectele extraordinare ale dispozitivelor DAVIDONI. Pot și eu să spun că am beneficiat de calitățile unor dispozitive Davidoni sau am cunoscut persoane care au avut rezultate benefice surprinzătoare. Pot spune că am beneficiat de efectul profund de relaxare și regenerare al măștii Davidoni, de energia și protecția pe care o oferă octograma multicompozit, de protecția ecranului antiradiații pentru telefonul mobil. Unele dintre cunoștințele mele au avut și ele rezultate foarte frumoase cu dispozitivele Davidoni. Astfel, o prietenă a folosit îngrășământul magnetic la un lămâi pe care îl creștea în ghiveci și care nici măcar nu a înflorit vreodată. Încă din primul an a făcut atât de multe flori și apoi fructe (lămâi) încât cu greu susțineau crengile încovoiate de greutate, lămâile care crescuseră. O prietenă care a utilizat sutienul magnetic s-a vindecat de cistita (datorită faptului că în prima săptămână, cele 2 module se poartă unul în zona vezicii urinare și celălalt în zona lombară, pentru dinamizarea meridianului vezica urinară; apoi cele 2 module se poartă 40 de zile în cupele sutienului) și i s-au resorbit complet niște noduli de câțiva centimetri în zona sânilor. Exemple sunt foarte multe și chiar mai spectaculoase dar nu le putem posta pe toate aici. Ideea este că toate dispozitivele Davidoni sunt brevetate la OSIM și deci verificate de autoritățile competente și au fost premiate la concursurile naționale și internaționale de inventica, deci au primit și acest gen de recunoaștere internațională, pe lângă cele pe care ni le-a dezvăluit dl. Ioviță Teodor. Mulțumesc și pe această cale domnilor Ioan și Ciprian Davidoni pentru dispozitivele practice pe care ni le pun la dispoziție și le doresc să primească multă sănătate și creativitate, în continuare de la Dumnezeu, pentru că merită.
 •    Mert D.GreciaOctograma Multicompozit este extraordinară! Eu o port tot timpul în buzunar, iar soția mea, deși la început a fost foarte sceptică că așa ceva poate să o ajute, la insistențele mele a purtat-o pe timpul nopții în zona uterului, pentru că a fost diagnosticată cu chisturi ovariene. Acum a fost la control și nu poate să creadă că evoluția afecțiunilor uterine s-a stopat și că boala dă înapoi. Medicii nu își explică fenomenul. Așa am convins-o pe soția mea să încerce și Masca Magnetică, ea având o formă de acnee agresiva. Va mulțumim din suflet!
 •    Ileana H. BucureștiMi-am luat și eu Masca Magnetică – Davidoni sambăta trecută. Este super ok. Fața arată mai odihnită!
 •    Corina C. BucureștiFolosesc Masca Magnetică Energizantă de o luna deja și nu mai am insomnie. Iar în ceea ce privește ochii, aveam dureri de la lucrul pe calculator. De când folosesc Masca am spus adio la picături.
 •    Aurelia S. FacebookAm comandat mai multe produse Davidoni, Centura Magnetică, Masca magnetică Energizantă, Octograma Multicompozit. Sunt miraculoase! Vi le recomand cu căldură! Respect inventatorilor!
 •    Irina G. BucureștiSăptămâna trecută am comandat pentru mama masca energizantă magneto-cuantică. Doresc să vă informez că mama este o persoană în vârstă de 78 de ani, cu multiple probleme de sănătate. De o săptămâna aplică o dată pe zi, timp de 15 minute, masca energizantă magneto-cuantică, iar după a doua zi de folosire a acesteia a obținut reducerea dozei de spray bronhodilatator Symbicort Turbuhaler la jumătate, respectiv 1 puff/zi.