Mergi sus

Sutien magnetic – module magnetice  ®

Sutien magnetic - module magnetice
Sutien magnetic - ambalaj
 • Vezi opinia clienților
 • 188 lei/set (2 module)
 • Plata se face ramburs. Costul transportului este 25 lei. Comanda se onorează în 3-4 zile. Pentru comanda a minim 3 produse, transportul este GRATUIT! Această ofertă este valabilă doar pe teritoriul României.
 • comandă produs

Efecte & aplicații

Concluziile testelor efectuate pe parcursul a 3 ani:

 • Cabinet medical Timișoara – modulele tip Davidoni, în 10 minute urcă energia pacientului de 6 ori – aplicate in sutien, în regim profilactic, reduce riscul cu 90% de a face o boală de sân – aplicate in sutien, în caz de boală instalată, adjuvant in tratament, contribuie la tratare în 60% din cazuri
 • Cabinet biorezonanța Cluj-Napoca – modulele tip Davidoni mențin nivelul energetic la pacienții care lucrează in mediu cu radiații electromagnetice – îmbunătățește calitatea vieții, crește randamentul omului, asigură starea de bine
 • Spital clinic Sighetul Marmației, teste 2012-2014 – la boli de sân, tumoră de 7cm, după aplicare module tip Davidoni, tumora s-a redus cu 2cm în 3 luni de purtare a modulelor – la boli de col uterin, ovare, prin aplicarea modulelor Tip Davidoni, dupa 3 luni s-a redus la jumătate dimensiunea colului inflamat – în fibramotoza uterină, prin aplicare module Tip Davidoni, a scăzut în dimensiune în totalitate

Specificații

 • Dimensiuni: 7cm în diametru/modul. Greutate: 6-8 gr/modul.
 • Compoziție: Sunt elemente magnetice cu spectru larg de frecvența, 3 grupe de pietre prețioase și semiprețioase, metale nobile (aur, argint), oxizi speciali de înalta vibrație. Compoziția are 12 ingrediente, stabilite prin măsurători infoenergetice și testări practice a produselor pe pacienți în mai multe cabinete medicale din țară. Este cea mai ideală compoziție cunoscută la ora actuală și este brevetată în România.
 • Brevet de Invenție nr.: 127498
 • Prezența invenție nu pune diagnostice și nu înlocuiește recomandările medicului!
 • Realizat de S.C. Davidoni – Invent SRL Davidoni – Produse Magnetice (Marcă Înregistrată)

Descriere produs

Pietrele prețioase și semiprețioase sunt spectacole ale materiei, iar prin stabilirea concentrațiilor de rezonanță a tuturor ingredienteleor din compoziție – tabelul lui Mendeleev prin aceleași măsurători infoenergetice a fost stabilit – a condus la o sărbătoare a materiei, capabilă să-și formeze un câmp energetic natural propriu care rezonează cu câmpul energetic uman, stimulându-l să urce la nivele de aură – verde-albastru. În multe cazuri pacienții au atins nivelul aurei violet cu dimensiuni de 5-7m.

De reținut că de la aura verde în sus nu mai există boli. Populația din țările asiatice are aura verde prin exerciții de la vârste fragede de menținere energetică și acordaje energetice de la maeștrii. Ei nu cunosc bolile noastre.

Poluarea electromagnetică, în special din ultimele decenii, care a crescut de 400 mil ori față de anul 1900, reprezintă 40% din poluarea de pe Terra, poluarea radioactivă -30%, poluarea din arderea combustibili fosili -20 %, transport energie electrică -7%, erupții vulcanice -3%, au contribuit la degradarea Energiei Vitale Planetare, cu repercusiuni și asupra omului, faunei, vegetației.

Față de acum doar 50 ani, aura omului a scăzut de la culoarea verde inițial și dimensiunea de 3m, la culoarea roșie, cu trei nivele vibrationale mai jos și dimensiune medie a aurei de 40-50cm.

La aceste valori starea de oboseală predomină la oameni, apar boli grave la vârste tot mai scăzute.

Situația bolilor la sân și aparat de reproducere la femei, a atins praguri alarmante. În România 3000 de tinere sunt răpuse anual de boli de sân, iar alte 6000 sunt depistate anual cu această boală.

În Europa situația este tot așa de gravă. La fiecare 4 minute o femeie este răpusă de boli de san. Procentul este asemănător și pentru bolile aparatului de reproducere – uter, col uterin, ovare etc.

Având cunoștințe solide de medicină energetică-vibrationala, tibetană și orientală și aparatură specifică de măsurare a aurei, 40 ani de la primele cursuri făcute în domeniu cu profesori din Japonia și zeci de seminarii făcute ulterior cu alți maeștrii, inclusiv din Tibet, am putut măsura și observa sănătatea energetică a oamenilor și degradarea echilibrului energetic din ultimele decenii, fapt ce a dus la decizia mea de a face ceva pentru readucerea corpului energetic la valorile inițiale, învingând efectele poluării.

Treptat în ultimii 20 ani am realizat invenții tot mai performante, cu efecte sigure și elegante pentru reechilibrarea energetică și ridicarea nivelului aurei cu trei trepte vibraționale a omului, prin elemente magnetice speciale, micro-vibrații, pietre prețioase de înalta frecvența și vibrație, respectiv 40-60 Ghz și aura albastru-violet, metale nobile (aur, argint) și alte elemente speciale.

Așa au apărut mai multe invenții: Pantoful Antistress – 1993, Sutienul Vibrator – 2000, Octograma Magnetică Multicompozit – 2007, Amplificatorul Cuantic – 2009 și alte invenții în acest domeniu.

Mod de utilizare

 • Modulele se poartă în sutien.
 • Boala de sân, uter, col uterinla femei și de prostată la bărbați se instalează la 3 ani după ce energia din meridianul vezicii urinare se diminuează la circa 10 %. Este cel mai lung meridian energetic al omului – pleacă de la colțul ochilor, baza nasului, peste cap, o ramură secundară trece și prin creier, chiar dacă în manual nu e specificat acest lucru în practică se găsește acest lucru, coboară pe lângă coloana în ramificație de 2/2 ramuri, trece prin Poarta Vieții (șalele) vertebre lombare L3, L4, L5, punct hotărâtor în menținerea energiei din rinichi și vezica urinară din cauza stringurilor negative colectate din mediu, care pot tulbura stringurile pozitive de aici, coboară mai departe pe dosul picioarelor până la degetele mici de unde alimentează meridianul rinichilor, care urcă prin vezica urinară și rinichi până la baza limbii. Meridianul vezicii urinare are 67 puncte de acupunctură.
 • Folosirea modulelor Tip Davidoni, atât în regim profilactic cât și adjuvant în boala instalată, începe cu stimularea și echilibrarea meridianului vezicii urinare – timp de 7 zile se ține un modul fixat pe vezica urinară, în zona pubiană, iar al doilea modul se ține pe zona lombară pt anularea stringurilor negative și amplificarea vortexului care aduce energie în rinichi și în meridianul vezicii urinare.
 • După 7 zile, modulele Tip Davidoni se pun în cupele sutienului, pentru 40 zile pe timpul zilei. Se utilizează în continuare, purtate în buzunar, poșetă. Au acțiune pe o rază de 3-4m. Au culoarea aurei violet.
 • Se poate relua ciclul de folosire, inclusiv profilactic. Pentru boli de uter se aplică pe abdomenul inferior în cicluri de 40 zile.

Ne mândrim cu

Opinia clienților

 •    Sorin A. IașiStimă și respect pentru echipa Davidoni! Recomandăm călduros toate produsele cuantice inventate de dl Davidoni. Cu ceva timp în urmă, nu mă vedeam scriind un astfel de review, însă, după experiențele practice ale băiatului meu și ale soției, am devenit fan Davidoni! Băiatul are o alergie la gluten și E-uri și la ambrozie și alte polenuri și a fost ajutat salvator de Masca Magnetică (aplicată atât pe față și cât și pe abdomen). Soția, de la 8-10 cm (imens) diametrul unui nodul la sân, în 3 luni de utilizare a Sutienului Magnetic, are acum 3-4 cm (și asta fără alte tratamente, doar regim preponderent vegetarian). Personal am mai folosit Branțurile Antistres cu rezultate remarcabile în stimularea microcirculatiei la nivelul picioarelor dar și a întregului organism, inclusiv a stării energetice și psihice generale. Ultima achiziție este și cea mai puternică – Piramida Cuantică – care și-a făcut simțită prezența chiar și atunci când era în cutiuța ei. Mulțumim pentru inovațiile și eforturile echipei Davidoni!
 •    Marina K.Am achiziționat sutienul magnetic în urmă cu 3 luni timp în care l-am purtat continuu în zona abdomenului inferior și lombară. În această perioadă am constatat reducerea cantității și a cheagurilor la menstruație, diminuarea durerilor, creșterea rezistenței la inflamații infecții uro-genitale. Doresc să întreb următoarele: Sunt importante ciclurile de 40 zile sau pot fi purtate mereu? pentru zilele de pauză, dacă e cazul, nu se poartă deloc sau se iau în geantă? Dacă se dorește purtarea alternativă în zona genitală și a sânilor se recomandă o anumită perioada, frecvența? Pentru zona uro-genitală sensibilă și noduli la sâni se pot purta 2 perechi: o pereche în sutien și una în lenjerie? Răspuns Davidoni: Mulțumim frumos pt încrederea dv. în produsele noastre și că ne-ați împărtășit ce ați simțit și constatat legat de efectul modulelor vibrationale din setul Sutien MNagnetic! După ciclul de 7 zile + 40 zile ,modulele vibrationale se pot ține într-o folie, în poșetă sau în preajma dv.pe timpul zilei. Este sufficient de purtat un ciclu complet pe an folosirea unui singur set. O dată/an este indicat să fie ținute 30 min la soare. Datorită celor 3 grupe de pietre prețioase și semiprețioase din compoziția cuantică complexă a produselor noastre ,se face o purificare energetică. Această purificare,ținând produsele noastre la Soare, 30 min se aplică la toate produsele cuantice Davidoni.
 •    Liliana R.PloieștiAstăzi am făcut ecografia de sân, pe care o fac în fiecare an și nu mai este nici o urmă a nodulilor pe care i-am avut de câțiva cm. Am purtat produsele dv. Va mulțumesc că existați!
 •    Emilia M.SibiuAm comandat de la dumneavoastră modulele pentru cancerul de sân. Vreau să vă mulțumesc din suflet! Am procedat cum ați spus dumneavoastră. În data de 11 iulie fac patruzeci de zile de când le port, deși în data de 2 iulie fac a treia chimioterapie. Vreau să vă anunț că mi s-au retras noduli. Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul dumneavoastră. V-am recomandat cu plăcere la câteva din colegele cu care fac chimioterapie. Sunteți minunile oamenilor disperați ce se luptă cu această urâtă boală. Vă mulțumesc din tot sufletul meu și am să va țin la curent cu tot ce va urma. Va mulțumesc de o mie de ori!
 •    Eolenil B.comentariu ziarul Adevărul 20 iunie 2019Eu sunt uluit cum unii consideră că a face un comentariu înseamnă a face bășcălie și a denigra, iar dacă li se sugerează o discuție lucidă și de bun simt, bazată pe argumente și experiență, continuă doar să facă bășcălie, cu aere de superioritate. Așa cum s-a și spus, probabil sunt doar comentatori de profesie. Mă bucură faptul că dl. Davidoni Ciprian a luat atitudine în această situație și dl. Ioviță Teodor a dezvăluit o parte din efectele extraordinare ale dispozitivelor DAVIDONI. Pot și eu să spun că am beneficiat de calitățile unor dispozitive Davidoni sau am cunoscut persoane care au avut rezultate benefice surprinzătoare. Pot spune că am beneficiat de efectul profund de relaxare și regenerare al măștii Davidoni, de energia și protecția pe care o oferă octograma multicompozit, de protecția ecranului antiradiații pentru telefonul mobil. Unele dintre cunoștințele mele au avut și ele rezultate foarte frumoase cu dispozitivele Davidoni. Astfel, o prietenă a folosit îngrășământul magnetic la un lămâi pe care îl creștea în ghiveci și care nici măcar nu a înflorit vreodată. Încă din primul an a făcut atât de multe flori și apoi fructe (lămâi) încât cu greu susțineau crengile încovoiate de greutate, lămâile care crescuseră. O prietenă care a utilizat sutienul magnetic s-a vindecat de cistita (datorită faptului că în prima săptămână, cele 2 module se poartă unul în zona vezicii urinare și celălalt în zona lombară, pentru dinamizarea meridianului vezica urinară; apoi cele 2 module se poartă 40 de zile în cupele sutienului) și i s-au resorbit complet niște noduli de câțiva centimetri în zona sânilor. Exemple sunt foarte multe și chiar mai spectaculoase dar nu le putem posta pe toate aici. Ideea este că toate dispozitivele Davidoni sunt brevetate la OSIM și deci verificate de autoritățile competente și au fost premiate la concursurile naționale și internaționale de inventica, deci au primit și acest gen de recunoaștere internațională, pe lângă cele pe care ni le-a dezvăluit dl. Ioviță Teodor. Mulțumesc și pe această cale domnilor Ioan și Ciprian Davidoni pentru dispozitivele practice pe care ni le pun la dispoziție și le doresc să primească multă sănătate și creativitate, în continuare de la Dumnezeu, pentru că merită.