Mergi sus

Piramida Magneto-Cuantică  ®

Piramida Magneto-Cuantică
Piramida Magneto-Cuantică - ambalaj
Piramida Magneto-Cuantică
Piramida Magneto-Cuantică - interior
 • Vezi opinia clienților
 • 460 lei/buc
 • Garanție: 2 ani. Garanția de retur 30 de zile.
 • Plata se face ramburs. Comanda se onorează în 3-4 zile. Pentru acest produs transportul este GRATUIT! Această ofertă este valabilă doar pe teritoriul României.
 • comandă produs

Efecte & aplicații

Piramida magneto-cuantică reduce electrosmogul din incinte cu 100%; reduce armonicele radioactive; reduce radonul din locații cu peste 90%; asigură energia Qi la 100% în locuințe; armonizează planul emoțional al omului; urcă nivelul vibrațional al omului de la aura roșu la albastru-indigo, de la 30 cm la 4 m; echilibrează ființa și o protejează de mediile nocive-poluate; generează stări de bine și de liniște; generează frecvențe elevate pentru om; regenerează ADN-ul, nucleul, cromozomii, cortexul cu 67-78%, inclusiv de la 10 m distanță și restructurează în rețea hexagonală apa, inclusiv de la 10 m (în acest sens au fost realizate teste clinice la Cluj-Napoca 2019); atrage energia în mediu pe o rază de 200 m (teste realizate în SUA – s-a mers la Poștă în California după pachetul cu piramide si aparatura de profil a sesizat prezența energiei Piramidelor din poștă de la 200 m).

Specificații

 • Dimensiuni: 4,5 cm baza și 4,5 cm latura.
 • Greutate: 21,5 grame.
 • Atenție! A nu se lasa la îndemâna copiilor!
 • Realizat de S.C. Davidoni – Invent SRL Davidoni – Produse Magnetice (Marcă Înregistrată)

Descriere produs

Poluarea radioactivă, electromagnetică, c.c. fosil, psihotronică, fără precedent a Terrei, a condus la câteva afirmații celebre – Președintele SUA Mr. Obamma: „Noi suntem prima și singura civilizație a Terrei care a observat modificări grave de climă pe Terra și care mai poate face ceva pentru salvarea Planetei”. Băștinașii din SUA, într-o scrisoare către guvernele țărilor mari: „Voi, civilizația industrializată, ce ați făcut cu Planeta, că apele nu mai sunt albastre, sunt negre”. În urmă cu 20-30 ani apa avea aura albastră 3-4 m, iar acum are aura maro de 15 cm, excepție făcând doar anumite izvoare de munte. Oamenii de știință care studiază fauna din Yellowstone Parc SUA: „S-a întâmplat ceva cu Planeta, animalele sălbatice fac boli necunoscute, deasemeni nu mai au rezistența la fugă ca acum 30-50 ani”.

Da, așa este! Cu o experiență de peste 50 de ani în Științe Marțiale și Tehnici Inițiatice Tibetane și Shaolin, prin cursuri cu marii maeștrii din Orientul Îndepărtat și cu sute de inovații, invenții și alte lucrări tehnice realizate concret în industrie și nu numai, am avut impulsul de a căuta parametrii energetici dezechilibrati de la om și din mediu și să găsesc și soluționarea concretă. O parte din graficele descoperite au fost acceptate și au fost brevetate de OSIM.

Iată ce am găsit! După Cernobîl, Fokusima, poluarea electromagnetică din 1900 până în present a crescut de 10 mld. de ori, cu 80% a crescut în ultimii 20-25 ani, s-au înmulțit acțiunile psihotronice pe Terra, au avut loc modificări dirijate de climă care au condus la reducerea straturilor de Aură-Corp Plasmatic la om, faună, vegetație si apă. De la 27 straturi de Aură care sunt în legătură cu cele 27 de Existențe Multinivelare din Univers, la 2-7 straturi, în Emisfera Nordică sunt 2-5 straturi, iar în Emisfera Sudică 5-7 straturi. Doar băștinașii din Australia, Amazon, SUA și inițiații prin tehnici practicate sistematic reușesc să mai ajungă la 20-24, mai rar la 27 de straturi de aură.

Straturile sunt importante! Ca exemplu, o parte din informația de protecție anticancer se află în stratul 13, iar pentru reumatism în stratul 15. Modificarea cristalizării moleculare a apei, din cauza poluării, a dus la formarea cristalelor rotunde în aranjament haotic, fapt ce a condus la o reducere de 90% de hidratare cu apă a celulelor omului, faunei și vegetației. Toate celulele au micro porți în rețea hexagonală tip fagure prin care poate intra apa și alte lichide nutritive în celule. Aproape 70 % din populatie are energia scazuta.

O primă rezolvare a acestor situații sunt invențiile magneto-cuantice Davidoni. Acestea sunt brevetate și studiate de mai multe institute de cercetări din România și din SUA, cât și de mai mulți medici inițiați. Deasemeni, invențiile magneto-cuantice Davidoni au fost analizate și premiate la multe Saloane de Invenții din țară și din lume.

Aceste invenții cuantice (produse) refac cele 27 straturi de aură a omului și plantelor, refac Qi la 100%, restructurează apa la nivel de rețea hexagonală, iar hidratarea la om, faună, plante si sol ajunge la 100%.

Câteva afirmații privind invențiile cuantice Davidoni

Gen.rez.Dr. Emil Străinu, România, 2012, la al IV-lea Congres Internațional al Inventatorilor„Eu știu ce a inventat și descoperit Davidoni, dar omenirea v-a realiza acest lucru peste 50 de ani.”

Alexandru Vânătoru„Produsele Cuantice – Davidoni din România, brevetate în ultimii 25 de ani au introdus pe Terra un nou curent, deasemenea inventatorul Ioan Davidoni a elucidat rolul Marilor Piramide – acestea sunt mari Amplificatoare Cuantice, rețelele de piramide de pe uscat și din oceane sunt branșate la Matricea Planetară cu rol pozitiv asupra omului, faunei, planetei, până la construirea Piramidelor-2000 – din care 400 mari, pe Terra omul trăia maxim 30 – 35 de ani. În virtutea experienței domniei sale, piramida magneto – cuantică de buzunar, inventată de dânsul este o Regină a Produselor Cuantice Davidoni cu efecte miraculoase pentru mediu, locuință, om, asigură restructurarea apei inclusiv cea din organism, ducând la formarea rețelei hexagonale care este acceptată de molecule, porțile moleculelor omului sunt hexagonale, doar apa restructurată hidratează celulele, de aceea la ora actual pe Terra 90% din populație nu este hidratată corespunzător, apa obișnuită cristalizează, rotund, haotic, alte efecte ale Piramidei Magneto – Cuantice Davidoni sunt: favorizează detoxifierea ficatului, echilibrează rapid mediile poluate, echilibrează sistemul nervos, purifică și resetează subconștientul, generează frecvențe elevate, generează stări pure de bine, fericire, echilibrează ființa și o protejează. Se utilizează continuu.

Prof.Univ.Dr. Traian Stănciulescu, Iași 2018, Universitatea Alexandru Ioan Cuza„Inventatorul și cercetătorul celor nevăzute, academician Ioan Davidoni, valorificând o excepțională competență a clarvăzătorilor de altădată în receptarea extrasenzorială a realității înconjurătoare, și-a amplificat harul nativei sale intuiții cu performanțele cognitive ale unei tehnologii de el însuși concepute, spre a avea acces la cunoștințe încă insuficient accesibile omului modern, în acest neconvențional chip, dobândind informații relativ exacte despre evoluția Cosmosului și a Pământului, despre istoria tehnologică ignorată, a omului de cândva, Ioan Davidoni le-a transformat în invenții emergente care – neîndoielnic – nu ar fi putut funcționa dacă premisele erau false. Davidoni este Nucleul Forte în Cuantică, pe Terra.”

Teodor Ioviță, California, SUA„Nu Platon, nu Aristotel, nu miile de Universități au elucidate Secretul Piramidelor. Elucidarea Piramidelor a făcut-o Inventatorul Academician Ioan Davidoni din România lăsându-i pe toți cu gura căscată, deasemeni a reușit să dovedească științific că are dreptate construind o piramidă cuantică cu 3 surse de energie captată din Energia Constelațiilor la o anumită frecvență de el stabilită și care de la 200 m a influențat aparatura de profil, în bine, aici în California, SUA.”

Prof. Phillip Schwallier – University State, SUA, în 4 numere a revistei NEXUS„Testele făcute timp de un an, 2016-2017, a îngrășământului magneto-cuantic al inventatorului român Davidoni Ioan, au fost un real succes.”

Eddy Taylor & geofield farming.com Texas – SUA, expert în Biofotonică„Noi studiem în SUA Biofotonica de 35 de ani, dar inventatorul Ioan Davidoni din România, prin invențiile din domeniul cuantic, realizate de el, a ridicat Biofotonica la un nou STANDARD BIOFOTONIC, deasemenea a spart barierele FOTOSINTEZEI, urcând pragul Fotosintezei de la +35°C la 42°C, domnia sa a dovedit că la +35°C pomii intră în colaps energetic și nu mai produc oxigen decât în mică măsură, iar prin îngrășământul cuantic și amplificatorul cuantic tip Davidoni aplicat pomilor și vegetației pragul de producere a Fotosintezei urcă la 42°C. Invențiile lui Davidoni sunt Power Light of Live – Puterea Luminii pentru Viață, Davidoni este un erou pentru țara lui și nu numai.”

Clar văzătoare din SUA, prin inițiat Teodor și Eduard Barbu-Catargiu„Acest inventator din România, a venit în această viață să ne învețe ceva, el ne va aduce multe informații din viitor.”

Rado Milutinovici, Președintele Academiei Inventatorilor și Oamenilor de Știință a Serbiei„Invențiile Inventatorului Academician Ioan Davidoni din România sunt Strategice pentru Omenire și Planetă și nici un guvern din lume nu își poate permite să nu le aplice urgent, nu peste 100 de ani, ele vor intra în PROGRAMUL DE MEDICINĂ PLANETARĂ prezentat de domnia sa Organismelor Internaționale de Profil, iar noi le vom implementa cât se poate de urgent pentru poporul nostru (Novi Sad 19.12.2018).”

Sunt cunoscute, comerializate și instalate cu destinație casnică, industrială și pentru spitale, dispozitive cu bobine Tesla în antifază care recirculă aerul dintr-o incintă prin câmpurile magnetice generate de aceste bobine şi diferite tipuri de piramide din pietre semipreţioase, dar nu lucrează prin amplificare cuantică şi diametrul aurei nu depăşeşte 6 m, fără amplificare cuantică nu este acoperit întregul spectru de lumină a aurei omului.

Piramida magneto-cuantică

Ioan Davidoni și Piramida Cuantică

Piramida magneto-cuantică, conform invenției revendicate, creste câmpului energetic ca rază de acțiune – peste 200 m, acoperă întreg spectrul de lumină – respectiv culoarea violetă. Quantumul energetic Qi depășește 400 milioane unități cuantice, aceste valori conduc la reducerea electrosmogului cu 100%, a armonicelor radioactive cu 100%, energia mediului devine 100%, iar aura operatorului devine albastru-indigo cu o dimensiune de 5-6 m, iar rețeaua de cristalizare moleculară hexagonală a apei se întinde până la 400 m, apa fiind un amplificator cuantic puternic.

Piramida magneto-cuantică rezolvă această problemă prin aceea că este formată dintr-un corp solid, care are insertate metale nobile, aur, argint si granule aluminiu, la scara fata de piramida Keops, cu corecțiile de rigoare pentru actuala vibrație a Terrei-Piramidele pe Terra, aprox. 2000 de piramide mari și mici au fost realizate de o civilizație superioară, în scopul ridicării vibrației Terrei pentru dublarea energiei ei și pentru dublarea vieții omului. Până la piramide viața pe Terra a omului nu a depășit 30-35 ani, nici măcar a animalelor. De xemplu in cazul elefanților – toate scheletele găsite nu erau mai mari de 30-35 ani, ori acum trăiesc 60-70 ani – elucidare realizată de Davidoni și acceptată de marile publicații și institute internaționale.

În carcasa piramidei sunt insertate metale nobile, aur, argint și aluminiu în concentrație de rezonanță optimă. În interiorul piramidei sunt introduse granule cuantice magnetizate la regim de saturație. B.I. 128502 – granulele au 25% hexaferită de bariu, 25%, 25% SiO2-cuarț, 5% aluminiu, 45% PVC, iar pe baza piramidei este fixată folie cuantică B.I. 127498 care acoperă întregul spectru de lumină roșu-violet pentru amplificare energetică.

O piramidă din aur masiv, argint, etc. nu are valoare energetică mare, valoarea energetică mare se obține prin amplificare cuantică, respectiv prin folosirea de ingrediente cu nativitate energetică naturală, dar în concentrații de rezonanță optimă. Acest lucru se obține prin experimente și multe măsurători inițiatice, prin cantărire exactă și prin măsurători pas cu pas atât în infoenergetic cât și cu aparatură de profil.

Scopul obținerii unui diametru vibrațional cât mai mare este de a colecta cât mai multă energie yang – electroni cosmici din mii de game de frecvență -1 mld./m2 – cu informații inteligente din Suflul Cosmic, acestea fiind inteligente caută armonia.

De aceea este atât de diferită energia Qi pe Terra. Măsurată cu aparatură specială, Qi este între 1 și 900 MHz, în locurile armonioase culoarea Pranei sau ionii negativi sunt violeți, frecvența 800-900 MHz și densitatea 1000 i.n./cm2. Iar acolo unde este frecvența 20-30 MHz, culoare roșu închis, concentrația Pranei sau ionii negativi (după manualele – Vindecarea cosmică, Tao și Longevitatea) este de 5-10 i. n./cm3. În astfel de zone sau localități 70% din populație se îmbolnăvește de diverse boli în timp (35-60 ani).

Am verificat energetic peste 60 de orașe și am ajuns la concluzii exacte. De exemplu în Nordul Moldovei Qi-ul este de 100%, aura oamenilor este violetă – 10 m, la 90-96 ani acestia îngrijesc de vite și merg la coasă. Longevitatea depinde de culoarea și dimensiunea aurei. În zonă am găsit 1400 i.n./cm3.

Mod de utilizare

 • Se poate purta în buzunar sau poșetă tot timpul.
 • Se poate păstra în locuinţe sau birouri, pe calculator, frigider etc.
 • Se pune în centrul locuinței, pe axa Nord.
 • Se poate folosi pe bordul maşinii sau pe motor pentru înlăturarea electrosmogului generat de componentele electronice.
 • Se poate folosi pe robinetul apei de băut, baie, irigaţii.
 • Timpul de utilizare este nelimitat.

Ne mândrim cu

 • Diplomă și medalie de aur obținute la Salonul internațional de invenții și inovații Traian Vuia 2019, pentru invenția piramidă cuantică.

Opinia clienților

 •    Cosmin D. BucureștiAm promis că trimit un feedback despre produsele dvs. Eu am comandat 2 octograme și o piramidă. Efectul pe care l-am simțit la octogonul cuantic este de protecție împotriva radiațiilor electromagnetice pe care le simțeam cel mai mult la birou. La job avem WiFi, multe computere în birou, zgomot și radiație produsă de utilaje. Plecăm uneori acasă cu dureri de cap și stări de oboseală. Din primele zile de utilizare, au dispărut durerile de cap și o parte din oboseală. Piramida am purat-o la început în mașină iar acum aștept efectul din locuința. Am remarcat că atunci când am folosit-o în mașină, stoluri de păsărele zburau pe deasupra. Mi-au fost recomandate aceste produse de către Delia D. din Timișoara care a măsurat radiestezic beneficitatea acestor produse. Recent m-am întors dintr-o excursie din Bosnia (Medugorje) iar la întoarcere s-au vizitat tunelurile și piramidele din Visoko. Acolo s-au prezentat unele informații de natură tehnică similare cu cele de pe site-ul dvs legat de piramide. În tunel există blocuri megalitice din ceramică cu emisie. Am căutat o bucățică din acel material pe care s-o trimit dlui Davidoni spre analiză însă nu am găsit. Poate data viitoare am mai mult noroc.
 •    Daniela D. București (Facebook)Azi am primit produsele (piramida, octograma, și cele 2 ecrane) și deja se simt efectele extraordinare încă de câteva ore. La ora asta, după 8 ore de muncă eram deja foarte obosită, mă tăram efectiv spre casă, mă dureau picioarele, urcam cele 3 etaje cu pauză la fiecare etaj. Acum mă simt că și cum aș putea să o iau de la capăt, energizată și plină de viață, am urcat scările de parcă aș fi avut 15 ani! Durerile de la picioare au dispărut pur și simplu și nu mai am picioarele umflate. Sunt în casă cu geamurile închise dar parcă respir aer oxigenat (probabil de la ionizare). În prima jumătate de oră îmi țiuiau urechile cu sunete subtile ca și atunci când fac meditații câteva ore. Mă simt că la revizie tehnică, parcă tot organismul freamătă, se regenerează. Am o stare de bine de parcă acum am venit din concediu (în condițiile în care săptămâna trecută am muncit 15 ore pe zi pt că am înlocuit-o pe colega mea). Mă întreb dacă asta simt după numai câteva ore de utilizare ce minunății mă mai așteaptă (?)!!! Sunt foarte încântată și de abia aștept să-mi structurez apa, să-mi răsfăț chiar și plantele de apartament, să văd cum evoluează în bine bolile mamei (hipertensiune arterială și diabet) deoarece piramida va fi cu ea tot timpul. Mă bucur că fiica mea va avea ecranul, pentru că orice tânăr din ziua de azi doarme cu telefonul lângă cap! Mulțumesc lui Dumnezeu că existați! Să vă dea Dumnezeu sănătate și viață lungă plină de fericire și prosperitate, oameni buni și minunați! Meritați tot ce e mai bun! Vă mulțumesc din suflet!
 •    Sorin A. IașiStimă și respect pentru echipa Davidoni! Recomandăm călduros toate produsele cuantice inventate de dl Davidoni. Cu ceva timp în urmă, nu mă vedeam scriind un astfel de review, însă, după experiențele practice ale băiatului meu și ale soției, am devenit fan Davidoni! Băiatul are o alergie la gluten și E-uri și la ambrozie și alte polenuri și a fost ajutat salvator de Masca Magnetică (aplicată atât pe față și cât și pe abdomen). Soția, de la 8-10 cm (imens) diametrul unui nodul la sân, în 3 luni de utilizare a Sutienului Magnetic, are acum 3-4 cm (și asta fără alte tratamente, doar regim preponderent vegetarian). Personal am mai folosit Branțurile Antistres cu rezultate remarcabile în stimularea microcirculatiei la nivelul picioarelor dar și a întregului organism, inclusiv a stării energetice și psihice generale. Ultima achiziție este și cea mai puternică – Piramida Cuantică – care și-a făcut simțită prezența chiar și atunci când era în cutiuța ei. Mulțumim pentru inovațiile și eforturile echipei Davidoni!
 •    Schumann E. GermaniaDl. Davidoni, vă mulțumesc pentru piramide, sunt extraordinar de benefice, am procurat 2 buc, astăzi am promit pachețelul, 10 min mai tîrziu am simțit o stare de bine excelentā. Mii de mulțumiri, sănătate maximă va doresc și împlinirea tuturor proiectelor. Doamne ajută. Salutări tatālui dv., este alesul Creatorului!
 •    I. Daniela BucureștiRecomand cu toată deschiderea produsele, sunt minunate, le folosesc de când au apărut pe piața, prima dată acum mult timp am luat ecranul antiradiatie, apoi am luat unul câte unul aproape toate produsele, iar astăzi am primit piramida magneto cuantică, care este fantastică, am simțit-o de la 50 metri, când mergeam să o ridic de la curier. Are o lumina și o vibrație fantastică pentru om și nu numai. Chiar am văzut ce culori sunt împrejurul ei, iar starea pe care o simți când ești lângă ea, este de calm, pace, liniște, iubire… într-un cuvânt lucrează la starea ta de bine, ridicând frecvența. Felicitări!
 •    S. Matei BucureștiMeritați să fiți continuu pe cele mai mari scene ale lumii. Felicitări pentru munca absolut genială pe care o faceți!
 •    D. Florin BucureștiProdusele sunt extraordinare!!! Mulțumesc pentru tot!
 •    K. Florin GermaniaDomnule Davidoni, vă mulțumesc mult pentru piramidele energetice. Una am ținut-o eu și două le-am dat prietenului meu. A fost foarte fericit. Azi noapte am pus-o pe masă și am simțit un aer (metalic) și rece de la piept în sus. Pozitiv (de bine). Vă doresc sănătate și putere!
 •    Alexandru V. BucureștiPiramida aurie are efect de înălțare octavica, stabilizare a mediului la un nivel superior de vibrație și elevare. Utilă în lucrul spiritual, meditație, purificare și resetarea subconștientului, generarea de frecvente elevate și stabilizarea mediilor pe acele frecvențe. Se recomandă utilizare periodică pentru a facilita elevarea și alchimia interioară.
 •    F. Zoltan OradeaFelicitări pentru lansarea Piramidei! Din măsurători au ieșit lucruri interesante. Piramida acoperă mai mult de 200 m. În unele cazuri 240-260 m. Spectrul de lumina este foarte bun la Piramidă. Inclusiv indigo. Este benefic.
 •    Teodor I.SUA, comentariu online – AdevărulEste prea târziu “Domnilor” pentru comentarii negative la adresa inventatorului IOAN DAVIDONI și a produselor sale. A crede sau a nu crede fără a experimenta reprezintă o capcană logică pentru d-voastră. În USA în urmă cu doi ani a început testarea, validarea și vânzarea TUTUROR produselor marca DAVIDONI iar vânzările depășesc orice așteptare. Primul succes remarcabil a fost obținut de profesorul Phil Schwallier în cadrul Michigan State University care dovedește că s-a obținut o creștere a compușilor vii din fructul de măr de 18 ori mai mare decât normal, studiile fiind făcute pe loturi experimentale separate. Precizez că sânt cel care l-a comandat și sunt în posesia lui binențeles ștampilat și semnat. Este primul fertilizator din lume care stimulează corpul bioplasmatic al plantelor care nu conține nici um compus chimic!!! În marile universități din SUA s-a intuit modul de lucru al acestui tip de produs, o concluzie fiind “Ruperea barierei fotosintezei“ dar niciodată nu a fost obținut! A făcut-o Inventatorul român IOAN DAVIDONI! Aici și Acum! Se află la vânzare pe situl Array pentru SUA, Canada, Australia. Având nevoie de autorizația de mediu pentru import am prezentat declarația de conformitate și fișa de securitate iar răspunsul a fost: Nu poate fi încadrat în nici o reglementare existența în acest moment în USA! În acest moment se efectuează experimente în Africa pe plantații de bananieri, în Costa Rica pe plantațiile de cafea, în Mexic pe plantațiile de avocado. În urma studiilor efectuate la universitatea Babeș Bolyai din Cluj și sunt în posesia noastră s-a obținut o creștere cu 120/100 a cantității de grâu cu 137/100 o creștere a cantității de gluten umed, o creștere cu 20/100 a proteinei și o creștere cu 350/100 a cantității de argint! Nu există în toată lumea aceste rezultate care vor fi trimise spre omologare la CARTEA RECORDURILOR!!! Foarte curând vom face publice studiile care dovedesc o infuența directă și de netăgăduit a OCTOGRAMEI și PIRAMIDEI CUANTICE asupra ADN-ului uman care conține magnetită și cristale de cuarț exact ca în formula cuantică tip Davidoni! Avem chiar un caz clinic. Edward Barbu cetățean româno-american a comandat și folosit octograma magnetică și apa cuantică (produs care nu se află încă pe site) cu un an înainte de a avea accident de motocicletă. A stat în comă două săptămâni la clinica Roma Linda din Los Angeles. Doctorii i-au luat probe de sînge și ADN constatând că are un sistem imunitar atât de crescut încât nu permite instalarea cangrenei!! Au întâlnit un singur caz asemănător în urmă cu 30 de ani! Recuperarea sa a fost atât de rapidă încât cazul său a fost privit ca un record medical! Informațiile despre folia cuantică tip Davidoni a ajuns și la mai mulți specialiști NASA, companii aeronautice din SUA și CANADA. Urmează teste la companii producătoare de antene 3G, 4G, 5G și companii interesate de reciclarea deșeurilor nucleare. Din motive de securitate și economice ele vor fi publicate doar în momentul în care ele lor fi încheiate. E doar o chestiune de timp ca aceste invenții să nu poate fi ignorate la nivel global de către guverne!! Acest om a venit pe pământ ca să ne învețe ceva! Produsele sale ne vor introduce într-o noua era! ERA CUANTICĂ A OMENIRII!!
 •    Alexandru V.Produsele Cuantice – Davidoni din România, brevetate în ultimii 25 de ani au introdus pe Terra un nou curent, deasemenea inventatorul Ioan Davidoni a elucidat rolul Marilor Piramide – acestea sunt mari Amplificatoare Cuantice, rețelele de piramide de pe uscat și din oceane sunt branșate la Matricea Planetară cu rol pozitiv asupra omului, faunei, planetei, până la construirea Piramidelor-2000 – din care 400 mari, pe Terra omul trăia maxim 30 – 35 de ani. În virtutea experienței domniei sale, piramida magneto – cuantică de buzunar, inventată de dânsul este o Regină a Produselor Cuantice Davidoni cu efecte miraculoase pentru mediu, locuință, om, asigură restructurarea apei inclusiv cea din organism, ducând la formarea rețelei hexagonale care este acceptată de molecule, porțile moleculelor omului sunt hexagonale, doar apa restructurată hidratează celulele, de aceea la ora actual pe Terra 90% din populație nu este hidratată corespunzător, apa obișnuită cristalizează, rotund, haotic, alte efecte ale Piramidei Magneto – Cuantice Davidoni sunt: favorizează detoxifierea ficatului, echilibrează rapid mediile poluate, echilibrează sistemul nervos, purifică și resetează subconștientul, generează frecvențe elevate, generează stări pure de bine, fericire, echilibrează ființa și o protejează. Se utilizează continuu.
 •    Teodor I., California, SUANu Platon, nu Aristotel, nu miile de Universități au elucidate Secretul Piramidelor. Elucidarea Piramidelor a făcut-o Inventatorul Academician Ioan Davidoni din România lăsându-i pe toți cu gura căscată, deasemeni a reușit să dovedească științific că are dreptate construind o piramidă cuantică cu 3 surse de energie captată din Energia Constelațiilor la o anumită frecvență de el stabilită și care de la 200 m a influențat aparatura de profil, în bine, aici în California, SUA.
 •    Bogdan F. SloboziaNoi am cumpărat piramida și suntem foarte mulțumiți întreaga familie. S-a instalat o armonie între noi. Mulțumesc frumos.Dumnezeu să va dea sănătate! Sunteți o familie minunată.
 •    Corneliu P. BuzăuAm achiziționat de curând o piramidă cuantică și vă mulțumesc. Atât eu cât și persoane cunoscute simt mai ales cum le este îmbunătățit, armonizat nivelul energetic.