Mergi sus

Piramida Magneto-Cuantică  ®

Piramida Magneto-Cuantică
Piramida Magneto-Cuantică
Piramida Magneto-Cuantică
Piramida Magneto-Cuantică
Piramida Magneto-Cuantică
Piramida Magneto-Cuantică
Piramida Magneto-Cuantică
Piramida Magneto-Cuantică - interior
 • Vezi opinia clienților
 • 460 lei/buc
 • Garanție: 2 ani. Garanția de retur 30 de zile.
 • Plata se poate face ramburs, cu cardul la curier sau prin transfer bancar în baza facturii emise de noi. Comanda se onorează în 3-4 zile. Pentru acest produs transportul este GRATUIT! Această ofertă este valabilă doar pe teritoriul României.
 • comandă produs

Efecte & aplicații

Piramida magneto-cuantică poate reduce electrosmogul din incinte; poate reduce armonicele radioactive; asigură energia Qi în locuințe; armonizează planul emoțional al omului; urcă nivelul vibrațional al omului de la aura roșu la albastru-indigo, de la 30 cm la 4 m; echilibrează ființa și o protejează de mediile nocive-poluate; generează stări de bine și de liniște; generează frecvențe elevate pentru om; regenerează ADN-ul, nucleul, cromozomii, cortexul, inclusiv de la 10 m distanță și restructurează în rețea hexagonală apa, inclusiv de la 10 m (în acest sens au fost realizate teste clinice la Cluj-Napoca 2019); atrage energia în mediu pe o rază de 200 m.

În carcasa Piramidei Cuantice sunt insertate metale nobile, aur, argint și aluminiu în concentrație de rezonanță optimă. În interiorul piramidei sunt introduse granule cuantice magnetizate la regim de saturație. B.I. 128502 – granulele au 25% hexaferită de bariu, 25%, 25% SiO2-cuarț, 5% aluminiu, 45% PVC, iar pe baza piramidei este fixată folie cuantică B.I. 127498 care acoperă întregul spectru de lumină roșu-violet pentru amplificare energetică.

Măsurători infoenergetice realizate de medici bioterapeuți, prin metode specifice și cu aparatură de specialitate

Piramida cuantică – bleo-verzui-diamantin: „este o capodoperă vibrațională! Expansionează conștiința înspre lumina pură albă și nediferențiată crescând frecvența de vibrație a inimii până când în mișcarea ascendentă inima este absorbită în înaltul Dumnezeirii! Eleveaza și purifică mintea, dinamizează vibrația cea mai pură a sufletului nostru! Este accesibilă celor cu inima curată și neîmpatimiți de materialism ori de plăceri grosiere! Felicitări Domnule Davidoni! Încă odată Dumnezeu v-a condus la mai mult!!!”

Piramida cuantică – argintiu-gri: se simte ca fiind zona de reper, de echilibru între toate! Armonizează rapid planul emoțional și facilitează centrarea în inimă și generarea unei stări pure de fericire! Echilibrează ființa și protejază în fața a ceea ce ne duce în dezechilibru! Ar trebui ținută aproape și se pretează la utilizare continuă!

Piramida cuantică – turcoaz-verde: este profund stabilizatoare, are un impact rapid de echilibrare a mediilor poluate, grele, destabilizate! Favorizează recuperarea celor intoxicați, ajută ficatul în detoxifiere, sistemul nervos în mediile apăsătoare! Foarte utilă în regenerarea organelor și sistemelor tarate! Se pretează la utilizare zilnică în medii poluate, apăsătoare, și periodic pentru detoxifiere și să susțină regenerarea mai ales a ficatului!

Piramida cuantică – auriu: are un efect de înălțare octavică, stabilizarea mediului la un nivel superior de vibrație și de elevare! Utilă în lucrul spiritual, meditație, purificarea și resetarea subconștientului, generarea de frecvențe elevate și stabilizarea mediilor pe acele frecvențe! Se recomandă utilizarea periodică pentru a facilita elevarea și alchimia interioară a ființei!

Reechilibrare bioenergetică în stări de entropie utilizând Piramida Cuantică Davidoni șiOctograma Multicompozit

Reechilibrare bioenergetică în stări de entropie la nivel de organism, țesut, celulă, nucleu, cromozom, ADN, baze azotate, mitocondrie, utilizând Piramida Cuantică Davidoni și Octograma Multicompozit, atât în contact direct cât și la distanță…

Citiți mai multe în PDF-ul de mai jos.

Specificații

 • Dimensiuni: 4,5 cm baza și 4,5 cm latura.
 • Greutate: 21,5 grame.
 • Atenție! A nu se lasa la îndemâna copiilor!
 • Realizat de S.C. Davidoni – Invent SRL Davidoni – Produse Magnetice (Marcă Înregistrată)
 • Acest produs Nu este un aparat medical sau un medicament! Nu tratează sau vindecă boli! Nu înlocuiește medicamentele prescrise de medic sau indicațiile acestuia. Acest produs, conform descrierii din CBI – OSIM, acționează pe câmpurile energetice ale omului. Utilizarea acestui produs, datorită ingredientelor speciale din compoziție, asigură armonizarea câmpurilor energetice generând o stare de bine.

Descriere produs

Poluarea radioactivă, electromagnetică, c.c. fosil, psihotronică, fără precedent a Terrei, a condus la câteva afirmații celebre – Președintele SUA Mr. Obama: „Noi suntem prima și singura civilizație a Terrei care a observat modificări grave de climă pe Terra și care mai poate face ceva pentru salvarea Planetei”. Băștinașii din SUA, într-o scrisoare către guvernele țărilor mari: „Voi, civilizația industrializată, ce ați făcut cu Planeta, că apele nu mai sunt albastre, sunt negre”. În urmă cu 20-30 ani apa avea aura albastră 3-4 m, iar acum are aura maro de 15 cm, excepție făcând doar anumite izvoare de munte. Oamenii de știință care studiază fauna din Yellowstone Parc SUA: „S-a întâmplat ceva cu Planeta, animalele sălbatice fac boli necunoscute, deasemeni nu mai au rezistența la fugă ca acum 30-50 ani”.

Da, așa este! Cu o experiență de peste 50 de ani în Științe Marțiale și Tehnici Inițiatice Tibetane și Shaolin, prin cursuri cu marii maeștrii din Orientul Îndepărtat și cu sute de inovații, invenții și alte lucrări tehnice realizate concret în industrie și nu numai, am avut impulsul de a căuta parametrii energetici dezechilibrati de la om și din mediu și să găsesc și soluționarea concretă. O parte din graficele descoperite au fost acceptate și au fost brevetate de OSIM.

Iată ce am găsit! După Cernobîl, Fukusima, poluarea electromagnetică din 1900 până în present a crescut de 10 mld. de ori, cu 80% a crescut în ultimii 20-25 ani, s-au înmulțit acțiunile psihotronice pe Terra, au avut loc modificări dirijate de climă care au condus la reducerea straturilor de Aură-Corp Plasmatic la om, faună, vegetație si apă. De la 27 straturi de Aură care sunt în legătură cu cele 27 de Existențe Multinivelare din Univers, la 2-7 straturi, în Emisfera Nordică sunt 2-5 straturi, iar în Emisfera Sudică 5-7 straturi. Doar băștinașii din Australia, Amazon, SUA și inițiații prin tehnici practicate sistematic reușesc să mai ajungă la 20-24, mai rar la 27 de straturi de aură.

Straturile sunt importante! Ca exemplu, o parte din informația de protecție anticancer se află în stratul 13, iar pentru reumatism în stratul 15. Modificarea cristalizării moleculare a apei, din cauza poluării, a dus la formarea cristalelor rotunde în aranjament haotic, fapt ce a condus la o reducere de 90% de hidratare cu apă a celulelor omului, faunei și vegetației. Toate celulele au micro porți în rețea hexagonală tip fagure prin care poate intra apa și alte lichide nutritive în celule. Aproape 70 % din populatie are energia scazută.

O primă rezolvare a acestor situații sunt invențiile magneto-cuantice Davidoni. Acestea sunt brevetate și studiate de mai multe institute de cercetări din România și din SUA, cât și de foarte mulți medici bioterapeuți. Deasemeni, invențiile magneto-cuantice Davidoni au fost analizate și premiate la multe Saloane de Invenții din Romania și din lume.

Aceste invenții cuantice (produse) refac cele 27 straturi de aură a omului și plantelor, refac Qi la 100%, restructurează apa la nivel de rețea hexagonală, iar hidratarea la om, faună, plante și sol ajunge la 100%.

Câteva afirmații privind invențiile cuantice Davidoni

Alexandru V., București 2018„Produsele Cuantice – Davidoni din România, brevetate în ultimii 25 de ani au introdus pe Terra un nou curent, deasemenea inventatorul Ioan Davidoni a elucidat rolul Marilor Piramide – acestea sunt mari Amplificatoare Cuantice, rețelele de piramide de pe uscat și din oceane sunt branșate la Matricea Planetară cu rol pozitiv asupra omului, faunei, planetei, până la construirea Piramidelor-2000 – din care 400 mari, pe Terra omul trăia maxim 30 – 35 de ani. În virtutea experienței domniei sale, piramida magneto – cuantică de buzunar, inventată de dânsul este o Regină a Produselor Cuantice Davidoni cu efecte miraculoase pentru mediu, locuință, om, asigură restructurarea apei inclusiv cea din organism, ducând la formarea rețelei hexagonale care este acceptată de molecule, porțile moleculelor omului sunt hexagonale, doar apa restructurată hidratează celulele, de aceea la ora actual pe Terra 90% din populație nu este hidratată corespunzător, apa obișnuită cristalizează, rotund, haotic, alte efecte ale Piramidei Magneto – Cuantice Davidoni sunt: favorizează detoxifierea ficatului, echilibrează rapid mediile poluate, echilibrează sistemul nervos, purifică și resetează subconștientul, generează frecvențe elevate, generează stări pure de bine, fericire, echilibrează ființa și o protejează. Se utilizează continuu.„

Prof.Univ.Dr. Traian S., Iași 2018, Universitatea Alexandru Ioan Cuza„Inventatorul și cercetătorul celor nevăzute, academician Ioan Davidoni, valorificând o excepțională competență a clarvăzătorilor de altădată în receptarea extrasenzorială a realității înconjurătoare, și-a amplificat harul nativei sale intuiții cu performanțele cognitive ale unei tehnologii de el însuși concepute, spre a avea acces la cunoștințe încă insuficient accesibile omului modern, în acest neconvențional chip, dobândind informații relativ exacte despre evoluția Cosmosului și a Pământului, despre istoria tehnologică ignorată, a omului de cândva, Ioan Davidoni le-a transformat în invenții emergente care – neîndoielnic – nu ar fi putut funcționa dacă premisele erau false. Davidoni este Nucleul Forte în Cuantică, pe Terra.”

Rado M., Președintele Academiei Inventatorilor și Oamenilor de Știință a Serbiei„Invențiile Inventatorului Academician Ioan Davidoni din România sunt Strategice pentru Omenire și Planetă și nici un guvern din lume nu își poate permite să nu le aplice urgent, nu peste 100 de ani, ele vor intra în PROGRAMUL DE MEDICINĂ PLANETARĂ prezentat de domnia sa Organismelor Internaționale de Profil, iar noi le vom implementa cât se poate de urgent pentru poporul nostru (Novi Sad 19.12.2018).”

Sunt cunoscute diferite tipuri de piramide din diferite materiale (bronz, alama, etc.), dar care nu lucrează prin amplificare cuantică şi nu acoperă intreg spectru de vibrație al aurei omului, respectiv cele 7 culori ale aurei.

Piramida magneto-cuantică

Ioan Davidoni și Piramida Cuantică

Piramida magneto-cuantică, conform invenției revendicate, crește câmpul energetic ca rază de acțiune – peste 200 m, acoperă întreg spectrul de lumină – respectiv culoarea violetă. Quantumul energetic Qi depășește 400 milioane unități cuantice, aceste valori conduc la reducerea electrosmogului cu 100%, a armonicelor radioactive cu 100%, energia mediului devine 100%, iar aura operatorului devine albastru-indigo cu o dimensiune de 5-6 m, iar rețeaua de cristalizare moleculară hexagonală a apei se întinde până la 400 m, apa fiind un amplificator cuantic puternic.

Piramida magneto-cuantică rezolvă această problemă prin aceea că este formată dintr-un corp solid, care are insertate metale nobile, aur, argint si granule aluminiu, la scara fata de piramida Keops, cu corecțiile de rigoare pentru actuala vibrație a Terrei-Piramidele pe Terra, aprox. 2000 de piramide mari și mici au fost realizate de o civilizație superioară, în scopul ridicării vibrației Terrei pentru dublarea energiei ei și pentru dublarea vieții omului. Până la piramide viața pe Terra a omului nu a depășit 30-35 ani, nici măcar a animalelor. De xemplu in cazul elefanților – toate scheletele găsite nu erau mai mari de 30-35 ani, ori acum trăiesc 60-70 ani – elucidare realizată de Davidoni și acceptată de marile publicații și institute internaționale.

O piramidă din aur masiv, argint, etc. nu are valoare energetică mare, valoarea energetică mare se obține prin amplificare cuantică, respectiv prin folosirea de ingrediente cu nativitate energetică naturală, dar în concentrații de rezonanță optimă. Acest lucru se obține prin experimente și multe măsurători inițiatice, prin cantărire exactă și prin măsurători pas cu pas atât în infoenergetic cât și cu aparatură de specialitate.

Scopul obținerii unui diametru vibrațional cât mai mare este de a colecta cât mai multă energie yang – electroni cosmici din mii de game de frecvență -1 mld./m2 – cu informații inteligente din Suflul Cosmic, acestea fiind inteligente caută armonia.

De aceea este atât de diferită energia Qi pe Terra. Măsurată cu aparatură specială, Qi este între 1 și 900 MHz, în locurile armonioase culoarea Pranei sau ionii negativi sunt violeți, frecvența 800-900 MHz și densitatea 1000 i.n./cm2. Iar acolo unde este frecvența 20-30 MHz, culoare roșu închis, concentrația Pranei sau ionii negativi (după manualele – Vindecarea cosmică, Tao și Longevitatea) este de 5-10 i. n./cm3. În astfel de zone sau localități 70% din populație se îmbolnăvește de diverse boli în timp (35-60 ani).

Am masurat energetic cu aparatură specială peste 60 de orașe și am ajuns la concluzii exacte. De exemplu în Nordul Moldovei Qi-ul este de 100%, aura oamenilor este violetă – 10 m. Longevitatea depinde de culoarea și dimensiunea aurei. În zonă am găsit 1400 i.n./cm3.

Mod de utilizare

 • Se poate purta în buzunar sau poșetă tot timpul.
 • Se poate păstra în locuinţe sau birouri, pe calculator, frigider etc.
 • Se pune în centrul locuinței, pe axa Nord.
 • Se poate folosi pe bordul maşinii pentru înlăturarea electrosmogului generat de componentele electronice.
 • Se poate folosi pe robinetul apei de băut, baie, irigaţii.
 • Timpul de utilizare este nelimitat.

Ne mândrim cu

 • Diplomă și medalie de aur obținute la Salonul internațional de invenții și inovații Traian Vuia 2019, pentru invenția piramidă cuantică.
 • Diplomă și Medalie de Aur - Nikola Tesla obținută la Salonul Internațional de Invenții de la Moscova, martie 2021.
 • Diplomă și Medalie de Aur - Arhimede obținută la Salonul Internațional de Invenții de la Moscova, martie 2021.
 • Diplomă și Medalie de Aur obținută la Salon de Invenții din Limassol - Cypru 2021, pentru invenția Piramida Cuantică.
 • Diplomă și Medalie de Aur obținută la Salon de Invenții din Limassol - Cypru 2023, pentru invențiile Piramida Cuantică și Banderola Cuantică.

Opinia clienților

 •    Popa M. BucureștiDle. Davidoni, suntem încântați de produsele dv.! Le avem pe toate. Tata folosește Centura Magnetică în fiecare zi. O pune peste tot. Inclusiv pe genunchi. Înfășoară Centura peste genunchi și se simte foarte bine. Piramida Magneto Cuantică o avem încă de la început. Este exraordinară. Acum am mai comandat o bucată pentru a face cadou duhovnicului care se roagă pentru familia noastră. De cum a avut-o în mâna a spus că o simte foarte benefică. Am vrut să vă spun acest lucru. Vă mulțumim frumos pentru tot! Dumnezeu să vă aibă în paza Lui!martie 2020
 •    Marilena F. FacebookVreau să vă arăt cum folosesc eu Îngrășământul Magnetic de la dv. pentru apă. Am lipit punguțe cu granule pe un borcan mare. Și am cumpărat furtun transparent și am băgat granule în el și am făcut spirală pe borcan. Poate oricine să facă și are apă energizată. Vă trimit poză că să puteți arata și altor oameni. Vreau să va spun că Piramida și celelalte produse au început să lucreze. De ceva ani puteam să dorm doar cu ceai, iar acum am deja 3 săptămâni de când nu mai iau ceaiuri de dormit. Pentru mine este o dovadă clară. Am o stare de bine, chiar dacă mai durează până ajung la perfect. Ce s-a dereglat în zeci de ani nu pot avea pretenția să recuperez în câteva zile. Aceste dispositive sunt minunate. Nu credeam că o să fie așa ceva. Până și cățelușul meu parcă a întinerit. Vă mulțumesc și va doresc o zi minunată!octombrie 2019
 •    Daniel M. SuceavaSunt la a treia comandă la dv. pe site. Sunt foarte încântat și foarte mulțumit de produsele dv. Piramida Cuantică o folosesc în mașină pentru reducrea de consum. Dar starea mea la volan este alta. Nu mai obosesc așa ușor când conduc pe distanțe mari. Tata este foarte încântat de Îngrășământul Magnetic. Acum am făcut comandă pentru setul Amplificator Cuantic. Vă mulțumim frumos!martie 2020
 •    Eva F. CareiÎn primul rând vreau să mulțumesc celor de Sus că au permis sa intre în Dimensiune acest suflet minunat, el fiind dl. Ioan Davidoni, spre cunoașterea, împlinirea și manifestarea noastră altfel decât știam cu toții că e menit să trăim aici. Darurile cu care vine înspre noi prin Binecuvântarea Sfintei Treimi este unul “magic”. Ghizii lui spirituali mereu i-au deschis calea spre o cunoaștere profundă și esențială. Darurile dobândite nu l-au făcut să devină alt om, ba din contra. Sufletul lui este prea plin de bunătate. Apreciez că a ales să nu țină doar pentru el informațiile ci din iubirea lui pentru semeni ni le dăruiește și nouă. Eu personal mi-am achiziționat prima dată Piramida Cuantică, de care, din aceea zi nu m-am mai despărțit, oriunde mă duc mă însoțește, este garda mea de corp, care știu că acolo unde pășesc aduce armonie și sănătate radiant pe cele 3 planuri: fizic, psihic și sufletește. Am mărturii miraculoase din partea celor dragi, când le-am permis să țină pur și simplu în mâna sau le-am așezat pe corp în zone de interes pentru remedierea situației.
 •    Vasilica D. BucureștiDomnul să vă dea sănătate și forță de muncă! Am deja aproape toate produsele dv. inclusiv Piramida, iar starea mea de sănătate s-a îmbunătățit simțitor de când v-am descoperit și folosesc produsele dv. Acum doresc să comand și Masca Magnetică. Vă doresc să aveți forță de muncă și vă mulțumesc că existați și că vă dedicați viața și activitatea pentru a face bine oamenilor! 25 februarie 2020
 •    Flutur S. SuceavaAm cumpărat mai multe produse de la dvs. Piramida Cuantică este extraordinară! Are un effect foarte benefic de când este în casă noastră. Iar Îngrășământul Magnetic a avut un effect nebănuit. Am primit de la un vecin o plantă exotică care la el nu a înflorit niciodată, iar eu am pus câteva granule de Îngrășământ Magnetic și a făcut floare foarte frumoasă. Vă mulțumim frumos!10 decembrie 2019
 •    Elena M. BuzăuVă mulțumesc din suflet! Frumos cadou de sărbători din partea dvs.! La mine piramida mai are un efect extraordinar în terapiile Tetheva pe care le practic. Sincere felicitări și să aveți sărbători minunate alături de cei dragi!decembrie 2019
 •    Elena M. BuzăuUtilizez Piramida Cuantică care este minunată și cu care în sfârșit simt și eu gustul adevărat al apei. Vă felicit!2 decembrie 2019
 •    Mariana N. BucureștiVă mulțumim frumos, am primit astăzi piramida! În ultimul timp trăgeam de mine să fac treburile casei pentru că de la o vreme stau prost cu energia, nu mai am vlagă. Astăzi am fost la piață, și când m-am întors soțul mi-a zis că a sosit piramida. Mă credeți că într-o oră și jumătate am făcut 3 feluri de mâncare? Pentru mine e foarte bine, de regulă dacă faceam piața nu mai aveam vlagă să stau în picioare la bucătărie! Și pe deasupra am o stare de spirit excelentă, zici că sunt în vacanță la mare! Deci, mii de mulțumiri, să vă binecuvânteze Dumnezeu fiecare clipă a vieții, că mare bine ne-ați făcut!februarie 2020
 •    Rodica B. SalontaAm primit piramida magneto-cuantică. Acum, mă simt mai liniștită și sunt bucuroasă că o am. Greșelilor și temerilor mele, Dumneavoastră ați răspuns cu condescendență. Vă mulțumesc din suflet! Să fiți binecuvântați! Cu recunoștință!februarie 2020
 •    Rodica S. BucureștiDle. Davidoni revin cu o comandă la dv. Produsele inventate de dv. sunt extraordinare. Apoape toate produsele de data trecută le-am oferit cadou copiilor mei. Piramida Cuantică este extraordinară! Vă mulțumim că existați și că ne ajutați să avem o viață mai bună!
 •    Cosmin D. BucureștiAm promis că trimit un feedback despre produsele dvs. Eu am comandat 2 octograme și o piramidă. Efectul pe care l-am simțit la octogonul cuantic este de protecție împotriva radiațiilor electromagnetice pe care le simțeam cel mai mult la birou. La job avem WiFi, multe computere în birou, zgomot și radiație produsă de utilaje. Plecăm uneori acasă cu dureri de cap și stări de oboseală. Din primele zile de utilizare, au dispărut durerile de cap și o parte din oboseală. Piramida am purat-o la început în mașină iar acum aștept efectul din locuința. Am remarcat că atunci când am folosit-o în mașină, stoluri de păsărele zburau pe deasupra. Mi-au fost recomandate aceste produse de către Delia D. din Timișoara care a măsurat radiestezic beneficitatea acestor produse. Recent m-am întors dintr-o excursie din Bosnia (Medugorje) iar la întoarcere s-au vizitat tunelurile și piramidele din Visoko. Acolo s-au prezentat unele informații de natură tehnică similare cu cele de pe site-ul dvs legat de piramide. În tunel există blocuri megalitice din ceramică cu emisie. Am căutat o bucățică din acel material pe care s-o trimit dlui Davidoni spre analiză însă nu am găsit. Poate data viitoare am mai mult noroc.
 •    Daniela D. București (Facebook)Azi am primit produsele (piramida, octograma, și cele 2 ecrane) și deja se simt efectele extraordinare încă de câteva ore. La ora asta, după 8 ore de muncă eram deja foarte obosită, mă tăram efectiv spre casă, mă dureau picioarele, urcam cele 3 etaje cu pauză la fiecare etaj. Acum mă simt că și cum aș putea să o iau de la capăt, energizată și plină de viață, am urcat scările de parcă aș fi avut 15 ani! Durerile de la picioare au dispărut pur și simplu și nu mai am picioarele umflate. Sunt în casă cu geamurile închise dar parcă respir aer oxigenat (probabil de la ionizare). În prima jumătate de oră îmi țiuiau urechile cu sunete subtile ca și atunci când fac meditații câteva ore. Mă simt că la revizie tehnică, parcă tot organismul freamătă, se regenerează. Am o stare de bine de parcă acum am venit din concediu (în condițiile în care săptămâna trecută am muncit 15 ore pe zi pt că am înlocuit-o pe colega mea). Mă întreb dacă asta simt după numai câteva ore de utilizare ce minunății mă mai așteaptă (?)!!! Sunt foarte încântată și de abia aștept să-mi structurez apa, să-mi răsfăț chiar și plantele de apartament, să văd cum evoluează în bine bolile mamei (hipertensiune arterială și diabet) deoarece piramida va fi cu ea tot timpul. Mă bucur că fiica mea va avea ecranul, pentru că orice tânăr din ziua de azi doarme cu telefonul lângă cap! Mulțumesc lui Dumnezeu că existați! Să vă dea Dumnezeu sănătate și viață lungă plină de fericire și prosperitate, oameni buni și minunați! Meritați tot ce e mai bun! Vă mulțumesc din suflet!
 •    Schumann E. GermaniaDl. Davidoni, vă mulțumesc pentru piramide, sunt extraordinar de benefice, am procurat 2 buc, astăzi am promit pachețelul, 10 min mai tîrziu am simțit o stare de bine excelentā. Mii de mulțumiri, sănătate maximă va doresc și împlinirea tuturor proiectelor. Doamne ajută. Salutări tatālui dv., este alesul Creatorului!
 •    I. Daniela BucureștiRecomand cu toată deschiderea produsele, sunt minunate, le folosesc de când au apărut pe piața, prima dată acum mult timp am luat ecranul antiradiatie, apoi am luat unul câte unul aproape toate produsele, iar astăzi am primit piramida magneto cuantică, care este fantastică, am simțit-o de la 50 metri, când mergeam să o ridic de la curier. Are o lumina și o vibrație fantastică pentru om și nu numai. Chiar am văzut ce culori sunt împrejurul ei, iar starea pe care o simți când ești lângă ea, este de calm, pace, liniște, iubire… într-un cuvânt lucrează la starea ta de bine, ridicând frecvența. Felicitări!
 •    S. Matei BucureștiMeritați să fiți continuu pe cele mai mari scene ale lumii. Felicitări pentru munca absolut genială pe care o faceți!
 •    D. Florin BucureștiProdusele sunt extraordinare!!! Mulțumesc pentru tot!
 •    K. Florin GermaniaDomnule Davidoni, vă mulțumesc mult pentru piramidele energetice. Una am ținut-o eu și două le-am dat prietenului meu. A fost foarte fericit. Azi noapte am pus-o pe masă și am simțit un aer (metalic) și rece de la piept în sus. Pozitiv (de bine). Vă doresc sănătate și putere!
 •    Bogdan F. SloboziaNoi am cumpărat piramida și suntem foarte mulțumiți întreaga familie. S-a instalat o armonie între noi. Mulțumesc frumos.Dumnezeu să va dea sănătate! Sunteți o familie minunată.
 •    Corneliu P. BuzăuAm achiziționat de curând o piramidă cuantică și vă mulțumesc. Atât eu cât și persoane cunoscute simt mai ales cum le este îmbunătățit, armonizat nivelul energetic.
 •    Ioan B. BucureștiAm înțeles că Piramida și Octograma trebuie să fie ținute la soare 30 minute. Ele au venit încărcate sau trebuie să le punem noi acuma la soare? Și vroiam să vă mai întreb dacă atunci când aplicăm Octograma pe anumite zone ale corpului se impune să fie scoasă din folie sau merge pusă și așa cu folie? Mulțumim! Răspuns Ciprian Davidoni:Octograma poate fi folosită permanent în folia de protecție. Produsele Nu trebuie încărcate. Compoziția din ele face toată treaba energetică. Se pot ține la Soare o dată pe an pentru purificare. Nu pentru încărcare. Datorită cuarțului și cristalelor din compoziție, produsele se pot purifica periodic, ținute la razele Soarelui. aprilie 2020
 •    L. Stan BucureștiVă scriu pentru a vă împărtăși din experiențele pe care le am cu produsele dvs. Între mine și piramidă s-a creat o legătură încă din prima clipă. După ce am preluat-o de la curier, în timp ce urcăm scările, i-am spus cât de încântată sunt că a ajuns și imediat o voce interioară mi-a spus: Da, dar nu m-ai plătit! am refăcut calculele și, într-adevăr, dădusem curierului mai puțin cu 100 de lei. În primele două zile am simțit-o foarte puternic, apoi cred că s-au armonizat energiile și s-a stabilizat aura. Chiar sunt curioasă cât era înainte și cât este acum. Cele mai intense senzații pe care le am sunt de liniște interioară și claritate mentală. Indiferent câtă meditație și vindecări în meditație făceam înainte, nu obțineam acest rezultat. Mai am de la dvs. ecrane atiradiații, amplificatorul cuantic, octograma, branturile și îngrășământul. După piramidă cele mai vizibile rezultate le-am văzut la îngrășământ. Este ceva incredibil, înainte nu puteam avea plante de apartament și acum cresc cât Făt Frumos, într-o luna cât în 7. Am văzut pe Facebook o înregistrare a unei emisuni cu dl. Davidoni, în care își exprimă tristețea cu privire la faptul că există oameni care contesta aceste lucruri. În opinia mea, nu ar trebui să fie, întrucât un suflet salvat poate salva, la rândul sau, alte 300 de suflete. Cel puțin, asta am învățat în meditațiile pe care le fac. În acest sens, contribuția dumnealui este mult mai mare decât se vede. De asemenea, o persoană care se naște cu anumite limitări, așa rămâne. Din păcate, sunt prea mulți oameni care cred că dacă nu pot vedea ceva cu ochii fizici, înseamnă că nu există sau, cred că s-au creat singuri sau, sunt suficienți de aroganți să creadă că suntem singuri în spațiu. Și lista poate continua. De când am cunoscut rezultatele produselor dvs. le recomand tuturor celor care au nevoie și au canalele deschise spre a primi un asemenea ajutor. Apropo de canale, am rămas impresionată când am auzit de la dl. Dvidoni că poate fi măsurat procentul de canale deschis cu Divinitatea. Să vă dea Dumnezeu sănătate și putere de muncă!2020
 •    Monica B. Oxford – UKSunt foarte încântată să vă confirm că am primit ieri pachetul dumneavoastră. Chiar i-am recomandat și mamei mele din Austria să achiziționeze cel puțin Piramida Cuantică. Doresc să vă spun că am simțit efectele imediat, am fost mult mai calmă, lucidă, mai eficientă, am realizat fără efort și cu rezultate remarcabile practica mea spirituală. Sunt foarte recunoscătoare pentru invențiile tatălui dumneavoastră și vă mulțumesc amândurora din suflet.2020
 •    Y. Ana FacebookFolosesc Octograma Multicompozit și Piramida Cuantică de aproape 2 săptămâni. Efecte uluitoare au apărut chiar din primele zile de utilizare. Mulțumesc!2020
 •    Alexandra S. Brașov Au venit astăzi piramidele. Vă mulțumim frumos pentru ele și pentru cadou! Sunt foarte puternice, nu mă așteptam.aprilie 2021
 •    Andreea F. Vă mulțumesc cu profundă considerație pentru muncă dvs. Am cumpărat și folosit centura, octograma violet și piramidele verde și aurie. Rezultate sunt cu mult peste așteptări, și abia le folosesc de două zile. Pur și simplu mă simt renăscută, purificată regenerata, înălțată, simt continuu o stare intensă de iubire și dor de Bunul Dzeu. Apreciez eforturile dvs. și va mulțumesc că faceți disponibile aceste produse. Dumnezeu să vă ocrotească și să va dea numai bine! 21.03.2021
 •    Lavinia P. Am primit astăzi cartea și nu o mai pot lasă din mână. Este fascinant ceea ce se află în jurul nostru și noi nu putem vedea cu ochiul liber, dar și mai fascinant este că printre noi se află un om precum domnul Davidoni. Dumnealui este un dar al lui Dumnezeu pentru Pământ și pentru România și, sunt sigură, că nu întâmplător a fost lăsat să vină în această țară, acesta fiind un pământ iubit de Dumnezeu. Cu privire la Banderola achiziționată de curând vreau să vă spun că în prima meditație Theta în care am purtat-o, când am accesat starea de Theta, terapeuta mea a spus că este uluită de lumina pe care o emană Banderola și că nu a mai văzut până acum o lumina atât de puternică și frumoasă. O folosesc împreună cu Piramida aurie pentru a crea portaluri de lumină cu scopul de a aduce lângă mine entități de lumina și pentru a le ajuta pe cele de vibrație joasă, dacă există, să plece. Mi-a crescut energia foarte tare și am mintea limpede și clară. Cred că și la capitolul aura stau acum foarte bine, sunt sigură că e cel puțin albastră. Scopul principal pentru care am achizionat Banderola este pentru a învața și memora pentru un examen dificil. Văzând în carte diferite exerciții, mi-a venit ideea de a vă întreba dacă pentru memorare există unul asemenea. Sigur, doar dacă îmi puteți răspunde și sper că nu am deranjat cu această întrebare. PS: Îngrășământul dvs. a făcut din legumele mele, anul acesta, invidia tuturor. Vecinii nici nu aveau flori la ele și eu aveam deja roadele în plină dezvoltare. Mulțumesc și vă urez o zi minunată. 2021
 •    Mirela Hong KongAm primit toate piramidele. Mulțumim tare mult Ciprian. De trei săptămâni aveam dureri aproape permanente de intensități variable în genunchi și în general în picioare. Uneori abia puteam flexa picioarele fără să nu fiu afectată de durere. Uneori ajungea la un 8 clar și îmi era frică că o să am nevoie de ajutor să mă ridic. Cam la o ora de când am primit piramidele mi-am dat seama că durerile au dispărut complet. Picioarele mele sunt din nou normale… Folosesc produse de ani pentru a crea un scut împotriva electromagnetismului, de la Wave Rider, la Tachyon, la elite shungite, la piramide bazate pe tehnologia lui Wilhelm Reich, la muzică conțînând diverse frecvente protective etc însă în ultimul timp cred că au implementat deja 5G și adorm cu mari probleme și în general organismul e tot mai dat peste cap. Mă tot gândeam la turnul Lui Harald Thiers zilele acestea până am realizat că citisem undeva de piramidele Davidoni. Mulțumesc încă odată. Toți prietenii vor afla despre experiența mea. E nevoie de așa ceva pentru toată lumea. Imperativ. Voiam să mai adaug doar că am să mă uit zilele acestea și la alte produse. 2021
 •    Mariana M. FacebookȘi eu sunt foarte, foarte multuminta de toate produsele pe care le-am cumpărat de la dvs. Mai ales Piramida Cuantică și Octograma Multicompozit, nu mă despart de ele, și celelalte sunt foarte bune și cu efecte imediate. Mulțumim din suflet familiei Davidoni și în special domnului Ioan Davidoni pentru invențiile dumnealui care sunt extraordinar de benefice pentru sănătatea noastră. Multă sănătate vă dorim și așteptăm și alte produse!
 •    Iosefina I.BucureștiFolosesc cele două produse de câteva luni, mai ales Piramida o port tot timpul în buzunar pentru că îmi dă o stare de bine. Energia mea este mult mai bună. Eu am rezonat foarte bine cu produsele Davidoni. Mulțumesc domnule Davidoni senior pentru că ați ales să creați pentru omenire aceste produse deosebite și mulțumesc domnului Davidoni junior pentru implicarea sa ca produsele să ajungă la cei cărora le sunt destinate.2023
 •    Moise M.ItaliaFANTASTICI!!!!!! Voi cumpăra aceste obiecte unul câte unul pentru că întradevar funcționează. Ieri am ținut în mâna o piramidă Davidoni și vă spun că energia acestei piramide o simțeam profund. Complimenti acestei familii și vă doresc să aduceți cât mai multe obiecte pe piață!2023