Mergi sus

Octogramă magnetică multicompozit – protector energetic  ®

Octograma magnetică multicompozit
Octograma magnetică multicompozit
 • Vezi opinia clienților
 • 134 lei/buc
 • Garanție: 2 ani.
 • Plata se poate face ramburs, cu cardul la curier sau prin transfer bancar în baza facturii emise de noi. Costul transportului este 25 lei. Comanda se onorează în 3-4 zile. Pentru comanda a minim 3 produse, transportul este GRATUIT! Această ofertă este valabilă doar pe teritoriul României.
 • comandă produs

Efecte & aplicații

Octograma Magnetică Multicompozit este ideală pentru armonizarea energetică a omului, apei și alimentelor.

Octograma Multicompozit – violet: „este foarte utilă pentru comunicarea armonioasă, elevată, responsabilă cu ceilalți! Susține o integrare calitativă a noastră în mediul social și familial! E clară această elevare a percepției conștiente!”

Teste și rezultate

 • La pomi, prin irigare cu apă energizată cu octograma magnetică (aplicarea ei în apropiere) a crescut aura și sistemul de apărare și au dispărut omizile.
 • Alimentele se păstrează mai bine și primesc un gust natural.
 • Apa de băut și de gătit – prin așezarea octogramei sub vasul cu apă, cristalizarea moleculară devine hexagonală (cum era în 1900) față de cristalizarea rotundă, haotică cum este acum. Aura unui litru de apă, de la chiuvetă, acum are 15-20 cm, culoare roșie. Cu octograma magnetică are 200 cm și culoare albastru-indigo.
 • La animale – cazul unui lot de oi aduse din Nouă Zeenlanda. Acestea nu s-au putut adapta la mediu, am pus octograma în jgheabul cu apă și în 3 zile – absolut toate oile erau vindecate. Aura apei și a mediului era maro-roșu, după aplicarea octogramei, apa avea aura indigo. S-a observat o îmbunătățire a gustului laptelui și a crescut cantitatea de lapte/oaie.
 • La vițeii adăpați cu apă energizantă au un spor de creștere cu peste 20%/sezon. (Firma a dat act de confirmare.)
 • La om – prin purtarea în buzunare a octogramei conform prezentei invenții s-a observat o creștere a energiei de 6 ori în 10 minute, iar beneficitatea este de 140%. Media aurei omului devine albastru-indigo, de la roșu – inițial. Folosită profilactic, crește rezistența omului la efort.
 • Studiu
 • Notă de constatare

Octograma ridică vibrația energetică și aura la nivelul culorii violet – confimare cabinet independent din SUA

Aura Octograma

„Cunoașterea câmpului corpului uman este dinamică, corpurile noastre sunt luminate, după chipul lui Dumnezeu. Dumnezeu este lumină / fotoni și, de asemenea, suntem creați și făcuți cu frică și minune, așa cum ne arată autorul Psalmilor. Fie ca Dumnezeu să primească gloria, onoarea și lauda pentru tehnologiile care sprijină sănătatea umană, agricultura și sustenabilitatea cu inițiative verzi pentru a îmbunătăți viața noastră cea mai bună pentru deceniile următoare.”

Citiți mai multe în PDF-ul de mai jos.

Reechilibrare bioenergetică în stări de entropie utilizând Piramida Cuantică Davidoni și Octograma Multicompozit

Reechilibrare bioenergetică în stări de entropie la nivel de organism, țesut, celulă, nucleu, cromozom, ADN, baze azotate, mitocondrie, utilizând Piramida Cuantică Davidoni și Octograma Multicompozit, atât în contact direct cât și la distanță…

Citiți mai multe în PDF-ul de mai jos.

Specificații

 • Dimensiuni: diametru: 7cm; greutate: 6gr
 • Compoziție: Elemente magnetice cu proprietăți superioare și spectru larg de frecvențe, pietre semiprețioase, elemente de amplificare a oscilației, oxizi speciali, elemente naturale de filtrare și neutralizare a radiațiilor cosmice și electromagnetice, argint, aur. În compoziție s-au folosit elemente de rezonare pentru fiecare gama de culoare din întreg spectrul de lumină: roșu, galben, verde, albastru, indigo, violet.
 • Capacitatea octogramei magnetice multicompozit: dimensiune aura – 4m; culoare aură – indigo-violet.
 • Brevet de Invenție nr.: 127498
 • Realizat de S.C. Davidoni – Invent SRL Davidoni – Produse Magnetice (Marcă Înregistrată)
 • Acest produs Nu este un aparat medical sau un medicament! Nu tratează sau vindecă boli! Nu înlocuiește medicamentele prescrise de medic sau indicațiile acestuia. Acest produs, conform Brevetului de Invenție, acționează pe câmpurile energetice ale omului. Utilizarea acestui produs, datorită ingredientelor speciale din compoziție, asigură armonizarea câmpurilor energetice generând o stare de bine. Brevetarea acestui produs dovedește că este peste stadiul tehnic mondial pentru acest domeniu. Acest produs face parte din clasa de Produse Wellness!

Descriere produs

Situație mediu. Din cauza poluării globale, QI vital planetar a scăzut cu peste 50%, iar câmpul magnetic al planetei de asemenea a scăzut în ultimul secol cu 50%, fapt ce a condus la modificări alarmante la tot ce este pe suprafața Terrei – om, faună, vegetație. La om s-a constatat o reducere a corpului plasmatic de la 100-150cm în anii 1900, la 25-30cm în 2000, culoarea aurei era verde-albăstrui, actual aura medie este roșie. Acest fenomen a condus la apariția multor boli necunoscute în trecut, iar evoluția lor este galopantă, inclusiv la tineri.

Copiii nou-născuți, în majoritatea lor au aura roșie, cu o dimensiune de 25-30cm. Acum 20-30 de ani aveau aura indigo-violet, iar dimensiunea 100-200cm, ei necesitând din primele zile de viață tratamente medicale. Situația a fost prezentată în mai multe emisiuni TV naționale și internaționale ca un semnal de alarmă. La animale s-au observat boli neașteptate și rezistență scăzută la fugă. Aura lor este la jumătate față de acum câteva decenii. La fructe s-a observat o scădere a concentrațiilor de minerale și a aurei acestora.

Surse de poluare: electromagnetica – 40% (a crescut de 400 mil de ori față de 1900); combustibili fosili – 25%; nucleară – 20%; psihică și psihotronica – 12%; vulcani, incendii – 3%.

Inventatorul octogramei magnetice multicompozit a efectuat măsurători de energie, aură și densitate de ioni negativi din mediu în peste 60 de locații (orașe, sate) de pe teritoriul țării, folosind aparatură de profil – Rezonant Field Imaging, Air Ion Counter, dispozitive radionice și măsurători specifice pentru zonele importante de pe Terra.

Poluarea este diferită de la o zona la altă, iar incidența de boli la populație este mai mare în zonele cu concentrație de ioni negativi redusă și culoarea plasmatică de vibrație joasă (roșu). În zonele cu concentrația ionilor negativi ridicată și culoarea plasmatică din mediu de culoare galben, verde, media de viață este cu 7-10 ani mai mare. Concentrațiile de ioni negativi sunt între 10-1300 i.u/ cm3 aer și culoarea între roșu și violet-alb.

Invenția a fost creată în scopul contracarării acestor efecte, fiind rodul a peste 20 de ani de cercetări și experimentări în domeniul infoenergetic, până la stabilirea unei formule ideale de componente.

Mod de utilizare

 • Se păstrează în portmoneu, poșetă sau buzunar.
 • Pentru alimente: se așează în locul de păstrare a acestora.
 • Pentru apa de băut: se pune vasul cu apă de băut pe octogramă.
 • Pentru calculatoare și televizoare se aplică la baza ecranului.

Ne mândrim cu

Opinia clienților

 •    Gheorghe B. Râșca – MoldovițaAm făcut deja mai multe comenzi la dv. pe site. Acum doresc să comand Îngrășământul Magnetic. Am văzut că multă lume vă scrie despre produsele dv. așa că vă spun și eu. Am avut coxartroză și de când folosesc Masca Magnetică de la dv. situația s-a schimbat. Nu mai am dureri și mă mișc altcumva. Folosesc și Octogramele ce le am de la dv. Chiar funcționează. Vă mulțumesc!martie 2020
 •    Mariana M. BuzăuE deja foarte târziu dar nu pot merge la culcare fără să va trimit acest mesaj. Uitasem să va spun că înainte de a comanda eu Octograma Multicompozit îi vorbisem la o prietenă din Iași de dv. și a cumpărat și ea în această săptămâna o Piramidă Magneto-Cuantică. Despre Octograma mea ce să vă spun. În prima zi am pus-o pe abdomen să văd ce simt. Eu aveam niște probleme la părțile intime. După câteva minute am simțit în interior o usturime rece dar suportabilă. Am stat așa cam 20 de minute. Apoi am dat-o jos și am făcut o pauză de o oră să fiu sigură să nu fie o coincidență. L-am pus iarăși și am simțit același lucru. Seara îmi pun Octograma sub pernă și dorm atât de bine, mult iar respirăția abia o simt, iar corpul îl simt foarte ușor. De 2 zile nepoțica mea de 3 ani dimineața vine să doarmă cu mine când părinți îi pleacă la servici și ea dormea profund și pur și simplu a trebuit să mă întorc spre ea să văd dacă respira, nu o simțeam am făcut acest lucru de 3 ori. Deci ceea ce am simțit eu pe corpul meu se întâmplă cu ea. Funcționează foarte bine totul dar nu mă las până nu îmi cumpăr întreaga colecție de produse Davidoni. Vă mulțumesc foarte mult pentru că sunteți un tezaur pentru noi!!! 2019
 •    Zoia L. BucureștiAm testat deja produsele dv. Am pus sub Octograma un bilet cu mesajul să calmeze stomacul și să-l vindece deoarece aveam arsuri. Apa din pahar are cristale mici luminoase sub diverse forme așezate: cruci, inimi, triunghiuri și alte forme. Mulțumesc mult!martie 2020
 •    Silviu E. BucureștiRevin la dv. cu o nouă comandă pentru Piramida Cuantică și Octograma Multicompozit. Am făcut câteva experimente foarte interesante cu Octograma dv. și sunt foarte încântat de rezultate. Octograma Multicompozit amplifică efectele autosugestiei. Foarte interesant. Am băgat în folia cu care vine Octograma de la dv., un bilețel pe care am scris: „Eu, Silviu , am o memorie foarte bună”” sau „Eu ,Silviu, am un sistem imunitar puternic”. Am pus Octograma împreună cu bilețelul în folie și peste am pus un pahar cu apă și am lăsat câteva minute. După care am băut apă respectivă. După câteva zile am făcut măsurători cu un aparat de biorezonanta performant la care am acești parametri de măsurare, iar efectele au fost extraordinare. Au crescut simțitor indicii care arată inteligență și nivelul de sănătate. O să mai fac experimente și vă comunic rezulatatele. Cu respect! februarie 2020
 •    Isabela F. Cluj-NapocaStimate dle. Davidoni, produsele dvs. sunt extraordinare! Am primit acum comanda de la dvs. Când am luat Octograma Multicompozit în mâna, am simțit căldură în tot corpul. Probabil că majoritatea clienților dv. și noi practicăm mai multe tehnici de energizare și colectare a energiei și am ajuns la nivelul de a putea simți și percepe aceste energii, iar produsele dvs. emit o energie fantastică. Vă mulțumim!februarie 2020
 •    Cosmin D. BucureștiAm promis că trimit un feedback despre produsele dvs. Eu am comandat 2 octograme și o piramidă. Efectul pe care l-am simțit la octogonul cuantic este de protecție împotriva radiațiilor electromagnetice pe care le simțeam cel mai mult la birou. La job avem WiFi, multe computere în birou, zgomot și radiație produsă de utilaje. Plecăm uneori acasă cu dureri de cap și stări de oboseală. Din primele zile de utilizare, au dispărut durerile de cap și o parte din oboseală. Piramida am purat-o la început în mașină iar acum aștept efectul din locuința. Am remarcat că atunci când am folosit-o în mașină, stoluri de păsărele zburau pe deasupra. Mi-au fost recomandate aceste produse de către Delia D. din Timișoara care a măsurat radiestezic beneficitatea acestor produse. Recent m-am întors dintr-o excursie din Bosnia (Medugorje) iar la întoarcere s-au vizitat tunelurile și piramidele din Visoko. Acolo s-au prezentat unele informații de natură tehnică similare cu cele de pe site-ul dvs legat de piramide. În tunel există blocuri megalitice din ceramică cu emisie. Am căutat o bucățică din acel material pe care s-o trimit dlui Davidoni spre analiză însă nu am găsit. Poate data viitoare am mai mult noroc.
 •    Daniela D. București (Facebook)Azi am primit produsele (piramida, octograma, și cele 2 ecrane) și deja se simt efectele extraordinare încă de câteva ore. La ora asta, după 8 ore de muncă eram deja foarte obosită, mă tăram efectiv spre casă, mă dureau picioarele, urcam cele 3 etaje cu pauză la fiecare etaj. Acum mă simt că și cum aș putea să o iau de la capăt, energizată și plină de viață, am urcat scările de parcă aș fi avut 15 ani! Durerile de la picioare au dispărut pur și simplu și nu mai am picioarele umflate. Sunt în casă cu geamurile închise dar parcă respir aer oxigenat (probabil de la ionizare). În prima jumătate de oră îmi țiuiau urechile cu sunete subtile ca și atunci când fac meditații câteva ore. Mă simt că la revizie tehnică, parcă tot organismul freamătă, se regenerează. Am o stare de bine de parcă acum am venit din concediu (în condițiile în care săptămâna trecută am muncit 15 ore pe zi pt că am înlocuit-o pe colega mea). Mă întreb dacă asta simt după numai câteva ore de utilizare ce minunății mă mai așteaptă (?)!!! Sunt foarte încântată și de abia aștept să-mi structurez apa, să-mi răsfăț chiar și plantele de apartament, să văd cum evoluează în bine bolile mamei (hipertensiune arterială și diabet) deoarece piramida va fi cu ea tot timpul. Mă bucur că fiica mea va avea ecranul, pentru că orice tânăr din ziua de azi doarme cu telefonul lângă cap! Mulțumesc lui Dumnezeu că existați! Să vă dea Dumnezeu sănătate și viață lungă plină de fericire și prosperitate, oameni buni și minunați! Meritați tot ce e mai bun! Vă mulțumesc din suflet!
 •    Florescu M. București (Facebook)Acum 3 săptămâni am cumpărat o mască și o octogramă. Le țin în majoritatea timpului în sufragerie. Pe pervaz am un ghiveci cu o violetă. În această perioada nu înflorește niciodată deoarece aerul condiționat care funcționeză non stop este cumva nociv pentru ea. De altfel am doar 2 ghivece, unul cu o plantă ornamentală și această violetă deoarece NU rezistă absolut nimic pe timpul verii din cauza aerului, toate îmi mor. Violeta este rezistentă dar nu înflorește și frunzele se ridică parcă cumva ar vrea aer. Nu mai spun că nici soare nu are deoarece jaluzelele de aluminiu niciodată nu le ridic. Cu toate astea este plină de flori și îmi pare rău că nu pot posta poză deoarece sistemul nu permite. Singura explicație sunt aceste dispozitive de la Dl. Davidoni. Va mulțumesc pentru că in această lume fără speranța mai avem șanse să ne revenim!
 •    Ester B.(Facebook)Am observant ceva interesant. Eu port un ceas de sport foarte performant (Garmin Fenix 5) care are senzori și monitorizează între altele și nivelul de stress. De când port Octograma Multicompozit de la dv. nivelul de stres a scăzut incredibil. Va trimit print screen să vedeți cu o zi înainte de a primi Octograma de la dv. și o zi după ce o port în buzunar și merg să alerg. Mulțumesc!
 •    Eduard B.CaliforniaDupă un accident grav, purtarea Octogramei dlui Davidoni mi-a ajutat vindecarea într-un timp record. Medicii de aici au fost surprinși de acest fapt. Dumnezeu să ne ajute să ducem mai departe munca d-lui Davidoni.
 •    Mariana N.Folosim și noi octograma, de anul trecut din vară. O pun pe un loc dureros, și îmi trece durerea indiferent că e mijlocul sau capul. Când plecăm de acasă, fiecare își ia octograma cu el. Acum o lună însă, ortograma mea era de negăsit. Am răscolit toată casa, buzunarele, geanta. Nimic. Așa că am mai comandat una, chiar înainte de sărbători. Între timp, ortograma cea ghidușă care dispăruse a reapărut că prin magie în poșetă. Ce să facem acum cu cea nouă?? I-am găsit imediat întrebuințare: e prietenă cu sticlele de apă din bucătărie, cu pâinea pe care o fac la două zile și, dacă pun ortograma sub ea sau pe ea, crește că din apă! Mulțumim domnului Davidoni, să-l țînă Dumnezeu sănătos!
 •    Claudiu V.HunedoaraEu folosesc octograma și îngrășământul magnetic. Foarte mulțumit. Vă recomand cu încredere!
 •    Sanda C.BucureștiAm primit azi un link despre ceva care tuturor ar trebui să ne dea de gândit. Nu mai putem ignora impactul negativ al tehnologiei asupra sănătății noastre cunoașterea și o informare corectă sunt esențiale în ziua de azi. Din fericire, există diferite variante eficiente de protecție electromagnetica pe care le putem folosi pentru a reduce nocivitatea telefoanelor mobile și calculatoarelor. Eu am descoperit recent extraordinarele produse ale inventatorului român Ioan Davidoni, un Om și un român de mare valoare! Va recomand să citiți cel puțîn despre beneficiile utilizării octogramei magnetice multicompozit și ale ecranului antiradiatie. Eu le folosesc de câteva luni pentru armonizarea apei și pentru protecție împotriva radiațiilor electromagnetice ale telefonului mobil și sunt absolut încântată de efectele pozitive pe care le-am constatat (o stare de vitalitate crescută, gustul apei este mai bun, telefonul nu se mai înfierbântă in timpul convorbirilor și am un somn mai odihnitor, deși dorm cu telefonul lângă pat, pe post de ceas deșteptător). Mulțumiri și felicitări, domnule Davidoni, pentru aceste produse de excepție!
 •    Elena B.PiteștiAm masca și octograma de o luna de zile. Sunt absolut fantastice, cu rezultate vizibile pe loc. N-aș renunta la mască pt nimic!!! Mi-a îmbunătățit respirația (sunt fumătoare). Pe plămâni insistă cel mai mult. Mi-a îmbunătățit circulăția sângelui, am o energie fabuloasă. Mulțumesc pt acest mega produs!
 •    Cosmin S.BucureștiSunt impresionat de Amplificatorul Cuantic! L-am montat pe mașina mea cu care aveam probleme la pornire, iar acum pornește la sfert de cheie. Nu mai scoate gaze aproape deloc. L-am testat și la drum mai lung și oboseala de la condus a dispărut. Foarte interesant. Sunt deja la a treia comandă pe site-ul dvs. Port Octograma Multicompozit și starea mea generală s-a schimbat total. Sunt mai liniștit. Va mulțumesc!
 •    Dan A.BucureștiVă mulțumesc mult. Va doresc numai bine și succes în activitate, vor urma și alte comenzi în viitorul apropiat din partea mea. PS: De la comanda trecută port zilnic la mine octograma. Înainte, în mijloacele de transport în comun simțeam mult disconfort și un gen neplăcut de presiune energetică înțepătoare. Acum acestea au diminuat gradat, iar starea este de calm, relaxare, detașare de smogul electromagnetic nociv, de care marea majoritate a oamenilor sunt inconștienți și la care contribuie mulți cu sîrguință prin utilizarea excesivă și de cele mai multe ori fără rost a device-urilor.
 •    Cristina T.BucureștiDoresc să va mulțumesc! După mulți ani, mama mea mi-a spus că a dormit cum nu a mai făcut-o de mulți ani! Și asta se întâmplă de când am cumpărat pentru ea Masca Magnetică Energizantă și Octograma Multicompozit! Sunt foarte mulțumită de produsele achiziționate de la dv! O să va recomand!
 •    Anca M.Cluj-NapocaDespre aceste produse am citit în revista Focul vieții, într-o dupamasa de duminică. Apoi m-am uitat puțin pe net și m-am gîndit că probabil o să îmi comand unul sau două produse. Îmi plăcea ideea că distrug radiațiile wi-fi. Interesant a fost faptul că de cîte ori mă gîndeam la produse – simțeam iubire. Niciodată nu am pățit așa ceva cu niște obiecte. Mai tîrziu le-am mai studiat și cînd le-am comandat m-am gîndit că am găsit cea mai bună combinație, amplificatorul, centura și masca. Am fost încîntată că am primit cadou ecranul antiradiații pentru tel mobil și am început să le folosesc. Am pus masca un minut pe față (la birou, cînd am primit coletul), o țineam cu mînă, pînă ce o colegă citea coperta și nu am simțit nimic. După încă un minut a început să îmi curgă nasul, din senin că nu eram răcită, dar nasul era înfundat ca și la răceală. Cred că mi s-au curățat sinunsurile. Pe urmă totul a revenit la normal. Acasă am montat amplificatorul cuantic, conform instrucțiunilor pe țeava de gaz de la centrală, la baterii și la jumătatea casei pe peretele nordic. Apoi mi-am pus centura și m-am întins în pat ca să văd ce simt. Direct o stare de bine, de fericire (la mine starea de fericire, iubire este echivalentă cu a primi energie), relaxare instantanee ca după o meditație (de care eu nu prea fac). Am simțit o căldură plăcută pe toată fața superioară a corpului, am avut o senzație de reset. După aia mi-am pus masca, din nou senzație de fericire, ușurare și energie în tot corpul. Nu am mai încercat să observ ce simt, pur și simplu le-am pus cînd simțeam oboseală și își făceau efectul. Atunci am hotărît că trebuie să am și octograma personală, de care nu mă mai despart zi-noapte. Bineînțeles că nu era să plătesc un curier numai pentru octogramă și am cerut și branțurile. Cu branțurile mi-au dispărut orice dureri de oboseală sau reumă în momentul în care le-am pus. Despre consumul de gaz nu mă pot pronunța încă. Octogoanele amplificatorului au schimbat calitarea apei de la robinete. Apa trebuie filtrată. Cu octogoanele – nu mai trebuie filtrată, nu mai are miros/gust rău, din contră e ca apă de fântână. Acuma aștept să-mi treacă ridurile. Glumesc. Folosesc produsele cînd simt nevoia, nu de 3 ori 15 min. Poate mai mult sau mai puțin. Nu exagerez. Îmi plac produsele pentru că ajută energia să circule, mă energizez, mă relaxez instant, scot oboseala și tot ce am povestit mai sus și cred că voi mai avea și alte surprize. Cu deosebită admirație, Anca M.
 •    Florentina A.AradV-am descoperit sigur la momentul potrivit, (nimic nu e întâmplător, știu asta) prin intermediul postului de radio – Timișoara, într-o dimineață de aprilie 2016. Din clipa în care am auzit împreună cu soțul meu despre d-voastră, am fost convinși că tot ceea ce faceți este benefic și, de fapt era ceea ce căutăm, fără să știm acest lucru… Avem deja masca energizantă, octograme magnetice, îngrășământul magnetic pentru plante și ecranul antiradiții pt. telefoanele mobile. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul pe care ni l-a făcut prin d-voastră și va doresc putere, sănătate și multă recunoștință, pentru a putea munci cu drag în continuare, pentru binele nostru al tuturor!
 •    D.M.BucureștiBunica mea (peste 80 de ani) a pus octograma pe ficat (a avut hepatită în tinerețe) și a simțit o fierbințeala foarte puternică la prima folosire. La fel și când și-a pus centura în jurul brâului. Am observat încă de la început că dacă îmi pun câte o centură pe fiecare picior pe partea superioară și stau întins orizontal cu față în sus meridianele principale aflate acolo se activează aproape imediat și energia începe să curgă prin ele. O altă utilizare a centurilor este plasarea pe Micul Circuit Celest a 2 centuri lipite cu arici (una în prelungirea celeilalte) a.i. să acopere toată zona mediană a trunchiului + capului, atât pe față cât și pe spate. De multe ori se simte cum se activează complet Micul Circuit Celest. Se știe că atunci când se declanșează activarea acestui circuit începe regenerarea corpului. Foarte utile și eficiente centurile pentru cei care vor să aplice mecanic chestiile acestea și nu cunosc exerciții de qigong sau alte tehnici! Și chiar dacă cunoști tehnicile îți ia ceva vreme până se activează prima dată Micul sau Marele Circuit Celest și devii și conștient. Numai bine!
 •    C. MihaiMulțumesc pentru tot ce faceți pentru noi, eu și soțul întodeauna purtăm la noi „octogonul” pe care-l numim scutul magic, care face minuni. De abia aștept să iau și piramida. Vă mulțumim încă o dată și vă dorim din tot sufletul sănătate și D-zeu să va lumineze calea, cum faceți și dvs. cu noi!
 •    Cristea I.MontréalDomnule Ciprian Davidoni, „Tinere Domn”, de anul trecut am simțit cum treptat pierd controlul picioarelor din cauza agravării diabetului. Masaje, medicație, rezultate nesemnificative. Neuropatia, mereu mai accentuată și dificil de suportat. Poate și datorită vârstei, au apărut și alte manifestări precum dureri sciatice chiar și dureri în zona sacrală. Mersul mi-a devenit tot mai dificil și greu de suportat până când… Norocos din fire, v-am regăsit în emisiunea domnului General E. Strainu și mi-am amintit că încă de anul trecut am Octograma, Branțurile și Masca. Le-am găsit puse la loc sigur în noptieră. Îmi amintesc bine că le-am „experimentat” dar nu îmi aduc aminte de ce le-am pus în sertar. Imediat am început „să mă tratez” cu octogonul pus pe piept, peste maieu și cu mare surpriză m-am trezit că după două zile durerile au dispărut, pot merge fără să-mi pierd echilibrul chiar 20 de minute pe stradă. Azi în cursul dimineții după ce am recitit corespondența cu dumneavoastră am pus branțurile în papuci și am uitat cu totul de… Este trecut de ora 20 și simt cum îmi ard tălpile mai mult, nu mai am picioarele amorțite și căldura urcă spre genunchj, fenomen care mă determină să vă scriu.
 •    Aurelia S. FacebookAm comandat mai multe produse Davidoni, Centura Magnetică, Masca magnetică Energizantă, Octograma Multicompozit. Sunt miraculoase! Vi le recomand cu căldură! Respect inventatorilor!
 •    Marius I. AlbaÎn urma folosirii Octogramei multicompozit și a Ecranului pentru telefon am scăpat de o alergie severa la praf, păr de animale, gaze de eșapament, stres, anumite alimente. Am ținut-o câteva zeci de minute în zona plexului solar atârnata cu un șnur de gât. Pot sa confirm că miracolele există. Și poartă marca Davidoni. Mii de mulțumiri inventatorilor și urări de viață lungă.iulie 2020
 •    Ioan B. BucureștiAm înțeles că Piramida și Octograma trebuie să fie ținute la soare 30 minute. Ele au venit încărcate sau trebuie să le punem noi acuma la soare? Și vroiam să vă mai întreb dacă atunci când aplicăm Octograma pe anumite zone ale corpului se impune să fie scoasă din folie sau merge pusă și așa cu folie? Mulțumim! Răspuns Ciprian Davidoni:Octograma poate fi folosită permanent în folia de protecție. Produsele Nu trebuie încărcate. Compoziția din ele face toată treaba energetică. Se pot ține la Soare o dată pe an pentru purificare. Nu pentru încărcare. Datorită cuarțului și cristalelor din compoziție, produsele se pot purifica periodic, ținute la razele Soarelui. aprilie 2020
 •    Y. Ana FacebookFolosesc Octograma Multicompozit și Piramida Cuantică de aproape 2 săptămâni. Efecte uluitoare au apărut chiar din primele zile de utilizare. Mulțumesc!2020
 •    IRINA B. BucureștiStimate domnule Davidoni, vă mulțumim frumos că existați și că ați creat aceste produse minunate. Eu cu familia mea suntem foarte încântați de efectele și rezultatele observate în câteva zile de la purtarea produselor dv. Fiica mea avea un început de rinită, iar acum la câteva zile de când folosește Masca Magnetică, pur și simplu nu mai are nevoie de picături. O folosește cu rezultate benefice și pe burtă când este o anumită perioada a lunii. Surprinderea mare a fost legat de Octograma Multicompozit care de când a văzut-o băiatul nostru nu se mai desparte de ea. Noaptea doarme cu ea sub pernă și ziua e la el tot timpul în buzunar. Am văzut că și el ține Octograma pe burtică. De când folosesc produsele amândoi copii dorm mai ușor seara. Acum dorim Piramida Cuantică pentru energizarea și armonizarea casei noastre. Cred că cea Aurie este ce ne dorim. Vă mulțumim! Doamne Ajută! septembrie 2021
 •    Andreea F. Vă mulțumesc cu profundă considerație pentru muncă dvs. Am cumpărat și folosit centura, octograma violet și piramidele verde și aurie. Rezultate sunt cu mult peste așteptări, și abia le folosesc de două zile. Pur și simplu mă simt renăscută, purificată regenerata, înălțată, simt continuu o stare intensă de iubire și dor de Bunul Dzeu. Apreciez eforturile dvs. și va mulțumesc că faceți disponibile aceste produse. Dumnezeu să vă ocrotească și să va dea numai bine! 21.03.2021
 •    Dan T. BucureștiVreau să vă spun că primul efect al Octogramei asupra mea este că mi-au dispărut aproape în totalitate durerile pe care le aveam în articulațiile umerilor.
 •    Mariana M. FacebookȘi eu sunt foarte, foarte multuminta de toate produsele pe care le-am cumpărat de la dvs. Mai ales Piramida Cuantică și Octograma Multicompozit, nu mă despart de ele, și celelalte sunt foarte bune și cu efecte imediate. Mulțumim din suflet familiei Davidoni și în special domnului Ioan Davidoni pentru invențiile dumnealui care sunt extraordinar de benefice pentru sănătatea noastră. Multă sănătate vă dorim și așteptăm și alte produse!
 •    Zoia L. BucureștiAm făcut experiment. Am pus Octograma Multicompozit sub un pahar cu apă și sub Octograma am pus un bilet cu un mesaj să îmi calmeze durerea la stomac, pentru că aveam arsuri. Interesant efectul.2021
 •    Adrian O. MediasAvem o durere surdă și constantă la nivelul ochilor. De aceea mi-am făcut ochelari de vedere. Dar durerea nu a dispărut. Cele 2 Octograme Multicompozit le-am primit luni de la dv. Până ieri am ținut Octograma în buzunar toată ziua și seara am pus pe ochi. Nu mă mai dor ochii. Mulțumim frumos pentru această minunată invenție!2021
 •    Andreea K.SibiuDle Ciprian, ieri am primit pachețelul cu minuni și ne-am bucurat foarte mult!! Sunt sigură că, cu ajutorul lui Dumnezeu (în mâinile căruia uităm deseori să ne abandonăm) și a acestor produse minunate ale Dvs (pe care le iubesc) și binențeles cu multă răbdare și bunăvoința, în timp vor apărea efectele dorite. Vă mulțumesc încă o dată pentru această lecție de viață oferită de Dvs pe care doresc să-mi o însușesc oferind la rândul meu cadou de ziua prietenilor și nu numai câte o Octograma. Este un cadou binecuvântat. Asta intenționez pe viitor pentru că Dvs m-ați inspirat. Vă doresc sănătate și dacă nu deranjez o să scriu ce rezultate o să avem. Vă respect și vă apreciez și de câte ori am tendința să mă izolez o să mă gândesc la câtă deschidere aveți Dvs și Dl Ioan față de lume și cât de marinimosi sunteți din toate punctele de vedere. Vă mulțumesc!!! Gestul Dvs minunat este o lecție de viață pt mine, este o lecție de dezlimitare din toate punctele de vedere, știu că noi oamenii am uitat că Creația și resursele ei sunt infinite. Dar, noroc că Dumnezeu nu ne lasă să uităm esențialul, trimițându-ne mesageri gen Familia Davidoni, care ajută să ne centrăm în suflet și ne retrezesc la viață… parcă am revenit cumva pe traiectorie, m-am reconectat cu sufletul meu, datorită conexiunii subtile cu Dvs… vă prețuiesc și vă mulțumesc!!! Nu știu dacă merit atâtea daruri, dar cu siguranță învăț să duc mai departe aceste gesturi fie ele materiale sau de ordinul sufletului… Dle. Davidoni, doresc să vă împărtășesc din experiența cu produsele pe care ni le-ați donat cu atâta generozitate și pe care noi le am primit cu multă dragoste, beneficiind zilnic de efectele lor. De exemplu pentru mine foarte important este faptul că energia aceea tamasica s-a mai dizolvat căpătând energie parcă în tot ceea ce fac. Relațiile dintre noi s-au mai armonizat, cu mici excepții (încă nu am învățat să ne depășim ego-ul prea bine, dar ne străduim…) Recolta este uimitoare, totul este verde, gustos, din abundență. Avem un colțișor de grădina foarte roditor! Doresc să vă mulțumesc încă o dată pt tot!! Să știți că recomand cu mult drag produsele Dvs și sunt bucuroasă că sunt persoane care rezonează cu ele și își achiziționează parte din ele. Vă mulțumesc mult și vă suntem recunoscători pentru binele pe care ni l-ați făcut! Dvs sunteți dintre acei trimiși ai lui Dumnezeu pe Pământ și îi mulțumim că ne-ați ieșit în cale cu ajutorul Lui!! 2023
 •    Mihaela M.RomâniaVreau să vă mulțumesc infinit! Azi am primit comanda cu piramidă argintie și o octogramă. Le-am primit după ce am fost la Spitalul Fundeni – unde merg periodic, la control. Am avut octograma (cea comandată de dinainte) cu mine! A fost fenomenal! Nu am obosit deloc, nu mi-a fost rău, nu îmi este foame, deși mi s-a recoltat sânge. Nu am cuvinte! Mulțumesc din toată inima!!!2023
 •    Cornelia T. Cluj NapocaVă mulțumesc pentru produsele magneto cuantice. Le-am primit în data de 5.5.2023, am fost emoționată, am mai comandat produse Davidoni, sunt minunate. Acum, am scos cartea DESTIN și am fost uimită de copertă, m-am uitat la ea câteva secunde, apoi am scos octograma mică pentru telefon, am pus-o pe spatele telefonului și l-am lăsat pe pat (am desfăcut pachetul pe canapea, să am mai mult loc, să le pot privi și admira). Uitîndu-mă la telefon, am simțit dintr-o dată că este foarte departe de mine și foarte mic. Mi-am adus aminte ce a spus tatăl dvs. într-un interviu și anume că se formează ca un cordon ombilical (energetic) între noi și telefon și alte aparate. Mare adevăr. M-am simțit detașată de telefon. În continuare îl simt departe și foarte mic, chiar și când îl țin în mână. A urmat Banderola Cuantică, regina produselor Davidoni, am pus-o pe cap și imediat am simțit un flux de energie ducându-se în tot corpul, spre picioare, m-am liniștit, respiram mai prelung, apoi energia se mișca în sus și în jos. Octogramele știu ce efect au, pe prima comandată am pierdut-o, pe a două o am, aproape tot timpul o țin pe mine, acum vreau să folosesc două, așa cum ați explicat într-un interviu. Vă mulțumesc foarte mult, dumneavoastră și tatălui, pentru tot ceea ce faceți, vă sunt recunoscătoare. Vă doresc sănătate, toate cele bune, succes în tot ce faceți.2023
 •    Ionescu V. BucureștiAm primit octogramele și vă mulțumesc mult pentru promptitudinea cu care ați răspuns rugăminții mele de a mi le trimite cât mai repede! Am luat mai multe produse de la Dvs și pentru că am constatat că sunt extraordinare le-am dat persoanelor dragi și rămăsesem fără octogramă, de care am devenit dependentă! Vă doresc sănătate multă la întreaga familie și Dumnezeu să vă împlinească toate dorințele! 2023