Mergi sus

Mască magnetică – energizantă  ®

Masca magnetică energizantă
Masca magnetică energizantă
Masca magnetică energizantă
Masca magnetică energizantă
 • Vezi opinia clienților
 • Model nou la același preț!
 • 186 lei/buc
 • Garanție: 24 de luni de la prima folosire.
 • Plata se poate face ramburs, cu cardul la curier sau prin transfer bancar în baza facturii emise de noi. Costul transportului este 25 lei. Comanda se onorează în 3-4 zile. Pentru comanda a minim 3 produse, transportul este GRATUIT! Această ofertă este valabilă doar pe teritoriul României.
 • comandă produs

Efecte & aplicații

Masca magnetică ameliorează rinita; relaxează fața; relaxează sistemul vegetativ; relaxează inima; îmbunătățește respirația, crește capacitatea pulmonară; reglează digestia; revitalizează funcțiile rinichilor; echilibrează pulsurile energetice; generează o stare de beatitudine și ușurare; se poate aplica pe orice zona dureroasă, cu efect benefic.

Alte boli cu corespondență pe zona feței prin puncte de acupunctură și meridiane, în ameliorarea cărora se poate folosi masca magnetică energizantă: rinită, epitaxis, obstrucție nazală, insolație, pareză facială, epilepsie, stomatită, dureri gingivale, cefalee, amețeli, migrene, oftalmopatie, sinuzite, căi biliare, artrită, nevralgii, hipersomnie, atrofie musculară.

 • Aviz Asociația Acupunctorilor din Banat
 • Notă de constatare

Specificații

 • Dimensiuni: lățime: 20cm, lungime: 22cm.
 • Compoziție: Masca Magnetică Energizantă conține o peliculă din polivinil expandat cu inserție de cristale din elemente bivalente, cu proprietăți magnetice superioare și încărcare magnetică ușoară, 3 grupe de pietre prețioase și semiprețioase, metale nobile, oxizi speciali. Valorile de dozare a elementelor active și de inducție magnetică s-au stabilit de infoenergeticieni și medici inițiați în domeniu, iar verificările s-au efectuat în laboratoare cu aparatură de specialitate.
 • Realizat de S.C. Davidoni – Invent SRL Davidoni – Produse Magnetice (Marca Înregistrată)
 • Acest produs Nu este un aparat medical sau un medicament! Nu tratează sau vindecă boli! Nu înlocuiește medicamentele prescrise de medic sau indicațiile acestuia. Acest produs, conform Brevetului de Invenție, acționează pe câmpurile energetice ale omului. Utilizarea acestui produs, datorită ingredientelor speciale din compoziție, asigură armonizarea câmpurilor energetice generând o stare de bine. Brevetarea acestui produs dovedește că este peste stadiul tehnic mondial pentru acest domeniu. Acest produs face parte din clasa de Produse Wellness!

Descriere produs

Din cele 720 de puncte de acupunctură cunoscute pe corpul uman, 300 de puncte de acupunctură se află pe față. Fața – această oglindă a Spiritului și Corpului Energetic – este locul unde se găsesc 12 meridiane, 8 extrameridiane, 2 meridiane mai, meridianul conceptor, meridianul guvernor și meridianul strategic.

Fața este singurul loc unde Meridianul strategic este la suprafață și poate fi stimulat, este meridian care controlează circulația sângelui și a energiei prin corp, numit și “marea sângelui și energiei” cu legătură directă în “Oceanul Energiei Primordiale” din abdomenul inferior Cinabru.

Masca Magnetică Energizantă este realizată în scopul stimulării acestor puncte și meridiane cu efect de creștere a Quantumului Energetic atât pe organele corespondente, al sistemelor de organe, al celor 7 Raze ale vieții (Chakre) cât și al întregului corp. În mai puțin de 5 minute de utilizare se dublează câmpul energetic al omului.

Mod de utilizare

 • Se aplică 10-15 minute, în 2-3 reprize pe zi.
 • Se aplică 5-10 minute cu polaritatea Sud către față sau către alte zone de pe corp.
 • Se degresează înainte și după aplicare prin ștergere cu vată îmbibată în spirt medicinal.

Ne mândrim cu

Opinia clienților

 •    Gheorghe B. Râșca – MoldovițaAm făcut deja mai multe comenzi la dv. pe site. Acum doresc să comand Îngrășământul Magnetic. Am văzut că multă lume vă scrie despre produsele dv. așa că vă spun și eu. Am avut coxartroză și de când folosesc Masca Magnetică de la dv. situația s-a schimbat. Nu mai am dureri și mă mișc altcumva. Folosesc și Octogramele ce le am de la dv. Chiar funcționează. Vă mulțumesc!martie 2020
 •    Adriana C. IașiAm primit recent produsele Davidoni comandate și sunt încântată de efectele măștii magnetice, pe care o folosesc de trei zile. Vă mulțumesc foarte mult și vă doresc multă sănătate și inspirație în tot ce faceți pentru noi oamenii! 13 februarie 2020
 •    Viorica D. DevaAm mai cumpărat de la dv. și Masca Magnetică Energizantă despre care pot să vă spun că este un produs miraculos. Eu nu am crezut așa ceva până acum. Am suferit de sinuzita și rinită de peste 7 ani. O prietenă mi-a recomandat produsul dv. și după câteva săptămâni de utilizare regulată mă simt foarte bine.
 •    Florescu M. București (Facebook)Acum 3 săptămâni am cumpărat o mască și o octogramă. Le țin în majoritatea timpului în sufragerie. Pe pervaz am un ghiveci cu o violetă. În această perioada nu înflorește niciodată deoarece aerul condiționat care funcționeză non stop este cumva nociv pentru ea. De altfel am doar 2 ghivece, unul cu o plantă ornamentală și această violetă deoarece NU rezistă absolut nimic pe timpul verii din cauza aerului, toate îmi mor. Violeta este rezistentă dar nu înflorește și frunzele se ridică parcă cumva ar vrea aer. Nu mai spun că nici soare nu are deoarece jaluzelele de aluminiu niciodată nu le ridic. Cu toate astea este plină de flori și îmi pare rău că nu pot posta poză deoarece sistemul nu permite. Singura explicație sunt aceste dispozitive de la Dl. Davidoni. Va mulțumesc pentru că in această lume fără speranța mai avem șanse să ne revenim!
 •    SILVANA S.TimișoaraCu Masca Magnetică Energizantă în doar câteva minute de la aplicare se obține o stare profundă de bine, mușchii contractați se relaxează, bătăile inimii devin regulate, respirația devine mai ușoară, problemele sinusurilor inflamate se ameliorează. Dacă mai luăm în calcul și liftingul facial, efectul este garantat. Un produs de excepție! Recomand!
 •    Elena B.PiteștiAm masca și octograma de o luna de zile. Sunt absolut fantastice, cu rezultate vizibile pe loc. N-aș renunta la mască pt nimic!!! Mi-a îmbunătățit respirația (sunt fumătoare). Pe plămâni insistă cel mai mult. Mi-a îmbunătățit circulăția sângelui, am o energie fabuloasă. Mulțumesc pt acest mega produs!
 •    Ambrozie E.IașiAm fost diagnosticat cu scolioză cu afecțiuni la vertebrele din zona lombară. Abia puteam să mă dau jos din pat. Aproape rostogolit. Am primit luni pachetul de la dvs. și imediat am început să port Centura Magnetică. După 4 zile reușesc să mă aplec. Este incredibil. Nu puteam să fac asta înainte. Acum încep să folosesc și Masca Magnetică pt echilibrare în zona capului. Am 60 ani și am început să am probleme cu memoria. Va mulțumesc frumos pt toate produsele primite pt mine și familia mea!
 •    Cristina T.BucureștiDoresc să va mulțumesc! După mulți ani, mama mea mi-a spus că a dormit cum nu a mai făcut-o de mulți ani! Și asta se întâmplă de când am cumpărat pentru ea Masca Magnetică Energizantă și Octograma Multicompozit! Sunt foarte mulțumită de produsele achiziționate de la dv! O să va recomand!
 •    Soare R.AmaraMă bucur că am aflat de dv! Să fiți binecuvântați! Ne mândrim cu asemenea oameni în țara noastră! Soțul meu a purtat 5 minute Centura Magnetică și mi-a spus că nu îl mai doare spatele! E foarte încântat de ea! Doresc să comand și Masca Energizantă! Multă sănătate va doresc și succes în tot ceea ce faceți!
 •    Sorin B.BucureștiAm comandat în urmă cu câteva luni, mai multe produse de la dv. Două seturi Amplificator Cuantic pe care le-am făcut cadou fratelui meu care circulă mult cu mașina. Pe lângă reducerea de conbustibil semnalată, de care este încântat, mi-a relatat că nu mai obosește așa de repede și că poate conduce distanțe mai mari de când are montat Amplificatorul Cuantic pe mașină. Acum aș dori să comand încă un set Amplificator Cuantic și pemtru mine, urmând să fac un drum de 1000-2000 km și aș dori să am și eu pe mașină. Soția mea este foarte încântată de Masca Magnetică Energizantă! O folosește zilnic și se simte excelent! Va mulțumim!
 •    Anca M.Cluj-NapocaDespre aceste produse am citit în revista Focul vieții, într-o dupamasa de duminică. Apoi m-am uitat puțin pe net și m-am gîndit că probabil o să îmi comand unul sau două produse. Îmi plăcea ideea că distrug radiațiile wi-fi. Interesant a fost faptul că de cîte ori mă gîndeam la produse – simțeam iubire. Niciodată nu am pățit așa ceva cu niște obiecte. Mai tîrziu le-am mai studiat și cînd le-am comandat m-am gîndit că am găsit cea mai bună combinație, amplificatorul, centura și masca. Am fost încîntată că am primit cadou ecranul antiradiații pentru tel mobil și am început să le folosesc. Am pus masca un minut pe față (la birou, cînd am primit coletul), o țineam cu mînă, pînă ce o colegă citea coperta și nu am simțit nimic. După încă un minut a început să îmi curgă nasul, din senin că nu eram răcită, dar nasul era înfundat ca și la răceală. Cred că mi s-au curățat sinunsurile. Pe urmă totul a revenit la normal. Acasă am montat amplificatorul cuantic, conform instrucțiunilor pe țeava de gaz de la centrală, la baterii și la jumătatea casei pe peretele nordic. Apoi mi-am pus centura și m-am întins în pat ca să văd ce simt. Direct o stare de bine, de fericire (la mine starea de fericire, iubire este echivalentă cu a primi energie), relaxare instantanee ca după o meditație (de care eu nu prea fac). Am simțit o căldură plăcută pe toată fața superioară a corpului, am avut o senzație de reset. După aia mi-am pus masca, din nou senzație de fericire, ușurare și energie în tot corpul. Nu am mai încercat să observ ce simt, pur și simplu le-am pus cînd simțeam oboseală și își făceau efectul. Atunci am hotărît că trebuie să am și octograma personală, de care nu mă mai despart zi-noapte. Bineînțeles că nu era să plătesc un curier numai pentru octogramă și am cerut și branțurile. Cu branțurile mi-au dispărut orice dureri de oboseală sau reumă în momentul în care le-am pus. Despre consumul de gaz nu mă pot pronunța încă. Octogoanele amplificatorului au schimbat calitarea apei de la robinete. Apa trebuie filtrată. Cu octogoanele – nu mai trebuie filtrată, nu mai are miros/gust rău, din contră e ca apă de fântână. Acuma aștept să-mi treacă ridurile. Glumesc. Folosesc produsele cînd simt nevoia, nu de 3 ori 15 min. Poate mai mult sau mai puțin. Nu exagerez. Îmi plac produsele pentru că ajută energia să circule, mă energizez, mă relaxez instant, scot oboseala și tot ce am povestit mai sus și cred că voi mai avea și alte surprize. Cu deosebită admirație, Anca M.
 •    Florentina A.AradV-am descoperit sigur la momentul potrivit, (nimic nu e întâmplător, știu asta) prin intermediul postului de radio – Timișoara, într-o dimineață de aprilie 2016. Din clipa în care am auzit împreună cu soțul meu despre d-voastră, am fost convinși că tot ceea ce faceți este benefic și, de fapt era ceea ce căutăm, fără să știm acest lucru… Avem deja masca energizantă, octograme magnetice, îngrășământul magnetic pentru plante și ecranul antiradiții pt. telefoanele mobile. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul pe care ni l-a făcut prin d-voastră și va doresc putere, sănătate și multă recunoștință, pentru a putea munci cu drag în continuare, pentru binele nostru al tuturor!
 •    ing. D.M.BucureștiAm cumpărat de la târgul Tesla Invent o mască, un amplificator cuantic și niște branțuri. Pot să zic că am simțit efecte imediat la toate din cele 3 produse. Amplificatorul nu l-am montat încă pe o mașină, ci pur și simplu simt schimbările produse în aură și schimbarea circulăției energiei prin meridiane când țin aproape componentele. Drept urmare doresc să mai cumpăr de la dvs pt mine și pt apropiați. Am observat reducerea oboselii purtând octogoanele din amplificatorul cuantic, ușoară stimulare a punctelor de acupunctură la nivelul fetei prin intermediul măștii, stimulare ce aduce puțin cu stimularea meridianelor din cadrul unei sesiuni Reiki, existând totuși diferențe semnificative, de o parte și de alta. De asemenea, octogoanele din AC purtate în buzunar creează o senzație de relaxare, destindere la baza coloanei vertebrale, semn al stimulării meridianului guvernor și al chakrei rădăcină. După un timp energia se răspândește în tot corpul, simțindu-se un efect de alinare/relaxare în zonele tensionate, solicitate, etc semn al unei infuzii de prana și al transmutării. De asemenea, am observat un efect imediat destul de intens atunci când un octogon este plasat pe chakrele principale. Atât în cazul utilizării măștii (peste 20-30 minute), dar mai ales al octogoanelor din AC am observat o stimulare a poftei de viață (senzația de “a zburdă”, ca să mă exprim mai plastic). Nu în ultimul rând doresc să va felicit pentru activitatea dumneavoastră și pentru calitatea produselor! Va doresc numai bine!
 •    MateiBucureștiAm avut probleme serioase de sănătate cu soția mea. Din cauza unui puls accelerat de peste 100 bătăi/minut, ultimele 3-4 luni au fost foarte grele pentru noi. Nopți nedormite și agitate, fără odihnă. Am făcut tot felul de analize și nu am reușit să găsim cauza. O prietenă ne-a recomandat Masca Magnetică de la dv. de pe site. Am comandat-o și soția a început să o folosească conform instrucțiunilor de pe plic. Acum viața noastră s-a liniștit iar soția mea reușește să doarmă noaptea și mai mult se odihnește și la prânz. Folosește Masca Magnetică zilnic. Va mulțumim din suflet! Dumnezeu să va dea forță să mergeți înainte ca să ajutați cât mai mulți oameni!
 •    Ileana H. BucureștiMi-am luat și eu Masca Magnetică – Davidoni sambăta trecută. Este super ok. Fața arată mai odihnită!
 •    Aurelia S. FacebookAm comandat mai multe produse Davidoni, Centura Magnetică, Masca magnetică Energizantă, Octograma Multicompozit. Sunt miraculoase! Vi le recomand cu căldură! Respect inventatorilor!
 •    Mirela I. Hong KongBună seara Ciprian (cel puțin la mine). Voiam să îți transmit că Masca Magnetică e pur și simplu miraculoasă. Am avut o operație de aproape 5 ore care ar fi trebuit să fie complet vindecată între 3 și 4 luni. Am avut opțional de luat pentru dureri post-operatorii o pastilă care se lua la 24 de ore (atât de puternică era!!!!), alt tip de pastile care se puteau lua la fiecare 4 ore, o crema pentru aplicații locale și 2 soluții. Nu am luat absolut nimic pentru durere și ortodentistul nu înțelegea cum am putut rezista fără calmante. După o săptămână, locurile arătau că după o luna jumătate. După o luna jumătate locurile erau perfect vindecate. Am mâncat cu grijă ce e drept însă chiar a două zi după operație și mi s-a spus că sunt pacienți care numancau solid după 2 săptămâni. Toată echipa este șocată de ce s-a întâmplat și cum a decurs vindecarea. Mi s-au făcut cred 20 de poze cu tot felul de aparate, foarte mulțumiți de cum a decurs totul. Îți pot spune că am folosit Masca Magnetică – Davidoni și de 4 ori pe zi, practic dacă simțeam că începe durerea o foloseam și nu era nevoie de calmante. A fost pur și simplu un miracol pentru care vă port foarte multă recunoștință în suflet. 2020
 •    IRINA B. BucureștiStimate domnule Davidoni, vă mulțumim frumos că existați și că ați creat aceste produse minunate. Eu cu familia mea suntem foarte încântați de efectele și rezultatele observate în câteva zile de la purtarea produselor dv. Fiica mea avea un început de rinită, iar acum la câteva zile de când folosește Masca Magnetică, pur și simplu nu mai are nevoie de picături. O folosește cu rezultate benefice și pe burtă când este o anumită perioada a lunii. Surprinderea mare a fost legat de Octograma Multicompozit care de când a văzut-o băiatul nostru nu se mai desparte de ea. Noaptea doarme cu ea sub pernă și ziua e la el tot timpul în buzunar. Am văzut că și el ține Octograma pe burtică. De când folosesc produsele amândoi copii dorm mai ușor seara. Acum dorim Piramida Cuantică pentru energizarea și armonizarea casei noastre. Cred că cea Aurie este ce ne dorim. Vă mulțumim! Doamne Ajută! septembrie 2021