Mergi sus

Termeni și condiții

Va rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții ai site-ului davidoni.ro pentru a evita orice eventuale neînțelegeri. Cumpărarea produselor noastre implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Definiții și termeni

Produse Magneto-Cuantice este denimrea comercială a S.C. DAVIDONI-INVENT S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, cod unic de înregistrare fiscală RO 16009200, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J35/2983/2003, sediul social în Tomești, jud. Timiș, str. Colonia Fabricii, bl. A11.

S.C. DAVIDONI-INVENT S.R.L. este administratorul domeniului davidoni.ro, denumit în continuare Site. S.C. DAVIDONI-INVENT S.R.L. este administratorul domeniului davidoni.ro, denumit în continuare Site.

Vânzător – S.C. DAVIDONI-INVENT S.R.L.

Cumpărător – orice persoană fizică care are vârsta peste 18 ani sau persoană juridică sau orice entitate juridică care face o Comandă.

Produse – toate produsele magneto-cuantice Davidoni listate pe acest Site pe paginile din categoria Produse și în formularul de comandă.

Comandă – Cumpărătorul poate realiza Comenzi prin itermediul formularului de comandă de pe Site. Prin completrea și trimiterea acestui formular Cumpărătorul transmite Vânzătorului intenția de a achiziționa Produse. După plasarea Comenzii prin trimiterea formularului de comandă Vânzătorul va contacta telefonic Cumpărătorul pentru comfirmarea Comenzii.

Contract – o Comandă care a fost confirmată de S.C. DAVIDONI-INVENT S.R.L., prin care S.C. DAVIDONI-INVENT S.R.L. este de acord să livreze Cumpărătorului Produsele comandate, iar Cumpărătorul este de acord să efectueze plata acestora.

Prețul produselor

Toate prețurile aferente Produselor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON) și includ taxa pe valoarea adăugată (TVA). Prețurile nu includ taxa de livrare.

Livrare

Taxa de livrare Standard este 25 lei. Pentru comanda a minim 3 produse, transportul este GRATUIT! Această oferta este valabilă doar pe teritoriul României. Livrarea Produselor se face prin FanCourier sau Poșta Română. Comanda se onorează în maxim 3-4 zile de la înregistrarea acesteia la noi pe site. Toate comenzile se confirmă telefonic. NU onorăm comenzi neconfirmate telefonic.

Plata

Plata se face ramburs la livrarea Produselor sau prin transfer bancar.

Returul produselor

Potrivit legislației în vigoare privind comerțul electronic, Cumpărătorul își poate exercita dreptul de a cere returnarea Produselor în termen de 14 zile calendaristice de la livrarea Produselor, fără să fie nevoie de precizarea unor motive de retur și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Produsele pot fi returnate dacă acestea și ambalajul nu prezintă zgârieturi, lovituri și/sau alte semne de uzură.

Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la recepția produsului returnat.

Garanții

Toate Produsele beneficiază de condiții de garanție potrivit legislației în vigoare. Toate Produsele Davidoni au o garanție legală de 2 ani.

Produsele Magneto-Cuantice Davidoni sunt realizate dintr-o compoziție cuantică specială care conține 3 grupe de pietre semiprețioase, metale nobile (aur, argint), oxizi speciali, cuarț, cristale magnetice etc. Sunt elemente care nu sunt consumabile, nu le scade vibrația Niciodată. Produsele noastre sunt captatoare și emițătoare energetice. Orice piatră semiprețioasa captează energie din constelații și Super Nove și emite energie în jur, iar noi am amplificat această capacitate a lor și am adăugat ingrediente care acționează pe toate cele 7 culori ale Aurei Omului. Prin toate avizele și măsurătorile energetice efectuate în SUA aceste produse sunt unice în lume, dovadă fiind toate Brevetele de Invenție primite pentru fiecare produs în parte. Datorită prețurilor foarte accesibile practicate de către compania noastră, aceste produse pot fi foarte accesibile oricui. Efectul energetic al produselor Davidoni este nelimitat!