Mergi sus

Testimoniale, aprecieri și review-uri

 •    Ioan DavidoniCuvânt înainteSe cunoaște faptul că valoarea unei țări depinde de valorile de participare la Patrimoniul Universal – descoperiri, invenții, literatură, muzică, pictură etc. Invențiile având o paleta largă de participare la schimbarea feței lumii în bine (efecte – social, economic, mediu, progress tehnic). În spatele realizării acestor valori întotdeauna stau oameni cu conștiința națională profundă, care susțin moral, de multe ori și material, pe cei care își sacrifică viața pentru realizarea acestor valori. De dragul acestor oameni și din respect pentru respectul lor pentru valorile neamului nostru, te mobilizezi plenar. Ceilalți, care pe orice cale critică, jignesc, frânează, o fac împotriva națiunii, cu scop de distrugere, dar un lucru nu li se va îngădui niciodată și nu vor reuși niciodată, să distrugă Harul de a face invenții, de a picta sau de a cânta. Din misiunea mea primită la naștere, am dăruit Patrimoniului Universal mai multe invenții care au împânzit mapamondul și poartă girul Davidoni – România. Prima a fost Instalația Eoliană pentru curent electric, realizată în 1973, intrată în Cartea Recordurilor Naționale în 1981, funcțională și astăzi 2013. Alte invenții care poartă marca Davidoni – România și care au devenit brand mondial sunt: Ecranul Antiradiații pt telefoanele mobile, Branțul Magnetic Antistres, Sutienul Vibrator, Îngrășământul Magnetic și Amplificatorul Cuantic, aducând până la finele anului 2012 peste 100 miliarde $ celor peste 20 de țări care produc produse similare după cca 5 -10 ani de la brevetarea acestora în România și care au ajuns inclusiv pe piața românescă, fără a se lua în calcul efectele sociale, economice și de mediu ale acestora. 90% din invențiile mele se datorează oamenilor minunați care m-au susținut moral și care nu m-au lăsat singur in fața antagoniștilor, antiromanilor, 9% se datorează celor care m-au ajutat și mă ajută financiar să-mi duc invențiile la nivel de produs finit și brevetate, iar 1% este Harul meu. Fără ajutorul dumneavoastră nu puteam face nimic, dumneavoastră îmi dați energia necesară de a face ceva pentru neamul nostru. Va mulțumesc frumos și va doresc ca Bunul Dumnezeu să vă aducă toate împlinirile dorite. Sufletul meu și inima mea vă mulțumește și vă salută! Fie ca Divinitatea să ne ajute să facem cât mai multe lucruri minunate pentru țara noastră, pentru copii copiilor noștri.
 •    M. ZubacAcademia Inventatorilor și oamenilor de știință din SerbiaO țară fără inventatori sau care nu îi sprijină pe aceștia, nu va cunoaște progresul!
 •    R. Milutinovici Academia Inventatorilor și oamenilor de știință din SerbiaInvențiile lui Davidoni din România sunt invenții strategice și nici un guvern nu își poate permite să nu le aplice. Ele trebuie aplicate urgent, acum, nu peste 100 de ani. Pentru binele populației și a Planetei.
 •    A. Botu IPA BucureștiBravo Davidoni, bravo Serbiei! Davidoni meriți din plin această recunoaștere internațională!
 •    Alexandru Vanatoru BucureștiAcum câteva luni aveam nevoie de o protecție pentru radiațiile supărătoare generate de Wi-Fi pe când eram în concediu; așa am descoperit invențiile domnului Ioan Davidoni! Fiind medic pregătit în medicină străveche Ayurveda am dezvoltat o percepție dincolo de cuvinte asupra unui remediu și am simțit imediat că aceste produse fac mai mult decât să protejeze, corpul meu era ”încântat” să le aibă în apropiere sau în contact! Apoi am avut o prima șansă să mă întâlnesc cu domnul Ciprian Davidoni, producătorul produselor, și am aflat mai mult despre concepția și efectele lor terapeutice, de atunci le prescriu la zeci de pacienți și toți suntem încântați de efectele de regenerare și “odihnă” terapeutică, de curățare și fortifiere a organismului generate de produsele davidoni! Eu personal le utilizez pe toate, branțurile mă protejaza de câmpul magnetic intens de la metrou, cureaua mă fortifică peste noapte, masca o pun acolo unde simt perturbări pe corp seara sau în somn, octograma o țin la inimioară tot timpul s.a.m.d. Am căutat cu entuziasm să cunosc sufletul care a descoperit toate acestea și cu multă dragoste domnul Ioan Davidoni a răspuns cererii noastre: timp de 6 h am avut o discuție de la suflet la suflet de neuitat, peste jumătate din timp domnul Ioan Davidoni era în picioare, tratând, măsurând, atât pe noi cât și pe alți pacienți care apelau la dânsul! Câtă generozitate, câtă pasiune și câtă pricepere!!! Toate izvorând din sufletul imens al unui om incredibil de pur, inocent, neobosit în a mai face un bine semenilor săi! Având o gândire complexă, adunând multă cunoaștere de la ceilalți și amplificând-o extraordinar de mult prin muncă autodidactă, intuiție, inteligență, domnul Ioan Davidoni te introduce într-o lume de o altă calitate umană, lăsând să se vădă ceea ce creatorul acestei lumi a dorit să devină ființă umană: pasiune, smerenie, dăruire generoasă, abnegație, iubire, manifestarea binelui la un nivel cât mai înalt, toate la un loc zugrăvind un chip luminos și blând care te face să iubeșți viața și să prețuieșți fiecare clipă! Dimensiunea sufletească a întâlnirii nu o pot reda în cuvinte! În final am spus spontan: cât de frumos este Dumnezeu în Dumneavoastră!!! A răspuns cu lacrimi în ochișorii săi de copil al Tatălui Ceresc! mulțumit că înțelegeam sensul muncii și al sacrificiului său continuu de a-și ajuta semenii! În final să conștientizăm că un obiect (produsele davidoni) care modifică fluxul cuantic de fapt modifică destinul celui care îl utilizează, în bine evident, și acesta este marele secret pe care l-am înțeles în întâlnirea cu domnul Ioan Davidoni! Mulțumim cu recunoștiință pentru tot ce ați făcut și veți mai face pentru noi! Ce bine că Dumnezeu a decis să fiți Român! Crede cineva că este întâmplător?!!!
 •    SILVANA S.S.TimișoaraCu Masca Magnetică Energizantă în doar câteva minute de la aplicare se obține o stare profundă de bine, mușchii contractați se relaxează, bătăile inimii devin regulate, respirația devine mai ușoară, problemele sinusurilor inflamate se ameliorează. Dacă mai luăm în calcul și liftingul facial, efectul este garantat. Un produs de excepție! Recomand!
 •    Mariana T.Am primit coletul, deja folosesc produsele. Sunt încântată, florile din ghiveci beneficiază deja de aportul energetic al Îngrășământului Magnetic. Mulțumesc frumos! Succes în această nobilă activitate! Dumnezeu să va ajute să treziți acest popor! Viață lungă și prosperă!
 •    Ester B.(Facebook)Am observant ceva interesant. Eu port un ceas de sport foarte performant (Garmin Fenix 5) care are senzori și monitorizează între altele și nivelul de stress. De când port Octograma Mulicompozit de la dv. nivelul de stres a scăzut incredibil. Va trimit print screen să vedeți cu o zi înainte de a primi Octograma de la dv. și o zi după ce o port în buzunar și merg să alerg. Mulțumesc!
 •    Alexandra B.(Facebook)Mulțumim cu recunoștință! Foarte interesant și benefic tot ce faceți. Mult success și multe realizări!
 •    Carmen M.(Facebook)Sunt mândră că sunteți români! Felicitări și la cât mai multe invenții în ajutorul nostru. Folosesc de ceva timp produsele dv. și sunt minunate!
 •    Amelia A.(Facebook)Sunt foarte mulțumită de produsele inventate de dl. Davidoni, pe care le am, aștept cu nerăbdare și piramida! Mulțumesc mult și va doresc mult succes în continuare!
 •    Mircea T.(Facebook)Am cumpărat multe din produsele inventate de dl. Davidoni. Sunt foarte mulțumit. Am cumpărat și Îngrășământul Magnetic, este fantastic! Abia aștept să cumpăr și Piramida Cuantică. Tot respectul familiei Davidoni!
 •    Rodica C.(Facebook)Folosesc produsele dv. și sunt foarte mulțumită de ele. Va felicit și va urez succes în continuare!
 •    Liliana R.PloieștiAstăzi am făcut ecografia de sân, pe care o fac în fiecare an și nu mai este nici o urmă a nodulilor pe care i-am avut de câțiva cm. Am purtat produsele dv. Va mulțumesc că existați!
 •    Nicolas D.Cu așa români să te tot mândrești. Mă bucur că avem așa minți luminate în România.
 •    Mihaela C.Dle. Davidoni va mulțumesc din suflet! Am comandat câteva produse. Am scăpat de spondiloză și rinită alergică… dar sunt convinsă că produsele dv. m-au ajutat și din multe alte puncte de vedere.
 •    Anca M.Cluj-NapocaFelicitări pentru interviul foarte, foarte interesant! Produsele dv. sunt senzaționale, pe zi ce trece le iubesc tot mai mult. Fiți binecuvântați!
 •    Eduard Barbu (Catargiu)CaliforniaDupă un accident grav, purtarea Octogramei dlui Davidoni mi-a ajutat vindecarea într-un timp record. Medicii de aici au fost surprinși de acest fapt. Dumnezeu să ne ajute să ducem mai departe munca dlui Davidoni.
 •    Mariana NeaguFolosim și noi octograma, de anul trecut din vară. O pun pe un loc dureros, și îmi trece durerea indiferent că e mijlocul sau capul. Când plecăm de acasă, fiecare își ia octograma cu el. Acum o lună însă, ortograma mea era de negăsit. Am răscolit toată casa, buzunarele, geanta. Nimic. Așa că am mai comandat una, chiar înainte de sărbători. Între timp, ortograma cea ghidușa care dispăruse a reapărut ca prin magie în poșetă. Ce să facem acum cu cea nouă?? I-am găsit imediat întrebuințare: e prietenă cu sticlele de apă din bucătărie, cu pâinea pe care o fac la două zile și, dacă pun ortograma sub ea sau pe ea, crește ca din apă! Mulțumim domnului Davidoni, să-l țină Dumnezeu sănătos!
 •    I. BoboceaBucureștiProdusele DAVIDONI sunt excelente, cu premii și recunoașteri internaționale. LE FOLOSESC! LE RECOMAD! CUNOAȘTE-LE! Mulțumesc lui Dumnezeu că existați!
 •    L. DoroşAș vrea să vă mulțumesc că existați și că faceți lucruri extraordinare pentru noi oamenii. Eu am comandat anul trecut o centură, o masca și trei octograme. Centura mă ajută foarte mult, am niște dureri mari la coalana (îmi este deformată), și când dorm cu ea nu mă trezesc cu dureri, mă mai ajută la dureri menstruale. Folosesc masca fiindcă sufăr de migrene puternice. Octograma o poartă fiica mea în ghiozdan și chiar este mai vioaie. Soțul meu ține octograma în husa de la telefon. Ce am constatat după analizele făcute (m-i s-a scos toată glanda tiroidă pentru că era cu nodule cu cancer malign, după care a urmat o doză dublă de pastile cu iod radioactiv), că hemoglobina și-a revenit la normal și și calciul. Acum urmează să mai comand o mască pentru soacră și una pentru tatăl meu. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce faceți! Vă mulțumesc din suflet! Cu stimă și respect. Vă doresc mult succes în continuare.
 •    I. SilviaȘi noi folosim produsele domnului Davidoni. Respect și prețuire pentru OMUL și INVENTATORUL Ioan Davidoni. Dumnezeu să-i răsplătească dăruirea spre folosul sănătății semenilor săi.
 •    Claudiu V.HunedoaraEu folosesc octograma și îngrășământul magnetic. Foarte mulțumit. Vă recomand cu încredere!
 •    Sanda C.BucureștiAm primit azi un link despre ceva care tuturor ar trebui să ne dea de gândit. Nu mai putem ignora impactul negativ al tehnologiei asupra sănătății noastre cunoașterea și o informare corectă sunt esențiale în ziua de azi. Din fericire, există diferite variante eficiente de protecție electromagnetica pe care le putem folosi pentru a reduce nocivitatea telefoanelor mobile și calculatoarelor. Eu am descoperit recent extraordinarele produse ale inventatorului român Ioan Davidoni, un Om și un român de mare valoare! Va recomand să citiți cel puțîn despre beneficiile utilizării octogramei magnetice multicompozit și ale ecranului antiradiatie. Eu le folosesc de câteva luni pentru armonizarea apei și pentru protecție împotriva radiațiilor electromagnetice ale telefonului mobil și sunt absolut încântată de efectele pozitive pe care le-am constatat (o stare de vitalitate crescută, gustul apei este mai bun, telefonul nu se mai înfierbântă in timpul convorbirilor și am un somn mai odihnitor, deși dorm cu telefonul lângă pat, pe post de ceas deșteptător). Mulțumiri și felicitări, domnule Davidoni, pentru aceste produse de excepție!
 •    Elena B.PiteștiAm masca și octograma de o luna de zile. Sunt absolut fantastice, cu rezultate vizibile pe loc. N-aș renunta la mască pt nimic!!! Mi-a îmbunătățit respirația (sunt fumătoare). Pe plămâni insistă cel mai mult. Mi-a îmbunătățit circulăția sângelui, am o energie fabuloasă. Mulțumesc pt acest mega produs!
 •    Marina K.Am achiziționat sutienul magnetic în urmă cu 3 luni timp în care l-am purtat continuu în zona abdomenului inferior și lombară. În această perioadă am constatat reducerea cantității și a cheagurilor la menstruație, diminuarea durerilor, creșterea rezistenței la inflamații infecții uro-genitale. Doresc să întreb următoarele: Sunt importante ciclurile de 40 zile sau pot fi purtate mereu? pentru zilele de pauză, dacă e cazul, nu se poartă deloc sau se iau în geantă? Dacă se dorește purtarea alternativă în zona genitală și a sânilor se recomandă o anumită perioada, frecvența? Pentru zona uro-genitală sensibilă și noduli la sâni se pot purta 2 perechi: o pereche în sutien și una în lenjerie? Răspuns Davidoni: Mulțumim frumos pt încrederea dv. în produsele noastre și că ne-ați împărtășit ce ați simțit și constatat legat de efectul modulelor vibrationale din setul Sutien MNagnetic! După ciclul de 7 zile + 40 zile ,modulele vibrationale se pot ține într-o folie, în poșetă sau în preajma dv.pe timpul zilei. Este sufficient de purtat un ciclu complet pe an folosirea unui singur set. O dată/an este indicat să fie ținute 30 min la soare. Datorită celor 3 grupe de pietre prețioase și semiprețioase din compoziția cuantică complexă a produselor noastre ,se face o purificare energetică. Această purificare,ținând produsele noastre la Soare, 30 min se aplică la toate produsele cuantice Davidoni.
 •    Petronela C.CanadaVă doresc un an nou, plin de împliniri, cu sănătate și bucurii! Domnule Davidoni, pe lângă urări doresc să va mulțumesc pentru produsele ce le-am cumpărat de la dvs., care și-au arătat efectul destul de repede. În primul rând, centura magnetică, purtând-o o perioadă de timp, a făcut să dispară durerea din șold. Această durere a venit în urma unei căzături și la frig era și mai pronunțată. În urma purtării centurii, șoldul nu mă mai supără nici la frig. Aș dori să va întreb, este afectat un nou născut, ce se află într-o casăsau într-o cameră unde se află aparatură elecronica ca: televizor, computer, ruter? La ce distanță ar trebui să doarmă un bebeluș, de un ruter sau celular? O altă întrebare ar fi, dacă celularul este închis, afectează copilul, adultul, care doarme în aceiași cameră cu acesta? Vă mulțumesc anticipat ptr. răspunsuri și vă doresc numai bine, atât dvs., cât și familiei dvs., în noul an! Răspuns Davidoni: Vă mulțumim frumos pentru încredere și ne bucurăm că sunteți mulțumiți de produsele noastre! Referitor la întrebările dv: În camera unde doarme un nou născut nu ar trebui să fie nici un telefon mobil închis și nici TV sau laptop. Iar dacă aveți router WiFi în locuință, acesta trebuie poziționat la cel puțin 3m de locul unde doarme bebelușul sau orice om. Majoritatea copiilor au somn agitat din cauza routerului Wifi. Ideal ar fi ca pe timpul nopții să fie oprit, dacă nu-l folosiți. Și telefonul mobil trebuie ținut la distanță de 2-3m față de corp, măcar pe timpul nopții. Mulțumim frumos!
 •    Ambrozie E.IașiAm fost diagnosticat cu scolioză cu afecțiuni la vertebrele din zona lombară. Abia puteam să mă dau jos din pat. Aproape rostogolit. Am primit luni pachetul de la dvs. și imediat am început să port Centura Magnetică. După 4 zile reușesc să mă aplec. Este incredibil. Nu puteam să fac asta înainte. Acum încep să folosesc și Masca Magnetică pt echilibrare în zona capului. Am 60 ani și am început să am probleme cu memoria. Va mulțumesc frumos pentru toate produsele primite pentru mine și familia mea!
 •    Cosmin S.BucureștiSunt impresionat de Amplificatorul Cuantic! L-am montat pe mașina mea cu care aveam probleme la pornire, iar acum pornește la sfert de cheie. Nu mai scoate gaze aproape deloc. L-am testat și la drum mai lung și oboseala de la condus a dispărut. Foarte interesant. Sunt deja la a treia comandă pe site-ul dvs. Port Octograma Multicompozit și starea mea generală s-a schimbat total. Sunt mai liniștit. Va mulțumesc!
 •    Tony Cristi GDIașiCe mai poți spune despre un asemenea om, poate nu se găsesc cuvinte destule dar totuși am să vă urez viață îndelungată cu foarte multă sănătate spirituală și trupească, viață iluminată de Bunul Dumnezeu pentru a aduce în lume pentru ea în special pentru poporul român cât mai multe Invenții insuflate, inspirate, transmise de care Domnul prin/cu intermediul și geniul dumneavoastră. De asemeni la rându-mi va mulțumesc că nu v-ați lăsat țara, neamul, ceea ce este un foarte mare gest de autentic patriot român și mai mult un mare om. Foarte mult succes în continuare și Domnul să fie cu dumneavoastră, cu fiul și cu toată familia! Doamne ajută!
 •    Carmen C.BacăuAm comandat centura de la dvs – am hernie de disc L5 S1 – îmi ameliorează durerea foarte bine – va mulțumesc! Doresc și alte recomandări din produsele dv.
 •    Ghe. BrinceanuPână în prezent nevasta mea se simte bine de când poartă Centura Magnetică. Înainte mergea cu un walker, acum merge singură. Și după operația de cancer de stomac avea burta tare că o piatră, iar acum s-a înmuiat și arată normal. Noi urmărim în continuare să vedem și alte îmbunătățiri.
 •    Grigorescu L.BucureștiSunt în continuare fascinat de invențiile dv. Mulțumim că existați și că v-am descoperit.
 •    S.EugenVienaEu am avut ocazia să le achizitionez pe toate aceste produse și sunt excepționale. Felicitări și mult noroc vă doresc domnilor Davidoni.
 •    Daniela U.Și eu folosesc aceste produse și sunt extraordinare.
 •    Mioara D.GiurgiuAm primit produsele comandate iar rezultatele au fost benefice încă din prima zi de folosire. Va mulțumesc foarte mult.
 •    S.SoarePe internet am aflat recent de dvs și invențiile dvs, așa am descoperit și website-ul pe care-l aveți și căruia am să-i fac publicitate încântată fiind de produsele dvs. Sunteți români exepționali! Felicitări!
 •    Gabriela V.Cluj-NapocaMulțumesc pentru tot, felicitări pentru tot ce faceți, produsele dvs. sunt dincolo de tot ce este acum și se cunoaște în general.
 •    N. AdrianaMediasAm primit azi centura magnetică pe care am comandat-o pentru sindrom de colon iritabil și dureri cornice de spate (discopatie lombară) și energie scăzută a rinichilor… și am pus-o imediat. Efectul a fost instantaneu. Am simțit o pulsație în zona abdominală ca și când aș fi simțit că pulsul se concentrează acolo. Ca să verific am scos centura după vreo 5 minute și am simțit cum senzația se dimuneaza și se oprește. Apoi am pus iar centura și de data asta senzația a fost mai diminuată. Am mai simțit senzații de energie care lucrează în mine și la ședințele de terapie Bowen și la practică qi gong uneori, dar totuși efectul a fost deosebit. Cred că nu mă așteptăm la o senzație așa promptă. O să folosesc centura zilnic și vreau să o încerc și pusă de-a lungul coloanei că să aibă efect și cervical.
 •    S. EugenVienaSunt incredibil de benefice produsele dv., modulele magnetice sunt aplicate în restaurant în centrul fiecărei mese dedesubt. Am înteles că puteți efectua o energizare a locației de la distanță. Va mulțumesc, în viitorul apropiat am de făcut o comandă la dv. de 20 pachete Amplificator Cuantic pentru mesele de pe terasă și centrală.
 •    F. AdrianaBucureștiAm 6 zile de când folosesc masca fără să mai iau nici un medicament alopat. Am făcut și post doar cu câte un fel de fruct pe zi. Simptomele rinitei aproape au dispărut. Mulțumesc. Invenția dumneavoastră este extraordinară, neinvazivă. Este medicina lui DUMNEZEU. Când o pun simt curenți în tot corpul. Am folosit o și pentru stomac.
 •    Dan A.BucureștiVă mulțumesc mult. Va doresc numai bine și succes în activitate, vor urma și alte comenzi în viitorul apropiat din partea mea. PS: De la comanda trecută port zilnic la mine octograma. Înainte, în mijloacele de transport în comun simțeam mult disconfort și un gen neplăcut de presiune energetică înțepătoare. Acum acestea au diminuat gradat, iar starea este de calm, relaxare, detașare de smogul electromagnetic nociv, de care marea majoritate a oamenilor sunt inconștienți și la care contribuie mulți cu sîrguință prin utilizarea excesivă și de cele mai multe ori fără rost a device-urilor.
 •    Cornelia V.ReșitaFelicitări! Spor în continuare și Dumnezeu să vă dea sănătate pentru a ne ajuta în continuare cu aceste invenții benefice nouă. Eu și familia mea de mult timp folosim aceste dispozitive pentru telefon, televizor, laptop și de peste un an am în frigider acest dispozitiv pe care îl prezentați acum la TV. Mulțumim lui Dumnezeu că existați!
 •    Sabau L.TimișoaraEste extraordinar Amplificatorul Cuantic! Înainte foloseam pastile care se băgau în rezervor, pentru reducerea de consum, dar de când am montat Amplificatorul Cuantic și am făcut câteva drumuri afară din țară, sunt încântat de cum merge mașina și mai ales cum mă simt eu la volan. Parcă nu mai obosesc, iar consumul de benzină este foarte scăzut față de drumurile făcute înainte.
 •    S. NituBucureștiA cumpărat soțul meu de la dv. o Mască Energizantă și o Octogramă. De 2 ani sufăr de rinită pentru care am folosit tot felul de tratamente fără rezultate. De 3 zile folosesc Masca și mă simt excelent. Nu mai iau tratament pentru rinită. Nu îmi vine să cred! Am început să o folosesc și pe alte organe. Vâ mulțumesc! Domnul să va binecuvânteze! Octograma o folosesc pentru energizarea alimenteleor din frigider și pentru energizarea apei. Ne pregătim să facem o nouă comandă.
 •    Neacsu IonelBucureștiAm cumpărat de la dv., anul trecut, în cadrul Salonului de Invenții de la Timișoara, un Ecran Antiradiații, iar anul acesta am avut ocazia să ajung în Croația la un Salon de Invenții, unde am văzut o invenție similară cu a dv. Un fel de dispozitiv, în care dacă băgai telefonul nu mai emitea radiațiii decât foarte puțin. Era o monitorizare electronică și se putea vedea cât radiază un telefon, înainte și după ce era băgat în dispozitivul respectiv. Am fost curios și am introdus și eu telefonul meu în acel dispozitiv, iar inventatorul de acolo a fost surprins că telefonul meu nu emite radiații. M-a rugat să bag telefonul încă o dată că nu-i venea să creadă ce telefon am. I-am arătat că aveam pe telefon un Ecran Antiradiații Davidoni și i-am spus că la noi în România avem asemenea invenții de mult timp. Am oferit datele dv. de contact și am fost bucuros că avem invenții așa bune la noi in țară.
 •    Bogdan FlorinCluj-NapocaFolosesc acest aparat, Amplificator Cuantic, de 2 săptămâni și începând cu a 4-a zi am constatat o reducere de 5-10% a consumului precum și un sunet mai armonios al motorului. Totodată am observat un lucru copleșitor și anume că eficiența acestuia depinde de șoferul mașinii, mai precis de nivelul spiritual al acestuia (nu religios). Acest produs funcționează la 1-2 până la 5% dintre oameni, se poate să nu funcționeze la toată lumea. Este un produs de mare rafinament care funcționează excelent la cine cunoaște una din următoarele științe: astrologie, infoenergetică, metoda silva. Aceeași mașină cu alt șofer dă alt rezultat după doar 20 de minute de condus. Poate că pe unii îi trece un fior să afle că au ocazia să aibă o legătură mai intimă cu 2 tone de fiare. Eu ma simt copleșit că am apucat ziua în care același produs funcționează diferit în prezența a două persoane. Mă bucur că au început să apară produse ce dau rezultate in funcție de nivelul spiritiual al utilizatorului.
 •    Cristina TăutuBucureștiDoresc să va mulțumesc! După mulți ani, mama mea mi-a spus că a dormit cum nu a mai făcut-o de mulți ani! Și asta se întâmplă de când am cumpărat pentru ea Masca Magnetică Energizantă și Octograma Multicompozit! Sunt foarte mulțumită de produsele achiziționate de la dv! O să va recomand!
 •    Corneliu G.OradeaÎn urmă cu 2-3 ani am cumpărat de la dv. un set Amplificator Cuantic pentru mașină! Am fost foarte mulțumit de reducerea de consum avută in perioada aceea. Acum am vândut mașina și am cumpărat una mai mare! Doresc să comand acum două seturi Amplificator Cuantic!
 •    Ion M.TimișCitesc reclama din ziar și nu îmi vine să cred că avem în țară asemenea invenții! Sunt foarte bucuros să aud de existența dv.! Doresc să comand toate produsele pe care le aveți, pentru mine și familia mea! Gânduri bune!
 •    Soare R.AmaraMă bucur că am aflat de dv! Să fiți binecuvântați! Ne mândrim cu asemenea oameni în țara noastră! Soțul meu a purtat 5 minute Centura Magnetică și mi-a spus că nu îl mai doare spatele! E foarte încântat de ea! Doresc să comand și Masca Energizantă! Multă sănătate va doresc și succes în tot ceea ce faceți!
 •    Liviu PasatBucureștiCarte cu dedicație: Pentru domnul Ioan Davidoni, cu admirație și respect pentru tot ce creați și tot ce faceți pentru neamul românesc și neamul omenesc! Cu mulțumiri, Liviu
 •    Baciu SorinBucureștiAm comandat în urmă cu câteva luni, mai multe produse de la dv. Două seturi Amplificator Cuantic pe care le-am făcut cadou fratelui meu care circulă mult cu mașina. Pe lângă reducerea de conbustibil semnalată, de care este încântat, mi-a relatat că nu mai obosește așa de repede și că poate conduce distanțe mai mari de când are montat Amplificatorul Cuantic pe mașină. Acum aș dori să comand încă un set Amplificator Cuantic și pentru mine, urmând să fac un drum de 1000-2000 km și aș dori să am și eu pe mașină. Soția mea este foarte încântată de Masca Magnetică Energizantă! O folosește zilnic și se simte excelent! Va mulțumim!
 •    Anca MarisCluj-NapocaDespre aceste produse am citit în revista Focul vieții, într-o dupamasa de duminică. Apoi m-am uitat puțin pe net și m-am gîndit că probabil o să îmi comand unul sau două produse. Îmi plăcea ideea că distrug radiațiile wi-fi. Interesant a fost faptul că de cîte ori mă gîndeam la produse – simțeam iubire. Niciodată nu am pățit așa ceva cu niște obiecte. Mai tîrziu le-am mai studiat și cînd le-am comandat m-am gîndit că am găsit cea mai bună combinație, amplificatorul, centura și masca. Am fost încîntată că am primit cadou ecranul antiradiații pentru tel mobil și am început să le folosesc. Am pus masca un minut pe față (la birou, cînd am primit coletul), o țineam cu mînă, pînă ce o colegă citea coperta și nu am simțit nimic. După încă un minut a început să îmi curgă nasul, din senin că nu eram răcită, dar nasul era înfundat ca și la răceală. Cred că mi s-au curățat sinunsurile. Pe urmă totul a revenit la normal. Acasă am montat amplificatorul cuantic, conform instrucțiunilor pe țeava de gaz de la centrală, la baterii și la jumătatea casei pe peretele nordic. Apoi mi-am pus centura și m-am întins în pat ca să văd ce simt. Direct o stare de bine, de fericire (la mine starea de fericire, iubire este echivalentă cu a primi energie), relaxare instantanee ca după o meditație (de care eu nu prea fac). Am simțit o căldură plăcută pe toată fața superioară a corpului, am avut o senzație de reset. După aia mi-am pus masca, din nou senzație de fericire, ușurare și energie în tot corpul. Nu am mai încercat să observ ce simt, pur și simplu le-am pus cînd simțeam oboseală și își făceau efectul. Atunci am hotărît că trebuie să am și octograma personală, de care nu mă mai despart zi-noapte. Bineînțeles că nu era să plătesc un curier numai pentru octogramă și am cerut și branțurile. Cu branțurile mi-au dispărut orice dureri de oboseală sau reumă în momentul în care le-am pus. Despre consumul de gaz nu mă pot pronunța încă. Octogoanele amplificatorului au schimbat calitarea apei de la robinete. Apa trebuie filtrată. Cu octogoanele – nu mai trebuie filtrată, nu mai are miros/gust rău, din contră e ca apă de fântână. Acuma aștept să-mi treacă ridurile. Glumesc. Folosesc produsele cînd simt nevoia, nu de 3 ori 15 min. Poate mai mult sau mai puțin. Nu exagerez. Îmi plac produsele pentru că ajută energia să circule, mă energizez, mă relaxez instant, scot oboseala și tot ce am povestit mai sus și cred că voi mai avea și alte surprize. Cu deosebită admirație, Anca Mariș
 •    Avram FlorentinaAradV-am descoperit sigur la momentul potrivit, (nimic nu e întâmplător, știu asta) prin intermediul postului de radio – Timișoara, într-o dimineață de aprilie 2016. Din clipa în care am auzit împreună cu soțul meu despre d-voastră, am fost convinși că tot ceea ce faceți este benefic și, de fapt era ceea ce căutăm, fără să știm acest lucru… Avem deja masca energizantă, octograme magnetice, îngrășământul magnetic pentru plante și ecranul antiradiții pt. telefoanele mobile. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul pe care ni l-a făcut prin d-voastră și va doresc putere, sănătate și multă recunoștință, pentru a putea munci cu drag în continuare, pentru binele nostru al tuturor!
 •    Serdineantiu NenadTimișoaraSunt Serdineantiu Nenad Lucian, de mult tot vreau să-ți scriu, dar tot timpul mai intervenea câte ceva. În urmă cu câteva luni am cumpărat de la tine îngrășământul magnetic, vreau să spun că este extraordinar, îmi pare rău că nu am cumpărat mai devreme, dar cred că toate se întâmplă cu un scop și la momentul potrivit. Am împrăștiat cu îngrășământ la pomii fructiferi (la pomi și iederă ce-i drept am pus de 2 ori), prin grădină, pomii de la stradă, flori și iarba din față casei. Primul efect l-am văzut la flori și iederă, la flori s-a accentuat culoarea verde, din verde deschis au devenit verde crud, după aceea la iederă de la frunze de aprox. 2cm cât au avut până acum, au crescut cât palma, nemaipomenit. Am dat și la bunici, au împrăștiat în grădina și au observat și ei cât a crescut spanacul, mare și de un verde intens, gust extraordinar, de asemenea au observat și florile că sunt mai sănătoase. Roșiile din grădină sunt mult mai mari decât la vecini, ceapa îi cât pumnul, îi așa de plăcut să vezi cum toate cresc văzând cu ochii. O să mă opresc aici, ideea este că toate produsele voastre au efect, sunt foarte încântat că inventatorul este român și sunt mândru de asta. Alt produs este amplificatorul cuantic care reduce consumul și pot spune că cel puțin odată pe luna fac un drum de 400 de km în aceași zi, pot spune că este o plăcere să conduc, nu sunt atât de obosit când ajung acasă. Cu amplificatorul și așa îi consum mic dar am încercat și un economizor de alt tip și în combinație cu economizorul vostru este extraordinar, am făcut un test cu câteva lunii în urmă la un drum de 400 de km și a ieșit un consum de 3,7 l/100 km nemaipomenit, mașina este una diesel. Va doresc multă sănătate, fericire și împliniri in tot ceea ce faceți, la toată familia. Cu stimă și respect, Serdineantiu Nenad
 •    Doamnă, reprezentantă a unui stand important la TIB 2014 BucureștiDle Davidoni, am toate produsele dv., le folosesc încă de acum un an, mă simt bine cu ele, dar din păcate am dat cam târziu de dv. Acum 3 ani am fost operată la ambii sâni (37 ani). Să mulțumim Lui Dumnezeu că existați printre noi și că a îmbogățit neamul nostru cu un om ca dv., care se gândește la sănătatea noastră. Fiți binecuvântat!
 •    J.L.Movileni de TecuciAm cumpărat Îngrășământul Magnetic de la dv. anul trecut. Ați spus că nu ați reușit să faceți teste pe cultura de ardei. Am reușit noi să facem. Pe lotul unde am dat cu Îngrășământ Magnetic am avut ardei de 415 grame bucată, iar pe lotul martor, fără îngrășământ, am avut ardei care trei bucăți au avut 350 grame. Suntem foarte mulțumiți, am spus la toți vecinii, iar acum vrem să mai comandăm câteva kg.
 •    D.M.BucureștiBunica mea (peste 80 de ani) a pus octograma pe ficat (a avut hepatită în tinerețe) și a simțit o fierbințeala foarte puternică la prima folosire. La fel și când și-a pus centura în jurul brâului. Am observat încă de la început că dacă îmi pun câte o centură pe fiecare picior pe partea superioară și stau întins orizontal cu față în sus meridianele principale aflate acolo se activează aproape imediat și energia începe să curgă prin ele. O altă utilizare a centurilor este plasarea pe Micul Circuit Celest a 2 centuri lipite cu arici (una în prelungirea celeilalte) a.i. să acopere toată zona mediană a trunchiului + capului, atât pe față cât și pe spate. De multe ori se simte cum se activează complet Micul Circuit Celest. Se știe că atunci când se declanșează activarea acestui circuit începe regenerarea corpului. Foarte utile și eficiente centurile pentru cei care vor să aplice mecanic chestiile acestea și nu cunosc exerciții de qigong sau alte tehnici! Și chiar dacă cunoști tehnicile îți ia ceva vreme până se activează prima dată Micul sau Marele Circuit Celest și devii și conștient. Numai bine!
 •    ing. D.M.BucureștiAm cumpărat de la târgul Tesla Invent o mască, un amplificator cuantic și niște branțuri. Pot să zic că am simțit efecte imediat la toate din cele 3 produse. Amplificatorul nu l-am montat încă pe o mașină, ci pur și simplu simt schimbările produse în aură și schimbarea circulăției energiei prin meridiane când țin aproape componentele. Drept urmare doresc să mai cumpăr de la dvs pt mine și pt apropiați. Am observat reducerea oboselii purtând octogoanele din amplificatorul cuantic, ușoară stimulare a punctelor de acupunctură la nivelul fetei prin intermediul măștii, stimulare ce aduce puțin cu stimularea meridianelor din cadrul unei sesiuni Reiki, existând totuși diferențe semnificative, de o parte și de alta. De asemenea, octogoanele din AC purtate în buzunar creează o senzație de relaxare, destindere la baza coloanei vertebrale, semn al stimulării meridianului guvernor și al chakrei rădăcină. După un timp energia se răspândește în tot corpul, simțindu-se un efect de alinare/relaxare în zonele tensionate, solicitate, etc semn al unei infuzii de prana și al transmutării. De asemenea, am observat un efect imediat destul de intens atunci când un octogon este plasat pe chakrele principale. Atât în cazul utilizării măștii (peste 20-30 minute), dar mai ales al octogoanelor din AC am observat o stimulare a poftei de viață (senzația de “a zburdă”, ca să mă exprim mai plastic). Nu în ultimul rând doresc să va felicit pentru activitatea dumneavoastră și pentru calitatea produselor! Va doresc numai bine!
 •    Ionut D.BrașovD-le Davidoni, am aflat despre dvs. de la un prieten care mi-a povestit în mare despre activitatea științifică pe care o desfășurați. Studiind atent site-ul am descoperit foarte multe produse interesante, însă unul mai ales mi-a trezit interesul și curiozitatea, și anume Amplificatorul Cuantic pentru reducerea consumului de combustibil. Sună destul de bine ce scria pe site, însă oare chiar era adevărat ?!? M-am informat mai bine despre produs, am aflat și despre alți utilizatori încântați despre acesta și l-am cumpărat și eu. Va mărturisesc sincer că nu regret deloc achiziția întrucât chiar mi-a redus consumul de benzină la o medie de 5,5 l/100 km (Renault Megane Clasic 1.6 e, 90 CP). Și mai mult de atât, am constatat și celelalte efecte pe care le precizați (creșterea sprintului, relaxare la volan). Felicitări pentru munca depusă și mă bucur că Dumnezeu a dăruit acest har unui român. Sper să fie de folos și altora cele relatate de mine.
 •    Szabo LaurențiuDomnule Davidoni, sunteți un personaj fascinant! Mă simt stânjenit că nu am auzit de Dumneavoastră până acum deși împărțim involuntar aceleași teritorii, cunoaștem aceeași oameni și circulăm pe aceleași drumuri. Am simțit în vocea și comportamentul dumneavoastră ceva special în clipa când ați pășit în casă mea iar când ați lăsat adresa de contact am descoperit un mare om, un setos de cunoaștere, un ales, un suflet nobil și un caracter deosebit. Am avut o zi, 31 mai 2013, de lectură fascinantă, de reflecție, de contemplare, de admirație profundă și ..purtați întreagă “vină”!!!! Cu respect și stimă, Szabo Laurențiu
 •    Kowalski ZbigniewPoloniaInventatorul Davidoni pare a fi un om incredibil, pasionat, inventator adevărat, cu misiunea de a construi o lume mai bună.
 •    Otilia GhinescuCronica de Vest, TimișoaraIoan Davidoni este unul din cei mai prolifici inventatori din românia și chiar din Europa având în vedere nenumăratele recunoașteri internaționale.
 •    Stan ElenaSunt impresionată de tot ce citesc despre dumneavoastră, cu respect pentru munca care o depuneți pentru folosul umanității. Va mulțumesc.
 •    Bahrim Demiral și Boiangiu MonicaBucureștiFelicitări domnule Davidoni pentru tot ce faceți și mulțumim bunului Dumnezeu că existați printre noi. Am avut darul de a va cunoaște la târgul de inventica în toamna trecută, 2011, la București. Acum căutările ne-au dus către dumneavoastră. Nu știm de ce, dar am dori din toată inima să va întâlnim. Sigur v-am pune câteva întrebări, dar mai ales am dori să vă ascultăm, să vă simțim enegia și să învățăm. Dumnezeu să va binecuvânteze! Iubire și Recunoștință de la Demirel și Monica.
 •    Gheoghe Bogdan AlinVreau să mulțumesc pentru amabilitatea și promptitudinea cu care ați onorat comanda. Folosesc cu succes amplificatorul cuantic pe mașina personală, Dacia Logan 1,4 benzină, realizând o economie de 20% in medie la carburant. În consecință sunt foarte mulțumit! De asemenea am recomandat site-ul dumneavoastră colegilor mei de facultate și m-aș bucura ca și ei să fie la fel de mulțumiți precum sunt eu.
 •    Harlau Ana MariaAradMă numesc Hârlău Ana, locuiesc în Arad. Aș fi vrut să va cunosc dar citind pe site toate experiențele neplăcute prin care ați trecut nu aș vrea să credeți că aș avea un interes. Am văzut pe site produsele dumneavoastră, voi comanda cu siguranță câteva cât de repede voi reuși financiar. Prin acest mesaj doresc să vă urez multă sănătate și putere de muncă. Încă o dată atunci când apare gândul că trebuie să plec din țară, cineva îmi arată cât de binecuvântată este această țară și ce oameni deosebiți se nasc și cresc alimentați de pământul acesta binecuvântat. Va doresc multă multă sănătate și liniște sufletească. Cu respect A.H.
 •    Lupica IonelÎnainte de orice permiteți-mi să va felicit pentru toată munca depusă în tot ceea ce faceți. Am citit despre dumneavoastră și despre invențiile pe care le-ați brevetat de foarte mult timp. Am citit și pe forumuri păreri și păreri legate de lucrările dumneavoastră și ale altor cercetători și inventatori. Cum bine știți mulți au fost înaite contestați, iar acum sunt apreciați dar cred că în mare e politică peste tot. Știu că toate brevetele și toată munca dumneavoastră înseamnă la un moment dat bani plătiți pentru tot felul de taxe și drepturi etc care nu te ajută cu nimic ci stau că un jug pe gâtul împovărat și așa de problemele cu care tot de mult ne confruntăm. Cred totuși că există foarte mulți oameni care nu înțeleg valoarea muncii și trăiesc într-o realitate încătușată de dogme și preconcepții denaturate, deloc actuale. Trag nedejde că trăiți cu sufletul împăcat și mulțumit de munca dumneavoastră fiindcă societatea nu cred că vreodată va recunoște valoarea. Amintiți-va că și modelul nostru, mântuitorul, nu a fost prețuit de cei ai săi la vremea aceea. Va doresc multă sănătate, putere, împliniri în tot ceea ce faceți. Cu stimă, Ionel Lupica
 •    Irinciuc Stefan AlexandruStimate domnule Davidoni, căutând un răspuns, privind scăderea de combustibil la o mașînă, am citit și comentariul dvs. referitor la acele critici adresate dvs. pe diverse forumuri. M-ați impresionat și în același timp m-ați comvins să-mi achizitionez acest produs. Orice om are tendința, dacă pot să spun așa, de a nu crede în realitatea care-l înconjoară. Recunosc și eu că la început am dat dovadă de scepticism, dar când ați făcut referire la Părintele Rădulescu și la legătură dvs. cu Biserica, am depășit orice incertitudine. Sunt și eu slujitor al Domnului și-mi dau seama de pasiunea și dragostea pe care o împărtășiți pentru a face bine oamnenilor. Doamne ajuta!
 •    Maxim T. MaryusIașiBun găsit d-le Ioan Davidoni! Mă numesc Maryus T. Maxim, am 48 de ani și sunt din Iași. Sunt interesat de produsele realizate de dvs. Felicitări sincere pe această cale și urarea de a inova și realiza noi produse utile, de avangardă… În afară de produsele care apar promovate pe site mai sunt interesat de produsul numit OCTOGON PAKUA pentru armonizare personală. Am găsit aceste informatii la brevete și invenții. Vă mulțumesc.
 •    Lupu TatianaAm fost foarte impresionată de plăcuta discuție telefonică, care s-a lăsat și cu o curățire energetică. Mulțumesc mult. În momentul de față, sunt prinsă într-un tratament de reflexoterapie, de asemenea iau produse naturiste de detoxifiere care sper să-și facă efectul. Un organism neglijat și supus stresului nu se poate chiar reface peste noapte. Sunt de curând pensionată și urmează să mă ocup și de persoană mea. În general, citesc mult despre sănătate, nu sunt adepta numai unui tratament constant de durata lungă. Cred de ani în energiile cu care se încarcă omul, dar din păcate nu am puterea să fiu conștientă de eventualele excese sau minusuri așa cum am discutat la telefon. Mulțumesc pentru amabilitate.
 •    Ileana OtescuManaștiurDe ani de zile sufăr de dureri provocate de spondiloză. Gulerul magnetic îmi ameliorează durerile și după folosirea acestuia am un somn mai odihnitor. Va mulțumesc.
 •    Popa Eugen ValeriuAșa cum am promis, aveți atașate pozele realizate cu un auto Audi A4 2.0 TDI, cutie automată, la viteză de 100km/h constanta (tempomat), pe o șosea dreapta. Înainte de montarea amplificatorului consumul era undeva pe la 7,2 7,5 l/100km. După montarea amplificatorului, el oscilează în jurul a 4,3 4,5 l/100km. Celelalte percepții (odihnă șofer, capacitate de reacție, etc) sunt prezente însă poate fi invocat factorul subiectiv. Succes în continuare, Popa Eugen Valeriu
 •    Adrian MunteanMelbourne, AustraliaD-le Davidoni, am urmărit pe Youtube emisiunea cu dl. General Emil Strainu, pentru care am o mare admirație, emisiunea d-lui mă unge la suflet. Îngrășământul magnetic este o idee și invenție fantastică!
 •    Alexandru VanatoruBucureștiCentura aceasta, model nou, are un efect excelent, cu 50% mai mare impactul, vibrează mai sus și generează o stimulare benefică superioară. Un pas înainte!
 •    Novac A.PrahovaSlavă lui Dumnezeu că v-am descoperit și putem beneficia de aceste invenții minunate! Mulțumesc cu recunoștință! O să vă recomand la toți cunoscuții familiei mele. Să fie de folos la toți cei care le apreciază. Cu respect și recunoștință pentru tot ceea ce faceți!
 •    Zoltan F.OradeaFolosesc Amplificatorul Cuantic pentru energizarea apei. O face mai dulceagă la gust. Apa este foarte inteligentă și preia imediat vibrația din elementele din compoziția cuantică. Am măsurat cu ansa.
 •    L. HraniciIașiV-am urmărit la o emisiune de anul acesta la Dumbrăvița Tv, unde ați fost invitați tată-fiu. Vă apreciez foarte mult. Folosesc unul din produsele dv. de mai mult timp. Doresc să fac o nouă comandă pentru familia mea și câțiva prieteni. Sunt pasioanată de cunoașterea energiilor de dincolo de spectrul vizibil și lucrul cu ele în vederea menținerii unui echilibru al finite.
 •    Andrei O.BucureștiMulțumim frumos, încă o dată, pentru produse! Masca Magnetică face minuni de la o zi la alta! Toate produsele dv. au lipită emblema cu Marca Înregistrată Davidoni pe polaritate Nord? Răspuns Davidoni: Vă mulțumim frumos și ne bucurăm că sunteți mulțumit de produsele noastre! Masca Magnetică Energizantă se folosește cu polaritatea Sud către față sau altă parte a corpului. Deci are emblema Davidoni pe polaritate Nord. Octograma Magnetică Multicompozit este magnetizată, dar poate fi folosită pe ambele părți, purtată în buzunar sau pe loc dureros. Aceasta poate fi folosită și pentru energizarea apei sau alimentelor. Branțurile Magnetice au emblema Davidoni pe polaritate Sud! Deci trebuie purtate cu emblema către talpa piciorului. Centura Magnetică și Gulerul Magnetic au emblema pe polaritatea Nord. Deci trebuie folosite cu emblema Davidoni în afară. Să vă fie de folos și să vă bucurați de produsele noastre!
 •    Carmen MihaiMulțumesc pentru tot ce faceți pentru noi, eu și soțul întodeauna purtăm la noi „octogonul” pe care-l numim scutul magic, care face minuni. De abia aștept să iau și piramida. Vă mulțumim încă o dată și vă dorim din tot sufletul sănătate și D-zeu să va lumineze calea, cum faceți și dvs. cu noi!
 •    Cristea I.MontréalDomnule Ciprian Davidoni, „Tinere Domn”, de anul trecut am simțit cum treptat pierd controlul picioarelor din cauza agravării diabetului. Masaje, medicație, rezultate nesemnificative. Neuropatia, mereu mai accentuată și dificil de suportat. Poate și datorită vârstei, au apărut și alte manifestări precum dureri sciatice chiar și dureri în zona sacrală. Mersul mi-a devenit tot mai dificil și greu de suportat până când… Norocos din fire, v-am regăsit în emisiunea domnului General E. Strainu și mi-am amintit că încă de anul trecut am Octograma, Branțurile și Masca. Le-am găsit puse la loc sigur în noptieră. Îmi amintesc bine că le-am „experimentat” dar nu îmi aduc aminte de ce le-am pus în sertar. Imediat am început „să mă tratez” cu octogonul pus pe piept, peste maieu și cu mare surpriză m-am trezit că după două zile durerile au dispărut, pot merge fără să-mi pierd echilibrul chiar 20 de minute pe stradă. Azi în cursul dimineții după ce am recitit corespondența cu dumneavoastră am pus branțurile în papuci și am uitat cu totul de… Este trecut de ora 20 și simt cum îmi ard tălpile mai mult, nu mai am picioarele amorțite și căldura urcă spre genunchj, fenomen care mă determină să vă scriu.
 •    Daniela B.ElvețiaDomnule Davidoni de mult timp am vrut să vă scriu și să vă mulțumesc. Am cumpărat aproape toate produsele dvs. anul trecut în vară. Sunt foarte mulțumită. Centura Magnetică este super! Am avut dureri de mijloc, de spate, mi-au trecut durerile. Gulerul Magnetic care se pune pe genunchi sau la gât l-am pus pe gât și mi-a trecut durerea de umeri, de spate. Cred că aveam început de spondiloză. Fiica mea doarme cu Gulerul la gât, când tușește sau o doare gâtul și îi trece. Și asta s-a întâmplat de mai multe ori. Soțul meu a pus-o pe genunchi că a avut un accident la ski, a trebuit să meargă în cărucior 3 luni și avea dureri mari. I-am spus să o poarte, dar nu m-a crezut, el nu crede în din astea, dar s-a convins pentru că i-a trecut și nu îl mai doare genunchiul de atunci. Vă mulțumesc și vă felicit pentru tot ceea ce ați reușit să inventați.
 •    Emilia M.SibiuAm comandat de la dumneavoastră modulele pentru cancerul de sân. Vreau să vă mulțumesc din suflet! Am procedat cum ați spus dumneavoastră. În data de 11 iulie fac patruzeci de zile de când le port, deși în data de 2 iulie fac a treia chimioterapie. Vreau să vă anunț că mi s-au retras noduli. Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul dumneavoastră. V-am recomandat cu plăcere la câteva din colegele cu care fac chimioterapie. Sunteți minunile oamenilor disperați ce se luptă cu această urâtă boală. Vă mulțumesc din tot sufletul meu și am să va țin la curent cu tot ce va urma. Va mulțumesc de o mie de ori!
 •    Julia F.Medic român, FranțaMă bucur enorm că v-am descoperit și că România are asemenea valori! Să aveți multă sănătate și putere spirituală pentru a duce mai departe toate aceste lucruri minunate pe care le aduceți omenirii!
 •    MateiBucureștiAm avut probleme serioase de sănătate cu soția mea. Din cauza unui puls accelerat de peste 100 bătăi/minut, ultimele 3-4 luni au fost foarte grele pentru noi. Nopți nedormite și agitate, fără odihnă. Am făcut tot felul de analize și nu am reușit să găsim cauza. O prietenă ne-a recomandat Masca Magnetică de la dv. de pe site. Am comandat-o și soția a început să o folosească conform instrucțiunilor de pe plic. Acum viața noastră s-a liniștit iar soția mea reușește să doarmă noaptea și mai mult se odihnește și la prânz. Folosește Masca Magnetică zilnic. Va mulțumim din suflet! Dumnezeu să va dea forță să mergeți înainte ca să ajutați cât mai mulți oameni!